Искате да намерите своята любов

Ето някои предположения за мястото, където има най-голяма вероятност да срещнете бъдещия си партньор. Ще се спрем накратко на няколко възможни места.

Работното място

По няколко причини работното място предоставя добри възможности за запознанства. Първо, там прекарвате голяма част от времето си и се срещате с клиенти, сътрудници и колеги. Второ, тъй като сте съсредоточена върху работата, известна част от напрежението във взаимоотношенията между половете отпада. Безброй са двойките, които дължат запознанството си на делови контакти. Въпреки че някои хора смятат за опасно романтичното обвързване с колега или клиент, други твърдят, че си заслужава да опитате. Само вие можете да прецените в конкретната ситуация дали рискът си струва!

Групите по интереси

Друга златна мина за потенциални любовни връзки са групите по интереси – спортни клубове, групи по аеробика, каланетика, боди билдинг, дружества на любителите фотографи и други подобни. Сигурно в квартала, в който Живеете, има такива. Заинтересувайте се от допълнителните курсове, организирани към училищата или университетите. Защо пък да не се запишете в някой от тях? Класната стая и залата за лекции са вероятно най-подходящите места за запознанства с представители на противоположния пол! Обществените и благотворителни организации също предоставят възможност за запознанства. Когато работите рамо до рамо с някого в името на една благородна кауза, връзката възниква и се развива от само себе си.Не отхвърляйте и възможността да срещнете своя любим В църквата. В сравнение с останалите хора вярващите са по-искрени в търсенето на постоянна и трайна връзка. Един млад военен веднъж ми довери, че предпочитаното от него място за срещи било църквата! изглежда всичките му приятни романтични връзки са започвали в подобна обстановка. Не мислете, че са ви необходими специални умения или трябва да отговаряте на определени изисквания, за да се включите в някое от посочените по-горе общества. Вдигнете слушалката, поискайте информация и проявете интерес. Това е Всичко! повечето хора ще се радват да общуват с вас.

Приятелите

Няма значение какъв път ще изберете, за да разширите социалните си контакти, но има една Възможност, която не е за подценяване. възползвайте се от информацията, която могат да Ви дадат Вашите приятели! това е най-сигурният начин, дори да не сте сигурен дали ще си „допаднете” с евентуалния кандидат Щом приятелят ви познава човека, с когото сте си определили среща, имате Възможност да научите това онова за него предварително. Трябва да проявите и малко изобретателност! Друг наш познат използва следната тактика. Негово приятелско семейство кани някоя позната на спортна или културна проява. Той заема свободното място до момичето и тъй като другите не се издават, че го познават, нормалното за подобни ситуации „напрежение” отпада и двете страни естествено и непринудено се опознават

Места за самотни хора

Всички ние от време на време се отбиваме в някой бар, но проблемът е, че най-често свързваме подобни места със случайни и мимолетни запознанства. Едва ли някой очаква да срещне там човека, в когото да се влюби. Лошата слава на подобни заведения е оправдана. „Ако имаш късмет, ще „забършеш нещо” за през нощта”, биха казали някои. Но дълбоко в себе си всеки от нас търси трайна и постоянна връзка и не Желае да се задоволява с трохите на едно краткотрайно общуване, щом може да пирува с истинската любов.

Дискотеките нямат такава лоша репутация, но вероятността да срещнете на дансинга вашия избраник е минимална. От друга страна, можете па откриете в танците един особено приятен (и полезен) начин за прекарване на времето.

Агенциите за запознанства и клубовете за самотни хора са също подходящи места за срещи, но преди да станете техен член, ги проучете, за да сте сигурни, че попадате сред почтени хора. Ориентирайте се към клубове, разкрити към обществени центрове. Внимавайте да не ви въвлекат в някоя забранена религиозна секта! Избягвайте малките, съмнителни организации, които нямат клонове – разбира се, освен ако не познавате добре някой техен член.

Все по-популярни стават обявите във вестниците и списанията. Преди години те се смятаха за „несериозен” подход, но днес хора от различни възрастови групи и професии прибягват до услугите на пресата, и нерядко – с успех! Ако решите да пробвате и вие, потърсете авторитетни специализирани издания. Прегледайте публикуваните обяви, за да прецените как да оформите вашата.

Може да харесате още...