Добре дошли във вашата Дългосрочна астрологична прогноза

Дългосрочното астрологична прогноза започва от Рождения хороскоп. Тя е една основа на която трябва да се стъпи, за  да бъдат точни и съобразени с даден човек всички основни Астрологични методи. Дългосрочното астрологична прогноза представлява проучване и анализ на възможни влияния, събития и ситуации за които се прогнозира, че ще станат част от живота  на дадено лице и ще го занимават и интересуват  през определен период от време. Дългосрочното астрологична прогноза не само предвижда възможни събития, но и дава отговор на възникналите околу тях въпроси и често предлага доста точни решения на свързаните с тях проблеми и вероятни решения.

Една прогноза може да  послужи като ориентир в професионалният и личният  живот, като  покаже в коя сфера е нужно развитие за да се постигнат успехи и в коя положените усилия няма да донесат нужният резултат. Прогностиката  е всеобхватна наука защото може да посочи причината за дадено събитие и да хвърли светлина върху скритите обстоятелства, които са свързани с него. Често тя помага на клиента да погледне събитията от друг ъгъл, да промени възприятията си за хората и средата в която се развиват и да открие най – ефективният начин за промяна.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза е основана на три метода за прогнозиране. Това са Слънчево възвръщане, Вторични прогресии и  Транзити. Слънчевото възвръщане е метод, който използва връщането на Слънцето на същото място в момента на раждането през дадена година и дава прогноза за същата тази една година. При Слънчевите вторични прогресии се използва метода 1 денонощие равно на 1 година. След раждането на човека едно 24 часа се равняват на 1 година. Транзитите сравняват реалното движение на планетите спрямо тези от Рожденния хороскоп.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза показва  астрологични тенденции въздействащи върху вашия живот през определен период от време.  В случая времевият интервал е три години. Времетраенето на всяка тенденция е посочена чрез започваща дата, дата на която аспекта спира да влияе и дата на най-силното му влияние. Понякога,  влиянието на някой аспекти  може да започва малко преди определеното време в хороскопа.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 15-01-2024г.

Плутон Квадрат Асцендент

Вероятност за настъпване на значителни промени в личния живот. Това е тежък и кризисен период, даващ начало на нов етап от живота. Характеризира се със значително повишаване на сексуалната енергия и желание. Това ще определя поведението Ви в семейството и любовната връзка. Ще пожелаете да поемете лидерската роля в личните отношения и след приятелите, но ще се сблъскате със съпротива. Усилва се усещането за опасност. Възможни са изблици на ревност, агресия, собственически чувства и други животински инстинкти. Може да усетите нов порив в любовните отношения и да подклаждате огъня в тях, а може в своя стремеж към обновяване да изоставите старите си такива. Възможна е раздяла или действия, свързани с развод. За жените е доста вероятна криза в брака. Бъдете сдържани с децата. Периодът е неблагоприятен за встъпване в брак.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 13-09-2022г.

Меркурий Тригон Хирон

Този период преди всичко носи разочарование от стари приятели и смяна на обкръжаващия кръг. На възраст 19-22 години може да донесе нещастие в любовта, не си струва да настоявате за по-продължителни отношения. Честите разводи на младите семейства обичайно са свързани с действието на този аспект. Периодът е противопоказен за встъпване в брак. На 61-65 години може да доведе до криза в брака, много конфликти, изневери и разочарования. Вероятен е, дори и развод.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 22-03-2022г.

Плутон Тригон Хирон

Необичайни промени свързани с финансови дела на съпруга или с парите на партньора. Понякога е възможно получавене на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми. Увеличение на душевната хармония с партньора е често срещана.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 30-06-2022г.

Венера Тригон Вертекс

Получавате радост от общуването в семеен кръг, настроен сте романтично и това Ви помага в общуването с любимия човек. Период на взаиморазбиране и зачитане на интересите на партньора. Вие сте добър и внимателен, не обръщате внимание на дреболиите. Добър период за семейни тържества, както и за светски живот. Съвместното посещаване на места за културен отдих, пикници, вечеринки с приятели ще Ви се отдава както никога. Общуването с децата носи удоволствия. Подходящ период за ремонт на жилището, удачни покупки и контакти с роднини.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 23-11-2021г.

Слънце Тригон МС

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 08-11-2023г.

Венера Тригон Северен възел

Назрява необходимост от скъсване на старите отношения и създаване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество, често и неудачното им разрешаване. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 18-02-2022г.

Марс Квадрат МС

Благоприятен за действия насочени към укрепване на отношенията, стабилизиране на връзки, дори евентуално бракосъчетание. Ще Ви помогне по-отговорния подход в изпълнението на домашните Ви задължения и сериозното отношение към поетите ангажименти. Сключения в това време брак обещава да бъде труден, но здрав, дори това да не е най-благоприятното време за встъпване в брак. Подходящо време за изпълнение на дългосрочни семейни планове, за ремонт, покупка на вещи за дома, решение на имуществени въпроси, покупка на недвижима собственост и земя. Любовните връзки, които започват в този период, ще бъдат дълги, но няма да донесат голяма радост и щастие. Новите приятелства може да ви помогнат в работата.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 21-04-2023г.

Уран Опозиция Фортуна

Хармония в отношенията и приятно общуване със съпруга, любимия човек, приятели, съседи и роднини. Периодят е подходящ за развлечения, активна почивка и участия в светски мероприятия. Този аспект помага да изразите своите чувства и интереси, да постигнете общо становище в трудни семейни и лични въпроси. В контактуването ще ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, положителни емоции, подаръци и похвали.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 12-01-2022г.

Марс Съвпад Юпитер

Период на пречистване на ума. Стари идеи могат да бъдат изоставени, за да доведат свежа перспектива за живота Ви, докато се ровите в същността на истината във всяка една ситуация. Желаете самоусъвършенстване и може да изпитвате желание да учите трудни за разбиране неща, свързани с живота и смъртта. Може да бъдете посветен в тайна информация през периода. Възможно е да получите помощ от учени или хора активно занимаващи се с политика.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 06-12-2023г.

Слънце Квадрат Нептун

Умствената дейност е стимулирана и Вашата увереност и самочувствие Ви помагат да влияете върху околните и да постигате интелектуални успехи. Това е добър период за нови запознанства, пътувания, както и за отношенията Ви с децата.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 15-12-2023г.

Юпитер Тригон Вертекс

Подходящо време за обновяване на семейните и любовни отношения. Възможни са нови романтични приключения. Благоприятно е за взимане на важни решения, за обяснение в любов, предложение за брак и особенно за бракосъчетание. Увеличение на сексуалността. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Удачни разрешения на различни проблеми.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 13-01-2024г.

Юпитер Опозиция Вертекс

Назрява необходимост от съвместното решение на някои домакински и семейни въпроси. Но Вие сте прекалено чувствителен и раздразнителен за каквито и да било разговори. Намесата на жена ще Ви измъчва и ще бъде причина за разногласия и караници. Най-добре да проведете този период в уединение. Емоционални изблици могат да се отразят негативно на отношенията със съпруга или партньора, а така също и с децата, които са прекалено чувствителни към Вашето повепериодие. Най-добре се откажете от покупки за дома и семейството, отложете ремонтите, дори и дребните.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 21-05-2023г.

Слънце Тригон МС

Период на пречистване на ума. Стари идеи могат да бъдат изоставени, за да доведат свежа перспектива за живота Ви, докато се ровите в същността на истината във всяка една ситуация. Желаете самоусъвършенстване и може да изпитвате желание да учите трудни за разбиране неща, свързани с живота и смъртта. Може да бъдете посветен в тайна информация през периода. Възможно е да получите помощ от учени или хора активно занимаващи се с политика.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 12-10-2023г.

Вертекс Куинокс МС

Този период е благоприятен за полагане на усилия за подобряване на отношенията в семейството или любимия. Добро време за съвместни планове и решение на съвместни задачи. Особено добре се нареждат отношенията с по-възрастни хора. Понякога при този транзит работните отношения преминават в приятелски, а понякога и в интимни. Най-добре през този период да бъдете с партньора или в семеен кръг. Периодът е относително благоприятен за бракосъчетание и достатъчно скромна сватба. Може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, дисциплинирането им, даване на увереност в живота им и обсъждане на бъдещи планове.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 21-06-2022г.

Фортуна Опозиция Асцендент

Кризисен период за брака и личните отношения. Крайно неудачно време за встъпване в брак. Дори запазването на добри отношения с близките Ви се струва невъзможно. Конфликти или пречки от страна на по-възрастни роднини, необходимост от грижа за тях, изпълнение на тежки задължения. Лош период за домашни, имуществени и финансови дела. Вашият бюджет може силно да пострада без перспективи за подобрение. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 22-03-2022г.

Хирон Куинокс Вертекс

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 15-05-2022г.

Слънце Съвпад Венера

Чувствате се зле психически. Не може да се предскаже как това ще се отрази на семейните или любовни отношения, поради което Вие интиутивно търсите уединение през този период. Въпреки това, ако сте уверени в своите отношения, можете да използвате този период за хармонизиране на връзката, интимни разговори и съвместно участие в религиозни мероприятия. В такова душевното състояние ще останете задълго.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 02-02-2022г.

Плутон Опозиция Фортуна

Измама, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нестандартни преживявания, както и към приключения, пътешествия и авантюри, които трябва да избягвате. Опасности се крият по време на морски или речни разходки. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 26-07-2022г.

Луна Опозиция Уран

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 20-12-2021г.

Слънце Тригон Вертекс

Блуждаене и разхвърляно мислене, нервно напрежение или умствени проблеми, са възможни през този период. Неочаквани проблеми могат да дойдат от Вашето нервно и ексцентрично отношение. Непрактичността или бързото желание за промяна могат да доведат до проблеми.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 10-12-2021г.

Хирон Опозиция Асцендент

Склонност към изневяра, увлечения и фантазии (в това число и сексуални), стремеж към флиртуване и любовни приключения, тенденция за идеализиране на обекта на вашата привързаност, желание за идеална любов и активното й търсене. Но носи и разочарования, несбъднати надежи и неоправдани илюзии. Особено характерни са заблудите относно приятелските чувства, измама от страна на приятели или неприятности заради тях.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 18-04-2022г.

Слънце Куинокс Сатурн

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 05-03-2022г.

Юпитер Секстил Уран

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Ступериодина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 23-12-2023г.

Меркурий Куинокс МС

Време на промяна, предизвикателство и сериозни трансформации. Сили, извън Вашия контрол, могат да Ви изправят пред обстоятелства, свързани с живота и смъртта. Подсъзнателни сили разстройват мозъка Ви. Ще се изправите пред различни проблеми като трудности вкъщи и в работата, финансови, бизнес и професионални проблеми, както и трудни обществени и лични промени. Това е период на потенциална опасност, така че избягвайте всяка форма на насилие, жестокост и арогантно поведение. Може да бъдете замесен в контакти с хора от подземния свят, военни, черни магьосници, психолози, полицаи и униформени правителствени служители. Може да бъдете принуден да промените отношението си към живота, за да преодолеете напрежението от текущите събития.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 15-04-2023г.

Слънце Съвпад Асцендент

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 18-06-2021г.

Меркурий Квадрат Хирон

Възможни са семейни караници и разногласия заради жени. Домашните дела Ви пречат на служебните ангажименти. Паричните затруднения и професионалните противоречия ще се отразят пагубно на отношенията в семейството или с любимия човек. Децата ще ви донесат неприятности и огорчение, Вие може да не издържите и да ги заразите със своето раздразнение. Възможни са сексуални проблеми и нежелано забременяване

Започва на 31-01-2021г. и продължава до 06-01-2022г.

Меркурий Тригон Плутон

Период на пречистване на ума. Стари идеи могат да бъдат изоставени, за да доведат свежа перспектива за живота Ви, докато се ровите в същността на истината във всяка една ситуация. Желаете самоусъвършенстване и може да изпитвате желание да учите трудни за разбиране неща, свързани с живота и смъртта. Може да бъдете посветен в тайна информация през периода. Възможно е да получите помощ от учени или хора активно занимаващи се с политика.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 07-09-2021г.

Сатурн Опозиция Нептун

Често през този период се укрепват семейните отношения. Във всеки случай днес ще бъдете решителни и ще изразите своите претенции и интереси явно. Изясняването на отношенията ще се окаже конструктивно за брака и полезно за двете страни. Същото може да се каже и за романтичните и любовни отношения. Добър период за участие в семейни игри, спортни мероприятия и активна почивка. Възможна повишената активност и прилив на енергия, което може да Ви накара да поискате да се заемете с благоустройство на дома. Периодят е благоприятен за пътуване и преместване на дома. Периодят не е много благоприятен за забременяване, но има и такава вероятност.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 18-08-2021г.

Марс Опозиция Вертекс

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 08-03-2021г. и продължава до 27-11-2021г.

Нептун Секстил Фортуна

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 09-01-2022г.

Хирон Квадрат Черна луна Лилит

Заплетените финансови дела на съпруга се отразяват и на Вашето благополучие. В някои случаи може да се сблъскате със смъртта на друг човек. Периодът е неблагоприятен за големи промени в личния живот, но те могат да станат и против Вашата воля под въздействието на външни обстоятелства като политически или природни събития. Вероятна актуализация на въпроси свързани с данъци или наследство. Може да се породят или подновят вредни навици или сексуални проблеми.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 03-07-2022г.

Фортуна Тригон Асцендент

Проблеми в любовта, домашни грижи и неприятни събития. Възможни са финансови или имуществени проблеми. Не са изключени разногласия и принудителна раздяла. Сексуални недоразумения. Въпреки това, периодят е благоприятен за брак с по-възрастни партньори, брак по сметка или фиктивен брак. В други случаи, в зависимост от обстоятелствата, не са изключени действия, свързани с развод.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 09-12-2021г.

Венера Опозиция Вертекс

Добър период преди всичко за общуването с приятели, колективни и интелектуални занимания. Може да Ви хрумне оригинално решение на семейните или лични проблеми, възможен е неочакван развой на събитията при тяхното обсъждане. Интересно се нареждат отношенията с по-млади роднини или съседи.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Нептун Опозиция МС

Това е труден период на преоценка и мъчителни промени, в който могат да Ви се случат всякакви неочаквани събития, които могат да променят живота Еи. Ще се изправите пред нови и непознати обстоятелства. Неочаквани трудности у дома и в работата, обтягат се дълготрайни връзки, възможни са и раздели. Вероятна е смяна на местоживеенето, възможно е и в чужбина. Нервният стрес е голямата опасност, но ако успеете да запазите спокойствие, това ще бъде позитивен и заслужаващ си период от Вашия живот. Възможно е да се сдобиете с нова роля в обществото и да достигнете до ново ниво на независимост.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 30-01-2023г.

Венера Опозиция МС

Финансови неуредици. Роднините и любимият човек изискват от Вас прекалено много, като ви натоварват със собствените си проблеми. Склонни сте да проявявате студенина и отсъствие на съчувствие. Може да се възобновят отдавна забравени връзки и отношения. Възможно е през този период да се посветите на грижи за по-възрастни роднини. Трудности в сексуален план. Стари обиди и разногласия могат да доведат до срив в отношенията, възможни са раздели. Нежелателни са големите покупки, домакинските дела, ремонти, решаване на имуществени и жилищни проблеми.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 09-12-2022г.

Меркурий Тригон Уран

Вие сте емоционално чувствителен, идеалистично и естетично настроен. Желаете хармония и мир в своя живот. Може да изпитате дълбока вътрешна радост и любов. Артистично или религиозно вдъхновение може да получите в моменти на уединение. Добър период за романтични връзки и дори е възможно да срещнете идеалния партньор или любовник - вашата сродна душа. Възможно е и пътуване в чужбина. Музиканти, артисти или ясновидци могат да окажат влияние върху живота Ви.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 27-11-2021г.

Уран Секстил Хирон

Импулсивното и агресивно поведение е опасно. Трябва да запазите самообладание, за да избегнете споровете и кавгите. Това е критичен период дотолкова, доколкото вашите страсти и желания са твърде много стимулирани. Опитайте се да не насилвате нещата. Доктори, военни или агресивни хора могат да се опитат да окажат влияние върху вашите действия през този период.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 26-03-2021г.

Венера Съвпад Хирон

Избягвайте конфликтите през този период, проявявайте търпимост и удържайте изблиците на гняв и обида. Агресивността (в това число и сексуалната) може да попречи да бъдете разбран от съпруга или партньора. Решението на домашни проблеми пречи на професионалните Ви ангажименти. Караници и противопоставяне с близки на Вас жени. Допълнителни трудности носи и преразход в бюджета, финансови разногласия в семейството и ненужни покупки. Неблагоприятен период за пътуване, ремонт на жилишщето, решение на имуществени или домакински проблеми.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 16-09-2021г.

Сатурн Квадрат Нептун

Повишена сексуална активност, но само ако тя въобще не Ви е присъща. Може да станете жертва на чуждо желание. Импулсивността, изблиците на ревност и много често агресивността довеждат до нарушаване на нормалните семейни и любовни отношения. Пазете се от изясняване на отношенията чрез сила. Не е най-добрия период за забременяване.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 08-07-2021г.

Венера Куинокс Плутон

Особено успешно притича интелектуалното общуване и съвместните занимания с близките Ви хора. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Увеличава се общуването с приятели, съседи и по-млади роднини. Периодът е подходящ за гости и приятели

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 06-10-2021г.

Луна Квадрат Северен възел

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 28-08-2021г.

Нептун Секстил Черна луна Лилит

Ниското енергийно ниво Ви прави много чувствителни, несигурни, объркани и склонни към самозаблуда. Може да Ви се стори трудно да се справяте със суровите реалности на живота и да търсите начин да избягате от отговорностите си. Чувствайки се по този начин, Вие губите посоката в живота си. Избягвайте наркотиците и хазарта! Това е един много труден ден, в който имате нужда от ясно решение. Всяка една ваша скрита слабост може да се прояви по това време. Избягвайте хора, които черпят от Вашата енергия, тъй като жизнеността Ви ще бъде ниска и може да се нуждаете от усамотение и време за почивка. Не се поддавайте твърде много на влиянието на романтици и мечтатели.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 06-04-2022г.

Марс Опозиция МС

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 08-06-2022г.

Слънце Секстил Вертекс

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Прекрасен период за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 29-12-2023г.

Уран Тригон Вертекс

Упоритостта в съчетание със силната воля и повишената енергичност ще спомогнат за уреждане на много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 05-01-2023г.

Нептун Тригон Хирон

Вие сте чувствителен, изобретателен, идеалистично и креативно настроен. Изпозлвайте интуицията си, възприятията си и фантазията си, за да получите необходимите знания и вдъхновение, с помощта на които да се справите с тежки проблеми, духовно обучение или други креативни задачи. Физици, лечители или светци могат да имат влияние върху вас.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Сатурн Квадрат Нептун

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 02-07-2021г.

Луна Тригон Венера

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склоност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 19-04-2023г.

Меркурий Секстил Уран

Възможна е качествена промяна на стила на отношенията с по-млади роднини, особено братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Не е изключено събитията в живота на един от тях да провокира промяна и във Вашия живот. При умело прилагане на влиянието Ви върху членовете на семейството, Вие можете да постигнете много чрез силата на словото и убеждаване. Може да възникне необходимост от решение на въпроси свързани с наследство, застраховане, дългове или данъци. Сексуални мисли или разговори. Добро време за смяна на местоживеенето или промяна на обкръжението, а така също и за пътувания.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 12-08-2023г.

Луна Опозиция Нептун

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група. Неочаквани пътувания.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 04-04-2023г.

Меркурий Куинокс Черна луна Лилит

Устойчивото емоционално и психично състояние ще Ви помогне да укрепите отношенията си с близките. През този период Вие сте склонни да бъдете честни и порядъчни с близките хора, стремите се към взаиморазбиране. По-възрастните роднини може да създадат проблеми. Добре е да ограничите алкохола и психотропните вещества, тъй като те Ви предразполагат към неадекватни действия. Този период е изпълнен с грешки във взетите важни решения.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 23-11-2021г.

Слънце Куинокс Нептун

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 29-04-2021г.

Слънце Тригон МС

Периодът е благоприятен за смяна на стила на отношенията с родители, по-възрастни роднини, от които е възможно да зависи Вашето благосъстояние и с близки жени. Добър период за промени в дома и семейството - както в буквален смисъл така и по отношение на финансовите въпроси. В отношенията, които са устояли във времето може да се наложат промени.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 21-12-2021г.

Плутон Опозиция МС

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 01-07-2023г.

Луна Квадрат Черна луна Лилит

Чувство на страх, неспособност, неадекватност и провали са характерни за периода. Той ще бъде изпълнен с лишения, раздели, опасности и самота. Неприятни преживявания изсмукват жизнените Ви сили. Стресиран сте, объркан и изпълнен със спотаен гняв. Избягвайте всякакви конфликти с шефовете си, тъй като могат да ви донесат още повече нещастия. Може да получите вести за нечия смърт. Възможни са физически злополуки или щети по имуществото ви. Внимавайте при взаимоотношенията си с работници, миньори или агресивни хора.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 28-07-2023г.

Черна луна Лилит Съвпад Вертекс

Измама, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 26-12-2022г.

Меркурий Съвпад Асцендент

Вие сте активни в общуването, в налагането на собственото си мнение и изразяване на интересите си, поради това този период може нееднозначно да повлияе на семейните и любовните отношения. Използвайте своята активност и предприемчивост за мирни цели, избягвайте конфликти и претенции към партньора. Заeмете се със спорт или активен отдих със семейството или с любимия, играйте с децата. И ще почувствате как отношенията Ви укрепват и достигат нови висоти. Използвайте повишената си самоувереност за укрепване на връзките си в обществото. Вие ще получите истинско удовлетворение и положителни резултати от заниманията с хобито си. Вашата сексуална активност се увеличава забележимо, но се опитайте да избягвате проявите на агресивност и свръхактивност.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 08-10-2023г.

Уран Опозиция Хирон

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 11-05-2022г.

Луна Квадрат Хирон

Измама, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 15-10-2023г.

Венера Съвпад Марс

Съпричастие и състрадание бележат този период на дълбоко вдъхновение и проницателност. Вие сте мил, внимателен и грижовен. Възможно да участвате под някаква форма в хуманитарна работа. Това е добър период за медитация или друга форма на духовно развитие и сте способен да използвате Вашето въображение за постигане на успехи в артистични начинания. Помощ може да получите от мистични или духовни хора.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 21-12-2021г.

Слънце Секстил Венера

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 22-11-2022г.

Венера Съвпад Хирон

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 25-07-2021г.

Уран Съвпад Хирон

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансовите проблеми на семейството. Възможно е получаване на голeми суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 09-03-2022г.

Марс Тригон Северен възел

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 09-09-2023г.

Слънце Куинокс МС

Период на душевна криза, пренасяща се в брака или любовните отношения. Характерен с изневери, ранимост, влюбчивост, стремеж да избягате от условностите и желание за неограничена свобода.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 23-05-2021г.

Плутон Опозиция Вертекс

В общуването с близки и любими хора се появява фалш и склоност към измама, отсъства искреност и доверие. Обърканост в семейните и личните дела. Може да станете жертва на сплетни или клевети.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 06-07-2023г.

Юпитер Куинокс Асцендент

Период на неочаквано добър късмет, финансови успехи и възможности за подобряване на живота Ви. Това трябва да бъде вълнуващ, щастлив и стимулращ период. Възможно е да пътувате и да срещнете нови хора или да посетите екзотични места в търсене на личностно израстване. Съществува желание за изучаване на различни интересни материи и експерименти. Възможно е да се захванете с изучаване на метафизика, религия или New Age философия. Личен пробив в някаква област ще Ви даде шанс да постигнете нещо забележително. Възможно е да се прояви някакъв скрит талант. Ваши приятели с интерес към изобретенията или приключенията могат да окажат влияние върху Вас. Вие сте отворен към нови идеи, така че използвайте по-голямата част от този период, за да експериментирате с нови идеи и концепции, които могат да повишат качеството на живота Ви.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 29-09-2023г.

Юпитер Опозиция Черна луна Лилит

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Възможно е получаване на голями суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Аспектът често допринася за интензивни положителни и щастливи промени в личния живот.

Започва на 05-03-2021г. и продължава до 24-03-2023г.

Луна Тригон МС

Период на финансови неуредици, грижи и проблеми. Възможен е неочакван обрат в отношенията с близките Ви жени. Една от тях може да я грози опасност. Може да се възобновят отдавна забравени връзки и отношения. Трудности в сексуален план и нежелано забременяване. Стари обиди и разногласия могат да доведат до срив в отношенията, възможни са раздели.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 06-04-2021г.

Меркурий Съвпад Сатурн

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 25-02-2021г.

Нептун Секстил МС

Вероятни са неочаквани неприятности в дома и в отношенията с близки жени. Възможно е една от тях да я грози опаснаст. Караници, сериозни конфликти, възможна е принудителна раздяла. Финансови неуредици предизвикват безпокойство и тревога. Трудности във взаимоотношенията с по-възрастни роднини. Възможни са сексуални проблеми. Периодът е неблагоприятен за забременяване, но то може да стане неочаквано.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 26-07-2023г.

Меркурий Опозиция Хирон

Назрява необходимост от скъсване на старите отношения и създаване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество, често и неудачното им разрешаване. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 14-08-2021г.

Слънце Куинокс Северен възел

Импулсивно и натрапчиво повепериодие, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 02-09-2021г.

Северен възел Куинокс Фортуна

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодят е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 06-04-2021г.

Плутон Съвпад Фортуна

Блуждаене и разхвърляно мислене, нервно напрежение или умствени проблеми, са възможни през този период. Неочаквани проблеми могат да дойдат от Вашето нервно и ексцентрично отношение. Непрактичността или бързото желание за промяна могат да доведат до проблеми.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 17-06-2023г.

Юпитер Съвпад Вертекс

Благоприятен за действия насочени към укрепване на отношенията, стабилизиране на връзки, дори евентуално бракосъчетание. Ще Ви помогне по-отговорния подход в изпълнението на домашните Ви задължения и сериозното отношение към поетите ангажименти. Сключения в това време брак обещава да бъде труден, но здрав, дори това да не е най-благоприятното време за встъпване в брак. Подходящо време за изпълнение на дългосрочни семейни планове, за ремонт, покупка на вещи за дома, решение на имуществени въпроси, покупка на недвижима собственост и земя. Любовните връзки, които започват в този период, ще бъдат дълги, но няма да донесат голяма радост и щастие. Новите приятелства може да ви помогнат в работата.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 24-08-2023г.

Нептун Съвпад Вертекс

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 28-03-2021г.

Юпитер Куинокс Северен възел

Лошото настроение, професионални отговорности и задължения ще се отразят зле на отношенията Ви с близки и любими за Вас хора през този период. Вие сте неконтактен, избягвате разрешаването на важни семейни или лични проблеми, което е правилно за този период. Проблеми с по-възрастни роднини. Вкъщи ще Ви възложат задачи, които ще предизвикат у Вас гняв и досада. Възможни са разочарования, свързани с роднини или скъпи за Вас хора, скандали, раздяли. Възможни проблеми със съседите.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 25-04-2023г.

Слънце Съвпад Асцендент

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 29-07-2023г.

Марс Тригон Сатурн

Отделете внимание на ежедневните си домакински задължения, пране, проветряване и почистване. Хармонично протича общуването с жените. Вие можете да се окажете особенно полезен на децата в тяхното интелектуално развитие, усвояване на практически навици, образоване на тема хигиена и хранене. На семейните и любовни отношения благотворно влияние ще окажат интелектуалните занимания, игри, а така също и разходките. Добър период за посрещане на гости или гостуване. Не пренебрегвайте съветите на по-старите роднини получени през този период.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 08-11-2021г.

Сатурн Куинокс Черна луна Лилит

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 16-12-2022г.

Юпитер Тригон Асцендент

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 13-05-2023г.

Меркурий Тригон Плутон

Може да назрее необходимост от скъсване на стари отношения и започване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество. Често се стига до сполучливото им разрешение. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 02-11-2023г.

Уран Секстил Нептун

Вие сте прями и честни в общуването с членове на семейството и любимия човек. Динамично протичат разговорите с жени. Подходящо време за започване на ремонт изискващ сила или използване на иструменти. Енергичността Ви, ще Ви помогне за по-хармонични отношения в семейството или любовната връзка.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 02-10-2021г.

Уран Квадрат Плутон

Промяна на отношенията с по-млади роднини, проблеми в общуването с братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Възможни са проблеми в отношенията. Внимавайте за кавги, избухвания и прояви на ревност. Появява се желание да решавате проблемите със сила. Възможно е да получите лоши вести или да Ви разкрият тайни за някой Ваш близък. Сексуални проблеми и неприятни разговори. Актуализация на въпроси свързани с наследство, дългове или застраховка, решението на които няма да е във Ваша полза. Промяна на местожителството или временно преместване, пътуванията може да донесат неприятности.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 11-11-2021г.

Плутон Куинокс Вертекс

През този период сте склонни към идеализиране на романтичните си увлечения. Увеличена склоност към любовни похождения при женените/омъжените. Възможна е поява на тайна привързаност, неразумно увлечение към удоволствията (понякога и към алкохола). По-добре не се замисляйте относно любовните си отношения, както и за семейните такива. Песимистичната Ви нагласа може да се отрази, както на самите отношения, така и на Вашата психика. Започнатите през този период връзки по принцип завършват с разочарование, но не е изключено да срещнете и идеалната любов. Този аспект дава интуитивно психологическо разбирателство с децата. Използвайте го за подобряване на отношенията с тях.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 14-06-2021г.

Фортуна Тригон Асцендент

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 23-09-2023г.

Фортуна Съвпад Вертекс

Близките и любимите може да останат с впечатление, че днес Вие нарочно създавате конфликти. По-добре е да останете сам със себе си, тъй като ще избегнете трудно караниците, особено с жени. Емоционални трудности ще Ви попречат на добрите взаимоотношения с децата.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 30-06-2023г.

Венера Секстил Уран

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 10-06-2021г.

Сатурн Тригон Северен възел

Близките отношения с партньора или в семейството само ще Ви обременят. Това е тежък и кризисен период за семейните и любовни отношения, изпълен с различни конфликти и караници. При определени обстоятелства е възможна раздяла или разочарование от любимия. Лошо се нареждат отношенията с децата, Вие сте склонни към повишена суровост и недостатъчно внимание към тях. Времето е крайно неблагоприятно за забременяване.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 01-11-2022г.

Слънце Куинокс Венера

Вманиячаването в една определена идея може да направи този период доста трупериод, тъй като в възможно принудително да налагате своето мнение на околните и по този начин да се отчуждавате от тях. Това е критичен период и погрешна преценка от Ваша страна може да доведе до нещастие. Нервната суперчувствителност го прави опасен за взимането на важни решения. Вашето съзнание може да е завладяно от грешни идеи и ако това не се провери, може да доведе до умствен срив. Други хора ще се опитат да оказват влияние върху Вас или Вие върху тях. Възможни са сексуални проблеми и опасности на работното място. Избягвайте деспотични хора.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 27-05-2022г.

Вертекс Куинокс МС

Вие сте нетактични и се отнасяте без уважение към членовете на семейството, както и към любимия човек, което разбира се не води до хармонични отношения. Струва Ви се, че се измъчвате заради оскърбителното отношение от страна на близките, провявявате ствръхчувствителност. Вашата любов днес е изискваща, от което най-много страдат децата, с които сте ту нежни, ту прекалено придирчиви. Вашият добър вкус и чувство за мярка ще ви изменят днес. Впоследствие може да пострадате от показаното през този период лицемерие. Периодят е неблагоприятен за сексуални отношения. Лесно раздразними сте и склонни към афектиране.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 09-03-2023г.

Черна луна Лилит Секстил Асцендент

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 28-09-2023г.

Меркурий Съвпад Юпитер

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 20-01-2021г.

Плутон Секстил Вертекс

Твърде чувствителен и емоционален сте през този период, оценявате всичко красиво. Това е добро време за социални връзки, удоволствия, развлечения и романтика. Нова, хармонична връзка може да бъде създапериода. Днес ще чувствате силна нужда от развлечения или някакъв тип артистични занимания. Можете да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък посредством влиятелни хора.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 15-07-2022г.

Венера Квадрат Вертекс

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекомерен стремеж към развлечения, интимни контакти, разточителство и любовни конфликти. Периодят е неблагоприятен за зачеване, а така също и за тържествени или семейни мероприятия, за обяснения в любов, годеж и бракосъчетание.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 16-05-2021г.

Луна Опозиция Асцендент

Въпреки, че сте пълен с големи идеи, Вашата обективна преценка е замъглена, като това Ви прави твърде оптимистично настроен, безгрижен, недисциплиниран, непрактичен и мързелив. Финансовото Ви състояние може да пострада от прахосничество и основно от липса на успех, вследствие на недоглеждане на основни детайли. Това не е добър период да се занимавате с пълномощни, бизнес дела, пътувания, започване на нова работа или правни въпроси.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 27-12-2023г.

Юпитер Тригон Хирон

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 01-08-2022г.

Луна Квадрат Сатурн

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 24-10-2021г.

Юпитер Секстил Сатурн

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 21-06-2021г.

Марс Тригон МС

Вманиячаването в една определена идея може да направи този период доста трупериод, тъй като в възможно принудително да налагате своето мнение на околните и по този начин да се отчуждавате от тях. Това е критичен период и погрешна преценка от Ваша страна може да доведе до нещастие. Нервната суперчувствителност го прави опасен за взимането на важни решения. Вашето съзнание може да е завладяно от грешни идеи и ако това не се провери, може да доведе до умствен срив. Други хора ще се опитат да оказват влияние върху Вас или Вие върху тях. Възможни са сексуални проблеми и опасности на работното място. Избягвайте деспотични хора.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 21-01-2023г.

Меркурий Тригон Уран

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 27-01-2022г.

Северен възел Квадрат Асцендент

Това е труден период на преоценка и мъчителни промени, в който могат да Ви се случат всякакви неочаквани събития, които могат да променят живота Еи. Ще се изправите пред нови и непознати обстоятелства. Неочаквани трудности у дома и в работата, обтягат се дълготрайни връзки, възможни са и раздели. Вероятна е смяна на местоживеенето, възможно е и в чужбина. Нервният стрес е голямата опасност, но ако успеете да запазите спокойствие, това ще бъде позитивен и заслужаващ си период от Вашия живот. Възможно е да се сдобиете с нова роля в обществото и да достигнете до ново ниво на независимост.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 05-09-2022г.

Сатурн Квадрат Вертекс

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инциденти, свързани с огън у дома. Яденето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 18-01-2024г.

Слънце Съвпад Северен възел

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 26-10-2021г.

Асцендент Съвпад МС

Периодят е благоприятен за съвместно (със семейството или любимия човек) участие в светски и увеселителни мероприятия. Лесно изразявате чувстата и интересите си, успявате да постигнете разбирателство в трудни семейни и лични проблеми. В контактите ще Ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, носещо положителни емоции, падаръци и похвали. Период за развлечения.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 14-06-2021г.

Луна Опозиция Плутон

Вие сте енергичен, уверен в себе си, оптимист и ентусиаст. Това е период на конструктивни и напредничави действия. Добър е за постигане на напредък, признание и поддръжка от околните. Може да се очаква подобрение на финансовото състояние

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 16-03-2023г.

Уран Квадрат Черна луна Лилит

Прекрасен период за обновление и хармонизиране на семейните отношения и на тези с партньора. Възможни са нови романтични приключения. Благоприятен за взимане на важни решения, за обяснение в любов, годеж и бракосъчетание. Съвместни грижи, пазаруване, почивка и развлечения. Увеличение на сексуалността. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Често се стига до сполучливото им разрешение. Възможен сблъсък с нечия смърт.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 11-02-2022г.

Луна Куинокс Черна луна Лилит

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Ступериодина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 29-12-2023г.

Меркурий Секстил Северен възел

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Студенина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 25-01-2022г.

Луна Опозиция Плутон

Импулсивно и натрапчиво поведение, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 16-11-2023г.

Слънце Секстил Уран

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото с участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личен план, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 28-01-2024г.

Юпитер Секстил МС

Това е период на задълбочено и интуитивно себесъзнаване, в който можете да имате дълбоки вътрешни преживявания, които да променят представите Ви за Вас и за живота. Това е отличен период за артистична работа, преподаване, медитация, занимаване с хуманитарни проблеми, метафизическа работа и духовно учение. Възможно е да пътувате в чужбина, за да задоволите желанието си за нови преживявания и вълнуващи приятелства. Неочаквани възможности ще Ви донесат финансови печалби и възможност за нова успешна фаза от живота Ви.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 19-03-2023г.

Фортуна Опозиция Асцендент

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 06-07-2021г.

Уран Тригон Фортуна

Възможно е през този период да Ви се иска да избягате от суровите реалности на живота. Самозаблудата, емоционалния идеализъм, суперчувствителността, както и непрактичния и нереалистичен възглед за живота прави този период доста труден. Възможно е да затънете в нездрави религиозни групи, които да задълбочат Вашето объркване. Чувствате дисбаланс с обкръжението Ви. Липсата на воля Ви кара лесно да се самозаблуждавате. Пазете се да не бъдете подведен, избягвайте алкохол, наркотици и импулсивни рискове. Положителното е, че можете да натрупате опит и знания за неосезаеми сили на най-дълбоките нива на разума. Възможна е някаква форма на мистично преживяване.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 10-04-2021г.

Венера Тригон Асцендент

Сериозни проблеми и вътрешно безпокойство ще Ви попречи на адекватното общуване с близки и любими. Внимавайте за кавги, избухвания и прояви на ревност. Появява се желание да решавате проблемите със сила. Възможно е да получите лоши вести или да Ви разкрият тайни за някой Ваш близък. Сексуални проблеми и неприятни разговори. Възможни са проблеми в отношенията. Актуализация на въпроси свързани с наследство, дългове или застраховка.

Започва на 08-03-2021г. и продължава до 09-09-2021г.

Юпитер Тригон Фортуна

Аспектът е благоприятен за романтични действия и преминаването към по-стабилни взаимоотношения. Общуването с партньора ще бъде интересно и запленяващо. Въпреки това периода не е подходящ за брачните отношения, тъй като предразполага към изневяра и търсене на любовни приключения. Акцентът пада на приятелските взаимоотношения, както и на началото на нови такива, особенно с по-възрастни от Вас хора.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 23-08-2023г.

Слънце Тригон Северен възел

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци. Лошо настроение, професионални отговорности и задължения ще се отразят лошо на отношенията Ви с близки и любими на Вас хора. Вие сте неконтактен, избягвате разрешаването на важни семейни или лични проблеми, което е правилно за този период. Проблеми с по-възрастни роднини. Вкъщи ще Ви възложат задачи, които ще предизвикат у Вас гняв и досада. Възможни са разочарования, свързани с роднини или скъпи за Вас хора, скандали, раздяли. Възможни проблеми със съседите.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 10-03-2023г.

Фортуна Секстил Асцендент

Усилване на романтичното общуване, активизиране на любовните срещи. Силно сексуално влечение. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 07-03-2023г.

Юпитер Секстил Асцендент

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 17-08-2023г.

Хирон Тригон Фортуна

Добър период за пътуване или промяна на местожителството. Подходящо време за семейни, културни мероприятия и интелектуални игри, а също така и за културно, морално и религиозно възпитание на децата. Благоприятен за семейна вечеря или тържество. Възможно е роднини да Ви дойдат на гости. В семейството и личните отношения цари спокойствие и мир. Добър период за изчистване на конфликтни въпроси и обсъждане на семейни и лични планове. Възможно забременяване.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 31-08-2023г.

Луна Куинокс Вертекс

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 28-11-2023г.

Уран Квадрат Северен възел

Неуспехи в семейните и домашните дела, както и на любовния фронт. Отчасти вината се пада на прекалената заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. За жените е характерна тенденция към изневяра и действия по посока развод. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение към старите приятели.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 12-10-2021г.

Слънце Съвпад МС

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 27-08-2022г.

Юпитер Съвпад Вертекс

Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 20-02-2021г.

Луна Съвпад Марс

Това е период на затишие след бурята, в който Вие разбирате текущата ситуация и оценявате объркването от миналото, несигурността и съмненията. Чувствайки се отпочинал, идеалистично настроен и интуитивен, може да намерите практичен начин да приложите скритите си артистични способности. Препоръчва се духовна дисциплина и дълги периоди на самовглъбяване и самоизучаване. Възможно е да изпитате нужда да изучавате някаква трудна материя или да търсите религиозни напътствия. Вие сте хуманен и грижовен, дарявате време и пари, за да осигурите помощ за по-бедни от Вас. Помощ през този период идва от вдъхновяващи източници - сериозна литература, лекции, обучение, книги, стари и препатили хора, религиозни или духовни учители. Силното морално чувство Ви носи късмет в бизнеса и обществения живот.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 16-07-2022г.

Луна Куинокс Плутон

През този период с продължителност няколко дни до три седмици в семейството са възможни караници, а в отношенията с любимия човек - раздяла. Обладан сте от чувствителност, раздразнителност и необичайно желание да действате. Важно е да можете да сдържате емоциите си и да зачитате интересите на близките Ви хора. Общуването с жени може да предизвика особено силно раздразнение. Децата също са засегнати от това раздразнение. Възможни са и непредвидени визити. Следва да отделите особено внимание на въпроса с обезопасяването на Вашето жилище.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 06-11-2021г.

Венера Съвпад Вертекс

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 23-05-2022г.

Сатурн Секстил Плутон

Усилване на романтичното общуване, активизиране на любовните срещи. Силно сексуално влечение. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 21-11-2022г.

Меркурий Съвпад Нептун

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 02-03-2021г.

Хирон Квадрат Черна луна Лилит

Това е период на физическа хармония и емоционално благосъстояние. Периодят е добър за срещи с приятели или за започване на романтична връзка. Удобен момент е за разрастване, промяна, успех и добри финансови резултати. През този период обирате плодовете от предишните си усилия.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 22-03-2022г.

Сатурн Съвпад Вертекс

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху Вас.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 03-03-2023г.

Вертекс Куинокс Асцендент

В отношенията с близките и любимите през този период ще сте доста резки, безкомпромисни, заядливи и агресивни. Конфликтите ескалират до открито противопоставяне. Караниците и разногласията ще бъдат нещо нормално. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 25-12-2023г.

Юпитер Секстил Фортуна

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 22-10-2022г.

Нептун Тригон МС

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 21-12-2023г.

Венера Опозиция Вертекс

Увеличена енергичност и предприемчивост, с успех ще се справите с решението на семейни, домашни или имуществени проблеми. Добър период за ремонти, обзавеждане на жилището, усилия изискващи сила и използването на различни интструменти и механизми. Може да разрешите някои финансови въпроси. Понякога през този период се актуализират въпроси свързани с данъци, дългове, застраховане, издръжка или наследство. Повишена сексуална активност, склонност към завръзване на краткосрочни интимни връзки.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 03-09-2023г.

Нептун Куинокс Хирон

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 15-01-2023г.

Луна Куинокс Хирон

Този транзит често съвпада с разочарованието от първия брак и отношенията със съпруга. Той няма разрушителни тенденции, но понякога активизира търсенето на извънбрачни партньори и стремеж към идеалната, често платоническа любов. Склонни сте към изневяра и измяна, но незлостно и без интрига. Идеализирате обекта на Вашите симпатии. Прекрасен период за семейни пътешествия по море.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 29-10-2021г.

Луна Тригон Меркурий

Умствената дейност е стимулирана и Вашата увереност и самочувствие Ви помагат да влияете върху околните и да постигате интелектуални успехи. Това е добър период за нови запознанства, пътувания, както и за отношенията Ви с децата.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 13-09-2021г.

Уран Куинокс Асцендент

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 17-04-2023г.

Венера Съвпад Черна луна Лилит

Щастлив период за семейните и личните отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужденец. Това време може да използвате за обяснение в любов, годеж, бракосъчетание и семейни тържества. Щастливи събития в дома. Добрината, разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 05-05-2023г.

Луна Тригон Юпитер

Действието на този аспект може да продължава от няколко месеца до година и да донесе неочаквани промени в личния живот, съществени промени във възгледите за партньорските отношения и интимните проблеми. Той може да Ви се отрази косвено, но да засегне Вашите деца. Период на борба със скуката и обидата, стремеж към приключения и романтика. Възможно е скъсване на някои стари и рутинни връзки и началото на нови и вълнуващи такива.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 05-10-2022г.

Венера Куинокс Марс

Вие сте енергичен, уверен в себе си, оптимист и ентусиаст. Това е период на конструктивни и напредничави действия. Добър е за постигане на напредък, признание и поддръжка от околните. Може да се очаква подобрение на финансовото състояние

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 19-04-2022г.

Вертекс Опозиция МС

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 30-12-2021г.

Нептун Съвпад МС

Ниското ниво на енергията Ви предразполага към ленивост, мързел, разглезване и склонност да "пазарувате до припадък". Щети могат да бъдат нанесени на личния и обществения Ви живот, тъй като от Вас лесно могат да се възползват безскрупулни хора.

Започва на 18-02-2021г. и продължава до 10-08-2023г.

Фортуна Тригон Вертекс

Изразено противопоставяне с близките, конфликти, разногласия в мненията и несъгласувани действия. През този период сте склонни да проявявате рязкост, безкомпромисност, заядливост и агресивност. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод. Сблъсъците са особено характерни при общуването с братя и сестри, както и със съседи и приятели. Това е неподходящ период за обяснение в любов и изясняване на отношенията.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 01-03-2023г.

Плутон Куинокс Хирон

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 20-01-2021г. и продължава до 28-01-2021г.

Уран Тригон Нептун

Съществено се повишава сексуалната активност, но ако тя не Ви е присъща, може да станете жертва на домогване. Импулсивността, изблиците на ревност и много често агресивността довеждат до нарушаване на нормалните семейни и любовни отношения. Вероятни са скандали и дори бой. Пазете се от изясняване на отношенията чрез сила. Често този период се характеризира с разрив в отношенията и раздели. Неподходящо време за забременяване.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 22-08-2022г.

Меркурий Съвпад Вертекс

Измама, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 11-02-2021г.

Венера Опозиция Фортуна

През този период се повишава способността да прониквате по-дълбоко в мислите и желанията на близки и любими хора, да осъзнаете техните интереси и копнежи, по тази причина е възможен и конструктивен диалог. Повишената чувствителност и възприемчивост не изключва и лесна обидчивост. Добър период за съвместно участие в културни и религиозни мероприятия. Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 25-01-2021г.

Юпитер Секстил Уран

Период на неочаквани събития и недоразумения в личния живот, любовните или семейните отношения. Възможни са конфликти с приятели. Може да изпитате внезапна страст и да изневерите на съпруга или партньора. Влече Ви към нови преживявания, неочаквани и романтични срещи и светски развлечения. Не сте склонни да се грижите за стабилността на Вашите отношения, нито за хармонизацията им, заради това не се учудвайте, ако Вашето противоречиво поведение доведе до конфликти и раздяла. А в семейни живот е възможен дори развод. Периодът е крайно неблагоприятен за забреняване, възможни проблеми с бремеността.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 03-01-2023г.

Сатурн Квадрат Фортуна

Действието на този аспект може да продължава от няколко месеца до година и да донесе неочаквани промени в личния живот, съществени промени във възгледите за партньорските отношения и интимните проблеми. Той може да Ви се отрази косвено, но да засегне Вашите деца. Период на борба със скуката и обидата, стремеж към приключения и романтика. Възможно е скъсване на някои стари и рутинни връзки и началото на нови и вълнуващи такива.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 07-07-2023г.

Слънце Тригон Луна

Неочаквано Ви се предоставя възможност да позволите нужни и безвъзвратни промени да настъпят в живота Ви. Имате желанието, волята и способността по това време да замените всичко старо с нещо ново, като по този начин да промените и съживите всичко в живота си. Дълбоки метафизични проникновения или мистични преживявания са възможни и има вероятност да се присъедините към група или организация занимаваша се с духовни или религиозни учения. Използвайте този период, за да обновите своите желания. Приятели през този период могат да Ви станат реформатори, изследователи, гении.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 17-03-2023г.

Сатурн Опозиция Черна луна Лилит

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 17-01-2023г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 25-09-2023г.

Меркурий Секстил Плутон

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 01-02-2021г. и продължава до 02-03-2023г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 18-02-2023г.

Фортуна Квадрат Вертекс

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много труден и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 18-02-2021г. и продължава до 10-09-2023г.

Слънце Тригон Марс

Криза в личния и семеен живот. Характерни са кавги, конфликти, особено с хора по-възрастни от Вас. Възможни са раздели и подтискаща самота. Продължителна финансова криза в семейството, парични загуби, които не предвещават нищо добро. Сексуални проблеми и период на охладняване към партньора. За жените родили си през нощта може да означава развод.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 23-07-2023г.

Слънце Тригон Нептун

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 27-03-2023г.

Юпитер Съвпад Уран

Периодът е благоприятен за любовни срещи и секс. Вашата активност е повишена и това привлича противоположния пол. У Вас се появява желание да ръководите, да станете лидер в любовните отношения и семейството, затова е добре да обмислите по какъв начин това би се отразило на отношенията Ви. Добър период за обяснение в любов, годеж, бракосъчетание, но само за хора уверени в своите чувства, също така е благоприятен и за активна почивка.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 14-01-2023г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси и по-малко в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склоност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група. Контакти с чужденци и необходимост от внезапно пътуване.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 30-01-2023г.

Марс Секстил Нептун

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 16-02-2023г.

Сатурн Опозиция Хирон

Неуспехи в семейните и домашните дела, както и на любовния фронт. Отчасти вината се пада на прекалената заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. За жените е характерна тенденция към изневяра и действия по посока развод. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение към старите приятели.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 26-05-2022г.

Уран Секстил МС

Тежък период за лични и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбупериодост. Периодят може да бъде критичен за брака или любовната връзка. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 26-04-2021г.

Меркурий Куинокс Юпитер

Големи трудности в общуването с близките, особено с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Период на конфликти и недоразумения. Не следва да взимате важни решения относно личния или семейния си живот. Периодът не е подходящ за разрешването на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставянето на семейни планове. Неосъществени срещи.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 13-06-2022г.

Уран Тригон МС

На личните Ви и семейни отношения може негативно да се отрази Вашата неспособност обективно да възприемате хората около Вас, променливото Ви настроение, както и поставянето на препериод план на собствените емоции. Положението ще се влошава още повече и заради това, че Ви е трудно да изказвате идеи и мнения, да защитите позицията и интересите си. Възможни са караници с братя и сестри и с по-младите членове на семейството, а също и с децата. Най-добре е да ги оставите на мира през този период. Романтичните срещи и светските мероприятия не носят желаното удовлетворение, а само допринасят за раздразнението Ви и вътрешни конфликти. Повишена конфликтност и склонност да влизате в противоречия и устройване на скандали. Вашите екстравагантни постъпки не помагат на мира в семейството и в отношението с любимия.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 21-06-2022г.

Слънце Секстил Нептун

Ниското ниво на енергията Ви предразполага към ленивост, мързел, разглезване и склонност да "пазарувате до припадък". Щети могат да бъдат нанесени на личния и обществения Ви живот, тъй като от Вас лесно могат да се възползват безскрупулни хора.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 08-11-2023г.

Сатурн Секстил Фортуна

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодът е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 24-06-2023г.

Уран Куинокс МС

Ще се чувствате унил и подтиснат през този период. Това се отнася най-вече за отношенията Ви с хората около Вас, и по-специално съпруга, майка или дъщеря ще предизвикат проблеми. Това не е добър период за бизнес, тъй като няма да можете да се съсредоточите, да мислите трезво и да сте способен да вземате решения.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 17-07-2021г.

Нептун Опозиция Черна луна Лилит

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инцидент с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 26-01-2024г.

Венера Тригон Уран

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 06-11-2021г.

Сатурн Квадрат МС

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 01-02-2021г. и продължава до 02-12-2022г.

Уран Тригон Хирон

Влиянието на планетите в този период ще ви даде неуравновесеност и напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово разрешаване на проблемите, фанатично отстояване на собствените идеи и интереси. Този период е крайно неблагоприятен за тържествени и семейни мероприятия, встъпване в брак и предложения за брак. Често се активизират действия като предложения за развод, подялба на имущество или съдебни процедури. Критичен период за семейния бюджет, възможни са загуби или кражби. Нездрава страст към любовни приключения, изневери, тенденции към скъсване на взаимоотношенията. Всякакви партньорски взаимоотношения се намират под заплаха.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 28-05-2023г.

Уран Квадрат Северен възел

Назрява необходимост от скъсване на старите отношения и създаване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество, често и неудачното им разрешаване. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 26-02-2022г.

Венера Квадрат МС

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни.

Започва на 31-01-2021г. и продължава до 06-11-2023г.

Сатурн Секстил Уран

Душевно уединение с близки и любими. Благоприятно съвместно участие в културни, забавни или религиозни мероприятия, също така и морски или речни пътувания. Добър период за семейни празници, обяснения, предложения за брак и бракосъчетания. Възможни са тайни любовни и сексуални увлечения. Романтика, ленивост и бездействие. При всичкия позитивизъм на този период, са възможни измяна и интриганство от страна на скъпи на Вас хора, също така и действия от страна на неизвестни "доброжелатели".

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 31-07-2021г.

Слънце Опозиция Венера

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 15-09-2022г.

Меркурий Квадрат Черна луна Лилит

Вълнуващо и интересно време, ще Ви харесва да полагате нови усилия, да експериментирате, свободно да се изразявате и да действате. Вашите индивидуални и целенасочени действия, опортюнизъм и креативни усилия Ви водят към внезапен успех. Възможни са неочаквани финансови или други материални печалби. Общественият Ви живот е изпълнен с нови стимулиращи и необикновени контакти. Необичайни хора, хирурзи или пътници могат да ви помогнат по някакъв начин.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 03-04-2022г.

Марс Тригон Юпитер

Вие сте твърде самоуверен през този период и е възможно да злоупотребите с властта си, което да доведе до религиозни, философски, политически или морални въздействия върху околните, както и да използвате нечестни средства за постигнете собствените си интереси. Обратно, другите могат да се опитат да използват насилствени средства, за да ви пречупят. Възможни са финансови трудности, затова избягвайте неразумните рискове и хазарта. Сексуални проблеми също са възможни. Не се опитвайте да натрапвате нежелани любовни чувства у другите. Напротив, възможно е да се окажете обект на някаква форма на нежелано сексуално внимание. Това е период, през който се тестват вашето вяра, морал, почтеност и целомъдрие. Положителното е, че трупате опит и знания за най-тънките подбуди във Вас и околните.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 14-03-2023г.

Уран Тригон Нептун

Измяна, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 02-04-2021г.

Слънце Секстил Сатурн

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни

Започва на 31-01-2021г. и продължава до 28-11-2022г.

Северен възел Квадрат Фортуна

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 02-01-2023г.

Плутон Съвпад Асцендент

Период на емоционално спокойствие и мир. Имате възможност за напредък и за получаването на подкрепа и помощ от шефовете. Сигурност може да бъде постигната посредством връзка с по-възрастен човек, на когото можете да разчитате. Всяка романтична връзка започната през този период ще бъде продължителна и сигурна. Стари приятелства или връзки могат да бъдат възобновени. Това е добро време за бизнес, финансови и професионални дела.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 21-01-2023г.

Луна Опозиция Хирон

Силно чувство на романтично идеализиране е възможно да Ви доведе до емоционално обезверяване и разочарования в обществения и романтичен живот. Търсенето на лъжовни удоволствия може да ви тласне към тайна любовна връзка, която да доведе до ужасен скандал или до прекратяването на стабилна връзка. Възможно е партньорът Ви да има тайна връзка, която да бъде разкрита. Дори ако се намирате в трудна ситуация, не се опитвайте да удавите мъката в алкохол, наркотици, комар или други средства за бягство от действителността, защото нещата могат само да се влошат. Също така, избягвайте бързите начини за забогатяване, тъй като резултатът ще бъде тежка финансова загуба. Не се забърквайте с наркомани, дилъри на наркотици и романтични мечтатели.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 27-07-2023г.

Меркурий Опозиция Уран

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 15-02-2022г.

Сатурн Тригон Нептун

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 14-05-2022г.

Сатурн Секстил МС

Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 19-01-2023г.

Венера Секстил МС

Вие сте страстен, привлекателен и секси. Това е добро време за финансови рискове, обществен живот, артистични занимания, романтика и удоволствия. Възможна е женитба или планиране на дете. Имате способността да поемете инициативата, за да постигнете хармония и сексуално удовлетворение.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 17-12-2022г.

Меркурий Тригон Черна луна Лилит

Хармония в отношенията и приятно общуване със съпруга, любимия човек, приятели, съседи и роднини. Периодят е подходящ за развлечения, активна почивка и участия в светски мероприятия. Този аспект помага да изразите своите чувства и интереси, да постигнете общо становище в трудни семейни и лични въпроси. В контактуването ще ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, положителни емоции, подаръци и похвали.

Започва на 01-02-2021г. и продължава до 17-09-2021г.

Юпитер Опозиция Хирон

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 05-03-2021г. и продължава до 25-03-2021г.

Слънце Квадрат Луна

Период на душевни терзания и стремеж към промяна, което ще даде своя отпечатък в много сфери на личния Ви живот, а също и на семейния. Принципно този период действително води до промени в личния живот, но за по-точна прогноза е необходима лична консултация с астролог. Дни на безпокойство, загриженост и усещане за опасност. В сексуалния живот имате нужда от порядъчна връзка, в противен случай ще се сблъскате с интимни проблеми. В някои случаи може да сблъскате със смъртта на друг човек. Активизиране на проблеми с изплащането на данъци или наследство.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 17-02-2023г.

Плутон Секстил Черна луна Лилит

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 21-02-2021г.

Плутон Опозиция Вертекс

Дълъг период на повишена конфликтност и неблагоприятни промени в личния и семеен живот. Сблъсъци в семейството и недоразумения в любовните отношения могат да доведат до раздяла или развод. Вие сте склонни да настоявате за пълна лична свобода, а от съпруга или партньора искате подчинение и дисциплина. В любовните и приятелските отношения сте склонни да експериментирате, желаете нови и необичайни усещания. През този период е възможна принудителна или трагична раздяла. Рискувате да обидите децата си, с жестокостта си или искайки сляпо подчинение. Ако съберете разхвърляните си чувства, ще успеете да съхраните всичко, което Ви е скъпо.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 02-12-2023г.

Сатурн Квадрат Черна луна Лилит

Вълнуващо и интересно време, ще Ви харесва да полагате нови усилия, да експериментирате, свободно да се изразявате и да действате. Вашите индивидуални и целенасочени действия, опортюнизъм и креативни усилия Ви водят към внезапен успех. Възможни са неочаквани финансови или други материални печалби. Общественият Ви живот е изпълнен с нови стимулиращи и необикновени контакти. Необичайни хора, хирурзи или пътници могат да ви помогнат по някакъв начин.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 02-08-2022г.

Асцендент Опозиция МС

Сили извън вашия контрол могат да предизвикат нов период във Вашия живот, който може да бъде интензивен и разрушителен, с цел постигане на обновление на личността. Личните връзки могат да бъдат прекъснати и е възможна появата на организирано противопоставяне срещу Вас. Пазете се от забъркване в подозрителни или нелегални действия. Възможно е да има изблик на дълбоко скрити във Вас емоционални проблеми. Агресивни или революционно настроени хора могат да Ви причинят проблеми. Дефектирането на някакви машини или съоръжения също може да доведе до проблеми.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 07-05-2023г.

Плутон Опозиция Вертекс

Прекалено сте зает с професионални и обществени дела, поради което Вашите близки и любими хора ще бъдат недоволни. Вие не само пренебрегвате своите домашни задължения и задълженията си към любимите хора, но сте и склонни да игнорирате брачната или любовна връзка. Това е неподходящ период за сключване на брак и обсъждане на лични проблеми. Благоприятен е за решаване на домакински и имуществени въпроси, както и за дългосрочни семейни планове. Не проверявайте състоянието на Вашия бюджет, колкото повече печелите сега, толкова повече сте склонни към прекомерни харчове и скъпи покупки.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 02-12-2023г.

Слънце Съвпад Нептун

Идеален период за душевна хармония с близки и любими хора. Той е съпроводен от любов, искреност и отчасти идеализиране на отношенията. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра от Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Много добър период за венчавки или кръщенета.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 24-02-2022г.

Хирон Тригон Асцендент

Кризисен период за брака и любовните отношения. Потребността от лична совобода и бягане от отговорност противоречи с необходимостта от изпълнение на определени задължения към любовния или брачния партньор и други близки хора. Действията свързани със съхраняването на отношенията с партньора няма да доведат до успех. Голяма вероятност за развод или принудителна раздяла, а също така и за изневяра. Склонност към изневяра и от Ваша страна. Романтичните приключения ще са повод за неприятности с необратими последствия. Неподходящ период за встъпване в брак. Характерно е още и тежко емоционално състояние, тревожност и душевни трезания. Неприятни събития, произтичащи по това време са неочаквани и с бързоразвиващ характер, но могат да положат началото на съществени промени в личния живот. Забременяването е крайно нежелателно. Пробеми с приятели заради тях самите. Вероятен разрив в приятелски взаимоотношения.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 12-09-2023г.

Меркурий Съвпад Северен възел

Възможни са качествени изменения в отношенията с млади роднини, особено братя или сестри, както и със съседи и приятели. Не е изключено събитията в живота на един от тях да провокира промяна и във Вашия живот. При умело прилагане на влиянието Ви върху членовете на семейството, Вие можете да постигнете много чрез силата на словото и убеждаване. Възможно е да възникнат проблеми с наследство, застраховка, данъци или дългове. Сблъсък с нечия смърт или разговори за смъртта. Сексуални мисли или разговори. Възможна е промяна на местожителството или на обкръжението.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 26-01-2024г.

Луна Куинокс Нептун

Потребността от лична совобода и бягане от отговорност противоречи с необходимостта от изпълнение на определени задължения към любовния или брачния партньор и други близки хора. Действията свързани със съхраняването на отношенията с партньора няма да доведат до успех. Голяма вероятност за развод или принудителна раздяла, а също така и за изневяра. Склонност към изневяра и от Ваша страна. Романтичните приключения ще са повод за неприятности с необратими последствия. Неподходящ период за встъпване в брак. Характерно е още и тежко емоционално състояние, тревожност и душевни трезания. Неприятни събития, произтичащи по това време са неочаквани и с бързоразвиващ характер, но могат да положат началото на съществени промени в личния живот. Забременяването е крайно нежелателно. Пробеми с приятели заради тях самите. Вероятен разрив в приятелски взаимоотношения.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 09-06-2023г.

Слънце Секстил Сатурн

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 24-01-2022г.

Вертекс Куинокс Асцендент

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници. Нови, внезапни и интересни запознанства или прерастването на приятелска връзка в сексуална. Склонност към флирт и приключения, емоционално и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за срещи с приятели, съвместно участие в обществени и културни мереприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпроводени с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенденция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценностти. Възможно е нежелано забременяване. Голяма вероятност от кражби на имущество.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 14-09-2023г.

Слънце Опозиция Венера

Изразено противопоставяне с близките, конфликти, разногласия в мненията и несъгласувани действия. През този период сте склонни да проявявате рязкост, безкомпромисност, заядливост и агресивност. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод. Сблъсъците са особено характерни при общуването с братя и сестри, както и със съседи и приятели. Това е неподходящ период за обяснение в любов и изясняване на отношенията.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 31-01-2023г.

Меркурий Квадрат Хирон

Чувство на страх, неспособност, неадекватност и провали са характерни за периода. Той ще бъде изпълнен с лишения, раздели, опасности и самота. Неприятни преживявания изсмукват жизнените Ви сили. Стресиран сте, объркан и изпълнен със спотаен гняв. Избягвайте всякакви конфликти с шефовете си, тъй като могат да ви донесат още повече нещастия. Може да получите вести за нечия смърт. Възможни са физически злополуки или щети по имуществото ви. Внимавайте при взаимоотношенията си с работници, миньори или агресивни хора.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 02-02-2022г.

Слънце Секстил Нептун

Вие сте отворен към чувствата на близките Ви хора и можете да им въздействате. Установявате добри взаимоотношения с жените. Този период може да използвате за по-дълготрайни хармонични връзки. Благоприятно въздействие ще окаже съвместното участие в религиозни мероприятия или пътувания по вода. Вероятно е успешно решени на домакниски или имуществени проблеми, но покупката на недвижима собственост е по-добре да отложите.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 06-09-2023г.

Нептун Квадрат МС

Неочаквани събития в дома, неприятен развой на отношенията с близки и любими, внезапно възникнали трудности и разногласия. Засилването на контактите с приятели или съседи поражда протести и са възможни караници и разногласия. Пазете се от взимането на импулсивни решения и необмислени постъпки. Лошо протича обсъждането на семейни или лични проблеми. Възможен е разрив в отношенията и раздяла.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 17-08-2023г.

Черна луна Лилит Тригон Асцендент

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Възможно е получаване на голями суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Аспектът често допринася за интензивни положителни и щастливи промени в личния живот.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 13-03-2022г.

Венера Съвпад Марс

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 14-12-2021г.

Сатурн Секстил Черна луна Лилит

Вие сте спокоен, уверен и отчасти щастлив. Вашата необичайна доброта и внимание привлича хората около Вас. Способни сте с лекота да повлияете за по-хармонични отношения с любимите Ви хора. Особено успешно протича общуването с жените. Контактите с децата ще Ви доставят удоволствие, отделете внимание на тяхното естетическо възпитание и творческото изразяване.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 11-08-2023г.

Марс Квадрат Уран

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Студенина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 21-01-2024г.

Черна луна Лилит Съвпад Северен възел

Период на неочаквани събития и недоразумения в личния живот, любовните или семейните отношения. Възможни са конфликти с приятели. Може да изпитате внезапна страст и да изневерите на съпруга или партньора. Влече Ви към нови преживявания, неочаквани и романтични срещи и светски развлечения. Не сте склонни да се грижите за стабилността на Вашите отношения, нито за хармонизацията им, заради това не се учудвайте, ако Вашето противоречиво поведение доведе до конфликти и раздяла. А в семейни живот е възможен дори развод. Периодът е крайно неблагоприятен за забреняване, възможни проблеми с бремеността.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 19-02-2022г.

Плутон Опозиция Вертекс

Период на емоционално спокойствие и мир. Имате възможност за напредък и за получаването на подкрепа и помощ от шефовете. Сигурност може да бъде постигната посредством връзка с по-възрастен човек, на когото можете да разчитате. Всяка романтична връзка започната през този период ще бъде продължителна и сигурна. Стари приятелства или връзки могат да бъдат възобновени. Това е добро време за бизнес, финансови и професионални дела.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 21-05-2023г.

Черна луна Лилит Квадрат Северен възел

Тежък период за личните и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбуденост. Този период може да бъде критичен за брака и любовните отношения. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне. Голяма вероятност от кражби на имущество.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 10-07-2022г.

Уран Секстил Черна луна Лилит

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 10-07-2022г.

Меркурий Съвпад Нептун

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 31-01-2024г.

Уран Куинокс Плутон

Особенна тактичност и дипломатичност при отношенията със съпруга или партньора, също така с членове от семейството, съседи и приятели. Добър период за интензивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решение на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва. Склонност към сексуални разговори.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 15-08-2022г.

Луна Съвпад Венера

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки - сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 01-07-2021г.

Хирон Тригон Фортуна

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансовите проблеми на семейството. Възможно е получаване на голeми суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 30-10-2022г.

Венера Куинокс Вертекс

Неуспехи в семейните и домашните дела, както и на любовния фронт. Отчасти вината се пада на прекалената заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Склонност към краткотрайни връзки и развлечения, от което страдат сериозните Ви отношения. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. За жените е характерна тенденция към изневяра и действия по посока развод. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови, несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение към старите приятели.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 22-01-2022г.

Луна Секстил Венера

Вие сте нетактични и се отнасяте без уважение към членовете на семейството, както и към любимия човек, което разбира се не води до хармонични отношения. Струва Ви се, че се измъчвате заради оскърбителното отношение от страна на близките, провявявате ствръхчувствителност. Вашата любов днес е изискваща, от което най-много страдат децата, с които сте ту нежни, ту прекалено придирчиви. Вашият добър вкус и чувство за мярка ще ви изменят днес. Впоследствие може да пострадате от показаното през този период лицемерие. Периодят е неблагоприятен за сексуални отношения. Лесно раздразними сте и склонни към афектиране.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 08-12-2023г.

Меркурий Секстил Фортуна

Неочаквани събития в дома, неприятен развой на отношенията с близки и любими, внезапно възникнали трудности и разногласия. Засилването на контактите с приятели или съседи поражда протести и са възможни караници и разногласия. Пазете се от взимането на импулсивни решения и необмислени постъпки. Лошо протича обсъждането на семейни или лични проблеми. Възможен е разрив в отношенията и раздяла.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 21-11-2023г.

Юпитер Тригон Асцендент

Периодят е подходящ преди всичко за хармонизация на отношенията с родителите, по-възрастни роднини от които е възможно да зависи Вашето благосъстояние. Добър период за подреждане на дома, както в буквалния смисъл така и по отношение на финансите. Добре протича общуването с близки и любими, отношенията с които са се затвърдили и нямат нужда от промяна.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 28-02-2023г.

Сатурн Съвпад Вертекс

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 17-01-2023г.

Луна Секстил Плутон

Тежък период за лични и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбупериодост. Периодят може да бъде критичен за брака или любовната връзка. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 14-03-2021г.

Венера Тригон Черна луна Лилит

Неприятни събития в семейството. В отношенията - ступериодина, влияние на стари случки и обиди. Отсъствие на разбиране и съчувствие от Ваша страна. Най-добре този период да прекарате в уединение, така ще може да предотвратите много караници и разногласия. Трудности в отношенията с по-стари роднини и с жените. Професионални задължения ще ви откъснат от семейството. Трудности при решението на парични проблеми, рисковани харчове. Да преодолеете тежестта на този период ще ви помогне само трезвия поглед върху възможността за сътрудничество с близки хора.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 20-06-2021г.

Плутон Съвпад Фортуна

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 20-08-2022г.

Хирон Секстил МС

Вие сте отворен към чувствата на близките Ви хора и можете да им въздействате. Установявате добри взаимоотношения с жените. Периодят може да бъде използван за по-нататъшно хармонизиране на отношенията. Благоприятно въздействие ще окаже съвместното участие в религиозни мероприятия или пътувания по вода.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 03-08-2021г.

Венера Куинокс Сатурн

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 20-08-2021г.

Сатурн Опозиция Вертекс

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 23-12-2023г.

Слънце Куинокс Уран

Периодът е благоприятен за качествени преобразования на личните и семейни отношения и заздравяване на добрия микроклимат у дома. Често обстоятелствата се подреждат така че без известни промени няма да се разминете. Може да се сблъскате със смъртта на друг човек. Нормализиране на сексуалния живот, съпроводено от известно намаляване на активността. Възможно успешно решение свързано с изплащане на задължения или наследство.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 30-07-2021г.

Уран Опозиция Плутон

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инцидент с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 19-09-2021г.

Слънце Куинокс Хирон

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 14-07-2021г.

Слънце Опозиция Фортуна

Периодът е добър за съвместни интелектуални занимания с членове от семейството, както и развиващи игри с децата. Общуването се получава леко и непринупериодо. Възможно е посрещането на гости, предполагащо бързото приготвяне на трапезата. Ако искате да избегнете това най-добре сами идете на гости. Периодът е добър и за основно почистване на жилището или други хигиенни поцедури. Лекотата и конструктивността при общуването води до ценни идеи.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 21-06-2023г.

Луна Опозиция Фортуна

Склонни сте към изневяра, увлечения и фантазиране, стремите се към флирт и любовни приключения, тенденции към идеализиране на обекта на Вашите копнежи, желание за идеалната любов и активното й търсене. В някои случаи Вие наистина може да срещнете човек, отношенията с когото ще се развиват вълнуващо и непредсказуемо

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 03-12-2022г.

Слънце Тригон Плутон

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 25-12-2023г.

Юпитер Тригон Нептун

Влиянието на планетите в този период ще ви даде неуравновесеност и напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово разрешаване на проблемите, фанатично отстояване на собствените идеи и интереси. Този период е крайно неблагоприятен за тържествени и семейни мероприятия, встъпване в брак и предложения за брак. Често се активизират действия като предложения за развод, подялба на имущество или съдебни процедури. Критичен период за семейния бюджет, възможни са загуби или кражби. Нездрава страст към любовни приключения, изневери, тенденции към скъсване на взаимоотношенията. Всякакви партньорски взаимоотношения се намират под заплаха.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 30-05-2021г.

Вертекс Куинокс МС

Подобряване на семейните и любовни дела. Приятни връзки, нови запознанства, развлечения и пикници. Прекрасно време за почивка и пътешествия, за начертаването на съвместни планове, а така също и за тържествени мероприятия, годеж, бракосъчетание и меден месец. Въобще щастливи събития в семейството, добро финансово състояние, възможност за разрешаване на много проблеми, както домакински така и във взаимоотношенията. Повишена склонност към разкош, удоволствие и похотливост. Подходящо време за забременяване.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 20-08-2021г.

Юпитер Тригон Плутон

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 08-02-2021г.

Юпитер Тригон Уран

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 04-12-2021г.

Меркурий Квадрат Нептун

Успешен период за любовни преживявания, възможна е неочкавана среща с бъдещия партньор, завързването на нови и вълнуващи отношения, любов от пръв поглед. Стремеж към романтика и участие в светски мероприятия. Потребност от по-голяма лична свобода, активизиране на контактите с приятели, неочакван обрат в приятелските взаимоотношения. В личния живот могат да се случат и други благоприятни промени. Благоприятен период за забременяване, но може да стане и непланувано. Сексът носи незабравими мигове. През този период ще помогнете на Вашите да овладеят нови знания и да направят крачка в духовното и интелектуалното си развитие.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 20-10-2022г.

Слънце Куинокс Северен възел

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 21-11-2021г.

Нептун Опозиция Плутон

Нямате увереност в себе си, но именно този период е парадоксално подходящ за общуване с противоположния пол. Връзките, възникнали през този период, като правило са кратки и недълбоки, а сексът не носи удовлетворение. Вероятни разочарования и огорчения, заради романтични отношения. Вашите деца ще искат допълнително внимание. Използвайте този период за разумни развлечения, светски живот, наслаждаване на изкуството и активен отдих. Стремежът Ви към екстравагантност през този период може да бъде оценен като лош вкус. Възможно е сериозно разминаване в интересите със съпруга, открито противоречие и караници. Възможно нежелано забременяване. При правилен подход към този аспект, Вие имате възможност да нормализирате отношенията си с любимия и семейството, да намерите надежпериод партньор в лицето на съпруга.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 27-02-2023г.

Уран Съвпад Нептун

Необичайни изменения във финансовото състояние свързани с парите на вашият съпруг или партньор. Понякога е възможно получаване на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 12-06-2021г.

Нептун Квадрат Вертекс

Чувство на самота, задълбочава се Вашата недоверчивост към чувствата на близки и любими на Вас хора, сдържаност и затвореност. Взависимост от други фактори са възможни, както разочарования и раздели (особенно принудителни), така и укрепване на отношенията. Вероятна среща с по-възрастен от Вас човек. Подходящо време, за да свържете съдбата си с такъв човек. За мъжете може да означава неприятности с приятелката, любовницата или понякога с роднина или дъщеря.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 20-06-2022г.

Марс Квадрат Черна луна Лилит

Изразено противопоставяне с близките, конфликти, разногласия в мненията и несъгласувани действия. През този период сте склонни да проявявате рязкост, безкомпромисност, заядливост и агресивност. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод. Сблъсъците са особено характерни при общуването с братя и сестри, както и със съседи и приятели. Това е неподходящ период за обяснение в любов и изясняване на отношенията.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 21-11-2022г.

Плутон Куинокс Черна луна Лилит

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много труден и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 27-04-2022г.

Плутон Секстил МС

Този аспект подхожда най-вече за хармонизация на отношенията с родителите, по-стари роднини, от които може да зависи Вашето благосъстояние. Добро време за установяване на някакъв ред в дома, както в буквален смисъл така и по финансови въпроси. Добре протича общуването с близки и любими, отношенията с които са се затвърдили и нямат нужда от промяна.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 29-01-2023г.

Нептун Квадрат Вертекс

Период на важна радикална промяна във Вашия дом и обкръжение. Имате нов, ослепителен и емоционален възглед за живота, с желание нещата бързо да се подредят и ако е необходимо дори да започнете отначало. Възможна е сватба или смърт на дете. Може да получите някакво финансово наследство.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 07-11-2022г.

Меркурий Опозиция Сатурн

Период на духовно търсене, душевни терзания и самозаблуждение. Търсенето на близки отношения и силни чувства, странно се съчетават със склонността към евтини удоволствия и краткотрайни връзки. Последствията от това влияние често се оказват непредсказуеми. Вие сам можете да станете жертва на интриги, измама, сплетни и мошеничества от страна на близки и любими, а също така и обект на шантаж и въвлечен в криминални деяния от страна на ваши неприятели. Неудачно време за тържества, бракосъчетания и предложения за брак. Лош период за почивка и пътувания, особено по вода. Също така лош период за кръщенета, венчавки и посвещаване.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 09-08-2023г.

Марс Тригон МС

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 23-04-2021г.

Луна Тригон Фортуна

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 12-08-2023г.

Венера Съвпад Уран

Неприятни събития в семейството. В отношенията - ступериодина, влияние на стари случки и обиди. Отсъствие на разбиране и съчувствие от Ваша страна. Най-добре този период да прекарате в уединение, така ще може да предотвратите много караници и разногласия. Трудности в отношенията с по-стари роднини и с жените. Професионални задължения ще ви откъснат от семейството. Трудности при решението на парични проблеми, рисковани харчове. Да преодолеете тежестта на този период ще ви помогне само трезвия поглед върху възможността за сътрудничество с близки хора.

Започва на 01-02-2021г. и продължава до 29-05-2023г.

Нептун Секстил Асцендент

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 01-11-2022г.

Марс Секстил Юпитер

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 30-05-2023г.

Марс Опозиция Юпитер

В семейството и личните отношения са възможни конфликти на база културни различия, религиозни възгледи или образователно ниво. Децата създават проблеми и изпитвате трудности при тяхното възпитание. Може да станете зависим от грижите на близка жена или далечна роднина. През този период, както никога, Вие се нуждаете от емоционална безопасност, поради това сте склонни да давате импулсивни и необмислени обещания. Финансови неуредици и загуби, ненужни и разорителни покупки. Този период не е подходящ за ремонт. Възможно е нежелано забременяване или проблеми с бремеността. Сексуални проблеми.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 25-01-2022г.

Слънце Куинокс Плутон

Нови, внезапни и интересни запознанства или преминаването от приятелство към сексуална връзка не са изключени. Склоност към флирт и приключения, емоционалното и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за контакти с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпровопериоди с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенпериодция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценности. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 16-06-2023г.

Марс Опозиция Плутон

Ако Ви се е отдало да съхраните активността и приятелските отношения с Вашата "половинка", този аспекти ще Ви помогне по пътя към духовното усъвършенстване, както и в заниманията с научна и окултна дейност. Този период носи необичайни и неочаквани събития, което на Вашата възраст не би трябвало да Ви плаши. Понякога аспектът се наблюдава в детска възраст, което означава че живота на детето може да бъде съществено променен по независещи от неговото семейство причини.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 30-10-2023г.

Луна Квадрат Фортуна

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много труден и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 31-08-2021г.

Венера Секстил Юпитер

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 19-12-2021г.

Северен възел Опозиция Асцендент

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 20-01-2023г.

Слънце Квадрат Черна луна Лилит

Вие сте нетактични и се отнасяте без уважение към членовете на семейството, както и към любимия човек, което разбира се не води до хармонични отношения. Струва Ви се, че се измъчвате заради оскърбителното отношение от страна на близките, провявявате ствръхчувствителност. Вашата любов днес е изискваща, от което най-много страдат децата, с които сте ту нежни, ту прекалено придирчиви. Вашият добър вкус и чувство за мярка ще ви изменят днес. Впоследствие може да пострадате от показаното през този период лицемерие. Периодят е неблагоприятен за сексуални отношения. Лесно раздразними сте и склонни към афектиране.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 13-12-2022г.

Хирон Квадрат Асцендент

През този период (от няколко дни до три седмици) са вероятни семейни скандали, разногласия в общуването с жените или заради тях. Служебните дела Ви пречат да изпълнявате домашните си отговорности. Паричните затруднения и професионалните противоречия ще се отразят пагубно на отношенията в семейството или с любимия човек. Не е изключени и разрив в отношенията и раздяла. Децата ще ви донесат неприятности и огорчение, Вие може да не издържите и да ги заразите със своето раздразнение. Възможни са сексуални проблеми и нежелано забременяване.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 09-09-2023г.

Фортуна Съвпад Вертекс

Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 20-03-2021г.

Венера Тригон Асцендент

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 16-10-2023г.

Слънце Квадрат Вертекс

Характерен е повишен стремеж към независимост, поради тази причина измененията, които биха могли да се случат в семейството или на любовния фронт зависят само от вас. Този аспект води задължително до промени, макар и малки. Вероятни са различни неочаквани събития около Вас или с Ваше участие, които принципно не биха Ви интересували. Сексуални или романтични приключения също са възможни.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 24-10-2021г.

Северен възел Куинокс Вертекс

Настойчивостта и силата на волята ще Ви помогне да разрешите много житейски и лични проблеми. Подходящо време за ремонт или кардинално преобзавеждане на жилището. Добър период за решаване на някои финансови проблеми, въпроси с наследство и дългове във Ваша полза.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 24-06-2023г.

Нептун Секстил Северен възел

Финансови неуредици. Роднините и любимият човек изискват от Вас прекалено много, като ви натоварват със собствените си проблеми. Склонни сте да проявявате ступериодина и отсъствие на съчувствие. Може да се възобновят отдавна забравени връзки и отношения. Възможно е през този период да се посветите на грижа за по-възрастни роднини. Трудности в сексуален план. Предишни обиди и разногласия могат да доведат до срив в отношенията, възможни са и раздели.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 09-01-2024г.

Сатурн Опозиция Уран

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 15-04-2022г.

Меркурий Опозиция Венера

Период на всевъзможни неуспехи и огорчения в семейния и личен живот. Вие усещате стремеж към самота и непоносимост към близките хора. Вашите професионални ангажименти Ви пречат на светския живот и да се забавлявате. При определени обстоятелства може да се случи разрив в любовните отношения, раздяла със съпруга или любимия човек, начало на бракоразводно дело. Но в определени случаи (особено за жените) може да означава възникване на близки отношения с по-възрастен човек, а така също и укрепване на връзка. Обичайно през този период Ви преследват разочарования и отчуждение от любимия и близки, караници и конфликти. Общуването с децата не носи радост, нито желаните резултати. Участието в техните дела ще Ви се стори досадно.