Какво е вашето дете според знаците на зодиака

Твърде популярно е групирането на знациите от зодиака е това на четири елемента – Огън, Земя, Въздух, и Вода.

Огнените Знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Хора с много огън в тяхна рождена карта

са много активни и впечетлителни. Децата с повече огън в хороскопа са жизнени и забавни. Истинско удоволствие е да бъдеш с тях, но на тях трудно може да се разчита и е нужно да поработят върху това . За тези “огнени топки” е твърде трудно да улегнат. Огнените деца обичат да разглеждате танцуването на пламъците на лагерният огън. Огънят насърчава творчеството но, може да бъде и опасен. Хората с малко огън в техните карти трудно намират сили в себе си за да започнат да правят нещо и се нуждаят от повече ентусиазъм и вяра за да активизират силите си.

Земните знаци са Телец, Дева и Козирог. Хора с много земя са практични. Те могат да видят най – добрият начин по – който трябва да се правят и използват нещата от живота. Децата със силно наблягане на земя са надежни, ефективни, и земни. Имат систематичен подход към науката. Наслаждават се на игрите с пясък, глина, и красиви камъни. Харесват им да създават и творят. Хората при които липсва елемента Земя са по-малко обективни, по-малко обосновани или по-малко практични.

Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Хората с много въздушни знаци са аналитични, логични и рационални. Харесват умствената работа и обичат да обменят идей. Разбират емоциите чрез разума с което често шокират хората с повече вода в хороскопа. Околните ги определят като бъбриви. Липсата на въздух води до трудно възприемане на абстрактии представи и идей. Липсва умението да се види “цялата картина.” и качеството обективност във всичките му значения.

Водните знаци са Рак,Скорпион и Pиби. Живота на хората с много водни знаци е отдаден на чувства, емоции и реакции. Силата на водата е в съчувствието, чувствителността и емоционалната последователност. Децата с силно наблягане на вода са артистични и музикални. Обичат да се грижат за другите и обикновенно избират най – добрият момент и начин по – който да го направят. При общуването си с тях бъдете внимателни, защото лесно можете да нараните чувствата им. Обичат да плуват и да играят във вода. Дори както бебета, те се наслаждават на спокойни периоди на размисъл и медитация. На хората с малко вода им е необходима помощ за да успеят да се докоснат до чувствата си.

Може да харесате още...