Тест: Разбери каква жена си според формата на устните

Смята се, че женският характер е променливо, непредсказуемо нещо и е невъзможно да се разбере, но това не е така. Има един начин да определите каква жена е пред вас, просто погледнете лицето й. Устните на една жена без думи могат да разкажат много за нея и ние ще ви разкрием това:

Тест: Разбери каква жена си според формата на устните
Тест: Разбери каква жена си според формата на устните

Разгледайте добре илюстрацията и изберете онези, които най-много наподобяват формата на вашите устни. Ето какво разкриват те за характера ви:

№1 Авантюристка

Вие сте много съблазнителна жена, която обича да флиртува. Същевременно не можете да живеете без приключения, обичате да усещате адреналина от неизвестното. Често можете да действате безразсъдно, но ако е необходимо, умеете да запазите хладнокръвие. Във вашата компания никога не е скучно!

№2 Непоправима оптимистка

Вие не сте просто оптимист, вие сте абсолютното въплъщение на позитивизма. Гледате света през розови очила и винаги търсите доброто и красивото във всяка ситуация. Понякога този подход към хората ви сервира неприятни изненади, но вие не сте злопаментни и бързо забравяте, връщайки се към доброто си настроение.

Добави описание

№3 Най-добър приятел

Вие сте много привлекателна и очарователна жена. Хората просто не могат да устоят на чара ви и винаги жадуват да общуват с вас. Затова имате широк кръг от приятели и познати.

Вие самите обичате да говорите и никога не отказвате нови познанства. Хората около вас обаче поглъщат цялото ви време и енергия. За това не забравяйте понякога отделяте време и за себе си.

№4 Амбициозна кариеристка

Имате силен волеви характер. В допълнение, вие сте изключително амбициозна и постоянно се стремите да завладявате нови върхове. Винаги имате нужда от най-доброто и търсите повече. Този ваш стремеж, сам по себе си, не е лоша черта, но не забравяйте постигането на целите ви не бива да се осъществява на всяка цена.

№5 Интелектуалка

Имате невероятен остър ум и логично мислене. Умът ви е гъвкав, бърз и прагматичен. В джоба си имате милион и една идеи, които искате да осъществите. Едва ли може да се намери по-добър приятел от вас. Мислите ви са винаги чисти, а намеренията – искрени.

Добави описание

№6 Вечно търсеща на любов

Любовта е смисълът на живота ви, вашата вътрешна същност и цел. Това ярко чувство винаги свети в сърцето ви и търси да бъде споделено. Имате нужда да обичате някого и да получавате любов в замяна. Вашите чувства са искрени и чисти. Но ужасно се страхувате да бъдете останете сами, което рано или късно може да ви нарани жестоко.

№7 Егоистка

Вие живеете за себе си и за вашето удоволствие, но това не ви прави лош човек. Знаете как да обичате и да се грижите за другите, просто вашият комфорт е по-важен от всичко друго. Вие обичате да се глезите с дребни неща, те правят живота ви хармоничен и правилен. Имате богат и комплексен вътрешен свят, затова е много важно за вас в него да цари хармония.

№8 Идеалната съпруга и майка

Вие сте безкористна жена. Най-важното за вас е семейството. Вие се грижите за всичко и за всички, живеете за другите и сте готови да жертвате себе си безброй пъти, стига близките ви да са добре. Внасяте доброта и радост на хората около себе си. Вие сте обичан човек и това ви прави истински щастлива.

Добави описание

№9 Звезда

Обичате да бъдете център на вниманието. Ако се появите някъде, трябва да светите по-ярко от всеки друг. Вие следвате модните тенденции, харесвате красиви дрехи, ярък грим и провокативни прически. Вие просто сте родена звезда!

Може да харесате още...