Добре дошли във вашата Дългосрочна астрологична прогноза

Дългосрочното астрологична прогноза започва от Рождения хороскоп. Тя е една основа на която трябва да се стъпи, за  да бъдат точни и съобразени с даден човек всички основни Астрологични методи. Дългосрочното астрологична прогноза представлява проучване и анализ на възможни влияния, събития и ситуации за които се прогнозира, че ще станат част от живота  на дадено лице и ще го занимават и интересуват  през определен период от време. Дългосрочното астрологична прогноза не само предвижда възможни събития, но и дава отговор на възникналите околу тях въпроси и често предлага доста точни решения на свързаните с тях проблеми и вероятни решения.

Една прогноза може да  послужи като ориентир в професионалният и личният  живот, като  покаже в коя сфера е нужно развитие за да се постигнат успехи и в коя положените усилия няма да донесат нужният резултат. Прогностиката  е всеобхватна наука защото може да посочи причината за дадено събитие и да хвърли светлина върху скритите обстоятелства, които са свързани с него. Често тя помага на клиента да погледне събитията от друг ъгъл, да промени възприятията си за хората и средата в която се развиват и да открие най – ефективният начин за промяна.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза е основана на три метода за прогнозиране. Това са Слънчево възвръщане, Вторични прогресии и  Транзити. Слънчевото възвръщане е метод, който използва връщането на Слънцето на същото място в момента на раждането през дадена година и дава прогноза за същата тази една година. При Слънчевите вторични прогресии се използва метода 1 денонощие равно на 1 година. След раждането на човека едно 24 часа се равняват на 1 година. Транзитите сравняват реалното движение на планетите спрямо тези от Рожденния хороскоп.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза показва  астрологични тенденции въздействащи върху вашия живот през определен период от време.  В случая времевият интервал е три години. Времетраенето на всяка тенденция е посочена чрез започваща дата, дата на която аспекта спира да влияе и дата на най-силното му влияние. Понякога,  влиянието на някой аспекти  може да започва малко преди определеното време в хороскопа.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 08-09-2023г.

Нептун Секстил Фортуна

Характерното за този период е голямата ангажираност в другарски или обществени връзки и заетост в любовни романи, отколкото в семейния живот. Заради това, влиянието на планетите в този период носи много изненади - от много конфликти до изневери и разрив в отношенията. Негативни тенденции към промяна в семейния живот и неочаквани събития. Възможен е отказ на помощ от стари приятели, липса на удоволствие в общуването с външния свят. Вероятно приключение, свързано с действията на антисоциална група хора. Възможни са нежелателни връзки с чужденци. Нехуманни действия, склонност към преувеличение на собствената значимост в живота на близките Ви хора, стремеж към неограничена лична свобода. Опасности и неуспехи в пътуванията. Встъпването в брак е добре да се отложи, забременяването е нежелателно.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 14-04-2023г.

Юпитер Секстил Хирон

Промяна на отношенията с по-млади роднини, проблеми в общуването с братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Възможни са проблеми в отношенията. Внимавайте за кавги, избухвания и прояви на ревност. Появява се желание да решавате проблемите със сила. Възможно е да получите лоши вести или да Ви разкрият тайни за някой Ваш близък. Сексуални проблеми и неприятни разговори. Актуализация на въпроси свързани с наследство, дългове или застраховка, решението на които няма да е във Ваша полза. Промяна на местожителството или временно преместване, пътуванията може да донесат неприятности.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 21-02-2022г.

Слънце Опозиция Луна

Вие сте отворен към чувствата на близките Ви хора и можете да им въздействате. Установявате добри взаимоотношения с жените. Този период може да използвате за по-дълготрайни хармонични връзки. Благоприятно въздействие ще окаже съвместното участие в религиозни мероприятия или пътувания по вода. Вероятно е успешно решени на домакниски или имуществени проблеми, но покупката на недвижима собственост е по-добре да отложите.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 27-01-2024г.

Северен възел Тригон МС

Вие сте енергичен, уверен в себе си, оптимист и ентусиаст. Това е период на конструктивни и напредничави действия. Добър е за постигане на напредък, признание и поддръжка от околните. Може да се очаква подобрение на финансовото състояние

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 21-05-2021г.

Фортуна Тригон Вертекс

Преди всичко това е добър период за слагане на ред в дома, както в буквален смисъл така и във финансово отношение. През този период успешни ще бъдат и опитите за подобряване на отношенията с близките, особене с по-възрастни роднини и съседи. Добре е да начертаете семейни планове. Но проявена от Ваша страна потайност и ступериодина може да нарани близки и любими.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 11-06-2022г.

Юпитер Съвпад МС

Този период е изпълнен с романтични разговори или любовни срещи. Усилване на сексуалното желание. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора. Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 19-12-2023г.

Слънце Секстил Луна

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 13-05-2021г. и продължава до 09-12-2022г.

Меркурий Куинокс Юпитер

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 28-07-2021г.

Марс Съвпад Сатурн

Чувство на прекалено благополучие може да доведе до излишно самодоволство, което дразни околните. Пазете се от излишна чувствителност, липса на умереност и прахосничество - често се изразява в глезене с различни храни и напитки. Лоша преценка във финансовата сфера, може да ви коства скъпо. Нежелана бременност е възможна.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 25-03-2024г.

Плутон Опозиция Асцендент

Заплетените финансови дела на съпруга се отразяват и на Вашето благополучие. В някои случаи може да се сблъскате със смъртта на друг човек. Периодът е неблагоприятен за големи промени в личния живот, но те могат да станат и против Вашата воля под въздействието на външни обстоятелства като политически или природни събития. Вероятна актуализация на въпроси свързани с данъци или наследство. Може да се породят или подновят вредни навици или сексуални проблеми.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 04-02-2023г.

Уран Куинокс Асцендент

През този период се повишава способността да прониквате по-дълбоко в мислите и желанията на близки и любими хора, да осъзнаете техните интереси и копнежи, по тази причина е възможен и конструктивен диалог. Повишената чувствителност и възприемчивост не изключва и лесна обидчивост. Добър период за съвместно участие в културни и религиозни мероприятия. Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 06-07-2022г.

Слънце Тригон Северен възел

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 14-08-2022г.

Меркурий Секстил Плутон

Вие сте прями и честни в общуването с членове на семейството и любимия човек. Динамично протичат разговорите с жени. Подходящо време за започване на ремонт изискващ сила или използване на иструменти. Енергичността Ви, ще Ви помогне за по-хармонични отношения в семейството или любовната връзка.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 05-07-2021г.

Луна Съвпад Хирон

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 02-06-2021г. и продължава до 14-09-2021г.

Уран Съвпад Плутон

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 21-06-2021г.

Меркурий Тригон Вертекс

Прекалено снизходително отношение и необмислени постъпки могат да доведат до емоционално напрежение или болка в любовните отношения или социалния живот.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 06-07-2023г.

Вертекс Съвпад МС

Назрява необходимост от скъсване на старите отношения и създаване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество, често и неудачното им разрешаване. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 20-03-2024г.

Юпитер Опозиция Сатурн

Назрява необходимост от скъсване на старите отношения и създаване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество, често и неудачното им разрешаване. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 20-01-2023г.

Меркурий Куинокс Марс

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 04-06-2021г.

Слънце Квадрат Северен възел

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 12-09-2023г.

Слънце Опозиция Луна

Нормалният ритъм на живот на Вашето семейство може да бъде нарушен от неочаквани събития или гости. В личен аспект са възможни изневери и стремеж към авантюри. Мъжете могат да се увлекат по екстравагантна жена и да започнат вълнуваща връзка. Възможни са караници и разногласия, заради семейни планове. При наличието и на други фактори, домът Ви го грози опасност.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 01-03-2023г.

Слънце Квадрат Северен възел

Характерното за този период е голямата ангажираност в другарски или обществени връзки и заетост в любовни романи, отколкото в семейния живот. Заради това, влиянието на планетите в този период носи много изненади - от много конфликти до изневери и разрив в отношенията. Негативни тенденции към промяна в семейния живот и неочаквани събития. Възможен е отказ на помощ от стари приятели, липса на удоволствие в общуването с външния свят. Вероятно приключение, свързано с действията на антисоциална група хора. Възможни са нежелателни връзки с чужденци. Нехуманни действия, склонност към преувеличение на собствената значимост в живота на близките Ви хора, стремеж към неограничена лична свобода. Опасности и неуспехи в пътуванията. Встъпването в брак е добре да се отложи, забременяването е нежелателно.

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 25-01-2022г.

Марс Тригон МС

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки - сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 26-10-2021г.

Плутон Квадрат Фортуна

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 22-01-2023г.

Нептун Съвпад Асцендент

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 08-01-2023г.

Асцендент Куинокс МС

Период на емоционално спокойствие и мир. Имате възможност за напредък и за получаването на подкрепа и помощ от шефовете. Сигурност може да бъде постигната посредством връзка с по-възрастен човек, на когото можете да разчитате. Всяка романтична връзка започната през този период ще бъде продължителна и сигурна. Стари приятелства или връзки могат да бъдат възобновени. Това е добро време за бизнес, финансови и професионални дела.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 31-07-2021г.

Плутон Съвпад Хирон

Чувството на самота се увеличава през този период. Характерни са недоверие и сдържаност в отношенията с близките Ви. Взависимост от други фактори са възможни, както разочарования и раздели (особенно принудителни), така и укрепване на отношенията.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 20-12-2022г.

Вертекс Опозиция МС

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 30-06-2023г.

Меркурий Секстил Уран

Вие сте отворен към чувствата на близките Ви хора и можете да им въздействате. Установявате добри взаимоотношения с жените. Този период може да използвате за по-дълготрайни хармонични връзки. Благоприятно въздействие ще окаже съвместното участие в религиозни мероприятия или пътувания по вода. Вероятно е успешно решени на домакниски или имуществени проблеми, но покупката на недвижима собственост е по-добре да отложите.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 25-11-2021г.

Нептун Квадрат Фортуна

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 17-03-2024г.

Слънце Квадрат Венера

Тежък период за брака и любовните отношения, всичко може да бъде разрушено за един ден. Този период може да протече относително спокойно, но дори и тогава трудно ще можете да контролирате нещата. Съдбовни промени в живота, възможна е смърт на близък човек. Вероятна актуализация на завещание или изплащане на задължения. Загуби и раздели. Засилена сексуална активност, неочаквани връзки, акцентиране върху сексуални проблеми. Изблик на ревност и неконтролируемост. Възможни са насилие и скандали.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 02-08-2023г.

Луна Куинокс МС

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 10-02-2023г.

Сатурн Секстил Черна луна Лилит

Период на духовно търсене, душевни терзания и самозаблуждение. Търсенето на близки отношения и силни чувства, странно се съчетават със склонността към евтини удоволствия и краткотрайни връзки. Последствията от това влияние често се оказват непредсказуеми. Вие сам можете да станете жертва на интриги, измама, сплетни и мошеничества от страна на близки и любими, а също така и обект на шантаж и въвлечен в криминални деяния от страна на ваши неприятели. Неудачно време за тържества, бракосъчетания и предложения за брак. Лош период за почивка и пътувания, особено по вода. Също така лош период за кръщенета, венчавки и посвещаване. Вие сте твърде самоуверен през този период и е възможно да злоупотребите с властта си, което да доведе до религиозни, философски, политически или морални въздействия върху околните, както и да използвате нечестни средства за постигнете собствените си интереси. Обратно, другите могат да се опитат да използват насилствени средства, за да ви пречупят. Възможни са финансови трудности, затова избягвайте неразумните рискове и хазарта. Сексуални проблеми също са възможни. Не се опитвайте да натрапвате нежелани любовни чувства у другите. Напротив, възможно е да се окажете обект на някаква форма на нежелано сексуално внимание. Това е период, през който се тестват вашето вяра, морал, почтеност и целомъдрие. Положителното е, че трупате опит и знания за най-тънките подбуди във Вас и околните

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 13-05-2021г.

Луна Секстил Нептун

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 05-05-2022г.

Нептун Опозиция Фортуна

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 14-09-2021г.

Марс Опозиция Северен възел

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 14-02-2024г.

Марс Секстил Уран

Период на пречистване на ума. Стари идеи могат да бъдат изоставени, за да доведат свежа перспектива за живота Ви, докато се ровите в същността на истината във всяка една ситуация. Желаете самоусъвършенстване и може да изпитвате желание да учите трудни за разбиране неща, свързани с живота и смъртта. Може да бъдете посветен в тайна информация през периода. Възможно е да получите помощ от учени или хора активно занимаващи се с политика.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 30-04-2023г.

Нептун Куинокс МС

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 25-05-2021г.

Плутон Квадрат Вертекс

Изразено противопоставяне със съпруга, членове на семейството и любими хора. Конфликти, предизвикани от разминаване в мненията и несъгласувани действия. Днес Вие сте склонни да проявявате рязкост, безкомпромисност, саркастичност и агресия. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод. Сблъсъците са особено характерни при общуването с братя и сестри, както и със съседи и приятели.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 05-03-2022г.

Сатурн Квадрат Уран

Влиянието на планетите в този период ще ви даде неуравновесеност и напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово разрешаване на проблемите, фанатично отстояване на собствените идеи и интереси. Този период е крайно неблагоприятен за тържествени и семейни мероприятия, встъпване в брак и предложения за брак. Често се активизират действия като предложения за развод, подялба на имущество или съдебни процедури. Критичен период за семейния бюджет, възможни са загуби или кражби. Нездрава страст към любовни приключения, изневери, тенденции към скъсване на взаимоотношенията. Всякакви партньорски взаимоотношения се намират под заплаха.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 19-02-2023г.

Меркурий Секстил Уран

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху Вас.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 02-06-2022г.

Нептун Секстил Черна луна Лилит

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото с участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личен план, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 05-10-2021г.

Марс Съвпад Северен възел

Влизате в период на промяна, прогресивни идеи и динамични действия. Време е да се оттърсите от минали ограничения и да рискувате в неизвестното. Вашата нужда от независимост, промяна и нови усещания може да отбележи началото на нов период във вашия живот. Вие привличате околните с вашата вълнуваща и магнетична личност. Нови приятели навлизат в живота ви. Ще има възможност за романтични връзки, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до благополучие. Неочаквана помощ може да получите от новатори, реформатори или техници.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 14-10-2022г.

Луна Куинокс Сатурн

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 26-12-2023г.

Сатурн Съвпад Фортуна

По време на прехода може да се наложи да се справяте с резултати от Ваши минали действия, с които чувствате, че не можете да се справите. Пазете се от импулсивни действия, тъй като сте объркан и емоционално нестабилен. Подсъзнателни подтиквания и желания влияят върху разума и емоциите Ви. Ако загубите контрол, може да се озовете в объркани взаимоотношения и странни ситуации, които да навредят на репутацията ви. Избягвайте прекомерния секс, наркотици, измами и незаконни действия. Тайни врагове могат да предизвикат проблеми по това време, както са възможни и проблеми със здравето - болести, които са трудни за диагностициране и лечение. Вероятни са контакти с наркомани, болни, патолози или мореплаватели.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 28-07-2023г.

Марс Тригон Плутон

Този период преди всичко носи разочарование от стари приятели и смяна на обкръжаващия кръг. На възраст 19-22 години може да донесе нещастие в любовта, не си струва да настоявате за по-продължителни отношения. Честите разводи на младите семейства обичайно са свързани с действието на този аспект. Периодът е противопоказен за встъпване в брак. На 61-65 години може да доведе до криза в брака, много конфликти, изневери и разочарования. Вероятен е, дори и развод.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 21-09-2023г.

Сатурн Куинокс Черна луна Лилит

Идеален период за душевна хармония с близки и любими хора. Той е съпроводен от любов, искреност и отчасти идеализиране на отношенията. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра от Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Много добър период за венчавки или кръщенета.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 04-12-2021г.

Сатурн Квадрат Вертекс

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 20-05-2021г.

Юпитер Опозиция МС

Импулсивно и натрапчиво повепериодие, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 01-09-2021г.

Марс Съвпад Вертекс

Силно чувство на романтично идеализиране е възможно да Ви доведе до емоционално обезверяване и разочарования в обществения и романтичен живот. Търсенето на лъжовни удоволствия може да ви тласне към тайна любовна връзка, която да доведе до ужасен скандал или до прекратяването на стабилна връзка. Възможно е партньорът Ви да има тайна връзка, която да бъде разкрита. Дори ако се намирате в трудна ситуация, не се опитвайте да удавите мъката в алкохол, наркотици, комар или други средства за бягство от действителността, защото нещата могат само да се влошат. Също така, избягвайте бързите начини за забогатяване, тъй като резултатът ще бъде тежка финансова загуба. Не се забърквайте с наркомани, дилъри на наркотици и романтични мечтатели.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 20-06-2022г.

Венера Съвпад МС

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 17-08-2022г.

Слънце Квадрат Плутон

Импулсивно и натрапчиво повепериодие, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 19-06-2022г.

Уран Секстил МС

Импулсивно и натрапчиво поведение, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 14-10-2023г.

Луна Секстил Фортуна

Период на много успешни разрешения на домашни проблеми, особено свързани с безопасността и оформянето на дома. Подобряване на отношенията със скъпи на Вас жени. Възможни са кардинални промени в семейството. Добър период за подобряване на отношенията с роднините или децата. Домакинските дела ще се окажат ефективни както никога. Добре е да се заемете с ремонт или да се освободите от ненужните вече вещи. Може да се активизират въпроси свързани с дългове, наследсто и разпределение на бюджета.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 14-06-2021г.

Слънце Опозиция Северен възел

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 05-02-2024г.

Слънце Куинокс Марс

Този период е изпълнен с романтични разговори или любовни срещи. Усилване на сексуалното желание. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора. Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 07-07-2021г.

Юпитер Съвпад Сатурн

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 30-03-2022г.

Вертекс Опозиция Асцендент

По-добре не решавайте никакви семейни финансови въпроси, откажете се от домашните дела и задължения. Начинът на общуване с близки и любими може неприятно да изненада и двете страни. Жени с проблеми може да поискат Вашето внимание за спешно разрешение на проблемите си. Периодят е неблагоприятен за приемане на гости и гостуване, за семейни мероприятия, за общуване с децата и намесата в техните дела. Отложете покупките, въздържете се от общуването със съседи, приятели, далечни и близки роднини. Не е изключена и неочаквана визита в дома Ви, което ще наруши обичайния ритъм и плановете Ви.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 22-08-2022г.

Нептун Съвпад Черна луна Лилит

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 21-06-2022г.

Меркурий Тригон Венера

Прекалено снизходително отношение и необмислени постъпки могат да доведат до емоционално напрежение или болка в любовните отношения или социалния живот.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 12-09-2023г.

Меркурий Тригон Нептун

Вие сте амбициран, практичен, дисциплиниран и разчитате на собствените си сили. Предлагат ви се възможности за повишение и по-големи отговорности. Вашите усилия и преданост към задълженията ви се възнаграждават и по-възрастни и доказани от вас ще ви помагат във вашите усилия. Много от натрупаните ви знания и минал опит ще ви помогнат през този период, за да успеете. Това може да е и началото на дългосрочен и струващ си проект.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 26-02-2024г.

Вертекс Тригон Асцендент

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 25-04-2024г.

Луна Съвпад Фортуна

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от различия в мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно Ваша връзка.

Започва на 17-06-2021г. и продължава до 23-06-2021г.

Слънце Тригон Северен възел

Вие сте чувствителен, изобретателен, идеалистично и креативно настроен. Изпозлвайте интуицията си, възприятията си и фантазията си, за да получите необходимите знания и вдъхновение, с помощта на които да се справите с тежки проблеми, духовно обучение или други креативни задачи. Физици, лечители или светци могат да имат влияние върху вас.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 27-04-2021г.

Луна Секстил Хирон

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 26-10-2021г.

Венера Куинокс Асцендент

Устойчивото емоционално и психично състояние ще Ви помогне да укрепите отношенията си с близките. През този период Вие сте склонни да бъдете честни и порядъчни с близките хора, стремите се към взаиморазбиране. По-възрастните роднини може да създадат проблеми. Добре е да ограничите алкохола и психотропните вещества, тъй като те Ви предразполагат към неадекватни действия. Този период е изпълнен с грешки във взетите важни решения.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 11-05-2022г.

Меркурий Тригон Юпитер

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 29-12-2023г.

Слънце Куинокс МС

Емоционални проблеми. Близките жени ще поискат да установят контрол над Вас, а Вие няма да останете равнодушни. Добър период за прекъсване на стари и безперспективни отношения и качествени преобразования в скъпи за Вас отношения. Възможни са всякакви конфликти и раздели. Спокойният семеен живот ще се наруши от необходимостта спешно да се вземат решения по наболели въпроси, най-вече свързани с безопасността на дома. Понякога при този аспект, домът е застрашен от разрушаване или смърт в семейството, ако това се потвърди и от други показатели.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 08-11-2022г.

Юпитер Съвпад Уран

Особено успешно притича интелектуалното общуване и съвместните занимания с близките Ви хора. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Увеличава се общуването с приятели, съседи и по-млади роднини. Периодът е подходящ за гости и приятели

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 21-02-2024г.

Меркурий Тригон Хирон

Финансови неуредици. Роднините и любимият човек изискват от Вас прекалено много, като ви натоварват със собствените си проблеми. Склонни сте да проявявате студенина и отсъствие на съчувствие. Може да се възобновят отдавна забравени връзки и отношения. Възможно е през този период да се посветите на грижи за по-възрастни роднини. Трудности в сексуален план. Стари обиди и разногласия могат да доведат до срив в отношенията, възможни са раздели. Нежелателни са големите покупки, домакинските дела, ремонти, решаване на имуществени и жилищни проблеми.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 08-07-2023г.

Слънце Опозиция Юпитер

Общуването с роднини, членове на семейството и даже с любимия човек е възможно да предизвика необяснимо раздразнение. Децата също няма да Ви донесат радост и по-добре да съкратите общуването с тях до минимум. Нежелани посещения от страна на приятели и съседи може за дълго да Ви извадят извън релси. Контактите с жени са съпровопериоди със скандали. Склонни сте да игнорирате проблемите в дома, отделяте прекалено внимание на проблемите във връзката Ви, което не е необходимо. Рискувате да станете обект на интриги и клюки. Опитайте да спрете тяхното разпространение.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 14-10-2021г.

Луна Опозиция Нептун

Вманиячаването в една определена идея може да направи този период доста трупериод, тъй като в възможно принудително да налагате своето мнение на околните и по този начин да се отчуждавате от тях. Това е критичен период и погрешна преценка от Ваша страна може да доведе до нещастие. Нервната суперчувствителност го прави опасен за взимането на важни решения. Вашето съзнание може да е завладяно от грешни идеи и ако това не се провери, може да доведе до умствен срив. Други хора ще се опитат да оказват влияние върху Вас или Вие върху тях. Възможни са сексуални проблеми и опасности на работното място. Избягвайте деспотични хора.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 03-03-2023г.

Марс Квадрат Плутон

Период на неочаквано добър късмет, финансови успехи и възможности за подобряване на живота Ви. Това трябва да бъде вълнуващ, щастлив и стимулращ период. Възможно е да пътувате и да срещнете нови хора или да посетите екзотични места в търсене на личностно израстване. Съществува желание за изучаване на различни интересни материи и експерименти. Възможно е да се захванете с изучаване на метафизика, религия или New Age философия. Личен пробив в някаква област ще Ви даде шанс да постигнете нещо забележително. Възможно е да се прояви някакъв скрит талант. Ваши приятели с интерес към изобретенията или приключенията могат да окажат влияние върху Вас. Вие сте отворен към нови идеи, така че използвайте по-голямата част от този период, за да експериментирате с нови идеи и концепции, които могат да повишат качеството на живота Ви.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 25-04-2024г.

Венера Съвпад Вертекс

Умът ви е дисциплиниран, реалистичен, ефективен, сериозен и систематичен. Това е добър период за продължителна умствена дейност, изискваща дълбока концентрация и задълбочено изучаване. Ще получите помощ от шефове, интелектуалци, философи или учени.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 23-12-2022г.

Северен възел Съвпад МС

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 16-09-2022г.

Марс Съвпад Фортуна

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от различия в мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно Ваша връзка.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 05-05-2023г.

Фортуна Тригон МС

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инцидент с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 23-02-2024г.

Юпитер Тригон Сатурн

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 09-10-2023г.

Черна луна Лилит Квадрат Асцендент

В борбата за съхранение на любовните и семейни отношения Вие сте склонни да употребявате и нечестни методи - шантажиране и заплахи, което може да унищожи отношенията напълно. Не е изключено и Вие самите да станете жертва на интриги, натиск или поставяне на големи условия. Вероятни значителни промени в личния живот, проблеми в семейството, неприятни ключови събития. Сексуални проблеми, слаба активност и незаинтересуваност към секса. Вероятен сблъсък със смъртта на други хора, интерес към въпроси свързани със смъртта. Активизиране на въпроси свързани с издръжка или наследство, решението на които няма да е във Ваша полза.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 02-04-2023г.

Сатурн Секстил Нептун

Период на духовно търсене, душевни терзания и самозаблуждение. Търсенето на близки отношения и силни чувства, странно се съчетават със склонността към евтини удоволствия и краткотрайни връзки. Последствията от това влияние често се оказват непредсказуеми. Вие сам можете да станете жертва на интриги, измама, сплетни и мошеничества от страна на близки и любими, а също така и обект на шантаж и въвлечен в криминални деяния от страна на ваши неприятели. Неудачно време за тържества, бракосъчетания и предложения за брак. Лош период за почивка и пътувания, особено по вода. Също така лош период за кръщенета, венчавки и посвещаване.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 02-05-2023г.

Юпитер Куинокс Северен възел

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи. Увеличена енергичност и предприемчивост, с успех ще се справите с решението на семейни, домашни или имуществени проблеми. Добър период за ремонти, обзавеждане на жилището, усилия изискващи сила и използването на различни интструменти и механизми. Може да разрешите някои финансови въпроси. Понякога през този период се актуализират въпроси свързани с данъци, дългове, застраховане, издръжка или наследство. Повишена сексуална активност, склонност към завръзване на краткосрочни интимни връзки.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 22-10-2021г.

Юпитер Куинокс Черна луна Лилит

Невъздържането Ви от фриволно повепериодие или егоистично желание за удоволствия, може да Ви докара проблеми в обществения и личния живот. Някоя Ваша приятелка може да се окаже източник на напрежение и раздор.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 11-01-2024г.

Марс Съвпад Асцендент

Аспектът е благоприятен за романтични действия и преминаването към по-стабилни взаимоотношения. Общуването с партньора ще бъде интересно и запленяващо. Въпреки това периода не е подходящ за брачните отношения, тъй като предразполага към изневяра и търсене на любовни приключения. Акцентът пада на приятелските взаимоотношения, както и на началото на нови такива, особенно с по-възрастни от Вас хора.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 22-10-2022г.

Марс Опозиция Сатурн

Хармония в семейните отношения, успехи и в личен план. Може да получите възможност за подобряване на стандарта си на живот. Добър период за пътуване, покупки за дома, решение на имуществени или домакински проблеми, както и покупка на недвижима собственост. Съвместните пътешествия, пикници, участие в културни и религиозни мероприятия задълго ще запазят у вас позитивни емоции. Подходящ период за правни, културни или религиозни беседи, както и за занимания с децата. Възможно забременяване. Успешно се решават и паричните проблеми в семейството. Възможно е посещение на далечни роднини или гости.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 17-06-2023г.

Венера Тригон Вертекс

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много трупериод и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 26-05-2021г. и продължава до 24-10-2023г.

Уран Квадрат Плутон

Аспектът е благоприятен за развитие и стабилизиране на любовните отношения, връзки с интересни хора. Добър период за брачните отношения, изневерите и авантюрите са рядкост. Акцентът пада на приятелските взаимоотношения, както и на началото на нови такива, особенно с по-възрастни от Вас хора.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 16-03-2024г.

Меркурий Съвпад Черна луна Лилит

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекомерен стремеж към развлечения, интимни контакти, разточителство и любовни конфликти. Периодът е неблагоприятен за забременяване, за тържества и семейни мероприятия, за предложение за брак и бракосъчетание.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 18-02-2022г.

Луна Съвпад Вертекс

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 22-07-2021г.

Хирон Квадрат Асцендент

Вие сте страстен, привлекателен и секси. Това е добро време за финансови рискове, обществен живот, артистични занимания, романтика и удоволствия. Възможна е женитба или планиране на дете. Имате способността да поемете инициативата, за да постигнете хармония и сексуално удовлетворение.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 30-03-2023г.

Уран Съвпад Черна луна Лилит

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 20-11-2023г.

Марс Куинокс Юпитер

Период на духовно търсене, душевни терзания и самозаблуждение. Търсенето на близки отношения и силни чувства, странно се съчетават със склонността към евтини удоволствия и краткотрайни връзки. Последствията от това влияние често се оказват непредсказуеми. Вие сам можете да станете жертва на интриги, измама, сплетни и мошеничества от страна на близки и любими, а също така и обект на шантаж и въвлечен в криминални деяния от страна на ваши неприятели. Неудачно време за тържества, бракосъчетания и предложения за брак. Лош период за почивка и пътувания, особено по вода. Също така лош период за кръщенета, венчавки и посвещаване.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 04-09-2022г.

Северен възел Опозиция Асцендент

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 22-01-2023г.

Марс Куинокс Хирон

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 19-08-2023г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Добро време за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 27-06-2021г.

Нептун Съвпад МС

Този период е благоприятен за полагане на усилия за подобряване на отношенията в семейството или любимия. Добро време за съвместни планове и решение на съвместни задачи. Особено добре се нареждат отношенията с по-възрастни хора. Понякога при този транзит работните отношения преминават в приятелски, а понякога и в интимни. Най-добре през този период да бъдете с партньора или в семеен кръг. Периодът е относително благоприятен за бракосъчетание и достатъчно скромна сватба. Може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, дисциплинирането им, даване на увереност в живота им и обсъждане на бъдещи планове.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 09-03-2023г.

Меркурий Квадрат Хирон

Импулсивното и агресивно поведение е опасно. Трябва да запазите самообладание, за да избегнете споровете и кавгите. Това е критичен период дотолкова, доколкото вашите страсти и желания са твърде много стимулирани. Опитайте се да не насилвате нещата. Доктори, военни или агресивни хора могат да се опитат да окажат влияние върху вашите действия през този период.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 13-04-2022г.

Юпитер Опозиция Вертекс

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Добро време за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 22-11-2023г.

Плутон Тригон Северен възел

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 04-10-2022г.

Слънце Опозиция Хирон

Хармония в отношенията и приятно общуване със съпруга, любимия човек, приятели, съседи и роднини. Периодът е подходящ за развлечения, активна почивка и участия в светски мероприятия. Този аспект помага да изразите своите чувства и интереси, да постигнете общо становище в трудни семейни и лични въпроси. В контактуването ще ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, положителни емоции, подаръци и похвали.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 21-07-2023г.

Слънце Квадрат Асцендент

Неуспехи на семейния и любовен фронт. Отчасти вината се пада на прекалената Ви заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Склонност към краткотрайни връзки и развлечения, от което страдат сериозните Ви отношения. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение със стари приятели.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 19-08-2021г.

Меркурий Тригон Асцендент

Прекрасен период за хармонизиране на отношенията в семейството и връзката. Желаете да бъдете с близките си, лесно общувате с тях. Жените могат да очакват от мъжете подаръци и други приятни жестове. Добро време за почивка и занимание с децата. Някои хора през този аспект са лениви, апатични и желаят да ги забавляват. През този период почти всичко Ви се отдава, затова в личен аспект ще се чувствате доволни и щастливи. Благоприятен период за годеж, бракосъчетание, семейни вечери, тържества и пикници. Възможно забременяване.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 05-03-2024г.

Черна луна Лилит Квадрат Вертекс

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 17-06-2022г.

Венера Квадрат Фортуна

Вероятност за настъпване на значителни промени в личния живот. Това е тежък и кризисен период, даващ начало на нов етап от живота. Характеризира се със значително повишаване на сексуалната енергия и желание. Това ще определя поведението Ви в семейството и любовната връзка. Ще пожелаете да поемете лидерската роля в личните отношения и след приятелите, но ще се сблъскате със съпротива. Усилва се усещането за опасност. Възможни са изблици на ревност, агресия, собственически чувства и други животински инстинкти. Може да усетите нов порив в любовните отношения и да подклаждате огъня в тях, а може в своя стремеж към обновяване да изоставите старите си такива. Възможна е раздяла или действия, свързани с развод. За жените е доста вероятна криза в брака. Бъдете сдържани с децата. Периодът е неблагоприятен за встъпване в брак.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 13-12-2021г.

Венера Секстил Фортуна

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 23-11-2021г.

Фортуна Куинокс МС

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 29-07-2023г.

Меркурий Куинокс Венера

През този период с продължителност няколко дни до три седмици в семейството са възможни караници, а в отношенията с любимия човек - раздяла. Обладан сте от чувствителност, раздразнителност и необичайно желание да действате. Важно е да можете да сдържате емоциите си и да зачитате интересите на близките Ви хора. Общуването с жени може да предизвика особено силно раздразнение. Децата също са засегнати от това раздразнение. Възможни са и непредвидени визити. Следва да отделите особено внимание на въпроса с обезопасяването на Вашето жилище.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 25-03-2023г.

Плутон Квадрат Черна луна Лилит

Съпричастие и състрадание бележат този период на дълбоко вдъхновение и проницателност. Вие сте мил, внимателен и грижовен. Възможно да участвате под някаква форма в хуманитарна работа. Това е добър период за медитация или друга форма на духовно развитие и сте способен да използвате Вашето въображение за постигане на успехи в артистични начинания. Помощ може да получите от мистични или духовни хора.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 16-10-2023г.

Юпитер Секстил Хирон

Разруха е ключовата дума при този период. Може да станете много непокорен, чудат, несигурен, егоистичен и да очаквате пълна свобода от вашите отговорности. Ако не се сдържате, може да предизвикате непоправими събития в обществения Ви и личен живот. Вашето своенравно поведение може да предизвика вражда и загуба на престиж, може да се стигне и до развод или отчуждаване. Внезапни и неочаквани събития могат да предизвикат неприятни промени. Избягвайте контакти със скандалджии.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 07-12-2022г.

Уран Съвпад Нептун

Получавате радост от общуването в семеен кръг, настроен сте романтично и това Ви помага в общуването с любимия човек. Период на взаиморазбиране и зачитане на интересите на партньора. Вие сте добър и внимателен, не обръщате внимание на дреболиите. Добър период за семейни тържества, както и за светски живот. Съвместното посещаване на места за културен отдих, пикници, вечеринки с приятели ще Ви се отдава както никога. Общуването с децата носи удоволствия. Подходящ период за ремонт на жилището, удачни покупки и контакти с роднини.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 05-03-2022г.

Плутон Секстил Фортуна

Импулсивно и натрапчиво повепериодие, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 16-02-2023г.

Уран Съвпад Хирон

Добре се нареждат и хармонизират любовните и семейни отношения. Подобряване на отношенията с по-стари роднини или родителите на съпруга. Периодът е благоприятен за развиващи занимания с децата, помагане в учебните дисциплини при постъпване във ВУЗ. Удовлетворение носят хобита и разумните развлечения. Това е период на щастие и разцвет, достатъчно дълъг, но все пак изискващ от Вас да полагате известни усилия. Периодът е благоприятен за забременяване. Много подходящ за любовни обяснения, годеж и бракосъчетание. Възможна е появата на нови романтични или любовни връзки.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 26-07-2021г.

Слънце Съвпад Нептун

Хармония в общуването с близки и любими. Добър период за обяснение в любов, за семейни тържества и бракосъчетание. Удовлетворение ще Ви донесат развлеченията, излетите, разходките и участието в религиозни или културни мероприятия.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 30-03-2023г.

Слънце Секстил Юпитер

В живота обичайно този аспект се наблюдава веднъж - около 49-53-тата година и дава последна възможност за позитивни и съществени промени в личния и семеен живот.

Започва на 02-06-2021г. и продължава до 05-12-2022г.

Венера Опозиция Сатурн

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 31-05-2023г.

Слънце Опозиция Черна луна Лилит

Този период преди всичко носи разочарование от стари приятели и смяна на обкръжаващия кръг. На възраст 19-22 години може да донесе нещастие в любовта, не си струва да настоявате за по-продължителни отношения. Честите разводи на младите семейства обичайно са свързани с действието на този аспект. Периодът е противопоказен за встъпване в брак. На 61-65 години може да доведе до криза в брака, много конфликти, изневери и разочарования. Вероятен е, дори и развод.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 17-11-2023г.

Юпитер Съвпад МС

Периодът е добър за съвместни интелектуални занимания с членове от семейството, както и развиващи игри с децата. Общуването се получава леко и непринупериодо. Възможно е посрещането на гости, предполагащо бързото приготвяне на трапезата. Ако искате да избегнете това най-добре сами идете на гости. Периодът е добър и за основно почистване на жилището или други хигиенни поцедури. Лекотата и конструктивността при общуването води до ценни идеи.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 23-01-2024г.

Венера Секстил Фортуна

Импулсивното и агресивно поведение е опасно. Трябва да запазите самообладание, за да избегнете споровете и кавгите. Това е критичен период дотолкова, доколкото вашите страсти и желания са твърде много стимулирани. Опитайте се да не насилвате нещата. Доктори, военни или агресивни хора могат да се опитат да окажат влияние върху вашите действия през този период.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 18-03-2022г.

Слънце Куинокс Асцендент

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склоност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 25-12-2022г.

Юпитер Куинокс Сатурн

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 22-06-2022г.

Марс Квадрат Юпитер

Чувство на страх, неспособност, неадекватност и провали са характерни за периода. Той ще бъде изпълнен с лишения, раздели, опасности и самота. Неприятни преживявания изсмукват жизнените Ви сили. Стресиран сте, объркан и изпълнен със спотаен гняв. Избягвайте всякакви конфликти с шефовете си, тъй като могат да ви донесат още повече нещастия. Може да получите вести за нечия смърт. Възможни са физически злополуки или щети по имуществото ви. Внимавайте при взаимоотношенията си с работници, миньори или агресивни хора.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 02-10-2023г.

Марс Съвпад Северен възел

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 27-02-2023г.

Уран Секстил Черна луна Лилит

Има обещание за романтично и лично щастие, бизнес възможности и добър социален живот. Изтънчени дами могат да имат влияние върху живота ви.

Започва на 13-05-2021г. и продължава до 09-03-2023г.

Венера Съвпад Юпитер

Днес сте способни да окажете голямо влияние на близки и любими хора. Голямо желание да проявите своята воля и власт. От разума във Вашите действия и желанията Ви, ще зависи успеха или неуспеха в общуването. Възможни са разговори за нечия смърт. Може да се актуализират въпроси свързани със застраховане, дългове и наследство. Сексуални мисли или разговори.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 05-02-2022г.

Юпитер Секстил Черна луна Лилит

Тежък период за личните и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбуденост. Този период може да бъде критичен за брака и любовните отношения. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне. Голяма вероятност от кражби на имущество.

Започва на 26-05-2021г. и продължава до 25-04-2023г.

Северен възел Съвпад Вертекс

През този период сте склонни към идеализиране на романтичните си увлечения. Увеличена склоност към любовни похождения при женените/омъжените. Възможна е поява на тайна привързаност, неразумно увлечение към удоволствията (понякога и към алкохола). По-добре не се замисляйте относно любовните си отношения, както и за семейните такива. Песимистичната Ви нагласа може да се отрази, както на самите отношения, така и на Вашата психика. Започнатите през този период връзки по принцип завършват с разочарование, но не е изключено да срещнете и идеалната любов. Този аспект дава интуитивно психологическо разбирателство с децата. Използвайте го за подобряване на отношенията с тях.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 23-05-2022г.

Венера Тригон Северен възел

Вие сте емоционално чувствителен, идеалистично и естетично настроен. Желаете хармония и мир в своя живот. Може да изпитате дълбока вътрешна радост и любов. Артистично или религиозно вдъхновение може да получите в моменти на уединение. Добър период за романтични връзки и дори е възможно да срещнете идеалния партньор или любовник - вашата сродна душа. Възможно е и пътуване в чужбина. Музиканти, артисти или ясновидци могат да окажат влияние върху живота Ви.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 17-01-2024г.

Плутон Секстил Вертекс

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 03-03-2022г.

Слънце Съвпад Фортуна

Властността и носталгичната сантименталност могат да предизвикат емоционални разстройства през този период, възможно и поради голямата Ви привързаност в някаква връзка. Личният Ви живот може да бъде трупериод, лесно ще се дразните от майка, партньор или други роднини от женски род. Внимавайте да не прекалявате с япериодето и пиенето.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 15-02-2022г.

Луна Куинокс Фортуна

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 25-12-2023г.

Нептун Тригон Фортуна

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 10-01-2024г.

Плутон Опозиция МС

Измами, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нестандартни преживявания, както и към приключения, пътешествия и авантюри, които трябва да избягвате. Опасности се крият по време на морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 29-11-2021г.

Луна Секстил Сатурн

Период на душевни терзания и стремеж към промяна, което ще даде своя отпечатък в много сфери на личния Ви живот, а също и на семейния. Принципно този период действително води до промени в личния живот, но за по-точна прогноза е необходима лична консултация с астролог. Дни на безпокойство, загриженост и усещане за опасност. В сексуалния живот имате нужда от порядъчна връзка, в противен случай ще се сблъскате с интимни проблеми. В някои случаи може да сблъскате със смъртта на друг човек. Активизиране на проблеми с изплащането на данъци или наследство.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 16-09-2023г.

Уран Квадрат МС

Финансови неуредици. Роднините и любимият човек изискват от Вас прекалено много, като ви натоварват със собствените си проблеми. Склонни сте да проявявате ступериодина и отсъствие на съчувствие. Може да се възобновят отдавна забравени връзки и отношения. Възможно е през този период да се посветите на грижа за по-възрастни роднини. Трудности в сексуален план. Предишни обиди и разногласия могат да доведат до срив в отношенията, възможни са и раздели.

Започва на 12-05-2021г. и продължава до 19-03-2022г.

Сатурн Секстил Северен възел

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 13-05-2021г. и продължава до 12-09-2022г.

Слънце Квадрат Марс

Този период е благоприятен за решаване на домакински проблеми, приготвяне на вечеря, покупки за дома, провеждане на семейно тържество и посрещане на гости. Добре се подреждат и отношенията с жените. Полезни се оказват и контактите с децата, можете доста да им помогнете през този период. Позитивна нагласа ще Ви помогне и в общуването, хармонизация на отношенията на базата на душевно разбирателство и съчувствие.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 18-02-2024г.

Луна Съвпад Сатурн

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 01-05-2022г.

Венера Секстил Плутон

Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 08-09-2023г.

Луна Опозиция Черна луна Лилит

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инципериодт с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 17-02-2023г.

Уран Куинокс Асцендент

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 28-09-2022г.

Плутон Опозиция Черна луна Лилит

Това е период на търсене на сродна душа, през който е възможно да изпитате криза на личността. Под каквато и форма да е тя, това винаги е свързано с много труден и важен период на промяна, съдбоносни решения и развитие на нещата, които ще разтърсят вашата сигурност и ще имат дълготраен ефект върху живота Ви. Това е период, в който трябва да бъдат издържани изпитите на живота. Минали грешки Ви застигат, засягайки общественото и професионалното положение. Трябва да се поемат тежки отговорности и е възможна промяна в кариерата. Възможно е прекъсване на дълготрайни връзки или да се наложи да смените местоживеенето си. Финансови трудности и други обезсърчаващи пречки за личните Ви амбиции възникват през този преход. Възможни са проблеми със здравето, безпокойство и песимизъм за бъдещето. Страхът и напрежението от събитията изчерпват резервите Ви от енергия и намаляват съпротивата спрямо инфекции. Простуди, настинки и умствена депресия са по-вероятните болестни състояния. Малко вероятно е да се надявате на помощ от околните по време на прехода, но ако приемете това предизвикателство със сила на духа, решителност и кураж, ще имате възможност за изключителен личен растеж и бъдеща сигурност. Ще се превърнете в по-умна и отговорна личност. Това, което не ни убива, ни прави по силни!

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 04-12-2021г.

Венера Съвпад Плутон

Появява се стремеж към трансформация на Вашият личен живот, желание за лична свобода. През този период, Вие действително може да осъществите съществени промени в живота си, но само благодарение на определено стечение на обстоятелствата независещи от Вашата воля. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Неочаквани и бурни сексуални връзки, изменение на стила на интимния живот или отношението към същия пол. Вероятна активност по въпроси свързани с изплащането на дългове или получаване на наследство.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 20-01-2022г.

Юпитер Куинокс Хирон

Вероятност за настъпване на значителни промени в личния живот. Това е тежък и кризисен период, даващ начало на нов етап от живота. Характеризира се със значително повишаване на сексуалната енергия и желание. Това ще определя поведението Ви в семейството и любовната връзка. Ще пожелаете да поемете лидерската роля в личните отношения и след приятелите, но ще се сблъскате със съпротива. Усилва се усещането за опасност. Възможни са изблици на ревност, агресия, собственически чувства и други животински инстинкти. Може да усетите нов порив в любовните отношения и да подклаждате огъня в тях, а може в своя стремеж към обновяване да изоставите старите си такива. Възможна е раздяла или действия, свързани с развод. За жените е доста вероятна криза в брака. Бъдете сдържани с децата. Периодът е неблагоприятен за встъпване в брак.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 29-08-2021г.

Черна луна Лилит Квадрат Асцендент

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 28-08-2022г.

Хирон Тригон Черна луна Лилит

Непринупериодостта в общуването и усилената умствена активност ще Ви помагнат в общуването с близките особено с по-млади роднини, а така също и със съседи и приятели. Прекрасен период за обсъждането на назрели проблеми, обмен на мнения и начертаването на семейни планове. Периодът е подходящ за гости и приятели.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 16-07-2021г.

Луна Тригон Черна луна Лилит

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 02-04-2022г.

Сатурн Куинокс МС

Миналото ще има силно влияние върху Вас през този период и може да възобновите контакт с жена от по-ранен период от живота Ви. Възможни са облаги от хора по-възрастни от Вас, родители или баби. Това е време за стабилизиране на емоционалния и личния живот. С контролирани чувства, можете да обърнете сериозно влияние на работата си и да сложите ред във връзките си.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 26-04-2024г.

Луна Квадрат Меркурий

По време на прехода може да се наложи да се справяте с резултати от Ваши минали действия, с които чувствате, че не можете да се справите. Пазете се от импулсивни действия, тъй като сте объркан и емоционално нестабилен. Подсъзнателни подтиквания и желания влияят върху разума и емоциите Ви. Ако загубите контрол, може да се озовете в объркани взаимоотношения и странни ситуации, които да навредят на репутацията ви. Избягвайте прекомерния секс, наркотици, измами и незаконни действия. Тайни врагове могат да предизвикат проблеми по това време, както са възможни и проблеми със здравето - болести, които са трудни за диагностициране и лечение. Вероятни са контакти с наркомани, болни, патолози или мореплаватели.

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 03-06-2021г.

Марс Секстил Уран

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 30-03-2023г.

Сатурн Квадрат Асцендент

Общуването с роднини, членове на семейството и даже с любимия човек е възможно да предизвика необяснимо раздразнение. Децата също няма да Ви донесат радост и по-добре да съкратите общуването с тях до минимум. Нежелани посещения от страна на приятели и съседи може за дълго да Ви извадят извън релси. Контактите с жени са съпровопериоди със скандали. Склонни сте да игнорирате проблемите в дома, отделяте прекалено внимание на проблемите във връзката Ви, което не е необходимо. Рискувате да станете обект на интриги и клюки. Опитайте да спрете тяхното разпространение.

Започва на 18-06-2021г. и продължава до 10-05-2023г.

Плутон Опозиция Хирон

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 08-10-2021г.

Плутон Съвпад Северен възел

Неочаквано Ви се предоставя възможност да позволите нужни и безвъзвратни промени да настъпят в живота Ви. Имате желанието, волята и способността по това време да замените всичко старо с нещо ново, като по този начин да промените и съживите всичко в живота си. Дълбоки метафизични проникновения или мистични преживявания са възможни и има вероятност да се присъедините към група или организация занимаваша се с духовни или религиозни учения. Използвайте този период, за да обновите своите желания. Приятели през този период могат да Ви станат реформатори, изследователи, гении.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 12-10-2022г.

Луна Секстил Юпитер

Критичен период за брака и любовните отношения. Много вероятни са силни преживявания, разочарования, страдания и необходимост да направите жертви. Неблагоприятен период за пътувания, промяна на местоживеенето, а така също и за семейни мероприятия, свързани с пътуване по вода. Склонността към сексуални извращения може да стане причина за конфликти. Възможно е нежелано забременяване. Излишно привличане към удоволствия, алкохол, тайни връзки, мечтателство и измяна. Може да станете жертва на измама, интриги, сплетни и клевети.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 29-06-2022г.

Плутон Опозиция Северен възел

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 02-02-2022г.

Уран Опозиция Северен възел

Критичен период за брака и любовните отношения. Много вероятни са силни преживявания, разочарования, страдания и необходимост да направите жертви. Неблагоприятен период за пътувания, промяна на местоживеенето, а така също и за семейни мероприятия, свързани с пътуване по вода. Склонността към сексуални извращения може да стане причина за конфликти. Възможно е нежелано забременяване. Излишно привличане към удоволствия, алкохол, тайни връзки, мечтателство и измяна. Може да станете жертва на измама, интриги, сплетни и клевети.

Започва на 02-06-2021г. и продължава до 02-08-2022г.

Венера Опозиция Сатурн

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 03-04-2024г.

Луна Съвпад Уран

Ако Ви се е отдало да съхраните активността и приятелските отношения с Вашата "половинка", този аспекти ще Ви помогне по пътя към духовното усъвършенстване, както и в заниманията с научна и окултна дейност. Този период носи необичайни и неочаквани събития, което на Вашата възраст не би трябвало да Ви плаши. Понякога аспектът се наблюдава в детска възраст, което означава че живота на детето може да бъде съществено променен по независещи от неговото семейство причини.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 14-04-2022г.

Венера Секстил Плутон

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 23-06-2022г.

Венера Секстил Асцендент

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 13-10-2021г.

Меркурий Квадрат Асцендент

Невъздържането Ви от фриволно повепериодие или егоистично желание за удоволствия, може да Ви докара проблеми в обществения и личния живот. Някоя Ваша приятелка може да се окаже източник на напрежение и раздор.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 12-07-2022г.

Меркурий Съвпад Вертекс

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 04-03-2024г.

Хирон Секстил Асцендент

Вие сте страстен, привлекателен и секси. Това е добро време за финансови рискове, обществен живот, артистични занимания, романтика и удоволствия. Възможна е женитба или планиране на дете. Имате способността да поемете инициативата, за да постигнете хармония и сексуално удовлетворение.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 19-05-2021г.

Меркурий Секстил МС

Добър период за интензивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решение на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 16-10-2022г.

Юпитер Куинокс Северен възел

Разрешаване на семейни и домакински проблеми. Приятно общуване с приятели, колеги и единомишленици. Вълнуващи преживявания с непознати жени. Добър период за новъвепериодие в семейството, покупки на електроуреди и техника. Ценни идеи ще Ви помогнат да подобрите отношенията в семейството и най-вече с жените в него. Същото касае и любовните отношения. Възможно е неочаквано решение на финансови проблеми. Вероятно гостуване и неадекватна намеса на приятели в личните Ви дела.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 28-04-2021г.

Фортуна Секстил МС

Повишава се агресивността и чувствителността. Увеличената сексуална заинтересованост може да стане причина за неуспехи. Изблици на ревност, съчетани с игнориране на интересите на близки и любими. Склонни сте да забравите за нежността и такта, предпочитате силовото разрешение на проблемите, но може сами да станете жертва на такова отношение. Страст към развлечения и удоволствия. Периодят не е подходящ за гости, за семейни тържества, обяснения в любов, годеж и бракосъчетание. Може да се разочаровате от любимия човек. Възможни са разногласия, караници, скандали, раздели и изневери. Възможно е нежелано забременяване

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 17-09-2022г.

Северен възел Секстил Вертекс

Особено успешно притича интелектуалното общуване и съвместните занимания с близките Ви хора. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Увеличава се общуването с приятели, съседи и по-млади роднини. Периодът е подходящ за гости и приятели

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 01-04-2023г.

Слънце Съвпад МС

Този транзит ще провери искреността и топлината на Вашите любовни или семейни отношения. Очевидно няма да може да избегнете караниците и разногласията за дребни неща. Само близък на Вас човек може да Ви помогне да излезете от състоянието на депресия и неувереност. За мъжа е характерно проявата на жив интерес от страна на жените, за жената неразбиране на нейното вълнение от страна на мъжа. Децата създават допълнителни грижи, възникват проблеми с тяхното възпитание.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 03-01-2022г.

Нептун Секстил Асцендент

Добър период за интензивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решение на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 22-10-2022г.

Меркурий Секстил Марс

Повишена склонност към удоволствия, развлечения, изневери и похотливост. Пренебрегване на домашните и семейни задължения, също така пренебрегване на близки, роднини и любими хора. Тенденция към лъжливи обещания. В семейството неприятности от различен характер, загуби заради близки хора.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 02-02-2023г.

Марс Квадрат Вертекс

Периодът е благоприятен за качествени преобразования на личните и семейни отношения и заздравяване на добрия микроклимат у дома. Често обстоятелствата се подреждат така че без известни промени няма да се разминете. Може да се сблъскате със смъртта на друг човек. Нормализиране на сексуалния живот, съпроводено от известно намаляване на активността. Възможно успешно решение свързано с изплащане на задължения или наследство.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 16-07-2021г.

Луна Опозиция Юпитер

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 20-07-2021г.

Меркурий Опозиция Марс

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 03-02-2024г.

Марс Куинокс Фортуна

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 21-05-2021г.

Вертекс Секстил МС

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 02-05-2021г.

Хирон Опозиция Северен възел

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 17-09-2021г.

Венера Секстил Уран

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 14-01-2024г.

Плутон Тригон МС

Ще се чувствате унил и подтиснат през този период. Това се отнася най-вече за отношенията Ви с хората около Вас, и по-специално съпруга, майка или дъщеря ще предизвикат проблеми. Това не е добър период за бизнес, тъй като няма да можете да се съсредоточите, да мислите трезво и да сте способен да вземате решения.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 31-03-2023г.

Луна Опозиция Юпитер

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много трупериод и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 31-07-2022г.

Луна Съвпад Хирон

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 02-11-2021г.

Сатурн Секстил Северен възел

Твърде чувствителен и емоционален сте през този период, оценявате всичко красиво. Това е добро време за социални връзки, удоволствия, развлечения и романтика. Нова, хармонична връзка може да бъде създапериода. Днес ще чувствате силна нужда от развлечения или някакъв тип артистични занимания. Можете да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък посредством влиятелни хора.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 25-04-2022г.

Луна Секстил Марс

Вие сте прями и честни в общуването с членове на семейството и любимия човек. Динамично протичат разговорите с жени. Подходящо време за започване на ремонт изискващ сила или използване на иструменти. Енергичността Ви, ще Ви помогне за по-хармонични отношения в семейството или любовната връзка.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 15-12-2022г.

Марс Куинокс Северен възел

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху Вас.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 15-06-2023г.

Уран Опозиция Нептун

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 19-02-2024г.

Фортуна Тригон Вертекс

Хармония в отношенията и приятно общуване със съпруга, любимия човек, приятели, съседи и роднини. Периодът е подходящ за развлечения, активна почивка и участия в светски мероприятия. Този аспект помага да изразите своите чувства и интереси, да постигнете общо становище в трудни семейни и лични въпроси. В контактуването ще ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, положителни емоции, подаръци и похвали.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 06-04-2024г.

Меркурий Куинокс Асцендент

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склоност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 27-05-2022г.

Меркурий Секстил Марс

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 10-07-2022г.

Северен възел Тригон Вертекс

Вие сте спокоен, уверен и отчасти щастлив. Вашата необичайна доброта и внимание привлича хората около Вас. Способни сте с лекота да повлияете за по-хармонични отношения с любимите Ви хора. Особено успешно протича общуването с жените. Контактите с децата ще Ви доставят удоволствие, отделете внимание на тяхното естетическо възпитание и творческото изразяване.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 07-09-2023г.

Меркурий Опозиция Нептун

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 02-10-2021г.

Луна Тригон Нептун

Налице е желание да избягате от напрегнатите събития в живота през този период. Подсъзнателни сили влияят на разума Ви и предизвикват объркване, психическа нестабилност и самозаблуда. Понякога се чувствате изолиран и изглежда, че губите посока и цел в живота. Ненужни емоционални избухвания се добавят към объркването и несигурността. Опитайте се да не се забърквате с мистични и нестабилни хора. Избягвайте наркотиците, прекомерното пиене и лошите компании. Ако успеете да запазите чувството си за баланс и останете здраво стъпил на земята, ще имате възможност да проникнете дълбоко в царстовото на разума и да почувствате неща, които обикновено се смятат за мистични.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 26-06-2021г.

Марс Опозиция Северен възел

Властността и носталгичната сантименталност могат да предизвикат емоционални разстройства през този период, възможно и поради голямата Ви привързаност в някаква връзка. Личният Ви живот може да бъде трупериод, лесно ще се дразните от майка, партньор или други роднини от женски род. Внимавайте да не прекалявате с япериодето и пиенето.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 27-05-2021г.

Марс Куинокс Вертекс

Прекалено снизходително отношение и необмислени постъпки могат да доведат до емоционално напрежение или болка в любовните отношения или социалния живот.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 14-07-2023г.

Плутон Тригон МС

Импулсивното и агресивно поведение е опасно. Трябва да запазите самообладание, за да избегнете споровете и кавгите. Това е критичен период дотолкова, доколкото вашите страсти и желания са твърде много стимулирани. Опитайте се да не насилвате нещата. Доктори, военни или агресивни хора могат да се опитат да окажат влияние върху вашите действия през този период.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 01-12-2021г.

Слънце Куинокс Венера

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 26-10-2022г.

Уран Опозиция Хирон

Без връзка с реалността, има опасност от емоционално разочарование, в резултат на измяна в любовта или бизнеса. Объркан, беззащитен и бягащ от действителността, Вие имате склонност да живеете в свой измислен свят, което може да Ви доведе до нервна криза. Това положение на планетите влияе върху мозъка и може да доведе психическа депресия. Ще бъдете твърде непрактичен през този период и Вашата емоционална податливост може да доведе до разочарования. Поради опасностите от самозаблуда и фантазиране, избягвайте контактите с медиуми.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 21-08-2023г.

Сатурн Секстил Плутон

Миналото ще има силно влияние върху Вас през този период и може да възобновите контакт с жена от по-ранен период от живота Ви. Възможни са облаги от хора по-възрастни от Вас, родители или баби. Това е време за стабилизиране на емоционалния и личния живот. С контролирани чувства, можете да обърнете сериозно влияние на работата си и да сложите ред във връзките си.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 01-04-2023г.

Меркурий Опозиция Вертекс

Този период е изпълнен с романтични разговори или любовни срещи. Усилване на сексуалното желание. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора. Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 08-02-2023г.

Венера Секстил Асцендент

Склонност към изневяра, увлечения и фантазии (в това число и сексуални), стремеж към флиртуване и любовни приключения, тенденция за идеализиране на обекта на вашата привързаност, желание за идеална любов и активното й търсене. Но носи и разочарования, несбъднати надежи и неоправдани илюзии. Особено характерни са заблудите относно приятелските чувства, измама от страна на приятели или неприятности заради тях.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 06-09-2022г.

Луна Тригон Хирон

Вълнуващо и интересно време, ще Ви харесва да полагате нови усилия, да експериментирате, свободно да се изразявате и да действате. Вашите индивидуални и целенасочени действия, опортюнизъм и креативни усилия Ви водят към внезапен успех. Възможни са неочаквани финансови или други материални печалби. Общественият Ви живот е изпълнен с нови стимулиращи и необикновени контакти. Необичайни хора, хирурзи или пътници могат да ви помогнат по някакъв начин.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 30-11-2021г.

Уран Тригон МС

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инциденти, свързани с огън у дома. Яденето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 21-02-2022г.

Хирон Куинокс Фортуна

Влизате в период на промяна, прогресивни идеи и динамични действия. Време е да се оттърсите от минали ограничения и да рискувате в неизвестното. Вашата нужда от независимост, промяна и нови усещания може да отбележи началото на нов период във вашия живот. Вие привличате околните с вашата вълнуваща и магнетична личност. Нови приятели навлизат в живота ви. Ще има възможност за романтични връзки, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до благополучие. Неочаквана помощ може да получите от новатори, реформатори или техници

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 27-05-2021г.

Луна Куинокс Венера

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 09-02-2024г.

Юпитер Тригон Плутон

Твърде чувствителен и емоционален сте през този период, оценявате всичко красиво. Това е добро време за социални връзки, удоволствия, развлечения и романтика. Нова, хармонична връзка може да бъде създапериода. Днес ще чувствате силна нужда от развлечения или някакъв тип артистични занимания. Можете да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък посредством влиятелни хора.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 25-07-2023г.

Сатурн Квадрат Нептун

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 17-10-2023г.

Черна луна Лилит Квадрат Асцендент

Чувствате се твърде самоуверен, прекалено критичен,снизходителен, разточителен или небрежен към задълженията си по време на този период. Необмислени рискове или неетично поведение може да срине общестъвеното Ви положение. Не се забърквайте в съмнителни финансови рискове. Периодът не е добър за връзки с чужденци, презокеански пътувания, вземане- даване с институции или закона. Вашите религиозни или философски вярвания могат да бъдат променени през този период. Положителното е, че Вашето самомнение и увереност се повишават и ако се държите дисциплинирано и избягвате импулсивните действия, това може да бъде много добър период за развитие.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 09-06-2023г.

Хирон Опозиция Черна луна Лилит

Вие сте прями и честни в общуването с членове на семейството и любимия човек. Динамично протичат разговорите с жени. Подходящо време за започване на ремонт изискващ сила или използване на иструменти. Енергичността Ви, ще Ви помогне за по-хармонични отношения в семейството или любовната връзка.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 07-12-2023г.

Луна Тригон Сатурн

Физическите Ви сили са стимулирани през този период и енергийното Ви ниво, както и нивото на вашата самоувереност ще бъдат високи. Личните усилия по това време могат да подобрят много аспекти от вашия живот. Вашата увеличена енергия може да бъде ефективно използвана във всеки проект, който изисква твърди, смели и независими действия. Желанията и страстите също са стимулирани и това може да доведе до нова романтична връзка. Здравето, особено, може да бъде подобрено - чрез спорт или други занимания.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 29-07-2023г.

Слънце Съвпад Черна луна Лилит

Потребността от лична совобода и бягане от отговорност противоречи с необходимостта от изпълнение на определени задължения към любовния или брачния партньор и други близки хора. Действията свързани със съхраняването на отношенията с партньора няма да доведат до успех. Голяма вероятност за развод или принудителна раздяла, а също така и за изневяра. Склонност към изневяра и от Ваша страна. Романтичните приключения ще са повод за неприятности с необратими последствия. Неподходящ период за встъпване в брак. Характерно е още и тежко емоционално състояние, тревожност и душевни трезания. Неприятни събития, произтичащи по това време са неочаквани и с бързоразвиващ характер, но могат да положат началото на съществени промени в личния живот. Забременяването е крайно нежелателно. Пробеми с приятели заради тях самите. Вероятен разрив в приятелски взаимоотношения.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 02-05-2022г.

Плутон Секстил Фортуна

Усилване на романтичното общуване, активизиране на любовните срещи. Силно сексуално влечение. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 03-04-2024г.

Юпитер Квадрат Уран

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 29-06-2022г.

Хирон Тригон Вертекс

Неочаквано Ви се предоставя възможност да позволите нужни и безвъзвратни промени да настъпят в живота Ви. Имате желанието, волята и способността по това време да замените всичко старо с нещо ново, като по този начин да промените и съживите всичко в живота си. Дълбоки метафизични проникновения или мистични преживявания са възможни и има вероятност да се присъедините към група или организация занимаваша се с духовни или религиозни учения. Използвайте този период, за да обновите своите желания. Приятели през този период могат да Ви станат реформатори, изследователи, гении.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 14-03-2023г.

Слънце Съвпад Черна луна Лилит

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Фортуна Квадрат МС

Чувство на самота, задълбочава се Вашата недоверчивост към чувствата на близки и любими на Вас хора, сдържаност и затвореност. Взависимост от други фактори са възможни, както разочарования и раздели (особенно принудителни), така и укрепване на отношенията. Вероятна среща с по-възрастен от Вас човек. Подходящо време, за да свържете съдбата си с такъв човек. За мъжете може да означава неприятности с приятелката, любовницата или понякога с роднина или дъщеря.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 09-11-2022г.

Венера Секстил Хирон

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 20-02-2023г.

Меркурий Куинокс Уран

Кризисен период за личните и семейните взаимоотношения. Той може да донесе принудителна раздяла, срив в отношенията, загуба на съпруга или партньора, действия свързани с развод. Вие и Вашите отношения можете да понесете загуби от задкулисни игри или интриги. Усилване на сексуалните потребности, но общуването с партньора може да отприщи напираща ревност, подозрителност, собственически инстикти и повишена агресивност. Много вероятно е да Ви се наложи да се сблъскате с въпроси, свързани с наследство, данъци или други задължения. Склонни сте да проявите безжалостно отношение към децата. Характерно за този аспект е поредната (последната) криза в брака.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 08-05-2022г.

Венера Куинокс Вертекс

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 06-07-2021г.

Луна Тригон Нептун

Това е период на затишие след бурята, в който Вие разбирате текущата ситуация и оценявате объркването от миналото, несигурността и съмненията. Чувствайки се отпочинал, идеалистично настроен и интуитивен, може да намерите практичен начин да приложите скритите си артистични способности. Препоръчва се духовна дисциплина и дълги периоди на самовглъбяване и самоизучаване. Възможно е да изпитате нужда да изучавате някаква трудна материя или да търсите религиозни напътствия. Вие сте хуманен и грижовен, дарявате време и пари, за да осигурите помощ за по-бедни от Вас. Помощ през този период идва от вдъхновяващи източници - сериозна литература, лекции, обучение, книги, стари и препатили хора, религиозни или духовни учители. Силното морално чувство Ви носи късмет в бизнеса и обществения живот.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 28-05-2021г.

Сатурн Съвпад Нептун

Налице е желание да избягате от напрегнатите събития в живота през този период. Подсъзнателни сили влияят на разума Ви и предизвикват объркване, психическа нестабилност и самозаблуда. Понякога се чувствате изолиран и изглежда, че губите посока и цел в живота. Ненужни емоционални избухвания се добавят към объркването и несигурността. Опитайте се да не се забърквате с мистични и нестабилни хора. Избягвайте наркотиците, прекомерното пиене и лошите компании. Ако успеете да запазите чувството си за баланс и останете здраво стъпил на земята, ще имате възможност да проникнете дълбоко в царстовото на разума и да почувствате неща, които обикновено се смятат за мистични.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 07-05-2022г.

Плутон Тригон Черна луна Лилит

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 09-02-2024г.

Меркурий Тригон Марс

Назрява необходимост от прекратяване на стари взаимоотношения и начало на нови. Това е критичен период за застоялите отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 18-06-2021г. и продължава до 29-01-2024г.

Сатурн Куинокс Асцендент

Тежък период за брака и любовните отношения, всичко може да бъде разрушено за един ден. Този период може да протече относително спокойно, но дори и тогава трудно ще можете да контролирате нещата. Съдбовни промени в живота, възможна е смърт на близък човек. Вероятна актуализация на завещание или изплащане на задължения. Загуби и раздели. Засилена сексуална активност, неочаквани връзки, акцентиране върху сексуални проблеми. Изблик на ревност и неконтролируемост. Възможни са насилие и скандали.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 03-06-2022г.

Фортуна Опозиция Вертекс

Периодят е добър за съвместни интелектуални занимания с членове от семейството, както и развиващи игри с децата. Общуването се получава леко и непринупериодо. Възможно е посрещането на гости, предполагащо бързото приготвяне на трапезата. Ако искате да избегнете това най-добре сами идете на гости. Периодят е добър и за основно почистване на жилището или други хигиенни поцедури. Лекотата и конструктивността при общуването води до ценни идеи.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 02-11-2023г.

Меркурий Опозиция Плутон

Близките и любимите може да останат с впечатление, че днес Вие нарочно създавате конфликти. По-добре е да останете сам със себе си, тъй като ще избегнете трудно караниците, особено с жени. Емоционални трудности ще Ви попречат на добрите взаимоотношения с децата.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 28-12-2021г.

Марс Куинокс Асцендент

Възможна е качествена промяна на стила на отношенията с по-млади роднини, особено братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Не е изключено събитията в живота на един от тях да провокира промяна и във Вашия живот. При умело прилагане на влиянието Ви върху членовете на семейството, Вие можете да постигнете много чрез силата на словото и убеждаване. Може да възникне необходимост от решение на въпроси свързани с наследство, застраховане, дългове или данъци. Сексуални мисли или разговори. Добро време за смяна на местоживеенето или промяна на обкръжението, а така също и за пътувания.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 26-09-2021г.

Сатурн Квадрат Черна луна Лилит

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Добро време за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 17-11-2021г.

Нептун Опозиция Вертекс

Чувство на страх, неспособност, неадекватност и провали са характерни за периода. Той ще бъде изпълнен с лишения, раздели, опасности и самота. Неприятни преживявания изсмукват жизнените Ви сили. Стресиран сте, объркан и изпълнен със спотаен гняв. Избягвайте всякакви конфликти с шефовете си, тъй като могат да ви донесат още повече нещастия. Може да получите вести за нечия смърт. Възможни са физически злополуки или щети по имуществото ви. Внимавайте при взаимоотношенията си с работници, миньори или агресивни хора

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 24-12-2022г.

Марс Опозиция Асцендент

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 22-05-2023г.

Меркурий Опозиция Сатурн

Близките отношения с партньора или в семейството само ще Ви обременят. Това е тежък и кризисен период за семейните и любовни отношения, изпълен с различни конфликти и караници. При определени обстоятелства е възможна раздяла или разочарование от любимия. Лошо се нареждат отношенията с децата, Вие сте склонни към повишена суровост и недостатъчно внимание към тях. Времето е крайно неблагоприятно за забременяване.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 17-01-2024г.

Слънце Куинокс Луна

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 06-07-2023г.

Нептун Квадрат Асцендент

Физическите Ви сили са стимулирани през този период и енергийното Ви ниво, както и нивото на вашата самоувереност ще бъдат високи. Личните усилия по това време могат да подобрят много аспекти от вашия живот. Вашата увеличена енергия може да бъде ефективно използвана във всеки проект, който изисква твърди, смели и независими действия. Желанията и страстите също са стимулирани и това може да доведе до нова романтична връзка. Здравето, особено, може да бъде подобрено - чрез спорт или други занимания.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 28-04-2023г.

Юпитер Опозиция Плутон

Период на важна радикална промяна във Вашия дом и обкръжение. Имате нов, ослепителен и емоционален възглед за живота, с желание нещата бързо да се подредят и ако е необходимо дори да започнете отначало. Възможна е сватба или смърт на дете. Може да получите някакво финансово наследство.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 11-04-2024г.

Северен възел Тригон Фортуна

Вие сте енергичен, уверен в себе си, оптимист и ентусиаст. Това е период на конструктивни и напредничави действия. Добър е за постигане на напредък, признание и поддръжка от околните. Може да се очаква подобрение на финансовото състояние

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 20-03-2022г.

Нептун Съвпад Вертекс

Неприятностите в дома бързо ще преминат. Разногласия с жени или заради жени. Караници, сериозни конфликти, възможна е принудителна раздяла. Финансови неуредици предизвикват безпокойство и тревога. Трудности във взаимоотношенията с по-възрастни роднини. Вашата ступериодина ще наранява близките Ви, решението да бъдете сам е възможно най-добро. Възможни са сексуални проблеми. Периодът е неблагоприятен за забременяване.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 09-12-2023г.

Венера Секстил Нептун

Чувствате се твърде самоуверен, прекалено критичен,снизходителен, разточителен или небрежен към задълженията си по време на този период. Необмислени рискове или неетично поведение може да срине общестъвеното Ви положение. Не се забърквайте в съмнителни финансови рискове. Периодът не е добър за връзки с чужденци, презокеански пътувания, вземане- даване с институции или закона. Вашите религиозни или философски вярвания могат да бъдат променени през този период. Положителното е, че Вашето самомнение и увереност се повишават и ако се държите дисциплинирано и избягвате импулсивните действия, това може да бъде много добър период за развитие.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 01-08-2022г.

Слънце Опозиция Черна луна Лилит

Измяна, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 14-03-2024г.

Уран Секстил Северен възел

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Ступериодина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 26-03-2024г.

Венера Съвпад Марс

Тежък период за лични и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбупериодост. Периодят може да бъде критичен за брака или любовната връзка. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 21-08-2021г.

Юпитер Квадрат Сатурн

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 03-03-2023г.

Хирон Опозиция Черна луна Лилит

Настойчивостта и силата на волята ще Ви помогне да разрешите много житейски и лични проблеми. Подходящо време за ремонт или кардинално преобзавеждане на жилището. Добър период за решаване на някои финансови проблеми, въпроси с наследство и дългове във Ваша полза.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 17-08-2022г.

Вертекс Опозиция Асцендент

Склонни сте към изневяра, увлечения и фантазиране, стремите се към флирт и любовни приключения, тенденции към идеализиране на обекта на Вашите копнежи, желание за идеалната любов и активното й търсене. В някои случаи Вие наистина може да срещнете човек, отношенията с когото ще се развиват вълнуващо и непредсказуемо.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 22-11-2021г.

Меркурий Квадрат Плутон

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 09-02-2024г.

Юпитер Квадрат Уран

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 06-10-2023г.

Сатурн Съвпад Плутон

Налице е желание да избягате от напрегнатите събития в живота през този период. Подсъзнателни сили влияят на разума Ви и предизвикват объркване, психическа нестабилност и самозаблуда. Понякога се чувствате изолиран и изглежда, че губите посока и цел в живота. Ненужни емоционални избухвания се добавят към объркването и несигурността. Опитайте се да не се забърквате с мистични и нестабилни хора. Избягвайте наркотиците, прекомерното пиене и лошите компании. Ако успеете да запазите чувството си за баланс и останете здраво стъпил на земята, ще имате възможност да проникнете дълбоко в царстовото на разума и да почувствате неща, които обикновено се смятат за мистични.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 02-07-2023г.

Юпитер Квадрат МС

Този период е благоприятен за решаване на домакински проблеми, приготвяне на вечеря, покупки за дома, провеждане на семейно тържество и посрещане на гости. Добре се подреждат и отношенията с жените. Полезни се оказват и контактите с децата, можете доста да им помогнете през този период. Позитивна нагласа ще Ви помогне и в общуването, хармонизация на отношенията на базата на душевно разбирателство и съчувствие.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 17-05-2023г.

Марс Тригон Вертекс

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 12-06-2023г.

Марс Съвпад МС

Получавате радост от общуването в семеен кръг, настроен сте романтично и това Ви помага в общуването с любимия човек. Период на взаиморазбиране и зачитане на интересите на партньора. Вие сте добър и внимателен, не обръщате внимание на дреболиите. Добър период за семейни тържества, както и за светски живот. Съвместното посещаване на места за културен отдих, пикници, вечеринки с приятели ще Ви се отдава както никога. Общуването с децата носи удоволствия. Подходящ период за ремонт на жилището, удачни покупки и контакти с роднини.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 07-02-2023г.

Северен възел Секстил МС

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 14-09-2023г.

Луна Тригон Сатурн

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 18-03-2023г.

Луна Опозиция Асцендент

Избягвайте конфликтите през този период, проявявайте търпимост и удържайте изблиците на гняв и обида. Агресивността (в това число и сексуалната) може да попречи да бъдете разбран от съпруга или партньора. Решението на домашни проблеми пречи на професионалните Ви ангажименти. Караници и противопоставяне с близки на Вас жени. Допълнителни трудности носи и преразход в бюджета, финансови разногласия в семейството и ненужни покупки. Неблагоприятен период за пътуване, ремонт на жилишщето, решение на имуществени или домакински проблеми.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 17-02-2023г.

Сатурн Квадрат МС

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 16-01-2023г.

Венера Опозиция Сатурн

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения.

Започва на 17-06-2021г. и продължава до 26-06-2021г.

Венера Опозиция Хирон

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 25-03-2024г.

Луна Куинокс Вертекс

В отношенията с близки и любими на Вас хора сте склонни към рязкост, безкомпромисност, раздразнителност и агресивност. Конфликтите ескалират до открито противопоставяне. Кавгите и разногласията са обичайни за този период (той продължава от няколко дни до 3 седмици). Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 02-05-2023г.

Северен възел Секстил Асцендент

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 06-06-2023г.

Юпитер Квадрат Уран

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 24-10-2022г.

Хирон Опозиция Черна луна Лилит

Това е период, в който е вероятно да търсите усамотение и мир, вътрешно усъвършенстване. Нужда от повече фини, духовни, религиозни, артистични или културни ценности е налице във Вашия живот. Вие сте състрадателен, великодушен, с въображение, интуитивен и това Ваше благоразположение Ви носи популярност и престиж. Може да се очаква добър късмет и всякакви рискове базирани на интуитивни предчувствия могат да бъдат богато възнаградени. Ясновидци, идеалисти или мистични хора могат да окажат влияние върху живота ви по някакъв начин.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 12-07-2023г.

Венера Квадрат Нептун

Неуспехи и пречки в общуването с близки и любими, най-вече това касае братята и сестрите, а също така съседи и приятели. Възможни са нежелани визити. Най-добре да прекарате това време в самота. Периодът е неблагоприятен за семейно планиране, обсъждане на проблеми и контакти с далечни роднини. Може да възникнат недоразумения, разногласия и караници

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 15-12-2022г.

Венера Секстил Уран

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекалено голям стремеж към развлечения и интимни контакти, чувствителност, разточителност, любовни конфликти до етап на разрив в отношенията. Периодят е неблагоприятен за зачеване, а също така и за тържествени или семейни мероприятия, за обяснения в любов, годеж и бракосъчетание.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 28-11-2021г.

Меркурий Квадрат Сатурн

Влизате в период на промяна, прогресивни идеи и динамични действия. Време е да се оттърсите от минали ограничения и да рискувате в неизвестното. Вашата нужда от независимост, промяна и нови усещания може да отбележи началото на нов период във вашия живот. Вие привличате околните с вашата вълнуваща и магнетична личност. Нови приятели навлизат в живота ви. Ще има възможност за романтични връзки, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до благополучие. Неочаквана помощ може да получите от новатори, реформатори или техници

Започва на 26-05-2021г. и продължава до 14-02-2023г.

Слънце Съвпад МС

Тежък период за брака и любовните отношения, всичко може да бъде разрушено за един ден. Този период може да протече относително спокойно, но дори и тогава трудно ще можете да контролирате нещата. Съдбовни промени в живота, възможна е смърт на близък човек. Вероятна актуализация на завещание или изплащане на задължения. Загуби и раздели. Засилена сексуална активност, неочаквани връзки, акцентиране върху сексуални проблеми. Изблик на ревност и неконтролируемост. Възможни са насилие и скандали.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 15-03-2022г.

Марс Секстил МС

През този период се хармонизират отношенията в семейството, контактите с членовете на семейството са приятни. Добре е да посветите този период на семейни тържества, прием на гости и общуване с роднини, тъй като може да се надявате на тяхното благоразположение. Също е добре да се заемете с домашни занимания, покупики, приготвяне на вечеря, и др. Добри са и отношенията с децата.

Започва на 16-06-2021г. и продължава до 31-07-2023г.

Асцендент Съвпад МС

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 25-02-2022г.

Луна Тригон Черна луна Лилит

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 02-05-2024г.

Меркурий Опозиция Фортуна

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 02-12-2022г.

Марс Тригон Сатурн

Увеличава се агресивността и неумерената импулсивност. Увеличеният Ви сексуален интерес може да стане причина за скандал. Изблици на ревност, съчетани с игнориране на интересите на близки и любими. Склонни сте да забравите за нежността и такта, предпочитате силовото разрешение на проблемите, но може сами да станете жертва на такова отношение. Страст към развлечения и удоволствия. Този период не е подходящ за приемане на гости, семейни тържества, обяснения в любов, годеж и бракосъчетание. Може да се разочаровате от любимия човек. Възможни са разногласия, караници, раздяла или изневяра. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 31-10-2023г.

Фортуна Куинокс Асцендент

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 14-10-2022г.

Хирон Квадрат Северен възел

Избягвайте конфликтите през този период, проявявайте търпимост и удържайте изблиците на гняв и обида. Агресивността (в това число и сексуалната) може да попречи да бъдете разбран от съпруга или партньора. Решението на домашни проблеми пречи на професионалните Ви ангажименти. Караници и противопоставяне с близки на Вас жени. Допълнителни трудности носи и преразход в бюджета, финансови разногласия в семейството и ненужни покупки. Неблагоприятен период за пътуване, ремонт на жилишщето, решение на имуществени или домакински проблеми.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 06-08-2021г.

Венера Тригон Северен възел

Подобрение в семейните дела и на любовния фронт. Приятни връзки, нови запознанства, развлечения и пикници. Прекрасно време за почивка и пътешествия, за начертаването на съвместни планове, а така също и за тържествени мероприятия, годеж, бракосъчетание и меден месец. Въобще щастливи събития в семейството, добро финансово състояние, възможност за разрешаване на много проблеми, както домакински, така и във взаимоотношенията. Повишена склонност към разкош, удоволствие и похотливост. Прекрасно време за забременяване.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 02-09-2022г.

Черна луна Лилит Съвпад Фортуна

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 30-01-2024г.

Хирон Квадрат Асцендент

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 24-04-2023г.

Уран Секстил Асцендент

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 25-07-2022г.

Нептун Тригон Асцендент

Прекрасни отношения с близки и любими, този период може да използвате и за обяснение в любов, семейни тържества или бракосъчетание. Удовлетворение ще Ви донесат развлеченията, излетите, разходките и участието в религиозни или културни мероприятия.