Най-умните зодии са 4! Виж дали си сред тях.

Всеки човек е различен. Има зодии, които се отличават с повече мозък главата от други.

Умственият капацитет пряко зависи от зодията. Най-умните сред тях са Риби, Близнаци, Рак и Водолей – те се характеризират с безкраен умствен капацитет.

Ето какво казват звездите за най-умните зодии. Проверете дали сте сред тях и как да използвате потенциала си:

Зодия Риби

Най-умните зодии са 4! Виж дали си сред тях

Това са най-мъдрите и най-умни хора. Слушайте ги – те винаги са прави. Съветите им са изпълнени с много смисъл. Типичен представител за зодия Риби е гениалният Алберт Айнщайн. Той е смятан за най-интелигентния човек в света – какво по-показателно то това. Зодия Риби е още и създателят на Apple – Стив Джобс.

Зодия Близнаци

Най-умните зодии са 4! Виж дали си сред тях

На второ място са интелигентните Близнаци. Най-добри са в боравенето с думи – те са истински факири. Бива ги да учат чужди езици. За Близнаците няма нищо по-лесно от това да усвояват нови знания. Първенци в академичните среди, на тях определено им отива властта. Типичен пример за интелигентната зодия Близнаци е министър председателят на България – Пол Маккартни.

Зодия Рак

Най-умните зодии са 4! Виж дали си сред тях

На трето място по интелигентност са аналитичните Раци. Те помнят лесно и винаги най-важното. Винаги детайлно анализират всичко, което им помага да се справят с всяка ситуация, независимо колко е заплетена. Зодия Рак са популярните Даяна Спенсър, Джордж Буш и Далай Лама.

Зодия Водолей

Най-умните зодии са 4! Виж дали си сред тях

На четвърто място по мозък в главата са високоинтелигентните Водолеи. Изключително отдадени на работата си, те се развиват изключително добре в професионален план. У нас представители на зодията са футболистите Христо Стоичков и Димитър Бербатов, както и великата актриса Стоянка Мутафова. В световен мащаб представители на зодията са Дженифър Анистън, Шакира и Джъстин Тимбърлейк.

Може да харесате още...