Луната в знаците

Луна в Овен :

Можете да бъдете импулсивен и директен когато сте свързан с други хора, може да изглеждате жесток или суров.Независимост до точката на самота, нямате нищо против по- спартанската среда , отколкото охолната. Може да преживявате с много малко . Имате къс фитил , и суровите промени във вас не са рядкост . Другите може да се чувстват наранени от това. Вие сте смели и спонтанни .

Луна в Телец :

Имате силни , стабилни емоции и сте склонни да привличате около себе си идеалната среда за вашето възпитание. Вие сте чувствителни , добродушни и чаровни,  атрактивни личности благодарение на красотата си. Вие сте предани , лоялни, устойчиви, а понякога и упорити и устойчиви на промените. Това, което ви трябва, е винаги под ръка . В допълнение , може да получите голяма подкрепа и хубава съдба благодарение на приятели и роднини. Можете да цените постоянството и сигурността във всички неща и да притежавате една добър ум за бизнес. Вие по природа , сте домошар и се наслаждавате на красивото обкръжение.

Луна в Близнаци :

Вие сте гъвкав, хитър и много социален , вие се чувствате като у дома си , там където има много комуникация, изследване и проучване. Очаровани сте от социалния обмен ( от клюките също) , вие сте склонни да не изпитвате емоции и малко сте по- повърхностно ориентирани . Нервен и неспокоен , ще минете през много емоционални промени . Може да имате силни връзки с роднини , особено братя и сестри.Ще се насладите на разнообразие и промяна. Мислене , писане , изследване в науката това са  природните ви таланти. Като учител , вие разбирате и се отнасят добре с младите хора.

Луна в Рак :

Можете да усетите и разберете настроенията и чувствата на другите,  отлични консултанти и медицински сестри . Вие сте доста емоционални и имате естествено чувство за това, което е угодно на другите , познавайки, настроението на тълпата. Може да бъдете прекалено предпазлив ( или защитен ) , но сте добри  родители и отлични в създаването на дом . Домошари. Вие сте много чувствителни и лесно можете да  бъдете наранени , може да бъдете доста емоционални . Склонност към мрачност .

Луна в Лъв :

Вие сте общителен ,естествен лидер , амбициозен и енергичен , правите всичко с характерен усет и вкус.Някак винаги успявате да намерите творческата среда или рекламата навсякъде . Вие сте страхотен с деца ,животни , спорт , както и всичко на открито . Вие давате една естествена  подкрепа от топлина, приятелство и себеизразяване .Трябва да се научите да успокоявате емоциите си и гордостта си, тъй като,  лесно се обиждате и бавно  забравяте обидите.Имате дълбока нужда от признание.

Луна в Дева :

Интелектуален и аналитичен , вие сте изключително проницателен и разумен , но може да бъдете и прекалено критични и неодобрителен към недостатъците на другите. Вие се отнасяте с грижа , когато става въпрос за благото на другите, но се пазите от изразяване на привързаност или емоционалност. Не сте динамичен или прекалено емоционален , вие сте по скоро внимателен , наблюдателен  и преди всичко отговорен. Винаги компетентен , вие в действителност сте доста любящ , макар и другите може да се чувстват щателно прегледани или неоценени, когато са във ваше присъствие .

Луна във Везни :

Обичате красивите околности , всичко, което е спокойно, приветливо и хармонично. Вие сте много нежни , даващи , отстъпчиви , и дори ласкателни във взаимоотношенията с другите, в състояние сте да се адаптирате към всяка ситуация. Един отличен посредник за мир и разбирателство . Началото на връзките е много важно за вас , а вие сте внимателен и любезен домакин . Светло отразителен , тактичен , вие сте в състояние да  молите другите. Преди всичко ,  сте вечно очарователен и социален . Също така привлекателен и загадъчен и искате мир на всяка цена.

Луна в Скорпион :

Ваш е страстният живот. Със силни чувства и силна привързаност , вие сте яростно лоялен понякога и собственически . Потаен , не сте изобщо повърхностен ,  винаги стигате до същността на нещата . Това е добре за бизнеса и политиката . Вие имате стремеж към власт , богатство, страст. Нетърпеливи и мрачни , можете лесно да бъдете наранени , тъй като вашата гордост е голяма. Има силна тенденция при вас да доминирате и манипулирате, и трябва да  култивирате във вас неща като: оптимизъм , прошка и приемане.

Луна в Стрелец :

Вие сте приятелски и оптимистично настроен , щастлив дори и в сурови условия и се наслаждавате на живота с доброволна простота. Религията , истината, света на философията и идеите са вашият интерес . Любов към простотата, добър сте и за политиката .Носите истината и чувството за честност в групата. Вие сте свободолюбиви , независими, и от време на време , малко дистанцирани .Не се обвързвате в отношения и затова не ги взимате много на вътре .

Луна в Козирог :

За вас е практичната среда. Можете да манипулирате всяка идея или ситуация и да я пуснете в  употреба. Емоциите рядко са с  приоритет при вас ,винаги сте много практични и амбициозни. Кариерата е в центъра на всичко, което правите . Емоционалната ви сигурност зависи от позицията на власт и авторитет която имате. Далновидно , целенасочени и традиционналисти , радвате се на успеха  , поставяйки всичко върху стойността на социалния статус . Вие в по-голямата си част, не се трогвате от сълзите и чувствата.

Луна във Водолей :

Вие сте вдъхновител , човечеството е вашето семейство и рядко се свързвате по традиция или вътрешни връзки. Голямата картина на света, това е което има значение, за вас, мащабните движения и груповата работа са силните ви страни . Вие сте идеалист, интуитивен , оригинален и прогресивен , но вероятно емоционално нестабилен и хаотичен . Рядко намерите интересни личности и сте много демократични , в истинския смисъл на думата. Алтруист сте и ви привлича свободната любов.

Луна в Риби :

Визионер и мечтател , светът е свещено място за вас , а вие имате абсолютен ангажимент към духовните идеи. Интуицията е важен фактор в живота  ви,и  сте чувствителен , мил , състрадателен и нежен. Прекалено романтичен, с нежно сърце . Винаги работите за реалното бъдеще , правите това, което трябва да бъде направено . Вие обичате всичко, което е свързано с музикално-артистичната сфера .Чувствителен сте към психични и духовни измерения. Имате истинска вяра .

Може да харесате още...