Каква е вашата мисия на Земята според зодията?

Всяка зодия има своя мисия на Земята, твърдят специалистите. Разберете каква е вашата?

Овен

Роден да проявява смелост и дързост, той е винаги начело при задачи, които изискват героизъм. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си. Тогава от лидер се превръща в диктатор. За да изпълни добре своята мисия, трябва да се владее. Така ще постигне безброй успехи.

Телец

Неговата цел в живота е да превърне идеите си в реалност. Стъпва на здрава основа, практик и ценител е на човешките достойнства. Единственият му недостатък е, че може да се възгордее от творенията си. Много държи на материалните неща. Би било добре да знае и да помни, че те са временни, както и човекът…

Близнаци

Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и да контактуват с хората посредством думите. Непостоянни са и понякога злоупотребяват с умението си да омайват. Ако съумеят да използват и насочат правилно интелигентността си и безупречната си памет, ще извървят един чудесен житейски път.

Рак

Дошъл е на земята с намерението да сплоти дома и семейството. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения между хората. Единственият му недостатък е, че е прекалено емоционален. Трудно му е да се освободи от чувството за собственост и от ревността. Трябва да се уравновеси и да победи проблемите от емоционален характер.

Лъв

Неговата мисия е да е лидер – да ръководи с чест и достойнство, да напътства хората, да бъде чудесен пример за подражание. Но, ако се самозабрави, е напълно възможно да се препъне в собственото си достойнство, егоизъм и суета. Ако успее да ги преодолее, ще постигне големи успехи и ще бъде щастлив.

Дева

Идва, за да служи като пример за праволинейност и работоспособност за човешкия род. Цени чистотата на чувствата. Недостатъкът й е, че е прекалено взискателна и дребнава. Трябва да бъде по-голям реалист и да не изисква прекалено от себе си или от другите, като приеме, че невинаги се налага да се изпипват всички детайли.

Везни

В живота те се стремят към справедливост. Отдават се изцяло, без да искат нищо в замяна. Грешката на този знак е, че иска да угоди на всички и в същото време изисква от всеки, с когото контактува, абсолютно същото. Везните ще бъдат по-щастливи, ако проявяват повече великодушие, към човешките недостатъци.

Скорпион

Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да контролира страстите на хората. Лошо е, когато той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, защото така се отклонява от целите си. Ако постигне по-голяма организация и води по-скромен и практичен живот, ще съумее да надделее над самия себе си и да постигне успех.

Стрелец

Той е пътешественик, способен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Ако обаче го атакуват, не притежава силна воля да противостои, за да продължи духовния си път. Следователно трябва да се пази. Не бива да допуска да го повалят дребните неща от живота, които силно го безпокоят и притесняват!

Козирог

Роден е, за да налага сред хората добродетелност и целомъдрие, както и добрите намерения, умението да се понасят тежките задачи с достойнство и чест. Трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се „храни” и от дребни неща -тогава ще постигне пълно щастие.

Водолей

Мисията на този знак е да бъде мъдър и свободен по дух. Той се противопоставя на всяка власт, стреми се да живее без правила в свой собствен свят. За да уравновеси кармата си, трябва да бъде по-практичен и да осъзнае правата, които всеки човек притежава.

Риби

Родени, за да водят човечеството към еволюция на духа, те притежават огромен магичен и мистичен потенциал. Силно вярват в свръхсетивните умствени сили. Склонни са да не приемат нито разума, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното и хармонизират събитията в живота си.

Може да харесате още...