Погледнете до кого седите на Новогодишните празненства

Масата – това е центърът на новогодишните тържества. Седнали на нея, хората не само се наслаждават на вкусните ястия, но и решават важни проблеми. Според древната астрологична традиция, всички зодиакални знаци в дванадесетия час започват да обменят помежду си положителна енергия. Затова е много важно до кого стоите на новогодишната маса. Енерегообменът става по часовниковата стрелка. Също, както са разположени и всичките дванадесет знака на Зодиака. По такъв начин се получава, че този, които стои от дясната ви страна, ви дава част от своите най-добри качества. А този, който ви е отляво получава от вас добра енергия. Добре би било, когато произнасяте тостове, да кажете и пожеланията, които имате към своите съседи отляво и отдясно.

Трябва да седнете до:

ОВЕН, ако през следващата година мечтаете да заемете наистина ръководно място в работата си, да се научите да вземате бързи решения, да побеждавате в спора и игрите.

ТЕЛЕЦЪТ дарява търпение, разсъдливост, стабилност в живота и в любовта. През следващата година нито една подробност няма да убегне от вашето внимание.

БЛИЗНАЦИТЕ ще станат най-добри талисмани за тези, които мечтаят за промяна, свобода и независимост. Те откриват нови хоризонти за общуване, помагат да се подобри паметта.

РАКЪТ ви желае добри семейни отношения, уют у дома и… хладилник, който винаги е пълен с най-вкусни продукти.

ЛЪВЪТ може да ви помогне да се сдобиете с нови приятели, да станете по-енергични и щедри. Съседството с Лъва ще ви подари оптимизъм, жизнелюбие и увереност в себе си.

ДЕВАТА ще ви донесе ум, придобивки и умение да овладеете нова професия. Седнете до Дева, ако искате през следващата година да овладеете тайните на кулинарното изкуство.

ВЕЗНИТЕ покровителстват успеха в деловите преговори, хубавите нови дрехи, а също така и посещенията на изложби, театри, кино, с една дума – културния живот.

СКОРПИОНЪТ ще подари успех на представителите на противоположния пол, следователно този знак покровителства зачатието на деца и растежа в кариерата.

СТРЕЛЕЦЪТ ще се погрижи настъпващата година да бъде пълна с изненади и приключения, а също така и да поставяте правилни цели пред себе си и лесно да ги постигате.

КОЗИРОГЪТ ще ви помогне да решите проблеми с недвижими имоти, да намерите общ език с по-възрастните роднини, а на студентите и учениците – да получават само шестици.

ВОДОЛЕЯТ ще помогне на колебаещите се да намерят правилния път в живота, да отличават реалните цели от илюзиите, да направят някакво гениално откритие.

РИБИТЕ отговарят за развитието на интуицията и желаят успех на всички, които мечтаят да се захванат с благотворителност, а също така и на хората, чиято професия е свързана с творчеството.

Може да харесате още...