Магия за любов. Как действа? Как разбираме за нея, как се прави и разваля? (ИНТЕРВЮ)

Едно интервю с Албена Тодорова на вечно актуалната тема магия за любов. Също и за развалянето на такова въздействие, а и се дава  действаща рецепта за любовна магия

1. Как действа една класическа магия за любов?

Любовта е движещата сила на Света. Без любов няма продължаване на живота. Макар въпроса да е спорен, защото съм наблюдавала хората да си продължават рода без любов. Просто правят секс за удоволствие или по насилствен начин. Самия полов акт не е любов. А полов акт чрез насилие е предпоставка за раждане на нежелани хора. Нежелания човек през целият си живот се чувства отхвърлен, нежелан, необичан и нещастен. Той привлича подобни нещастни хора около себе си и създава нещастно поколение. Получава се омагьосан кръг от нещастни хора поколения наред. Нещастният човек създава и отглежда нещастни деца. Щастливия човек възпитава щастливи хора.

Ако двама хора се харесат взаимно, влюбят се, заобичат се и следствието е да създадат щастливо поколение. Ето това е хубава магия на Майката Природа. Това е естественият Божий ред на нещата или така наречената Съдба. Така и ние трябва да следваме този път. Това е правилното.

Та с едно изречение класическата природна магия за любов действа когато съдбата „СЛУЧАЙНО“ срещне двама, които виждайки се веднага започват химични промени в телата им и избухва чувството любов. Това Класическата и Свещена Природна Магия- ЛЮБОВ.

Класическата човешка магия за любов е насилствено въздействие на един човек върху друг. Това за мен не е бяла или добра магия. Не я препоръчвам на никого. Предпочитам Съдбата да си каже думата при всички положения.

Бялата човешка магия за любов се използва да привлече вниманието, но по тайнствен и въпреки всичко насилствен начин. Един мъж или една жена желаят любовта на друга или друг, които обаче не искат да имат някакви интимни взаимоотношения с тях. В последните години по мейла ми писаха четири мъже желаещи любовта на други мъже. И две жени искащи да направят любовта магия на други две жени ,за да се върнат при тях.

При любовните магии е необходимо да се направият няколко определени ритуали и наистина единия бива привлечен към другия. При мен скоро идва мъж, който сподели, че не я е харесвал жената, с която е в момента. Не я харесва и сега. Не желае да е с нея, но въпреки всичко се чувства задължен да е с нея. Чуди се как е изоставил любимата си и се е свързал с тази „скумрия“- това са негови думи. Това е нежелано обвързване. В този случай дамата, която е направила тази „бяла магия“ в същност е почернила живота на този мъж. Той живее по нечии чужди- нейни желания. Чувства се като хванат и често има чувството, че е марионетка и някой му дърпа конците на ръцете, краката , действията и дори мисленето.

Класическата магия за любов има за цел да завладее изцяло човека и да не му дава никакви свободни действия. Омагьосания понякога не разбира какво говори, върши и дори мислите му са объркани и хаотични. При такива омагьосвания може дори да загуби проспериращ бизнес и се получават разногласия с роднините му. Имам такъв случай. Мъжът дойде при мен плачейки и ми показа стари снимки на щастливо семейство с една работеща фабрика. Дамата, която го е омагьосала го е направила точно за година от милионер на кредитен милионер и в последствие на клошар. Върнах го отново в човешки образ този мъж и сега отново е със семейството си, което наистина много о обича. Бизнеса не може толкова бързо да се възроди, но поне започна да си връща кредитите. Онази е с друга жертва в панталони и дебел портфейл. Безскрупулно сваля кожата на всеки богаташ изпречил се на пътя й.

2. Кога казваме, че имаме БЯЛА магия за любов?

Ние хората често „обличаме“ лошите си помисли и действия в светли рамки. Наричаме ги със светли или бели имена и си мислим, че направеното от нас бяло или светло е хубаво. Заблуждаваме останалите, а ние се самозаблуждаваме. Всяко действие противоречащо на Вселенския ред е грубо вмешателство в живота на хората. Мечтаещите за любов от определен човек обаче са заслепени от своите нагони и грубо потъпкват тези Вселенски закони. Пожелават нещо или някого, който не е определен по съдба за тях и се опитват да привлекат с някакви магически действия обекта на техните въжделения. Всяко действие разбира се има някаква ефективност и наистина понякога се получава това. Правилно или не- получава се. Тя или той, който е пожелал близостта, любовта, вниманието на друг поръчва на знаещ, можещ, доказал се или аматьор магьосник някаква бяла магия за любов. Нарича се „бяла“, защото се предполага, че е за добро и за любов. Моето мнение е друго.

Симптомите на бяла за магия да любов са много. Прочетете ги по- долу и вижте дали ще намерите нещо познато и характерно и за вас или ваш близък.

  • промяна на поведението изцяло
  • нетърпимост към близките, роднините и децата
  • необоснована агресия по време на семейни празници
  • липса на концентрация
  • разсеяност
  • бързо променящо се настроение към по-лошо
  • загуба на ималото го някога чувство за хумор
  • загуба на желанието за работа
  • лесна умора
  • лесно се обижда
  • обвинява за неудачите си другите
  • лесна раздразнимост
  • предпочета самотата вече
  • промяна на отношението към другите
  • нарушен сън
  • кошмари
  • деградиране на личността
  • склонност към черни мисли и самоубийство
  • игнориране на чуждите потребности
  • става агресивен/а към всички, освен към този/тази, който го е омагьосал и се държи с него/нея като кротко агънце, което е готово да го стъпчат и дори да го отведат на заколение
  • става неадекватен към обстановката
  • рязка промяна в бизнес успехите
  • промяна в харесванията
  • немарливост към дрехите
  • занемаряване на личната хигиена
  • загуба на желание за живот
  • странни дискомфортни състояния в областта на сърцето

3. Всеки е чувал за магия за любов със снимка, но какво не знаят хората?

магия за любов - 015 със снимка

Магия за любов със снимка – какво не знаем?

Магии със снимка се правят още от край време. Смята се, че фотографията отпечатва енергията и аурата на човека и той може да бъде хванат и бримчен с енергията на друг човек, който желае неговото тяло или материалното му благосъстояние. Действително това се получава, защото наистина върху този енергиен двойник може да се напари една така наречена „бяла“ магия за любов. Изрича се заклинание върху снимката на човека сложена на олтар с магически предмети, инструменти и инвентар. За по- силно въздействие се изчаква определена фаза на луната, за да е по-силен ритуалът.

На снимката, която виждате за магия за любов със снимка не е подреден точния инвентар и необходими инструменти. Снимката е примерна с цел да не си позволи някой да го направи. Понеже това е много силна магия и наистина се получава, но само когато всичко точно се изпълни. Друг е въпроса дали е правилно да се прави. Неквалифицирани и незнаещи хора в никакъв случай не бива да го правят , защото това е игра с огъня. Наистина има трагични случаи след такива ритуали. Вместо да се оженят и да са щастливи, някой от тях си отива без време от тази Земя. Поради тази причина е необходимо да се допитате до експерт и да оставите работата в неговите ръце.

4. Какво общо има с това вуду магията?

магия за любов - 013

Вуду е стара магия, но се ползва и днес за магии, особено за любов и за смърт.

Вуду по принцип е религия също както християнството. Вуду магия не е задължително да бъде лоша. Има колкото добри, толкова и лоши вуду магии. Така поставен въпроса обаче разбирам, че питате за лоша вуду магия. Точно това, което ви казах преди малко е валидно като отговор и на този въпрос. След неправилно изпълнение от незнаещ човек тази „бяла магия“ се превръща в черна. Често вместо сватба хората правят погребение след извършен такъв ритуал за „бяла“ магия за любов. Имам случай с моя колежка от Варна, която сама направи такава магия на един моряк, който беше сгоден за бъдещата си вече бременна жена.
Тя се ожени за него. Той се пропи и до сега е алкохолик, който не носи и стотинка в семейния бюджет. Тя роди две момчета от него, но и двете са с аномалии и малформации. Единият и син е на легло, а другия е абсолютно неадекватен. Тази бяла магия и донесе черен живот за цял живот.

Самата тя ми разказа нейната история, за да я разпространявам и да предупреждавам тези, които искат да направят черен живота си като направят „бялата“ магия за любов. Въпреки всичко има хора, които продължават да искат да имат определен човек. Това наистина може да стане и то така, чеда е добре за двете страни. Има обаче определени условия.

Вуду магия за привличане изцяло на жена се прави с кукла правена специално за съответната жена. Тя се прави от глина или пластилин. За по-голяма достоверност се слага „свидетел“ от жената и се нарича куклата с нейното име. Това може да бъде косъм от нея, нокът или друг материал носещ нейна ДНК.

магия за любов - 01

Иглата е забодена в сърцето на жената.

На снимката виждате куклата е направена така, че нейните крака да са със свити колене и вързани ръце. Очите, устата и ушите също за третирани. Игла е забодена и в областта на сърцето. Това е направено тя да бъде завладяна на 100%. Да слуша само този, който я е омагьосал, да бъде винаги на колене пред него, да го гледа в очите, да са й вързани ръцете, никъде да не ходи и сърцето и да бъде само негово.

След като се направи тази кукла се взимат съответния брой игли предварително обаяни с завладяващ ритуал. По време на забождането на карфиците се изрича мощно заклинание и се забождат една по една карфиците. Жертвата веднага започва да усеща дискомфорт и болка в тялото си. Тя ослепява за всички хора, дори и за децата си и гледа само този, който я е омагьосал. Тази магия е много страшна и аз не бих я нарекла бяла магия за любов, както някои магове я наричат. Жертвата получава всички симптоми на магията за любов и става негодна за нормално човешко съществуване.

Магия за любов може да се напари също така на на парфюм, червило , лак за нокти или други продукти, които използва жертвата.

магия за любов - 014

Вещите може да са нейни лични на жената или да се купят и подарят по някакъв повод.

Моя клиентка се оплака, че е изчезнала чантичката с всичките гримове. След около седмица те мистериозно са се появили по същия начин, както мистериозно са изчезнали.

Донесе ми ги. Изследвах ги енергийно и установих мощна магия за любов от неин колега, който тя не може да понася. Странно започнала да се усеща след като е намерила отново чантичката си с гримове и отново е започнала да ги използва. Тя сподели, че започнала да има тежест в гърдите, лесно се уморявала и странно се чувствала в присъствието на този грозник. Тя го наричаше алигатора и сподели, че за нищо на света не е искала дори да се здрависва с него, защото кожата му била като на гущер. Освен това бил с лош и труден характер- пълен антипод на нейната същност. След появяването на гримовете тя започнала да го гледа със странен влюбен поглед и се е усъмнила в някакво въздействие. Намери ме бързо още докато е в началото на въздействието и докато още беше адекватна. Направихме неутрализирането на това въздействие и тя вече е свободна и щастлива.

Ето една магия, която се прави със свещи намазани с цикъл от жена за обримчване на определен мъж.

Боята която виждаме
магия за любов - 018

Свещите са намазани с боя, в която има капки кръв от жената

Свещите са намазани с червена боя, в която има няколко капки кръв от цикъла на жената, която желае определен мъж. На едната свещ е написано името на нея, а на другата – на него. В определен ден и час се палят свещите и се изказва силно заклинание. Свещите се оставят да догорят като най-отдолу забучените отворени безопасни игли падат и биват обхванати от разтопения от двете свещи восък. Това е много тежка магия и винаги след години завършва със смърт на двамата едновременно. Обикновено става в катастрофа. За жалост винаги млади си отиват от този свят и нямат време да остареят заедно.

5. Как да направя аз магия за любов!? Така че да бъде действаща!

Необходимо е да си направите сами ето такива свещи които ги виждате на снимките.

магия за любов - 017

Вариант на свещ №1

магия за любов - 019

Други варианти на свещи за магии.

Този/тази, който/ която иска да направи магия за любов, трябва да знае нещо много важно и отговорно. Трябва да се довери напълно на избрания от него магьосник, маг, ясновидец и след основния ритуал да изпълни стриктно всички останали действия. Магията се прави от двамата- мага и поръчителя. Не си мислете че човек сам може да направи нещо. Дори самите магове, когато се касае за техния личен живот да се направи някоя магия, се доверяват и работят с друг свой колега. Имам много случаи на клиентки, които идват и плачат, че нещата не са се получили. Прочели някоя магийка от интернет как се прави. Снабдили се с вода, сухи листа от червени рози и някакви възглавници и напарили нещо. Вместо любов от желания обект си донесли депресия. После идват при мен и плачат защо се получило така. Получило се е, защото всяка рецепта трябва да се изпълни абсолютно точно. Пропусне ли се нещо важно – не се получава. Също както ако не сложим на баницата брашно и сирене не можем да направим баница.

Затова казвам така: Никой сам не може да направи такава магия. Сам може да я довърши, но не и цялата да я направи. Указанията по довършването давам лично на поръчителя. За всекиго са различни според случая. Затова няма универсална рецепта. Ако въпреки всичко искате да се научите да станете професионален магьосник – може. Моето обучение е близо 30 години и продължавам да се обучавам. Ако си мислите, че някой ще ви обучава само да правите една магия – грешите. Нито един магьосник няма да издаде тайните си. Аз също. Трудът ми по изучаването на магията е свързан с много години, много курсове, много обучения в чужбина и най- малко в България. Ако някой желае да го въведа в света на магията – може.

6. При магия за любов с вода какви са изискванията към водата, за да има ефект?

Магията за любов е много отговорна и затова трябва да се прави с абсолютна точност. Първото нещо, което препоръчвам на моите клиенти е да направя изследване дали двамата са предопределени от съдбата един за друг. Ако са чак тогава се наемам да правя такава магия за привличане на двамата. Ако не са – категорично отказвам. Сама не си слагам главата в торбата, защото ако направя нещо нередно, после то рефлектира негативно върху мен и семейството ми. Цената на такива ритуали се измерва не само в пари, а в събития в живота, които се връщат с главоломна сила, ако нещо не е направено по Вселенските закони. При магиите за любов винаги единия елемент с който се работи е водата. За различните ритуали се работи с различна вода. Тя може да бъде налята от чешмата от домът на поръчителя или на обекта на магията. При друга магии за любов се използва мълчана вода, събрана по опредено време на годината. При друга магия за любов се използва четена вода, върху която се чете точно определено заклинание за любов. Тя се прави от магьосника преди да се използва от човека, който поръчва магията. При друга магия за любов се използва Светена вода и с нея се поръсва определени дрехи и места, които се казват на поръчителя след основния ритуал.
При друга магия за любов се използва розова вода, получена от престоя на листа от роза.
При друга магия за любов се използва лунна вода.

Така че бих казала, че водата при магията за любов е от огромно значение и не може да се използва безотговорно и безразборно, защото силата на водата е мощно. Тя може да бъде нож с две остриета. Малко да се обърка нещо в изпълнението на магията и веднага може да има обратен ефект. Именно поради това не бих си позволила да пиша точна рецепта за тава магия за любов, която да привлече конкретен обект.

7. Възможно ли е да се направи магия за любов с цигара и как?

Да. Може да се направи магия на цигара. Прави се мощен ритуал със заклинание. Изричат се точни думи в конкретен ден от месеца. Цигарата бива сложена на магическия олтар. Около нея се слагат други магически инструменти, кристали, омайни билки , опушващи аромати, магическа вода и любовни свещи. След като се направи този ритуал, поръчителя или поръчителката взима обаяната цигара и я слага в кутията сред другите цигари. В подходящ момент поднася на набелязания обект цигарата стърчаща от кутията. Нищо подозиращия я взема, изпушва и… се влюбва.

8. А с дреха?

С дреха се прави много силна магия за любов. Тя може вече да е носена от човека, който трябва да бъде омагьосан. Може обаче да му се подари и нова дреха. Поръчителя на тази магия носи на магьосника дрехата и други необходими неща за тази магия, които ще си позволя да не коментирам, защото това е тайна на магьосника. Изчаква се определената за тази магия фаза на луната. В точно определен час се слага на магическия олтар дрехата на този който трябва да бъде омагьосан и другите неща донесени от поръчителя. Слагат се още кристали, които се използват единствено за такава магия. Слага се магическа вода и горяща свещ в цвят, който се определя индивидуално спрямо двойката, която трябва да се събере. Слага се още задължително розова свещ и се изказва мощно заклинание. Този ритуал за по- голяма сила се повтаря 3 поредни нощи в три поредни месеца. Дълъг е този ритуал, но затова пък винаги има ефект от него.

9. Чували сме, че може да се използва и менструална кръв, вярно ли е?

О да… Това е страшна магия и се използва от знаещи и незнаещи. Тази магия е много страшна и аз в никакъв случай не я препоръчвам на никого, защото кръвта се явява като „свидетел“. След време тази магия се „обръща“ към жената, която е дала своя свидетел в храната или напитката на мъжът. Ефект има, но е временен. След 9 години започват дегенеративни проблеми у жената направила това. Имам случай при една дама, която бе направила такава магия на мъж. Самата тя била разведена с 2 малки деца на 4 и 8 години. Оженила се за него. Родили си едно общо дете, което за жалост било олигофрен. Голямата и дъщеря я сполетява трагедия на абитуриентският и бал. Малкият и син след няколко месеца също си отива трагично от този свят, след като е блъснат на тротоара. Мъжът и заминал за Дубай и изчезва безследно. Тя 9 години след като е направила магията остава сама без първите отгледани дечица. Сега гледа олигофренчето, което не е виновно за нищо и пак е сама, защото от мъжът й ни вест, ни кост. Точно поради тази причина тя дойде при мен. Видях цялата тази картина и въпреки, че не ми бе приятно да обрисувам цялата тази ситуация, тя потвърди, че някога преди десетина години направила това и това и омагьосала мъжът си чрез цикъл.

Обясних защо в живота им са се случили тези трагедии. Тя осъзна, но много късно. Сега не може да се помогне, защото няма как да се върнат децата, тръгнали си от този свят млади и невръстни, макар невинни. Олигофренчето ще бъде като воденичен камък за винаги и ще бъде до края на живота си сама като кукувица.
И това не е единичен случай. Мога да разкажа още много.

10. А с яйце?

Яйцето е олицетворение на новото начало. Често се взимат яйца от полог, носят се на черен магьосник и се чете лошо заклинание за конкретен човек или цялото семейство. Слага се яйцето в градина или в близост до местоживеенето на жертвата. Независимо дали човекът ще намери и изхвърли лошото яйце, или то ще стои неоткрито години наред, магията започва да действа веднага още с полагането. Хората в семейството започват да се карат. Разбива се семейството. Някои се разделят, други се развеждат, разногласията са съпроводени с жестоки скандали и, побоища и насилие над единия от партньорите. Децата биват унижавани и пребивани. Често се появяват нелечими заболявания сред членовете на семейството и скоротечна смърт.

11.Кои магии за любов са най-силни?

Най-силни са тези, които са направени от експерт. Само добре обучен маг или магьосник може да направи качествено такава магия. Тези направени лично от новобранци или хора, които си нямат понятие от окултни науки може да направят едно голямо нищо или една голяма поразия.

12.Какво рискуват читателите, ако започнат да правят магии за любов сами?

Рискуват определено щастието си в живота, както на себе си, така и на всички в семейството. Доста често рискуват и живота си или този на роднините си по кръв. Малко по-горе описах конкретни случай с мои клиенти и клиентки опарили се от самоделни магии или направени от непрофесионалисти. Много е важно да се знае, че какво човек иска да направи, рано или късно се връща. Не винаги бялата магия е бяла. Това че някой се мисли, че бялата магия е бяла, нека се постави и на мястото на отсрещната страна и да помисли дали за другия няма да е черна същата тази бяла магия?

11. Какво биха спечелили, ако се обърнат към вас, за да им помогнете?

Благодаря да ключовата дума “помогнете“ ! Наистина аз помагам на хората да привлекат отредения за него човек и щастието в живота си. В 99% от случаите не прибягвам до така наречената бяла магия за любов. Първото нещо , което правя е изследване на съвместимостта между двамата. Ако е речено „отгоре“ по Съдба да са заедно правя отстраняване на пречките и първопричината за тяхната дистанция. След това извършвам ритуал за привличане на подходящия партньор. Не определям кой да е той. Оставям това на Твореца, Вселената, Съдбата, Ангелите или която и да е Висша сила да доведе подходящия партньор. Така човек наистина става щастлив, защото придвижваме нещата в правилното русло благодарение на Природна Магия. За мен това е добрата магия.

12. Как действате, когато трябва да се развали една такава магия за любов?

Първото нещо, което правя е ясновидство. Изследвам чрез звездния код на двамата каква е ситуацията от енергийна гледна точка. Установявам какво е положението. Виждам проблемите и първопричината и чак тогава давам мнение какво да се направи, за да се реши проблема. Често клиентите сами предлагат веднага какво да се направи, но те искат резултат без да се е решил проблема. Черешката на тортата е резултата и това е най-хубавото. Докато се стигне до него обаче е необходимо доста да се потрудим. Необходимо е да се премахне първопричината и чак след това да искаме резултат. Необходимо е да се развали тази магия и след това да се направи друго. Затова първото нещо, което правя след ясновидството и установяването на конкретната ситуация е да неутрализирам със съответните ритуали негативите докарали това лошо положение. След това ако се наложи може да се направи и добра или блага магия за привличане на съответния партньор. Аз предпочитам за заложа на една много силна магия, която привлича ПОДХОДЯЩИЯ партньор. С други думи аз и моя клиент или клиентка не определяме кой е подходящия партньор, а се доверяваме на Твореца да изпрати възможно най- подходящия за случая. Това за мен е най- правилното. Понякога процеса е дълъг и труден, но когато човек иска нещо , е необходимо да бъде упорит и постоянен. Тогава се случват чудесата.

Магия за любов се прави и с вино. Обикновено се използва червено или розе. Ако се завладява мъж основната ритуална свещ е във вид на мъжка фигура. Другата е родова и се нарича на жената, която желае да е с него . Използват се още магически билки и мълчана вода. Заклинанието е с определени думи, които ще запазя в тайна . Който желае да направи тази магия ще я разкрия на 100% само след като я поръча и установя, че двамата имат съвместимост по съдба.

13. Как могат хората да се свържат с вас?

магия за любов - 012

Когато човек търси на него му се поднася съответната информация. Така и всеки, който чете тази статия е търсил и е намерил това, което е пожелал. И в библията го пише: “Почукай и ще ти се отвори!“ Във века на технологиите човек най- лесно може да се свърже с мен дори да се намира в другото полукълбо и да има много часове разлика.

На формата за контакти можете да ми пишете лично своите проблеми и желания. Ето под ТАЗИ статия можете да оставите също своя коментар и аз ще ви върна отговор. Можете да ми звъните и на посочения телефон. Когато обаче правя лечебни сеанси или съм с клиенти по друг повод аз изключвам телефона си. Затова трябва да бъдете по-упорити и ще ме намерите. За предпочитане е да се напише имейл на beni7@abv.bg. Когато съм свободна отговарям на всекиго индивидуално. Единствено е много важно да пишете правилно своя мейл, защото отговора ми към вас няма да се върне. Затова проверявайте винаги дали сте изписали точния си мейл адрес.

Рецепта за действаща магия за любов
магия за любов - 016

6 дни преди пълнолуние се слага на перваза на прозореца на спалнята където вие спите 6 бутилки от 6 различни кладенеца в страната вода събирана от 6 поредни месеца в 6-тия сутрешен час от деня на шестия ден преди пълнолунието. Шестицата е мощно семейно число и не случайно всичко се прави със и на него.
Шест дни и нощи стои тази вода да я огрява луната.

Навръх пълнолуние в 12 ч. през нощта се слага снимката избраника и вашата снимка една до друга. На магическия олтар се слага водата в една голяма купа от всичките шест извора. Слагат се различни цветове свещи, но за всекиго са различни комбинацията от цветове. Слагат се кристали. Те също се определят от двата индивида.

Слага се омайно биле и когато всичко се подреди на домашния магически олтар идва ред на самата магия, която се прави точно в 12 ч. Защо в 12 , защото 6 + 6 е 12. Събираме шестицата на единия и шестицата на другия партньор за да се образува едно семейство. Казва се мощно заклинание за привличане, което ще дам само и единствено на човека, който иска да направи тази магия. След това се залепват снимките една срещу друга и се слагат на определено място в домът. До 6 дни избраника ще се обади и до 6 месеца ще има резултат.

Защо крия това заклинание искам да обясня на всички.

Думите носят голяма мощ. С думи се правят магии и с думи се развалят магии. Кристалите и свещите трябва за единия човек да са едни цветове, а на другия да са други. Това обаче зависи от звездния код на двамата. Комбинацията не е еднаква за всички. Затова моля не действайте на своя глава, защото ефекта може да е обратен.

Може да се допитате до човек, който знае тази магия и той ще направи това, което трябва. Доверете се на знаещите и можещите. Тази магия специално е малко известна. Поради дългата подготовка и тежкото изпълнение, затова колегите магьосници не я предпочитат. Освен това някои клиенти много бързат да завладеят сърцето на друг или друга. Тяхното желание е временно и непостоянно. Това обаче не е любов. Това е нагон и желание за владеенето на друг човек.

При желание от ваша страна ще съдействам с каквото трябва. Помагам на хората с искрени и неподправени чувства към избраника си.

Можете да споделите или попитате като коментирате по-долу.

Може да харесате още...