Добре дошли във вашата Дългосрочна астрологична прогноза

Дългосрочното астрологична прогноза започва от Рождения хороскоп. Тя е една основа на която трябва да се стъпи, за  да бъдат точни и съобразени с даден човек всички основни Астрологични методи. Дългосрочното астрологична прогноза представлява проучване и анализ на възможни влияния, събития и ситуации за които се прогнозира, че ще станат част от живота  на дадено лице и ще го занимават и интересуват  през определен период от време. Дългосрочното астрологична прогноза не само предвижда възможни събития, но и дава отговор на възникналите околу тях въпроси и често предлага доста точни решения на свързаните с тях проблеми и вероятни решения.

Една прогноза може да  послужи като ориентир в професионалният и личният  живот, като  покаже в коя сфера е нужно развитие за да се постигнат успехи и в коя положените усилия няма да донесат нужният резултат. Прогностиката  е всеобхватна наука защото може да посочи причината за дадено събитие и да хвърли светлина върху скритите обстоятелства, които са свързани с него. Често тя помага на клиента да погледне събитията от друг ъгъл, да промени възприятията си за хората и средата в която се развиват и да открие най – ефективният начин за промяна.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза е основана на три метода за прогнозиране. Това са Слънчево възвръщане, Вторични прогресии и  Транзити. Слънчевото възвръщане е метод, който използва връщането на Слънцето на същото място в момента на раждането през дадена година и дава прогноза за същата тази една година. При Слънчевите вторични прогресии се използва метода 1 денонощие равно на 1 година. След раждането на човека едно 24 часа се равняват на 1 година. Транзитите сравняват реалното движение на планетите спрямо тези от Рожденния хороскоп.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза показва  астрологични тенденции въздействащи върху вашия живот през определен период от време.  В случая времевият интервал е три години. Времетраенето на всяка тенденция е посочена чрез започваща дата, дата на която аспекта спира да влияе и дата на най-силното му влияние. Понякога,  влиянието на някой аспекти  може да започва малко преди определеното време в хороскопа.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 14-05-2022г.

Уран Куинокс Фортуна

Повишена възприемчивост към мислите и желанията на близки и любими, способност лесно да разбирате за техните интереси, което води до конструктивен диалог. Повишената чувствителност и възприемчивост не изключва и лесна обидчивост. Добър период за съвместно участие в обществени и религиозни мероприятия.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 21-03-2024г.

Луна Опозиция Вертекс

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 16-04-2021г. и продължава до 22-06-2023г.

Меркурий Секстил Вертекс

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от различия в мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно Ваша връзка.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 04-10-2023г.

Уран Квадрат Северен възел

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 13-10-2023г.

Слънце Секстил Юпитер

Сили извън вашия контрол могат да предизвикат нов период във Вашия живот, който може да бъде интензивен и разрушителен, с цел постигане на обновление на личността. Личните връзки могат да бъдат прекъснати и е възможна появата на организирано противопоставяне срещу Вас. Пазете се от забъркване в подозрителни или нелегални действия. Възможно е да има изблик на дълбоко скрити във Вас емоционални проблеми. Агресивни или революционно настроени хора могат да Ви причинят проблеми. Дефектирането на някакви машини или съоръжения също може да доведе до проблеми.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 30-03-2023г.

Венера Тригон Вертекс

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 06-12-2023г.

Уран Секстил Черна луна Лилит

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекомерен стремеж към развлечения, интимни контакти, разточителство и любовни конфликти. Периодът е неблагоприятен за забременяване, за тържества и семейни мероприятия, за предложение за брак и бракосъчетание.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 10-01-2024г.

Венера Съвпад Юпитер

Импулсивно и променливо повепериодие определя този период, който може да доведе до емоционална криза, поради желанието Ви за независимост и емоционална свобода. Внезапни, неочаквани и нежелани промени в личния живот могат да предизвикат трудности и усложнения, особено в по-близките взаимоотношения. Вие сте напрегнат, нервен, потиснат и имате трудности със сдържането на чувствата си. Околните ви смятат за непостоянен, несигурен и чудат. Възможна е внезапна раздяла.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 17-06-2021г.

Венера Тригон Черна луна Лилит

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 30-06-2021г.

Плутон Квадрат Вертекс

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Прекрасен период за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 06-06-2021г.

Уран Секстил Вертекс

Лошо настроение, професионални отговорности и задължения ще се отразят лошо на отношенията Ви с близки и любими на Вас хора. Вие сте неконтактен, избягвате разрешаването на важни семейни или лични проблеми, което е правилно за този период. Проблеми с по-възрастни роднини. Вкъщи ще Ви възложат задачи, които ще предизвикат у Вас гняв и досада. Възможни са разочарования, свързани с роднини или скъпи за Вас хора, скандали, раздяли. Възможни проблеми със съседите.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 24-08-2023г.

Нептун Опозиция МС

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни

Започва на 26-05-2021г. и продължава до 23-04-2023г.

Марс Секстил МС

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 13-03-2023г.

Юпитер Тригон Северен възел

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 09-08-2022г.

Марс Опозиция Фортуна

Проблеми в комуникацията с околните е възможна в този период, поради умствена и мисловна обърканост. Нервността може да предизвика проблеми, особено с приятелите и семейството. Необмислени промени могат да предизвикат проблеми в службата.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 28-02-2023г.

Луна Квадрат Северен възел

Този период е изпълнен с романтични разговори или любовни срещи. Усилване на сексуалното желание. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора. Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 24-04-2024г.

Черна луна Лилит Куинокс Вертекс

Личните отношения не вървят, в семейството са възможни скандали. Силното преследване на удволоствията може да развали личните и семейните Ви отношения, а също така и да повлияе на авторитета Ви пред децата. С тях е най-добре да пазите дистанция, тъй като днес те ще са много поддатливи на Вашето лошо влияние, деспотизма и лошото настроение. Романтичните отношения и интмните срещи могат да Ви донесат огорчение. Откажете се от интимното общуване, днес Вие искате удоволствие само за себе си и Вашият егоизъм може силно да нарани партньора Ви. Времето е крайно неблагоприятно за забременяване. Има опасност от венерически болести, избягвайте случайните връзки. Склонен сте незаслужено да искате повишено внимание и възхищение. Нарушавате моралните и етични норми

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 05-07-2023г.

Нептун Квадрат Черна луна Лилит

Особено успешно интелектуално общуване. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Добра комуникация с приятели, съседи и по-млади роднини.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 07-07-2022г.

Плутон Съвпад Северен възел

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 01-12-2021г.

Слънце Секстил Меркурий

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 10-09-2021г.

Черна луна Лилит Квадрат Северен възел

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 04-06-2022г.

Марс Секстил Юпитер

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 11-03-2023г.

Меркурий Квадрат Нептун

Потребността от лична совобода и бягане от отговорност противоречи с необходимостта от изпълнение на определени задължения към любовния или брачния партньор и други близки хора. Действията свързани със съхраняването на отношенията с партньора няма да доведат до успех. Голяма вероятност за развод или принудителна раздяла, а също така и за изневяра. Склонност към изневяра и от Ваша страна. Романтичните приключения ще са повод за неприятности с необратими последствия. Неподходящ период за встъпване в брак. Характерно е още и тежко емоционално състояние, тревожност и душевни трезания. Неприятни събития, произтичащи по това време са неочаквани и с бързоразвиващ характер, но могат да положат началото на съществени промени в личния живот. Забременяването е крайно нежелателно. Пробеми с приятели заради тях самите. Вероятен разрив в приятелски взаимоотношения.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 29-09-2021г.

Сатурн Опозиция Уран

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 20-06-2022г.

Слънце Квадрат Вертекс

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки - сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 19-04-2022г.

Меркурий Куинокс Фортуна

Способни сте да поддържате хармонични отношения в семейството, в това число ще учавствате ползотворно в делата на близките. Особенно благодарни ще Ви бъдат близките Ви жени. Това е добър период за семейни вечеря и тържество, за общуването с децата и естетическото им възпитание. Периодят е добър и за покупки за дома - предмети, които да красят Вашият дом. Хубаво е да посрещнете приятели на гости на богата трапеза. Семейните походи на развлекателни места и културния отдих, ще оставят незабравими спомени. Повишената чувствителност и възприятие на красотата, ще способстват за усещанията в секса. Периодят е благоприятен за забременяване.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 18-11-2021г.

Слънце Квадрат Плутон

Това е период на повишени емоции, които ще оказват влияние през целия месец. Ще се чувствате особено нерешителен относно приключването на отношенията си с жена, а също така нещата не текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 25-10-2022г.

Луна Тригон Хирон

Периодът е благоприятен за съвместно (със семейството или любимия човек) участие в светски и увеселителни мероприятия. Лесно изразявате чувстата и интересите си, успявате да постигнете разбирателство в трудни семейни и лични проблеми. В контактите ще Ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, носещо положителни емоции, падаръци и похвали. Период за развлечения.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 01-03-2023г.

Луна Опозиция МС

Измама, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 05-03-2024г.

Плутон Куинокс Хирон

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 16-10-2021г.

Меркурий Тригон МС

Това е период на затишие след бурята, в който Вие разбирате текущата ситуация и оценявате объркването от миналото, несигурността и съмненията. Чувствайки се отпочинал, идеалистично настроен и интуитивен, може да намерите практичен начин да приложите скритите си артистични способности. Препоръчва се духовна дисциплина и дълги периоди на самовглъбяване и самоизучаване. Възможно е да изпитате нужда да изучавате някаква трудна материя или да търсите религиозни напътствия. Вие сте хуманен и грижовен, дарявате време и пари, за да осигурите помощ за по-бедни от Вас. Помощ през този период идва от вдъхновяващи източници - сериозна литература, лекции, обучение, книги, стари и препатили хора, религиозни или духовни учители. Силното морално чувство Ви носи късмет в бизнеса и обществения живот.

Започва на 12-05-2021г. и продължава до 06-03-2023г.

Юпитер Опозиция Черна луна Лилит

От повишената Ви емоционална активност, агресивност и чувствителност страдат Вашите близки. Появява се взаимен стремеж към господство, игнориране на задълженията и незаинтересованост към партньора. Могат да станат кардинални промени в отношенията с близки на Вас жени. Добър период за обезопасяването на жилището, преподреждане и обновяване на домашната обстановка. Възможна е промяна на местоживеенето. Актуализират се въпроси, свързани с наследство, данъци или съвместни финансови дела.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 22-09-2022г.

Марс Опозиция Северен възел

Увеличава се агресивността и неумерената импулсивност. Увеличеният Ви сексуален интерес може да стане причина за скандал. Изблици на ревност, съчетани с игнориране на интересите на близки и любими. Склонни сте да забравите за нежността и такта, предпочитате силовото разрешение на проблемите, но може сами да станете жертва на такова отношение. Страст към развлечения и удоволствия. Този период не е подходящ за приемане на гости, семейни тържества, обяснения в любов, годеж и бракосъчетание. Може да се разочаровате от любимия човек. Възможни са разногласия, караници, раздяла или изневяра. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 09-07-2022г.

Венера Секстил Вертекс

Хармония в семейните отношения, успехи и в личен план. Може да получите възможност за подобряване на стандарта си на живот. Добър период за пътуване, покупки за дома, решение на имуществени или домакински проблеми, както и покупка на недвижима собственост. Съвместните пътешествия, пикници, участие в културни и религиозни мероприятия задълго ще запазят у вас позитивни емоции. Подходящ период за правни, културни или религиозни беседи, както и за занимания с децата. Възможно забременяване. Успешно се решават и паричните проблеми в семейството. Възможно е посещение на далечни роднини или гости.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 08-02-2022г.

Юпитер Съвпад Нептун

Вие сте страстен, привлекателен и секси. Това е добро време за финансови рискове, обществен живот, артистични занимания, романтика и удоволствия. Възможна е женитба или планиране на дете. Имате способността да поемете инициативата, за да постигнете хармония и сексуално удовлетворение.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 29-08-2023г.

Марс Опозиция Асцендент

Добър период за общуване с партньора, семейството и особенно с представители на нежния пол. Вашата доброта и дружелюбие ще допринесат за хармонизация на връзката. Периодят е благоприятен за семейна вечеря, среща със стари приятели, романтична или интимна среща. Независимо от краткото действие на този транзит (само няколко часа), Вие ще можете да използвате това време за подобряване на отношенията с децата. Вие несъзнателно се стремите към хармония, поради което изпитвате усещане за щастие.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 24-06-2023г.

Венера Куинокс Фортуна

На личните Ви и семейни отношения може негативно да се отрази Вашата неспособност обективно да възприемате хората около Вас, променливото Ви настроение, както и поставянето на препериод план на собствените емоции. Положението ще се влошава още повече и заради това, че Ви е трудно да изказвате идеи и мнения, да защитите позицията и интересите си. Възможни са караници с братя и сестри и с по-младите членове на семейството, а също и с децата. Най-добре е да ги оставите на мира през този период. Романтичните срещи и светските мероприятия не носят желаното удовлетворение, а само допринасят за раздразнението Ви и вътрешни конфликти. Повишена конфликтност и склонност да влизате в противоречия и устройване на скандали. Вашите екстравагантни постъпки не помагат на мира в семейството и в отношението с любимия.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 20-02-2023г.

Меркурий Секстил Плутон

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки - сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 20-07-2022г.

Уран Съвпад Нептун

Добри възможности за подобряване на отношенията в семейството, с приятели и съседи. Добър период за интензивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решение на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 17-08-2023г.

Уран Опозиция Плутон

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодят е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 22-11-2021г.

Венера Куинокс Нептун

Възможни са семейни караници и разногласия заради жени. Домашните дела Ви пречат на служебните ангажименти. Паричните затруднения и професионалните противоречия ще се отразят пагубно на отношенията в семейството или с любимия човек. Децата ще ви донесат неприятности и огорчение, Вие може да не издържите и да ги заразите със своето раздразнение. Възможни са сексуални проблеми и нежелано забременяване

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 08-01-2022г.

Хирон Опозиция Вертекс

Нямате увереност в себе си, но именно този период е парадоксално подходящ за общуване с противоположния пол. Връзките, възникнали през този период, като правило са кратки и недълбоки, а сексът не носи удовлетворение. Вероятни разочарования и огорчения, заради романтични отношения. Вашите деца ще искат допълнително внимание. Използвайте този период за разумни развлечения, светски живот, наслаждаване на изкуството и активен отдих. Стремежът Ви към екстравагантност през този период може да бъде оценен като лош вкус. Възможно е сериозно разминаване в интересите със съпруга, открито противоречие и караници. Възможно нежелано забременяване. При правилен подход към този аспект, Вие имате възможност да нормализирате отношенията си с любимия и семейството, да намерите надежпериод партньор в лицето на съпруга.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 22-12-2022г.

Сатурн Секстил Плутон

Периодът е благоприятен преди всичко за общуване с приятели, колективни и интелектуални занимания. Оригинално решение на семейни или лични проблеми, при тяхното обсъждане е възможен необичаен развой на нещата. Интересно се нареждат отношенията с по-млади роднини или съседи.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 21-08-2021г.

Венера Секстил Вертекс

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 22-11-2023г.

Меркурий Тригон Плутон

Усилване на романтичното общуване, активизиране на любовните срещи. Силно сексуално влечение. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 24-11-2021г.

Юпитер Съвпад Черна луна Лилит

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 27-09-2022г.

Юпитер Квадрат Северен възел

Склонни сте към изневяра, увлечения, флиртуване, любовни авантюри, фантазиране и идеализиране на обекта на Вашите симпатии, желание за идеална любов и активното й търсене. В някои случаи Вие наистина може да срещнете човек, отношенията с когото ще се развиват вълнуващо и непредсказуемо. Възможно е намирането на надежден и любим приятел.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 20-05-2022г.

Слънце Квадрат Северен възел

Блуждаене и разхвърляно мислене, нервно напрежение или умствени проблеми, са възможни през този период. Неочаквани проблеми могат да дойдат от Вашето нервно и ексцентрично отношение. Непрактичността или бързото желание за промяна могат да доведат до проблеми.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 11-12-2021г.

Слънце Съвпад Уран

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 07-03-2022г.

Луна Куинокс Фортуна

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 01-01-2022г.

Нептун Куинокс МС

Кризисен период за личните и семейните взаимоотношения. Той може да донесе принудителна раздяла, срив в отношенията, загуба на съпруга или партньора, действия свързани с развод. Вие и Вашите отношения можете да понесете загуби от задкулисни игри или интриги. Усилване на сексуалните потребности, но общуването с партньора може да отприщи напираща ревност, подозрителност, собственически инстикти и повишена агресивност. Много вероятно е да Ви се наложи да се сблъскате с въпроси, свързани с наследство, данъци или други задължения. Склонни сте да проявите безжалостно отношение към децата. Характерно за този аспект е поредната (последната) криза в брака.

Започва на 18-04-2021г. и продължава до 15-11-2021г.

Северен възел Тригон МС

По време на прехода може да се наложи да се справяте с резултати от Ваши минали действия, с които чувствате, че не можете да се справите. Пазете се от импулсивни действия, тъй като сте объркан и емоционално нестабилен. Подсъзнателни подтиквания и желания влияят върху разума и емоциите Ви. Ако загубите контрол, може да се озовете в объркани взаимоотношения и странни ситуации, които да навредят на репутацията ви. Избягвайте прекомерния секс, наркотици, измами и незаконни действия. Тайни врагове могат да предизвикат проблеми по това време, както са възможни и проблеми със здравето - болести, които са трудни за диагностициране и лечение. Вероятни са контакти с наркомани, болни, патолози или мореплаватели.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 26-12-2023г.

Юпитер Тригон Уран

Днес сте артистични, външно привлекателни, може да бъдете естравагантни, но с добър вкус. Използвайте този период за хармонизиране на Вашите романтични отоншения и семейни такива. Занимаването с децата ще ви донесе радост. Не са изключени и любовни авантюри, но не забравяйте за възможността от забременяване и венерическите болести. Днес сте склонен към изневери, но не груби, а по-скоро като леко удоволствие. Ще получите много комплименти, може да разчитате и на подаръци. Забавлявайте се, Вашите възприятия са особенно изострени днес. Можете да си позволите скъпа покупка - но това ще се отрази на бюджета Ви. Склонни сте да проявявате внимание към противоположния пол и да разбирате интересите на партньора (съпруга). Ще запомните този период като един от най-щастливите в годината. Благоприятен за годеж или бракосъчетание, за любовно обяснение и съвместни дела с любовния партньор.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 02-07-2021г.

Черна луна Лилит Квадрат Асцендент

Вие сте нетактични и се отнасяте без уважение към членовете на семейството, както и към любимия човек, което разбира се не води до хармонични отношения. Струва Ви се, че се измъчвате заради оскърбителното отношение от страна на близките, провявявате ствръхчувствителност. Вашата любов днес е изискваща, от което най-много страдат децата, с които сте ту нежни, ту прекалено придирчиви. Вашият добър вкус и чувство за мярка ще ви изменят днес. Впоследствие може да пострадате от показаното през този период лицемерие. Периодят е неблагоприятен за сексуални отношения. Лесно раздразними сте и склонни към афектиране.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 09-12-2022г.

Хирон Секстил Асцендент

Вие сте чувствителен, изобретателен, идеалистично и креативно настроен. Изпозлвайте интуицията си, възприятията си и фантазията си, за да получите необходимите знания и вдъхновение, с помощта на които да се справите с тежки проблеми, духовно обучение или други креативни задачи. Физици, лечители или светци могат да имат влияние върху вас.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 28-07-2023г.

Марс Тригон Асцендент

Това е период, в който е вероятно да търсите усамотение и мир, вътрешно усъвършенстване. Нужда от повече фини, духовни, религиозни, артистични или културни ценности е налице във Вашия живот. Вие сте състрадателен, великодушен, с въображение, интуитивен и това Ваше благоразположение Ви носи популярност и престиж. Може да се очаква добър късмет и всякакви рискове базирани на интуитивни предчувствия могат да бъдат богато възнаградени. Ясновидци, идеалисти или мистични хора могат да окажат влияние върху живота ви по някакъв начин.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 03-12-2021г.

Слънце Квадрат Северен възел

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 24-02-2024г.

Луна Съвпад Асцендент

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху Вас.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 18-04-2022г.

Фортуна Тригон Вертекс

Професионален напредък и добър късмет могат да се очакват. Получавате облаги, общественото Ви положение се подобрява, вследствие на предишните усилия и сериозна работа. Това е отличен период за бизнес сделки, търсене на подкрепа, изпити, промяна на работата, съдебни дела, подобряване на отношенията с баща или други по-стари от Вас хора. Вие сте отговорен, организиран, имате ясна преценка и чувство за бизнеса. Използвайте този период за личен напредък. Възможно е по време на прехода да имате желания за изучаване на предмети като философия, религия, социология и т.н.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 14-01-2022г.

Вертекс Тригон МС

Нормалният ритъм на живот на Вашето семейство може да бъде нарушен от неочаквани събития или гости. В личен аспект са възможни изневери и стремеж към авантюри. Мъжете могат да се увлекат по екстравагантна жена и да започнат вълнуваща връзка. Възможни са караници и разногласия, заради семейни планове. При наличието и на други фактори, домът Ви го грози опасност.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 01-10-2021г.

Меркурий Тригон Юпитер

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 19-02-2023г.

Меркурий Куинокс Фортуна

Периодът е добър за съвместни интелектуални занимания с членове от семейството, както и развиващи игри с децата. Общуването се получава леко и непринупериодо. Възможно е посрещането на гости, предполагащо бързото приготвяне на трапезата. Ако искате да избегнете това най-добре сами идете на гости. Периодът е добър и за основно почистване на жилището или други хигиенни поцедури. Лекотата и конструктивността при общуването води до ценни идеи.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 29-11-2023г.

Юпитер Тригон Черна луна Лилит

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 17-02-2022г.

Слънце Съвпад Юпитер

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 05-03-2023г.

Вертекс Тригон МС

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 24-11-2021г.

Венера Тригон Юпитер

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 20-01-2023г.

Уран Куинокс Фортуна

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инципериодт с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 21-10-2021г.

Хирон Квадрат МС

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 19-10-2022г.

Уран Тригон Нептун

Невъздържането Ви от фриволно повепериодие или егоистично желание за удоволствия, може да Ви докара проблеми в обществения и личния живот. Някоя Ваша приятелка може да се окаже източник на напрежение и раздор.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 27-05-2022г.

Слънце Съвпад Уран

Трудности в общуването с близките, особено с по-млади роднини, а така също и със съседи и приятели. Не са изключени конфликти, разногласия и спорове до изнемогване. Периодът не е подходящ за разрешването на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставянето на семейни планове. Неосъществени срещи.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 18-04-2022г.

Уран Съвпад Черна луна Лилит

Периодът е благоприятен преди всичко за общуване с приятели, колективни и интелектуални занимания. Оригинално решение на семейни или лични проблеми, при тяхното обсъждане е възможен необичаен развой на нещата. Интересно се нареждат отношенията с по-млади роднини или съседи. Вероятност от възникването на нови приятелски връзки.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 04-03-2023г.

Слънце Куинокс Северен възел

Действието на този аспект не е еднозначно. От една страна води до неуравновесеност, напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово решаване на проблемите. От друга страна, този период се счита благоприятен за семейни тържества, встъпване в брак и годеж. Добре е да се вземат впредвид и други показатели или да се консултирате с астролог. През този период често се активизират и действия, свързани с развод, подялба на имущество или съдимост.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 03-08-2021г.

Луна Тригон Вертекс

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 09-11-2021г.

Луна Секстил Уран

В живота обичайно този аспект се наблюдава веднъж - около 49-53-тата година и дава последна възможност за позитивни и съществени промени в личния и семеен живот.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 15-12-2022г.

Луна Куинокс Уран

Импулсивно и променливо повепериодие определя този период, който може да доведе до емоционална криза, поради желанието Ви за независимост и емоционална свобода. Внезапни, неочаквани и нежелани промени в личния живот могат да предизвикат трудности и усложнения, особено в по-близките взаимоотношения. Вие сте напрегнат, нервен, потиснат и имате трудности със сдържането на чувствата си. Околните ви смятат за непостоянен, несигурен и чудат. Възможна е внезапна раздяла.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 18-04-2022г.

Луна Секстил Юпитер

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 13-06-2021г. и продължава до 29-06-2021г.

Слънце Опозиция Меркурий

Период пълен с емоционални проблеми. Близките жени ще поискат да установят контрол над Вас, а Вие няма да останете равнодушни. Добър период за прекъсване на стари и безперспективни отношения и качествени преобразования в скъпи за Вас отношения. Възможни са всякакви конфликти и раздели. Спокойния семеен живот ще се наруши от спешното решаване на назрели въпроси - обезопасяването на жилището, имуществени или домакински проблеми. Неудачно време за покупка на недвижима собственост. Понякога при този аспект, домът е застрашен от разрушаване или смърт в семейството, ако това се потвърди и от други показатели. Въпроси по изплащане на данъци или наследство няма да се разрешат във Ваша полза.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 15-09-2021г.

Хирон Тригон Северен възел

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 05-08-2022г.

Фортуна Секстил Вертекс

Периодът е благоприятен за съвместно (със семейството или любимия човек) участие в светски и увеселителни мероприятия. Лесно изразявате чувстата и интересите си, успявате да постигнете разбирателство в трудни семейни и лични проблеми. В контактите ще Ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, носещо положителни емоции, падаръци и похвали. Период за развлечения.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 28-12-2022г.

Северен възел Куинокс Асцендент

В семейството и личните отношения са възможни конфликти на база културни различия, религиозни възгледи или образователно ниво. Децата създават проблеми и изпитвате трудности при тяхното възпитание. Вие можете да станете зависим от грижата за близки жени или далечни роднини. През този период, както никога, Вие се нуждаете от емоционална безопасност, поради това сте склонни да давате импулсивни и необмислени обещания. Финансови неуредици и загуби, ненужни и разорителни покупки.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 13-01-2023г.

Меркурий Квадрат Сатурн

В семейството и личните отношения са възможни конфликти на база културни различия, религиозни възгледи или образователно ниво. Децата създават проблеми и изпитвате трудности при тяхното възпитание. Вие можете да станете зависим от грижата за близки жени или далечни роднини. През този период, както никога, Вие се нуждаете от емоционална безопасност, поради това сте склонни да давате импулсивни и необмислени обещания. Финансови неуредици и загуби, ненужни и разорителни покупки.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 26-03-2024г.

Марс Квадрат Уран

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 31-01-2023г.

Венера Секстил Вертекс

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 17-08-2023г.

Луна Тригон Марс

Избягвайте конфликтите през този период, проявявайте търпимост и удържайте изблиците на гняв и обида. Агресивността (в това число и сексуалната) може да попречи да бъдете разбран от съпруга или партньора. Решението на домашни проблеми пречи на професионалните Ви ангажименти. Караници и противопоставяне с близки на Вас жени. Допълнителни трудности носи и преразход в бюджета, финансови разногласия в семейството и ненужни покупки. Неблагоприятен период за пътуване, ремонт на жилишщето, решение на имуществени или домакински проблеми.

Започва на 18-04-2021г. и продължава до 17-03-2023г.

Меркурий Опозиция Венера

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 28-06-2023г.

Сатурн Квадрат МС

Днес сте способни да окажете голямо влияние на близки и любими хора. Голямо желание да проявите своята воля и власт. От разума във Вашите действия и желанията Ви, ще зависи успеха или неуспеха в общуването. Възможни са разговори за нечия смърт. Може да се актуализират въпроси свързани със застраховане, дългове и наследство. Сексуални мисли или разговори.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 08-07-2023г.

Луна Куинокс Асцендент

Тежък период за брака и любовните отношения, всичко може да бъде разрушено за един ден. Този период може да протече относително спокойно, но дори и тогава трудно ще можете да контролирате нещата. Съдбовни промени в живота, възможна е смърт на близък човек. Вероятна актуализация на завещание или изплащане на задължения. Загуби и раздели. Засилена сексуална активност, неочаквани връзки, акцентиране върху сексуални проблеми. Изблик на ревност и неконтролируемост. Възможни са насилие и скандали.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 15-01-2023г.

Слънце Тригон Хирон

Получавате радост от общуването в семеен кръг, настроен сте романтично и това Ви помага в общуването с любимия човек. Период на взаиморазбиране и зачитане на интересите на партньора. Вие сте добър и внимателен, не обръщате внимание на дреболиите. Добър период за семейни тържества, както и за светски живот. Съвместното посещаване на места за културен отдих, пикници, вечеринки с приятели ще Ви се отдава както никога. Общуването с децата носи удоволствия. Подходящ период за ремонт на жилището, удачни покупки и контакти с роднини.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 21-07-2022г.

Луна Куинокс Венера

Без връзка с реалността, има опасност от емоционално разочарование, в резултат на измяна в любовта или бизнеса. Объркан, беззащитен и бягащ от действителността, Вие имате склонност да живеете в свой измислен свят, което може да Ви доведе до нервна криза. Това положение на планетите влияе върху мозъка и може да доведе психическа депресия. Ще бъдете твърде непрактичен през този период и Вашата емоционална податливост може да доведе до разочарования. Поради опасностите от самозаблуда и фантазиране, избягвайте контактите с медиуми.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 03-03-2024г.

Сатурн Тригон Плутон

Силно чувство на романтично идеализиране е възможно да Ви доведе до емоционално обезверяване и разочарования в обществения и романтичен живот. Търсенето на лъжовни удоволствия може да ви тласне към тайна любовна връзка, която да доведе до ужасен скандал или до прекратяването на стабилна връзка. Възможно е партньорът Ви да има тайна връзка, която да бъде разкрита. Дори ако се намирате в трудна ситуация, не се опитвайте да удавите мъката в алкохол, наркотици, комар или други средства за бягство от действителността, защото нещата могат само да се влошат. Също така, избягвайте бързите начини за забогатяване, тъй като резултатът ще бъде тежка финансова загуба. Не се забърквайте с наркомани, дилъри на наркотици и романтични мечтатели.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 05-06-2022г.

Марс Секстил Вертекс

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 22-04-2021г. и продължава до 16-11-2023г.

Сатурн Тригон Нептун

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 15-11-2023г.

Меркурий Съвпад Нептун

Ниското енергийно ниво Ви прави много чувствителни, несигурни, объркани и склонни към самозаблуда. Може да Ви се стори трудно да се справяте със суровите реалности на живота и да търсите начин да избягате от отговорностите си. Чувствайки се по този начин, Вие губите посоката в живота си. Избягвайте наркотиците и хазарта! Това е един много труден ден, в който имате нужда от ясно решение. Всяка една ваша скрита слабост може да се прояви по това време. Избягвайте хора, които черпят от Вашата енергия, тъй като жизнеността Ви ще бъде ниска и може да се нуждаете от усамотение и време за почивка. Не се поддавайте твърде много на влиянието на романтици и мечтатели.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 02-05-2021г.

Плутон Съвпад Черна луна Лилит

Период на пречистване на ума. Стари идеи могат да бъдат изоставени, за да доведат свежа перспектива за живота Ви, докато се ровите в същността на истината във всяка една ситуация. Желаете самоусъвършенстване и може да изпитвате желание да учите трудни за разбиране неща, свързани с живота и смъртта. Може да бъдете посветен в тайна информация през периода. Възможно е да получите помощ от учени или хора активно занимаващи се с политика.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 16-07-2021г.

Меркурий Опозиция Черна луна Лилит

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 19-12-2022г.

Меркурий Секстил Вертекс

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 12-05-2021г. и продължава до 15-02-2024г.

Северен възел Квадрат Вертекс

Има обещание за романтично и лично щастие, бизнес възможности и добър социален живот. Изтънчени дами могат да имат влияние върху живота ви.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 01-05-2022г.

Луна Куинокс Марс

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 29-03-2023г.

Меркурий Съвпад Черна луна Лилит

Неуспехи в семейните и домашните дела, както и на любовния фронт. Отчасти вината се пада на прекалената заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. За жените е характерна тенденция към изневяра и действия по посока развод. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение към старите приятели.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 18-02-2023г.

Юпитер Тригон Вертекс

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 19-04-2023г.

Меркурий Тригон Марс

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 20-04-2021г. и продължава до 03-11-2021г.

Марс Тригон Черна луна Лилит

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 08-12-2022г.

Сатурн Съвпад Нептун

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 07-05-2022г.

Луна Секстил Асцендент

Този период дава безкрайна енергия, но имайте впредвид, че прекаления оптимизъм може да доведе до грешни преценки, които могат да навредят на вашата репутация. Пазете се от големи разходи и прахосничество. Материалистични, но богати и известни хора могат да окажат влияние върху живота Ви по някакъв начин

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 05-01-2024г.

Уран Опозиция Вертекс

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 02-02-2023г.

Фортуна Квадрат МС

Период на емоционално спокойствие и мир. Имате възможност за напредък и за получаването на подкрепа и помощ от шефовете. Сигурност може да бъде постигната посредством връзка с по-възрастен човек, на когото можете да разчитате. Всяка романтична връзка започната през този период ще бъде продължителна и сигурна. Стари приятелства или връзки могат да бъдат възобновени. Това е добро време за бизнес, финансови и професионални дела.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 27-04-2021г.

Меркурий Тригон Северен възел

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 07-10-2022г.

Нептун Квадрат Хирон

Характерни са стремеж към неограничена лична свобода, липса на отговорност, както и игнориране на задълженията. Тенденция към измяна и трудности във връзката, разочарования в романтичните отношения. Стремите се да преодолеете лошото настроение. Периодът се смята за благоприятен за встъпване в брак с човек от сатурнов тип (сдържан, настойчив и високопостовен). Възможна е внезапна среща и начало на връзка с такъв човек. При използването на електричество бъдете особено предпазливи

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 01-02-2022г.

Нептун Съвпад Плутон

Възможна е качествена промяна на стила на отношенията с по-млади роднини, особено братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Не е изключено събитията в живота на един от тях да провокира промяна и във Вашия живот. При умело прилагане на влиянието Ви върху членовете на семейството, Вие можете да постигнете много чрез силата на словото и убеждаване. Може да възникне необходимост от решение на въпроси свързани с наследство, застраховане, дългове или данъци. Сексуални мисли или разговори. Добро време за смяна на местоживеенето или промяна на обкръжението, а така също и за пътувания.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 01-05-2021г.

Юпитер Опозиция Фортуна

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 29-04-2021г. и продължава до 10-07-2023г.

Сатурн Съвпад Уран

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период

Започва на 18-04-2021г. и продължава до 26-07-2021г.

Хирон Куинокс Северен възел

Чувство на прекалено благополучие може да доведе до излишно самодоволство, което дразни околните. Пазете се от излишна чувствителност, липса на умереност и прахосничество - често се изразява в глезене с различни храни и напитки. Лоша преценка във финансовата сфера, може да ви коства скъпо. Нежелана бременност е възможна.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 25-02-2024г.

Хирон Секстил Черна луна Лилит

Влизате в период на промяна, прогресивни идеи и динамични действия. Време е да се оттърсите от минали ограничения и да рискувате в неизвестното. Вашата нужда от независимост, промяна и нови усещания може да отбележи началото на нов период във вашия живот. Вие привличате околните с вашата вълнуваща и магнетична личност. Нови приятели навлизат в живота ви. Ще има възможност за романтични връзки, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до благополучие. Неочаквана помощ може да получите от новатори, реформатори или техници

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 29-08-2022г.

Черна луна Лилит Опозиция Северен възел

Изразено противопоставяне с близките, конфликти, разногласия в мненията и несъгласувани действия. През този период сте склонни да проявявате рязкост, безкомпромисност, заядливост и агресивност. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод. Сблъсъците са особено характерни при общуването с братя и сестри, както и със съседи и приятели. Това е неподходящ период за обяснение в любов и изясняване на отношенията.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 30-11-2022г.

Юпитер Опозиция Асцендент

Душевно уединение с близки и любими. Благоприятно съвместно участие в културни, забавни или религиозни мероприятия, също така и морски или речни пътувания. Добър период за семейни празници, обяснения, предложения за брак и бракосъчетания. Възможни са тайни любовни и сексуални увлечения. Романтика, ленивост и бездействие. При всичкия позитивизъм на този период, са възможни измяна и интриганство от страна на скъпи на Вас хора, също така и действия от страна на неизвестни "доброжелатели".

Започва на 17-04-2021г. и продължава до 11-01-2022г.

Сатурн Секстил Уран

Затруднения в любовта, скандали у дома и неприятни събития в семейството. Възможни са финансови, имуществени или домакински затруднения, дори и загуби. Не са изключени разногласия и принудителна раздяла. Сексуални недоразумения. Това време е особено неблагоприятно за сключване на брак с много по-възрастен партньор. При определени обстоятелства не са изключени и действия свързани с развод. За мъжете може да означава неприятности с приятелката, любовницата, а понякога със сестра или дъщеря.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 12-03-2023г.

Слънце Тригон МС

Периодят е добър за съвместни интелектуални занимания с членове от семейството, както и развиващи игри с децата. Общуването се получава леко и непринупериодо. Възможно е посрещането на гости, предполагащо бързото приготвяне на трапезата. Ако искате да избегнете това най-добре сами идете на гости. Периодят е добър и за основно почистване на жилището или други хигиенни поцедури. Лекотата и конструктивността при общуването води до ценни идеи.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 18-07-2022г.

Сатурн Тригон Плутон

Неочаквани събития в дома, неприятен развой на отношенията с близки и любими, внезапно възникнали трудности и разногласия. Засилването на контактите с приятели или съседи поражда протести и са възможни караници и разногласия. Пазете се от взимането на импулсивни решения и необмислени постъпки. Лошо протича обсъждането на семейни или лични проблеми. Възможен е разрив в отношенията и раздяла.

Започва на 10-06-2021г. и продължава до 22-10-2022г.

Нептун Тригон Асцендент

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инцидент с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 13-07-2021г.

Черна луна Лилит Квадрат Фортуна

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много труден и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 15-09-2022г.

Плутон Секстил МС

Хармоничното общуване с близки и любими е на основата на културни възгледи. Добър период за обяснение в любов, за семейни тържества и бракосъчетание. Удовлетворение ще Ви донесат развлеченията, излетите, разходките и участието в религиозни или културни мероприятия.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 12-06-2023г.

Слънце Опозиция Северен възел

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 19-04-2021г. и продължава до 28-08-2023г.

Меркурий Съвпад Северен възел

Хармония в отношенията и приятно общуване със съпруга, любимия човек, приятели, съседи и роднини. Периодят е подходящ за развлечения, активна почивка и участия в светски мероприятия. Този аспект помага да изразите своите чувства и интереси, да постигнете общо становище в трудни семейни и лични въпроси. В контактуването ще ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, положителни емоции, подаръци и похвали.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 08-02-2023г.

Плутон Тригон Асцендент

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 14-06-2023г.

Луна Съвпад Плутон

Благоприятен период, укрепване на отношенията, стабилизиране на връзката или брака. Сключения в това време брак обещава да бъде труден, но здрав, дори това да не е най-благоприятното време за встъпване в брак. Подходящо време за изпълнение на дългосрочни семейни планове, за ремонт, покупка на вещи за дома, решение на имуществени въпроси, покупка на недвижима собственост и земя. Любовните връзки, които започват в този период, ще бъдат дълги, но няма да донесат голяма радост и щастие. Новите приятелства може да ви помогнат в работата.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 16-03-2022г.

Луна Съвпад Меркурий

Нови, интересни и неочаквани познанства или прерастване на приятелска връзка в интимна. Склонност към флирт и приключения, емоционално и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за срещи с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпроводени с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенденция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценностти. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 08-11-2022г.

Юпитер Квадрат Черна луна Лилит

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 13-02-2024г.

Венера Куинокс Северен възел

Устойчивото емоционално и психично състояние ще Ви помогне да укрепите отношенията си с близките. През този период Вие сте склонни да бъдете честни и порядъчни с близките хора, стремите се към взаиморазбиране. По-възрастните роднини може да създадат проблеми. Добре е да ограничите алкохола и психотропните вещества, тъй като те Ви предразполагат към неадекватни действия. Този период е изпълнен с грешки във взетите важни решения.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 16-09-2021г.

Сатурн Тригон Уран

Неуспехи в личен план. Възможни любовни разочарования - Ваши или на Вашия партньор. Тежко протичат контактите с любимите хора и жените - членове на семейството. Неудачни покупки и неоправдани харчове. Периодят е неблагоприятен и за обяснение в любов, срещи, семейни тържества, предложение за брак, бракосъчетание, а също така и за съвместно участие в културни, развлекателни и светски събития. Лош период за забременяване и сексуални контакти.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 13-08-2022г.

Слънце Секстил Уран

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 24-06-2021г.

Марс Тригон Фортуна

Успешен период за любовни преживявания, възможна е неочкавана среща с бъдещия партньор, завързването на нови и вълнуващи отношения, любов от пръв поглед. Стремеж към романтика и участие в светски мероприятия. Потребност от по-голяма лична свобода, активизиране на контактите с приятели, неочакван обрат в приятелските взаимоотношения. В личния живот могат да се случат и други благоприятни промени. Благоприятен период за забременяване, но може да стане и непланувано. Сексът носи незабравими мигове. През този период ще помогнете на Вашите да овладеят нови знания и да направят крачка в духовното и интелектуалното си развитие.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 04-08-2021г.

Плутон Опозиция Вертекс

Вие сте активни в общуването, в налагането на собственото си мнение и изразяване на интересите си, поради това този период може нееднозначно да повлияе на семейните и любовните отношения. Използвайте своята активност и предприемчивост за мирни цели, избягвайте конфликти и претенции към партньора. Заeмете се със спорт или активен отдих със семейството или с любимия, играйте с децата. И ще почувствате как отношенията Ви укрепват и достигат нови висоти. Използвайте повишената си самоувереност за укрепване на връзките си в обществото. Вие ще получите истинско удовлетворение и положителни резултати от заниманията с хобито си. Вашата сексуална активност се увеличава забележимо, но се опитайте да избягвате проявите на агресивност и свръхактивност.

Започва на 26-04-2021г. и продължава до 16-07-2022г.

Слънце Съвпад Хирон

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 23-10-2022г.

Слънце Куинокс Сатурн

Силните емоции могат да доведат до емоционално страдание и напрежение, предизвикано от романтична връзка или обществена манипулация. Преживяване, свързано с използване и прелъстяване - психическо, емоционално или сексуално, може да предизвика във Вас силна болка, разочарование и страдание. Възможно е боледуване или инцидент с любим човек. Тъмни, силни и сексуалноподтикващи емоции могат да Ви накарат да изпитате привличане към неподходящи и вулгарни хора.

Започва на 17-04-2021г. и продължава до 03-07-2023г.

Слънце Куинокс Северен възел

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 25-12-2022г.

Слънце Съвпад Венера

Твърде чувствителен и емоционален сте през този период, оценявате всичко красиво. Това е добро време за социални връзки, удоволствия, развлечения и романтика. Нова, хармонична връзка може да бъде създапериода. Днес ще чувствате силна нужда от развлечения или някакъв тип артистични занимания. Можете да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък посредством влиятелни хора.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 20-08-2022г.

Уран Секстил Вертекс

Необичайни промени свързани с финансови дела на съпруга или с парите на партньора. Понякога е възможно получавене на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми. Увеличение на душевната хармония с партньора е често срещана.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 22-08-2022г.

Юпитер Секстил Нептун

Това е труден период на преоценка и мъчителни промени, в който могат да Ви се случат всякакви неочаквани събития, които могат да променят живота Еи. Ще се изправите пред нови и непознати обстоятелства. Неочаквани трудности у дома и в работата, обтягат се дълготрайни връзки, възможни са и раздели. Вероятна е смяна на местоживеенето, възможно е и в чужбина. Нервният стрес е голямата опасност, но ако успеете да запазите спокойствие, това ще бъде позитивен и заслужаващ си период от Вашия живот. Възможно е да се сдобиете с нова роля в обществото и да достигнете до ново ниво на независимост.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 05-09-2022г.

Марс Секстил Уран

Възможна е качествена промяна на стила на отношенията с по-млади роднини, особено братя или сестри, а така също и с приятели и съседи. Не е изключено събитията в живота на един от тях да провокира промяна и във Вашия живот. При умело прилагане на влиянието Ви върху членовете на семейството, Вие можете да постигнете много чрез силата на словото и убеждаване. Може да възникне необходимост от решение на въпроси свързани с наследство, застраховане, дългове или данъци. Сексуални мисли или разговори. Добро време за смяна на местоживеенето или промяна на обкръжението, а така също и за пътувания.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 01-03-2023г.

Юпитер Квадрат Сатурн

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 06-05-2021г. и продължава до 26-09-2022г.

Фортуна Съвпад Вертекс

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 19-09-2022г.

Черна луна Лилит Опозиция Северен възел

Въпреки, че сте пълен с големи идеи, Вашата обективна преценка е замъглена, като това Ви прави твърде оптимистично настроен, безгрижен, недисциплиниран, непрактичен и мързелив. Финансовото Ви състояние може да пострада от прахосничество и основно от липса на успех, вследствие на недоглеждане на основни детайли. Това не е добър период да се занимавате с пълномощни, бизнес дела, пътувания, започване на нова работа или правни въпроси.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 01-10-2021г.

Сатурн Тригон Северен възел

В отношенията с близките и любимите през този период ще сте доста резки, безкомпромисни, заядливи и агресивни. Конфликтите ескалират до открито противопоставяне. Караниците и разногласията ще бъдат нещо нормално. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 29-01-2022г.

Слънце Квадрат Северен възел

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 30-09-2022г.

Луна Квадрат Хирон

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 16-11-2023г.

Луна Квадрат Юпитер

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 09-11-2021г.

Сатурн Опозиция Уран

Невъздържането Ви от фриволно повепериодие или егоистично желание за удоволствия, може да Ви докара проблеми в обществения и личния живот. Някоя Ваша приятелка може да се окаже източник на напрежение и раздор.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 12-03-2022г.

Слънце Съвпад Сатурн

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 21-11-2023г.

Венера Квадрат МС

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху Вас.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 02-12-2021г.

Сатурн Съвпад Черна луна Лилит

Затруднения в любовта, скандали у дома и неприятни събития в семейството. Възможни са финансови, имуществени или домакински затруднения, дори и загуби. Не са изключени разногласия и принудителна раздяла. Сексуални недоразумения. Това време е особено неблагоприятно за сключване на брак с много по-възрастен партньор. При определени обстоятелства не са изключени и действия свързани с развод. За мъжете може да означава неприятности с приятелката, любовницата, а понякога със сестра или дъщеря.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 03-10-2022г.

Венера Куинокс Асцендент

Този период дава безкрайна енергия, но имайте впредвид, че прекаления оптимизъм може да доведе до грешни преценки, които могат да навредят на вашата репутация. Пазете се от големи разходи и прахосничество. Материалистични, но богати и известни хора могат да окажат влияние върху живота Ви по някакъв начин

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 09-10-2021г.

Слънце Квадрат Венера

Време на промяна, предизвикателство и сериозни трансформации. Сили, извън Вашия контрол, могат да Ви изправят пред обстоятелства, свързани с живота и смъртта. Подсъзнателни сили разстройват мозъка Ви. Ще се изправите пред различни проблеми като трудности вкъщи и в работата, финансови, бизнес и професионални проблеми, както и трудни обществени и лични промени. Това е период на потенциална опасност, така че избягвайте всяка форма на насилие, жестокост и арогантно поведение. Може да бъдете замесен в контакти с хора от подземния свят, военни, черни магьосници, психолози, полицаи и униформени правителствени служители. Може да бъдете принуден да промените отношението си към живота, за да преодолеете напрежението от текущите събития.

Започва на 22-05-2021г. и продължава до 13-06-2022г.

Хирон Съвпад Черна луна Лилит

Възможни са семейни караници и разногласия заради жени. Домашните дела Ви пречат на служебните ангажименти. Паричните затруднения и професионалните противоречия ще се отразят пагубно на отношенията в семейството или с любимия човек. Децата ще ви донесат неприятности и огорчение, Вие може да не издържите и да ги заразите със своето раздразнение. Възможни са сексуални проблеми и нежелано забременяване

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 14-12-2022г.

Сатурн Тригон Черна луна Лилит

Проблеми в комуникацията с околните е възможна в този период, поради умствена и мисловна обърканост. Нервността може да предизвика проблеми, особено с приятелите и семейството. Необмислени промени могат да предизвикат проблеми в службата.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 21-12-2022г.

Луна Квадрат Черна луна Лилит

Подходящо време за обновяване на семейните и любовни отношения. Възможни са нови романтични приключения. Благоприятно е за взимане на важни решения, за обяснение в любов, предложение за брак и особенно за бракосъчетание. Увеличение на сексуалността. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Удачни разрешения на различни проблеми.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 10-11-2022г.

Луна Тригон Черна луна Лилит

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 22-05-2022г.

Сатурн Квадрат Фортуна

Нерационален емоционален фон, самосъжаление и болезнени подсъзнателни процеси пречат на успешните взаимоотношения в семейството и с любовния партньор. Само откровеното признаване на психологическите проблеми ще помогне да съхраните скъпите за Вас отношения. Въпреки, че този аспект не влияе непосредствено на развода или раздялата, има голяма вероятност от измама или самозаблуждение, изневяра, интригантство и мошеничества от страна на близки хора. Може да се наложат грижи за по-възрастни роднини или хоспитализацията им. Неподходящо време за морски пътувания. Добре е максимално да се погрижите за себе си и собственото жилище.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 07-06-2023г.

Юпитер Квадрат Северен възел

Склонност към кардинални промени и изменения в дома. Неочаквани събития стават в семейния живот. Възможни са караници и разногласия, в това число на идеологически или финансова почва. Близките Ви ще изразят недоволството си от Вашето обкръжение. Особено трудно протичат контактите с жени. Същото касае и любовните отношения. Смяната на настроението ще се отрази на отношенията Ви със стари приятели. Може да назрее момента за смяна на местоживеенето. Сексуална неудовлетвореност и обърканост. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 29-01-2023г.

Черна луна Лилит Тригон МС

Неочаквано Ви се предоставя възможност да позволите нужни и безвъзвратни промени да настъпят в живота Ви. Имате желанието, волята и способността по това време да замените всичко старо с нещо ново, като по този начин да промените и съживите всичко в живота си. Дълбоки метафизични проникновения или мистични преживявания са възможни и има вероятност да се присъедините към група или организация занимаваша се с духовни или религиозни учения. Използвайте този период, за да обновите своите желания. Приятели през този период могат да Ви станат реформатори, изследователи, гении.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 18-07-2021г.

Марс Квадрат Плутон

Това е един вълнуващ период, в който сте отворен към промени под формата на нови преживявания и стимулиращи приятелства. Очаквайте неочакваното - може да бъде финансови печалби или лични успехи. Чувствайки се креативно настроен и в хармония с живота. Оригиналните идеи, които бликат от Вас, Ви освобождават от минали ограничения. Това е добро време за сериозни промени и експерименти с нов стил на живот, научна работа и хуманитарни въпроси. Вашите новаторски методи на работа могат да доведат до напредък в кариерата и бизнеса.

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 01-02-2024г.

Северен възел Опозиция Вертекс

Твърде чувствителен и емоционален сте през този период, оценявате всичко красиво. Това е добро време за социални връзки, удоволствия, развлечения и романтика. Нова, хармонична връзка може да бъде създапериода. Днес ще чувствате силна нужда от развлечения или някакъв тип артистични занимания. Можете да имате късмет в рисковани начинания или да постигнете социален напредък посредством влиятелни хора.

Започва на 17-04-2021г. и продължава до 10-01-2024г.

Уран Куинокс Черна луна Лилит

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 13-05-2021г. и продължава до 27-02-2024г.

Меркурий Квадрат Сатурн

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 16-05-2021г. и продължава до 12-09-2022г.

Марс Квадрат Асцендент

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Луна Съвпад Уран

Характерното за този период е голямата ангажираност в другарски или обществени връзки и заетост в любовни романи, отколкото в семейния живот. Заради това, влиянието на планетите в този период носи много изненади - от много конфликти до изневери и разрив в отношенията. Негативни тенденции към промяна в семейния живот и неочаквани събития. Възможен е отказ на помощ от стари приятели, липса на удоволствие в общуването с външния свят. Вероятно приключение, свързано с действията на антисоциална група хора. Възможни са нежелателни връзки с чужденци. Нехуманни действия, склонност към преувеличение на собствената значимост в живота на близките Ви хора, стремеж към неограничена лична свобода. Опасности и неуспехи в пътуванията. Встъпването в брак е добре да се отложи, забременяването е нежелателно.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 25-03-2024г.

Сатурн Куинокс Хирон

Професионален напредък и добър късмет могат да се очакват. Получавате облаги, общественото Ви положение се подобрява, вследствие на предишните усилия и сериозна работа. Това е отличен период за бизнес сделки, търсене на подкрепа, изпити, промяна на работата, съдебни дела, подобряване на отношенията с баща или други по-стари от Вас хора. Вие сте отговорен, организиран, имате ясна преценка и чувство за бизнеса. Използвайте този период за личен напредък. Възможно е по време на прехода да имате желания за изучаване на предмети като философия, религия, социология и т.н.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 22-07-2021г.

Слънце Секстил Луна

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инципериодти, свързани с огън у дома. Япериодето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 29-11-2022г.

Луна Секстил Юпитер

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 03-04-2023г.

Меркурий Тригон Марс

Сили, извън Вашия контрол, могат да предизвикат нов период във вашия живот, който може да бъде интензивен и разрушителен, с цел постигане на обновление на личността. Личните връзки могат да бъдат прекъснати и е възможна появата на организирано противопоставяне срещу Вас. Пазете се от забъркване в подозрителни или нелегални действия. Възможно е да има изблик на дълбоко скрити във Вас емоционални проблеми. Агресивни или революционно настроени хора могат да Ви причинят проблеми. Дефектирането на някакви машини или съоръжения могат също да доведат до проблеми.

Започва на 03-06-2021г. и продължава до 28-02-2024г.

Черна луна Лилит Секстил Асцендент

Важен период на промени (най-често позитивни) в личния и семеен живот. Но може да възприемете някои кардинални промени като негативни. При всички случаи, събитията протичащи през този период не зависят от Вашата воля и допринасят за подобрение на условията на живот. Ако сами не успеете да се разделите с морално остарелите си възгледи, които пречат на Вашият духовен прогрес, то обстоятелствата или волята на други хора ще спомогнат за това. Това е добър период за взимането на отговорни решения, обяснение в любов и решителни действия. Вие усещате сексуален възход, поради това важна роля в събията през този период ще изиграе стремежът Ви към любовни приключения. Добър период за забременяване. Благоприятен също така за занимания с децата, внедряване на нови методи на възпитание, насочени към духовно, нравствено и физическо усъвършенстване. Аспектът е добър и за начало на ремонт. Възможно е получаване на наследство или сполучливо решение на въпрос свързан с изплащането на дългове.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 07-09-2023г.

Луна Тригон Северен възел

Непринупериодостта в общуването и усилената умствена активност ще Ви помагнат в общуването с близките особено с по-млади роднини, а така също и със съседи и приятели. Прекрасен период за обсъждането на назрели проблеми, обмен на мнения и начертаването на семейни планове. Периодът е подходящ за гости и приятели.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 27-05-2022г.

Венера Квадрат Асцендент

Вманиячаването в една определена идея може да направи този период доста труден, тъй като в възможно принудително да налагате своето мнение на околните и по този начин да се отчуждавате от тях. Това е критичен период и погрешна преценка от Ваша страна може да доведе до нещастие. Нервната суперчувствителност го прави опасен за взимането на важни решения. Вашето съзнание може да е завладяно от грешни идеи и ако това не се провери, може да доведе до умствен срив. Други хора ще се опитат да оказват влияние върху Вас или Вие върху тях. Възможни са сексуални проблеми и опасности на работното място. Избягвайте деспотични хора.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 17-11-2023г.

Черна луна Лилит Квадрат Фортуна

Добри семейни отношения, успехи и в личен план. Може да получите възможност за подобряване на стандарта си на живот. Добър период за пътуване или покупки за дома. Съвместните пътешествия, пикници, участие в културни и религиозни мероприятия задълго ще запазят у вас позитивни емоции. Подходящ период за правни, културни или религиозни беседи, както и за занимания с децата. Възможно забременяване. Успешно се решават и паричните проблеми в семейството. Възможно е посещение на далечни роднини или гости.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 16-05-2021г.

Венера Съвпад Северен възел

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 07-09-2022г.

Уран Куинокс МС

На подрастващите (12-15 годишни) този аспект носи завладяващи приятелски отношения или романтична привързаност, първата любов (най-вече от платоничен характер, но не са изключени и сексуални контакти. На възраст 68-73 години дава последна възможност за хармонизиране на отношенията със съпруга, преминаването им в приятелски или допринася за романтични нотки в отношенията. Той също така дава стремеж към промяна и любовни приключения, което за някои хора е доста актуално.

Започва на 08-05-2021г. и продължава до 14-01-2022г.

Слънце Тригон Луна

Неподходящ период за обяснение в любов и обсъждането на каквото и да било. Склонни сте към контролиране на собствените си думи и чувства, поради което общуването с близки и любими ще бъде конструктивно.

Започва на 02-06-2021г. и продължава до 13-06-2023г.

Уран Квадрат Вертекс

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 16-04-2021г. и продължава до 23-12-2022г.

Венера Съвпад Сатурн

Период на важна радикална промяна във Вашия дом и обкръжение. Имате нов, ослепителен и емоционален възглед за живота, с желание нещата бързо да се подредят и ако е необходимо дори да започнете отначало. Възможна е сватба или смърт на дете. Може да получите някакво финансово наследство.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 09-11-2023г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Това е период, в който е вероятно да търсите усамотение и мир, вътрешно усъвършенстване. Нужда от повече фини, духовни, религиозни, артистични или културни ценности е налице във Вашия живот. Вие сте състрадателен, великодушен, с въображение, интуитивен и това Ваше благоразположение Ви носи популярност и престиж. Може да се очаква добър късмет и всякакви рискове базирани на интуитивни предчувствия могат да бъдат богато възнаградени. Ясновидци, идеалисти или мистични хора могат да окажат влияние върху живота ви по някакъв начин.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 26-09-2022г.

Плутон Секстил Асцендент

Разруха е ключовата дума при този период. Може да станете много непокорен, чудат, несигурен, егоистичен и да очаквате пълна свобода от вашите отговорности. Ако не се сдържате, може да предизвикате непоправими събития в обществения Ви и личен живот. Вашето своенравно поведение може да предизвика вражда и загуба на престиж, може да се стигне и до развод или отчуждаване. Внезапни и неочаквани събития могат да предизвикат неприятни промени. Избягвайте контакти със скандалджии.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 29-06-2023г.

Нептун Куинокс Хирон

В този период е възможно известно умствено и емоционално напрежение, комуникацията Ви с околните може да ви създава проблеми, тъй като става невъзможно да изразявате противоречивите си чувства. Безпокойство, колебливост и невъзможност за концентрация изострят още повече ситуацията. Не е добър период за пътувания, бизнес сделки и подписване на важни долументи. Интелектуална жена може да се опита да упражнява контрол върху Вас.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 13-03-2022г.

Юпитер Квадрат Нептун

Добър период за интезнивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решаване на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва. Склонност към сексуални разговори.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 12-04-2023г.

Сатурн Опозиция Хирон

Това е период на физическа хармония и емоционално благосъстояние. Периодят е добър за срещи с приятели или за започване на романтична връзка. Удобен момент е за разрастване, промяна, успех и добри финансови резултати. През този период обирате плодовете от предишните си усилия.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 08-01-2024г.

Сатурн Куинокс МС

Този период преди всичко носи разочарование от стари приятели и смяна на обкръжаващия кръг. На възраст 19-22 години може да донесе нещастие в любовта, не си струва да настоявате за по-продължителни отношения. Честите разводи на младите семейства обичайно са свързани с действието на този аспект. Периодът е противопоказен за встъпване в брак. На 61-65 години може да доведе до криза в брака, много конфликти, изневери и разочарования. Вероятен е, дори и развод.

Започва на 07-05-2021г. и продължава до 26-06-2023г.

Луна Съвпад Плутон

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 27-06-2023г.

Нептун Секстил Черна луна Лилит

Особено успешно интелектуално общуване. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Добра комуникация с приятели, съседи и по-млади роднини.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 03-10-2022г.

Юпитер Куинокс Хирон

Време на промяна, предизвикателство и сериозни трансформации. Сили, извън Вашия контрол, могат да Ви изправят пред обстоятелства, свързани с живота и смъртта. Подсъзнателни сили разстройват мозъка Ви. Ще се изправите пред различни проблеми като трудности вкъщи и в работата, финансови, бизнес и професионални проблеми, както и трудни обществени и лични промени. Това е период на потенциална опасност, така че избягвайте всяка форма на насилие, жестокост и арогантно поведение. Може да бъдете замесен в контакти с хора от подземния свят, военни, черни магьосници, психолози, полицаи и униформени правителствени служители. Може да бъдете принуден да промените отношението си към живота, за да преодолеете напрежението от текущите събития.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 25-06-2021г.

Венера Куинокс МС

Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 09-07-2023г.

Асцендент Съвпад МС

Прекрасни възможности за промяна и подобряване на отношенията в семейството, особено със скъпи на Вас жени, с по-стари роднини. Този аспект обикновенно носи неочаквани промени в семейните и любовни отношения, най-вече с благоприятен характер. Също така са вероятни необикновенни събития, касаещи финансовото и имущественото Ви състояние. Възможно е неочаквано забременяване.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 29-07-2023г.

Хирон Тригон Фортуна

Период на духовно търсене, душевни терзания и самозаблуждение. Търсенето на близки отношения и силни чувства, странно се съчетават със склонността към евтини удоволствия и краткотрайни връзки. Последствията от това влияние често се оказват непредсказуеми. Вие сам можете да станете жертва на интриги, измама, сплетни и мошеничества от страна на близки и любими, а също така и обект на шантаж и въвлечен в криминални деяния от страна на ваши неприятели. Неудачно време за тържества, бракосъчетания и предложения за брак. Лош период за почивка и пътувания, особено по вода. Също така лош период за кръщенета, венчавки и посвещаване.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 07-09-2021г.

Слънце Квадрат Марс

Период на повишена конфликтност. Вашите близки ще усетят от Ваша страна проява на лицемерие, нравствен егоизъм и снисходителност, техните чувства към Вас ще бъдат разбираеми. Тях може неприятно да ги изненадат и последвалите от Вашите думи тесногърди възгледи на религиозна и културна тематика. Повишеното желание към развлечение през този период ще създаде допълнителни трудности. Склонни сте да глезите децата си без да проявявате необходимата строгост.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 13-04-2024г.

Марс Съвпад Северен възел

Важен период на промени (най-често позитивни) в личния и семеен живот. Но може да възприемете някои кардинални промени като негативни. При всички случаи, събитията протичащи през този период не зависят от Вашата воля и допринасят за подобрение на условията на живот. Ако сами не успеете да се разделите с морално остарелите си възгледи, които пречат на Вашият духовен прогрес, то обстоятелствата или волята на други хора ще спомогнат за това. Това е добър период за взимането на отговорни решения, обяснение в любов и решителни действия. Вие усещате сексуален възход, поради това важна роля в събията през този период ще изиграе стремежът Ви към любовни приключения. Добър период за забременяване. Благоприятен също така за занимания с децата, внедряване на нови методи на възпитание, насочени към духовно, нравствено и физическо усъвършенстване. Аспектът е добър и за начало на ремонт. Възможно е получаване на наследство или сполучливо решение на въпрос свързан с изплащането на дългове.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 11-08-2023г.

Марс Опозиция Северен възел

Неуспехи в личен план. Възможни любовни разочарования - Ваши или на Вашия партньор. Тежко протичат контактите с любимите хора и жените - членове на семейството. Неудачни покупки и неоправдани харчове. Периодят е неблагоприятен и за обяснение в любов, срещи, семейни тържества, предложение за брак, бракосъчетание, а също така и за съвместно участие в културни, развлекателни и светски събития. Лош период за забременяване и сексуални контакти.

Започва на 06-06-2021г. и продължава до 08-03-2022г.

Меркурий Куинокс Венера

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 24-08-2023г.

Меркурий Секстил Уран

Лошо настроение, професионални отговорности и задължения ще се отразят лошо на отношенията Ви с близки и любими на Вас хора. Вие сте неконтактен, избягвате разрешаването на важни семейни или лични проблеми, което е правилно за този период. Проблеми с по-възрастни роднини. Вкъщи ще Ви възложат задачи, които ще предизвикат у Вас гняв и досада. Възможни са разочарования, свързани с роднини или скъпи за Вас хора, скандали, раздяли. Възможни проблеми със съседите.

Започва на 19-05-2021г. и продължава до 28-09-2021г.

Сатурн Тригон Черна луна Лилит

Характерен е огромен стремеж към независимост, поради това промените, които могат да се случат на семейния или любовния фронт зависят изцяло от Вас. Този аспект винаги води до промени, дори и малки. Вероятни са различни неочаквани събития около Вас или с Ваше участие, които принципно не биха Ви интерсували. Сексуални или романтични приключения също са възможни.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 14-05-2023г.

Меркурий Опозиция Венера

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 10-09-2021г.

Венера Съвпад Юпитер

Този период е изпълнен с романтични разговори или любовни срещи. Усилване на сексуалното желание. Възможно забременяване. Начало на нови и интересни познанства, поява на нови увлечения, но само на физическа основа. Добър период за активно общуване с партньора. Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 08-12-2023г.

Уран Опозиция Вертекс

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекалено голям стремеж към развлечения и интимни контакти, чувствителност, разточителност, любовни конфликти до етап на разрив в отношенията. Периодят е неблагоприятен за зачеване, а също така и за тържествени или семейни мероприятия, за обяснения в любов, годеж и бракосъчетание.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 15-06-2023г.

Венера Квадрат Хирон

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 19-08-2022г.

Слънце Опозиция Черна луна Лилит

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансовите проблеми на семейството. Възможно е получаване на голeми суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 17-12-2021г.

Хирон Секстил МС

Емоционалната Ви неустойчивост ще предизвика конфликтна ситуация в семейството. Спокойният ритъм може да бъде нарушен, в това число и от неочаквани гости. Семейството може да изрази недоволство от Вашето обкръжение. Има още какво да се желае и във финансов план. Личните интереси и обществената дейност ще Ви попречат да изпълнявате домашните си задължения. Взаимоотношенията с жените може рязко да се променят. Склонност към екстравагантност и импулсивни харчове, заради което може да развалите отношенията си със скъпи за Вас хора.

Започва на 21-04-2021г. и продължава до 28-09-2021г.

Слънце Опозиция Уран

Неуспехи в семейните и домашните дела, както и на любовния фронт. Отчасти вината се пада на прекалената заангажираност с професионални проблеми или неуспехи в кариерата. Сам по себе си този аспект не говори за разрив в отношенията или развод, но при наличие на определени обстоятелства положението може да се влоши. За жените е характерна тенденция към изневяра и действия по посока развод. Поизтънял семеен портфейл. Неудачно време за ремонт и покупка на недвижима собственост. Вероятно е започването на нови несъществени приятелски отношения, разрив и отчуждение към старите приятели.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 12-09-2021г.

Марс Тригон Нептун

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки, отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки. Сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 14-02-2024г.

Плутон Квадрат Вертекс

В живота обичайно този аспект се наблюдава веднъж - около 49-53-тата година и дава последна възможност за позитивни и съществени промени в личния и семеен живот.

Започва на 11-06-2021г. и продължава до 17-07-2022г.

Марс Съвпад Асцендент

Често този период се характеризира с подобряване на семейните отношения. Във всеки случай ще бъдете решителни и ще изкажете на глас своите претенции и интереси. Изясняването на отношенията ще се окаже конструктивно за брака и полезно за двете страни. Същото може да се каже и за романтичните и любовни отношения. Добър период за участие в семейни игри, спортни мероприятия и активна почивка. Възможна повишената активност и прилив на енергия, което може да Ви накара да поискате да се заемете с благоустройство на дома. Периода е благоприятен за пътуване и промяна на местожителството, както и за ремонт.

Започва на 12-05-2021г. и продължава до 21-08-2021г.

Сатурн Куинокс Нептун

Тежък период за брака и любовните отношения, всичко може да бъде разрушено за един ден. Този период може да протече относително спокойно, но дори и тогава трудно ще можете да контролирате нещата. Съдбовни промени в живота, възможна е смърт на близък човек. Вероятна актуализация на завещание или изплащане на задължения. Загуби и раздели. Засилена сексуална активност, неочаквани връзки, акцентиране върху сексуални проблеми. Изблик на ревност и неконтролируемост. Възможни са насилие и скандали.

Започва на 01-05-2021г. и продължава до 17-12-2022г.

Фортуна Куинокс Асцендент

Този период се характеризира с повишена възприемчивост и емоционалност. Действитето на този транзит е краткосрочно и не води до сериозни събития. В отношенията си с близките трябва да бъдете спокойни и уверени. Преди всичко ще Ви се наложи да се заемете с проблемите на децата си и тяхното възпитание. Възможно е те да Ви огорчат по един или друг начин.

Започва на 10-05-2021г. и продължава до 18-11-2021г.

Слънце Квадрат МС

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 16-04-2021г. и продължава до 11-11-2022г.

Уран Куинокс Северен възел

Период на всевъзможни неуспехи и огорчения в семейния и личен живот. Вие усещате стремеж към самота и непоносимост към близките хора. Вашите професионални ангажименти Ви пречат на светския живот и да се забавлявате. При определени обстоятелства може да се случи разрив в любовните отношения, раздяла със съпруга или любимия човек, начало на бракоразводно дело. Но в определени случаи (особено за жените) може да означава възникване на близки отношения с по-възрастен човек, а така също и укрепване на връзка. Обичайно през този период Ви преследват разочарования и отчуждение от любимия и близки, караници и конфликти. Общуването с децата не носи радост, нито желаните резултати. Участието в техните дела ще Ви се стори досадно.

Започва на 30-05-2021г. и продължава до 17-05-2023г.

Хирон Квадрат Асцендент

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 22-07-2021г.

Юпитер Квадрат Сатурн

Кризисен период за личните и семейните взаимоотношения. Той може да донесе принудителна раздяла, срив в отношенията, загуба на съпруга или партньора, действия свързани с развод. Вие и Вашите отношения можете да понесете загуби от задкулисни игри или интриги. Усилване на сексуалните потребности, но общуването с партньора може да отприщи напираща ревност, подозрителност, собственически инстикти и повишена агресивност. Много вероятно е да Ви се наложи да се сблъскате с въпроси, свързани с наследство, данъци или други задължения. Склонни сте да проявите безжалостно отношение към децата. Характерно за този аспект е поредната (последната) криза в брака.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 15-07-2023г.

Плутон Квадрат МС

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 26-05-2021г. и продължава до 05-09-2022г.

Марс Куинокс Хирон

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 23-04-2021г. и продължава до 03-11-2022г.

Слънце Тригон Марс

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 04-11-2023г.

Венера Секстил Плутон

Настойчивостта и силата на волята ще Ви помогнат да решите много житейски и лични проблеми. Добро време за ремонт и кардинално преоборудване на дома, а така също и за консервиране на продукти. Добър период за решаване на някои финансови проблеми, въпроси с наследство и дългове във Ваша полза.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 16-04-2024г.

Плутон Секстил Черна луна Лилит

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 03-07-2021г.

Северен възел Квадрат Асцендент

Вие сте твърде самоуверен през този период и е възможно да злоупотребите с властта си, което да доведе до религиозни, философски, политически или морални въздействия върху околните, както и да използвате нечестни средства за постигнете собствените си интереси. Обратно, другите могат да се опитат да използват насилствени средства, за да ви пречупят. Възможни са финансови трудности, затова избягвайте неразумните рискове и хазарта. Сексуални проблеми също са възможни. Не се опитвайте да натрапвате нежелани любовни чувства у другите. Напротив, възможно е да се окажете обект на някаква форма на нежелано сексуално внимание. Това е период, през който се тестват вашето вяра, морал, почтеност и целомъдрие. Положителното е, че трупате опит и знания за най-тънките подбуди във Вас и околните.

Започва на 23-05-2021г. и продължава до 15-05-2022г.

Марс Опозиция Вертекс

Периодят е подходящ преди всичко за хармонизация на отношенията с родителите, по-възрастни роднини от които е възможно да зависи Вашето благосъстояние. Добър период за подреждане на дома, както в буквалния смисъл така и по отношение на финансите. Добре протича общуването с близки и любими, отношенията с които са се затвърдили и нямат нужда от промяна.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 14-10-2023г.

Слънце Съвпад Черна луна Лилит

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 04-01-2022г.

Луна Опозиция Нептун

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 17-05-2021г. и продължава до 10-07-2022г.

Марс Куинокс Юпитер

Добър период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Възможно е получаване на голями суми от съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Аспектът често допринася за интензивни положителни и щастливи промени в личния живот.

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 24-11-2022г.

Сатурн Тригон Фортуна

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 09-06-2021г. и продължава до 31-07-2023г.

Марс Съвпад Черна луна Лилит

Характерен е огромен стремеж към независимост, поради това промените, които могат да се случат на семейния или любовния фронт зависят изцяло от Вас. Този аспект винаги води до промени, дори и малки. Вероятни са различни неочаквани събития около Вас или с Ваше участие, които принципно не биха Ви интерсували. Сексуални или романтични приключения също са възможни.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 22-06-2022г.

Фортуна Съвпад Вертекс

Периодът е благоприятен за любовни срещи и секс. Вашата активност е повишена и това привлича противоположния пол. У Вас се появява желание да ръководите, да станете лидер в любовните отношения и семейството, затова е добре да обмислите по какъв начин това би се отразило на отношенията Ви. Добър период за обяснение в любов, годеж, бракосъчетание, но само за хора уверени в своите чувства, също така е благоприятен и за активна почивка.

Започва на 12-06-2021г. и продължава до 26-02-2023г.

Луна Съвпад Юпитер

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 22-11-2021г.

Венера Тригон Северен възел

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 29-05-2021г. и продължава до 22-04-2024г.

Уран Съвпад Асцендент

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от разногласия на мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно връзка. Избягвайте прояви на лицемерие.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 09-04-2022г.

Слънце Опозиция Хирон

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци. Лошо настроение, професионални отговорности и задължения ще се отразят лошо на отношенията Ви с близки и любими на Вас хора. Вие сте неконтактен, избягвате разрешаването на важни семейни или лични проблеми, което е правилно за този период. Проблеми с по-възрастни роднини. Вкъщи ще Ви възложат задачи, които ще предизвикат у Вас гняв и досада. Възможни са разочарования, свързани с роднини или скъпи за Вас хора, скандали, раздяли. Възможни проблеми със съседите.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 10-09-2022г.

Нептун Съвпад Северен възел

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 09-05-2021г. и продължава до 11-05-2021г.

Луна Тригон Нептун

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 31-05-2021г. и продължава до 12-08-2023г.

Сатурн Секстил Черна луна Лилит

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Ступериодина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 28-05-2021г. и продължава до 12-03-2023г.

Луна Куинокс Фортуна

Общуването с роднини, членове на семейството и даже с любимия човек е възможно да предизвика необяснимо раздразнение. Децата също няма да Ви донесат радост и по-добре да съкратите общуването с тях до минимум. Нежелани посещения от страна на приятели и съседи може за дълго да Ви извадят извън релси. Контактите с жени са съпровопериоди със скандали. Склонни сте да игнорирате проблемите в дома, отделяте прекалено внимание на проблемите във връзката Ви, което не е необходимо. Рискувате да станете обект на интриги и клюки. Опитайте да спрете тяхното разпространение.

Започва на 11-05-2021г. и продължава до 04-02-2022г.

Марс Куинокс Хирон

Период на стремеж към промяна на личните отношения, реорганизация и подобряване на семейния живот. Характерно е обновяването на личните връзки и търсенето на нови любовни партньори. Можете с лекота да изневерите без да се замисляте за последствията. Ще изпитате много радост и удоволствие от общуването с приятели, съвместна почивка и забавления. Възможни са неочаквани срещи със стари приятели. Прекрасно време за интензивни развиващи занимания с децата. Той може да донесе незабравима среща с бъдещия съпруг. Добро време за забременяване, което може да стане и неочаквано.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 07-05-2021г.

Слънце Опозиция Юпитер

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 28-04-2021г. и продължава до 24-10-2022г.

Луна Квадрат Плутон

Аспектът е благоприятен за романтични действия и преминаването към по-стабилни взаимоотношения. Общуването с партньора ще бъде интересно и запленяващо. Въпреки това периода не е подходящ за брачните отношения, тъй като предразполага към изневяра и търсене на любовни приключения. Акцентът пада на приятелските взаимоотношения, както и на началото на нови такива, особенно с по-възрастни от Вас хора.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 11-05-2021г.

Уран Секстил Асцендент

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 18-11-2022г.

Слънце Опозиция Марс

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 08-08-2023г.

Северен възел Секстил Асцендент

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период.

Започва на 05-06-2021г. и продължава до 10-02-2022г.

Сатурн Секстил Северен възел

Импулсивно и променливо поведение определя този период, който може да доведе до емоционална криза, поради желанието Ви за независимост и емоционална свобода. Внезапни, неочаквани и нежелани промени в личния живот могат да предизвикат трудности и усложнения, особено в по-близките взаимоотношения. Вие сте напрегнат, нервен, потиснат и имате трудности със сдържането на чувствата си. Околните ви смятат за непостоянен, несигурен и чудат. Възможна е внезапна раздяла.

Започва на 30-04-2021г. и продължава до 22-03-2023г.

Слънце Секстил МС

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 31-03-2023г.

Меркурий Тригон Плутон

Умът ви е дисциплиниран, реалистичен, ефективен, сериозен и систематичен. Това е добър период за продължителна умствена дейност, изискваща дълбока концентрация и задълбочено изучаване. Ще получите помощ от шефове, интелектуалци, философи или учени.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 05-03-2024г.

Черна луна Лилит Тригон Фортуна

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 25-04-2021г. и продължава до 11-08-2021г.

Нептун Куинокс МС

Упоритостта в съчетание със силната воля и повишената енергичност ще спомогнат за уреждане на много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 27-11-2022г.

Уран Тригон Асцендент

Професионален напредък и добър късмет могат да се очакват. Получавате облаги, общественото Ви положение се подобрява, вследствие на предишните усилия и сериозна работа. Това е отличен период за бизнес сделки, търсене на подкрепа, изпити, промяна на работата, съдебни дела, подобряване на отношенията с баща или други по-стари от Вас хора. Вие сте отговорен, организиран, имате ясна преценка и чувство за бизнеса. Използвайте този период за личен напредък. Възможно е по време на прехода да имате желания за изучаване на предмети като философия, религия, социология и т.н.

Започва на 03-05-2021г. и продължава до 05-01-2022г.

Венера Съвпад Фортуна

Професионален напредък и добър късмет могат да се очакват. Получавате облаги, общественото Ви положение се подобрява, вследствие на предишните усилия и сериозна работа. Това е отличен период за бизнес сделки, търсене на подкрепа, изпити, промяна на работата, съдебни дела, подобряване на отношенията с баща или други по-стари от Вас хора. Вие сте отговорен, организиран, имате ясна преценка и чувство за бизнеса. Използвайте този период за личен напредък. Възможно е по време на прехода да имате желания за изучаване на предмети като философия, религия, социология и т.н.

Започва на 08-06-2021г. и продължава до 20-04-2022г.

Луна Квадрат Венера

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 04-06-2021г. и продължава до 21-03-2023г.

Нептун Квадрат Черна луна Лилит

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия

Започва на 05-05-2021г. и продължава до 28-10-2023г.

Венера Съвпад Хирон

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 24-05-2021г. и продължава до 20-11-2023г.

Меркурий Съвпад Сатурн

Вие сте енергичен, уверен в себе си, оптимист и ентусиаст. Това е период на конструктивни и напредничави действия. Добър е за постигане на напредък, признание и поддръжка от околните. Може да се очаква подобрение на финансовото състояние.

Започва на 18-05-2021г. и продължава до 15-02-2023г.

Луна Секстил Венера

В отношенията с близките и любимите през този период ще сте доста резки, безкомпромисни, заядливи и агресивни. Конфликтите ескалират до открито противопоставяне. Караниците и разногласията ще бъдат нещо нормално. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод

Започва на 25-05-2021г. и продължава до 01-11-2022г.

Уран Квадрат Хирон

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 21-05-2021г. и продължава до 15-09-2021г.

Меркурий Опозиция Венера

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия.

Започва на 14-06-2021г. и продължава до 28-08-2023г.

Слънце Секстил Хирон

Прекалено сте зает с професионални и обществени дела, поради което Вашите близки ще са недоволни. Вие не само пренебрегвате своите домашни задължения и задълженията си към любимите хора, но сте и склонни да игнорирате брачната или любовна връзка. Въпреки това, този период се счита за подходящ за сключване на брак (действието на този аспект дава продължителен и здрав брак), решение на лични въпроси, реализация на дългосрочни семейни планове. Не се впускайте в излишни разходи и не правете скъпоструващи покупки.

Започва на 01-06-2021г. и продължава до 19-04-2021г.

Слънце Секстил Хирон

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви.

Започва на 02-05-2021г. и продължава до 28-03-2024г.

Слънце Секстил Уран

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 20-09-2022г.

Луна Секстил Северен възел

Особено успешно притича интелектуалното общуване и съвместните занимания с близките Ви хора. Добър период за обсъждане на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставяне на семейни планове. Увеличава се общуването с приятели, съседи и по-млади роднини. Периодът е подходящ за гости и приятели

Започва на 15-05-2021г. и продължава до 08-02-2024г.

Луна Секстил Марс

Склонни сте към изневяра, увлечения, флиртуване, любовни авантюри, фантазиране и идеализиране на обекта на Вашите симпатии, желание за идеална любов и активното й търсене. В някои случаи Вие наистина може да срещнете човек, отношенията с когото ще се развиват вълнуващо и непредсказуемо. Възможно е намирането на надежден и любим приятел.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 22-12-2023г.

Нептун Опозиция Черна луна Лилит

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 04-05-2021г. и продължава до 21-12-2021г.

Сатурн Опозиция Фортуна

Този период е благоприятен за полагане на усилия за подобряване на отношенията в семейството или любимия. Добро време за съвместни планове и решение на съвместни задачи. Особено добре се нареждат отношенията с по-възрастни хора. Понякога при този транзит работните отношения преминават в приятелски, а понякога и в интимни. Най-добре през този период да бъдете с партньора или в семеен кръг. Периодът е относително благоприятен за бракосъчетание и достатъчно скромна сватба. Може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, дисциплинирането им, даване на увереност в живота им и обсъждане на бъдещи планове.

Започва на 18-04-2021г. и продължава до 12-06-2021г.

Уран Секстил Нептун

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 27-04-2021г. и продължава до 03-08-2021г.

Луна Куинокс Меркурий

Благоприятен период за решаването на лични и семейни проблеми. По-възрастни роднини или родителите на съпруга ще се отнесат благосклонно към Вашите проблеми и ще помогнат в тяхното решение. Добре е да използвате този период за обяснение в любов, годеж, бракосъчетание, а така също и за семейни вечери и тържества. Ще получите удоволствие от интелектуални развлечения и хобито си. Отделете повече внимание на децата, помогнете им в обучението, научете ги на добри маниери. Засилва се търсенето на романтични и сексуални партньори. Възможно е започването на любовна връзка с чужденец или по време на пътуване. Повишава се Вашият авторитет и значимост в семейството, любовната връзка или сред приятелите. Благоприятен период за забременяване. Колкото и парадоксално да звучи, но това също така е и подходящо време за началото на развод.

Започва на 27-05-2021г. и продължава до 26-04-2024г.

Меркурий Куинокс Уран

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 20-05-2021г. и продължава до 04-10-2023г.

Марс Съвпад Сатурн

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 07-06-2021г. и продължава до 30-11-2022г.

Сатурн Съвпад Черна луна Лилит

Преследвайки някаква промяна, може да изпитате неочаквани трудности, загуби, конфликти и странни обрати на съдбата по време на този преход. Вие сте нетърпелив, непокорен, размирно настроен, твърдоглав, непостоянен, нестабилен, склонен да поемате рискове, за да постигнете лична свобода. Това не е добро време за вземане на важни решения, финансови рискове, занимания с религия или за пътувания в чужбина. Избягвайте ексцентричните хора. Ако се въздържате, запазвате спокойствие, дисциплина и самообладание през този период, има възможност да започнете нови начинания и да опознаете отблизо някои непознате сфери от живота. Внезапни озарения или вдъхновения са възможни.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 11-01-2024г.

Меркурий Секстил Фортуна

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодът е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 14-05-2021г. и продължава до 08-05-2022г.

Юпитер Съвпад Фортуна

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 17-04-2021г. и продължава до 16-02-2022г.

Меркурий Квадрат Вертекс

Вие сте нетактични и се отнасяте без уважение към членовете на семейството, както и към любимия човек, което разбира се не води до хармонични отношения. Струва Ви се, че се измъчвате заради оскърбителното отношение от страна на близките, провявявате ствръхчувствителност. Вашата любов днес е изискваща, от което най-много страдат децата, с които сте ту нежни, ту прекалено придирчиви. Вашият добър вкус и чувство за мярка ще ви изменят днес. Впоследствие може да пострадате от показаното през този период лицемерие. Периодят е неблагоприятен за сексуални отношения. Лесно раздразними сте и склонни към афектиране.

Започва на 24-04-2021г. и продължава до 02-07-2021г.

Юпитер Опозиция Фортуна

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси и по-малко в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склонност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група. Неочаквани пътувания.

Започва на 15-06-2021г. и продължава до 04-09-2021г.

Слънце Тригон Плутон

Лесно изразявате Вашите чувства и интереси, може успешно да въздействате на партньора си или членовете на Вашето семейство. При необходимост може да използвате този период за подобряване на взаимоотношенията с братя, сестри или по-млади роднини. Също така удобно време за предложение за брак. Благоприятно влияние може да имат на семейните отношения вечеря или пикник, а на любовните - романтични пътувания или разходки. Съвместната интелектуална работа също носи удоволствие. Успешна е и комуникацията с децата - занимателни и интелектуални игри и занимавките с тях. При необходимост може да поемете лидерската роля в семейството или любовната връзка през този период.