7 неща, необходими, за да се сбъдне всяко ваше желание

Според психологията, желанията ни ще се сбъднат, ако ги запишем правилно. Работата е там, че милионите мисли, които се вихрят в главите ни, пречат на Вселената да разпознае онова желание, което е важно за нас и което искаме да се случи. Затова е необходимо да спазим някои правила… Точно седем на брой!

Правило 1 – желанието трябва да бъде написано на лист хартия. Задължително. Старателно, с красив почерк. Опишете го точно така, както искате да се случи, кога и при какви условия.

Правило 2 – желанието трябва да „разполага с време“, за да се сбъдне. Например: „През лятото на 2018-а съм омъжена и имам свой дом“. Важно е да посочите периода, в който искате желанието ви да се сбъдне.

Правило 3 – запишете желанието си в настояще време. Т.е. вместо да напишете „Ще си купя дом“, запишете „Купих си дом“. Това е много важен момент за изпълнение на желанието ви. Духовният свят не познава частицата „не“, както и други отрицателни думички. Затова не ги използвайте, желанието ви ще остане неразпознато. Вместо „Не искам да бъда бедна“, напишете „Богата съм“. Ние привличаме като магнит всичко, за което си помислим. Затова внимавайте кога и как си пожелавате!

Правило 4 – забранете си да изричате „не“ и други подобни отрицания.

Правило 5 – пишете подробно, емоционално и с душа. Ако искате да имате нов дом, опишете го възможно най-точно. С броя на стаите, с начина, по който ще го обзаведете, включително красивата ваза или саксия на балкона.

Правило 6 – завършете писането на желанието си с молитва. Когато приключите с описанието, помолете смирено Бог да помогне то да се сбъдне. И винаги изричайте нещо положително. Например: „Нека моят бъдещ дом е пълен с радост и щастие.“ След дайте време на съдбата да си свърши работата.

Правило 7 – не зацикляйте на желанието си. Оставете Вселената да подреди пъзела, но не спирайте и да работите за него. Не правете всичко на всяка цена, така ще нарушите хармонията. Действайте разумно и желанието ви обезателно ще се изпълни.

Може да харесате още...