Хороскоп според деня от седмицата, в който сте родени | Хороскопи, карти Таро, любовни хороскопи Хороскоп според деня от седмицата, в който сте родени | Хороскопи, карти Таро, любовни хороскопи

Жената родена в Понеделник е нежна, мечтателна и чувствена. Лесно приспособима, готова на компромиси. Не може да живее сама. Нуждае се да сподели топлотата на чувствата си и в действителност се превръща в жена, когато стане майка. Чувствителна от околните, стремяща се към хармония със света около нея, вървейки по пътя на живота следвайки предимно сърцето си. А мъжете са свръхчувствителни, надарени с богато въображение, постоянно в търсена на контакти с околните, особено от противоположния пол. Нуждае се от любов, внимание и нежност. Самотата е непознато чувство. Външно е спокоен, но от дълбините на душата ми блика тревога: ще намери ли човека, с който ще сподели своята любов или не.

Родените във Вторник жени са щедри и страстни в любовта. Съблазнява със силата на ума и чувството си за хумор, както и с изразеното си желание за независимост. Повече от всичко на света обича свободата, а се страхува само от едно – монотонността в чувствата, който може да унищожи огъня на любовта, а любовта за нея е една увличаща и страстна игра. Мъжете пък са надарени с дарбата да представят своите идеи в най-благоприятна светлина, въпреки че на пръв поглед са малко разсеяни Всичко казано от тях звучи авторитетно. Можете да го познаете по специфичния му хумор и усмивка и свойството му, всички неприятности да го избягват. Тои е ентусиаст, забавлявайки се, както другите не могат.

Жената, родена в Сряда е влюбчива, чувствена и нежна, скривайки всичко това под маската на скромност и сдържаност. В любовта се нуждае от нежност ,искреност и постоянство. Затова не се и доверява на любовта от пръв поглед – страст която мигновено изпепелява, но също така бързо и охладнява. Привлича е не външната красота, а честността и истинските чувства. Мъжете са мъже със чест, добросъвестни и порядъчни в любовта. Неговият целомъдрен вид прикрива дълбока нежност. Но не винаги знае как да я изрази, отвори и сподели. На него може да се разчита: ако обича, обича от дъното на душата си. Верен и внимателен, предпочита тихата увереност пред изблиците на страст.

Жената, родена в Четвъртък е възторжена и нетърпелива в своите чувства, сантиментална с поглед зареян в хоризонта на мечтите и илюзиите. Обича свободата и приключенията, живее за да попълва своя жизнен опит. Привлича със естествения си чар и непосредственост. Никой мъж не може да устой, ако вниманието й е било привлечено от него. Мъжете по природа са съблазнители, искат да опитат всичко от живота, но запазвайки своята свобода и независимост. Плащат се от рутината на семейния живот. Но въпреки това, не могат да живеят сами. Притежават огромна нежност и способност на дълбоки чувства. Притежават характер изпълнен с парадокси: бунтари или оставящи се на течението, в зависимост от обстоятелствата.

Жените, родени в Петък са романтични и мечтателки. Хипнотизирана е от красотата и хармонията. Излъчва нежност, чувственост и чувствителност. Търси някой, който да я утешава и защитава. Плаши я емоционалната тишина. Намира душевното си равновесие единствено в семейството си. Мъжът е артист, не може да се устои на неговата обаятелност. Но когато, каже че обича, това е и самата истина, но неговата истина. Нежността е в основата на неговият характер. Необходимо му е душевно равновесие. Трябва да чувства, че е обичан, одобряван и че се грижат за него. Брак, семейство – това са думите, които кънтят в неговата душа. И когато попадне във вашите обятия (точно така, попада в обятията ви той, а не вие в неговите) ще си остане там завинаги.

Жената, роена в Събота е тайнствена, загадъчно, трудно разкриваща своите чувства. Тя е оригинална и независима. Рядко прибягва до традиционните женски трикове. Съблазняването за нея трябва да бъде на интелектуално ниво. Рядко ще чуете от нея думите „обичам те“. Може да изглежда равнодушна, но дъното на душата й е емоционална и извира от чувства. Мъжът роден в събота, също е преди всичко независим. Индивидуалист и единак. Непредсказуем и потаен. Не обича да разкрива чувствата си и да прави сълзливи признания. Към противоположният пол изпитва преди всичко недоверие. Страшно емоционална личност, не показващ чувствата си.

За жената родена в Неделя можем да кажем, че е импулсивна и волева. Живее за страстта. Тя или обича, или не обича – няма друго положение. Необходимо е да изпитва гордост от своя партньор, защото самата тя си го завоюва. Трудно е да направи компромис за сметка на свободата си. Предпочита покорният мъж. Динамична е и тя е движещата сили във връзката. Мъжът е преизпълнен с амбиция и вяра в силите си. В една връзка, той трябва да се чувства като покровител. Нуждае се от признателност. В любовта ще ви впечатли с инициативност и властност. Харесва му да говори, да слуша самият себе си, нуждаещ се от комплименти.