Добре дошли във вашата Дългосрочна астрологична прогноза

Дългосрочното астрологична прогноза започва от Рождения хороскоп. Тя е една основа на която трябва да се стъпи, за  да бъдат точни и съобразени с даден човек всички основни Астрологични методи. Дългосрочното астрологична прогноза представлява проучване и анализ на възможни влияния, събития и ситуации за които се прогнозира, че ще станат част от живота  на дадено лице и ще го занимават и интересуват  през определен период от време. Дългосрочното астрологична прогноза не само предвижда възможни събития, но и дава отговор на възникналите околу тях въпроси и често предлага доста точни решения на свързаните с тях проблеми и вероятни решения.

Една прогноза може да  послужи като ориентир в професионалният и личният  живот, като  покаже в коя сфера е нужно развитие за да се постигнат успехи и в коя положените усилия няма да донесат нужният резултат. Прогностиката  е всеобхватна наука защото може да посочи причината за дадено събитие и да хвърли светлина върху скритите обстоятелства, които са свързани с него. Често тя помага на клиента да погледне събитията от друг ъгъл, да промени възприятията си за хората и средата в която се развиват и да открие най – ефективният начин за промяна.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза е основана на три метода за прогнозиране. Това са Слънчево възвръщане, Вторични прогресии и  Транзити. Слънчевото възвръщане е метод, който използва връщането на Слънцето на същото място в момента на раждането през дадена година и дава прогноза за същата тази една година. При Слънчевите вторични прогресии се използва метода 1 денонощие равно на 1 година. След раждането на човека едно 24 часа се равняват на 1 година. Транзитите сравняват реалното движение на планетите спрямо тези от Рожденния хороскоп.

Тази Дългосрочното астрологична прогноза показва  астрологични тенденции въздействащи върху вашия живот през определен период от време.  В случая времевият интервал е три години. Времетраенето на всяка тенденция е посочена чрез започваща дата, дата на която аспекта спира да влияе и дата на най-силното му влияние. Понякога,  влиянието на някой аспекти  може да започва малко преди определеното време в хороскопа.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 15-03-2021г.

Луна Квадрат Хирон

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 06-09-2021г.

Черна луна Лилит Съвпад Северен възел

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 10-12-2023г.

Хирон Квадрат Асцендент

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 18-06-2021г.

Юпитер Опозиция МС

Период на неочаквани събития и недоразумения в личния живот, любовните или семейните отношения. Възможни са конфликти с приятели. Може да изпитате внезапна страст и да изневерите на съпруга или партньора. Влече Ви към нови преживявания, неочаквани и романтични срещи и светски развлечения. Не сте склонни да се грижите за стабилността на Вашите отношения, нито за хармонизацията им, заради това не се учудвайте, ако Вашето противоречиво поведение доведе до конфликти и раздяла. А в семейни живот е възможен дори развод. Периодът е крайно неблагоприятен за забреняване, възможни проблеми с бремеността.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 17-12-2021г.

Плутон Опозиция Северен възел

Необичайни промени свързани с финансови дела на съпруга или с парите на партньора. Понякога е възможно получавене на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми. Увеличение на душевната хармония с партньора е често срещана.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 09-06-2022г.

Венера Секстил Нептун

Миналото ще има силно влияние върху Вас през този период и може да възобновите контакт с жена от по-ранен период от живота Ви. Възможни са облаги от хора по-възрастни от Вас, родители или баби. Това е време за стабилизиране на емоционалния и личния живот. С контролирани чувства, можете да обърнете сериозно влияние на работата си и да сложите ред във връзките си.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 03-07-2023г.

Венера Куинокс Фортуна

Въпреки, че сте пълен с големи идеи, Вашата обективна преценка е замъглена, като това Ви прави твърде оптимистично настроен, безгрижен, недисциплиниран, непрактичен и мързелив. Финансовото Ви състояние може да пострада от прахосничество и основно от липса на успех, вследствие на недоглеждане на основни детайли. Това не е добър период да се занимавате с пълномощни, бизнес дела, пътувания, започване на нова работа или правни въпроси.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 09-06-2023г.

Сатурн Куинокс Плутон

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодът е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 31-08-2021г.

Луна Куинокс Марс

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки, отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки. Сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 29-04-2023г.

Луна Тригон Северен възел

На подрастващите (12-15 годишни) този аспект носи завладяващи приятелски отношения или романтична привързаност, първата любов (най-вече от платоничен характер, но не са изключени и сексуални контакти. На възраст 68-73 години дава последна възможност за хармонизиране на отношенията със съпруга, преминаването им в приятелски или допринася за романтични нотки в отношенията. Той също така дава стремеж към промяна и любовни приключения, което за някои хора е доста актуално.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 01-01-2023г.

Уран Секстил Плутон

Този период се характеризира с повишена възприемчивост и емоционалност. Действитето на този транзит е краткосрочно и не води до сериозни събития. В отношенията си с близките трябва да бъдете спокойни и уверени. Преди всичко ще Ви се наложи да се заемете с проблемите на децата си и тяхното възпитание. Възможно е те да Ви огорчат по един или друг начин.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 29-01-2021г.

Луна Секстил Нептун

Нови, внезапни и интересни запознанства или преминаването от приятелство към сексуална връзка не са изключени. Склоност към флирт и приключения, емоционалното и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за контакти с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпровопериоди с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенпериодция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценности. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 28-08-2021г.

Сатурн Куинокс Фортуна

Криза в личния и семеен живот. Характерни са кавги, конфликти, особено с хора по-възрастни от Вас. Възможни са раздели и подтискаща самота. Продължителна финансова криза в семейството, парични загуби, които не предвещават нищо добро. Сексуални проблеми и период на охладняване към партньора. За жените родили си през нощта може да означава развод.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 07-05-2023г.

Марс Опозиция Асцендент

Устойчивото емоционално и психично състояние ще Ви помогне да укрепите отношенията си с близките. През този период Вие сте склонни да бъдете честни и порядъчни с близките хора, стремите се към взаиморазбиране. По-възрастните роднини може да създадат проблеми. Добре е да ограничите алкохола и психотропните вещества, тъй като те Ви предразполагат към неадекватни действия. Този период е изпълнен с грешки във взетите важни решения.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 31-03-2021г.

Хирон Квадрат Черна луна Лилит

Трудности в семейните отношения от неочакван характер. На Вас самият Ви е трудно да разберете причината за това. Някои подсъзнателни процеси и комплекси Ви пречат да се отнасяте адекватно към прояви от страна на близки и любими. Може да имате затруднения от материален или финансов характер. Вашата морална скала може да бъде занижена, склонни сте към измама или сами може да станете жертва на такава. Бъркотия в семейните и домашните дела, както и в отношенията с жените.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 09-09-2021г.

Плутон Секстил Хирон

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 23-04-2022г.

Северен възел Тригон Асцендент

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодят е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 28-10-2022г.

Юпитер Секстил Сатурн

Това е период на трудности и голямо изчерпване на енергията. Възможно е да се изправите пред изпитания, които изискват целия Ви запас от воля, за да се справите с натиска на събитията. Злокобни събития, насилие, склонност за самоубийство, изнудване, шантаж, скандали, сексуални проблеми, раздели, жестокост, наложени ограничения, лишения и тежки отговорности са някои от възможните прояви през периода. Възможно е учатие в прикрита политическа работа или секретен научен проект. Избягвайте всякакви контакти с престъпници, майстори на черна магия, забъркване в съмнителни сделки, сексуални перверзии или аморална търговия. Здравословни проблеми могат да бъдат причинени от сурово отношение към Вас от страна на околните, което да доведе до душевно разстройство. Трудно диагностицируеми заболявания или инциденти, свързани със счупвания на кости, са сред другите здравословни проблеми, които могат да се случат. Най-позитивното е, че волята, силата на духа и личното желание е много силно и това Ви дава възможност да се справите със затрудненията. В резултат вие израствате като една силна и зряла личност.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 11-05-2023г.

Венера Опозиция Юпитер

Вероятна криза в брака или любовните отношения. Лош период за встъпване в брак. Въпреки това, действието на този аспект способства за укрепване на съществуващите отношения и прерастването им в по-сериозни. Може да бъде добър период за встъпване в брак с много по-възрастен партньор или заемащ видно място в обществото. Вероятност от големи грижи за по-възрастни роднини.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 26-07-2022г.

Слънце Тригон Северен възел

Това е период на задълбочено и интуитивно себесъзнаване, в който можете да имате дълбоки вътрешни преживявания, които да променят представите Ви за Вас и за живота. Това е отличен период за артистична работа, преподаване, медитация, занимаване с хуманитарни проблеми, метафизическа работа и духовно учение. Възможно е да пътувате в чужбина, за да задоволите желанието си за нови преживявания и вълнуващи приятелства. Неочаквани възможности ще Ви донесат финансови печалби и възможност за нова успешна фаза от живота Ви.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 20-06-2022г.

Асцендент Тригон МС

Добър период за пътуване или промяна на местожителството. Подходящо време за семейни, културни мероприятия и интелектуални игри, а също така и за културно, морално и религиозно възпитание на децата. Благоприятен за семейна вечеря или тържество. Възможно е роднини да Ви дойдат на гости. В семейството и личните отношения цари спокойствие и мир. Добър период за изчистване на конфликтни въпроси и обсъждане на семейни и лични планове. Възможно забременяване.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 16-02-2021г.

Марс Съвпад Плутон

Възможно е през този период да Ви се иска да избягате от суровите реалности на живота. Самозаблудата, емоционалния идеализъм, суперчувствителността, както и непрактичния и нереалистичен възглед за живота прави този период доста труден. Възможно е да затънете в нездрави религиозни групи, които да задълбочат Вашето объркване. Чувствате дисбаланс с обкръжението Ви. Липсата на воля Ви кара лесно да се самозаблуждавате. Пазете се да не бъдете подведен, избягвайте алкохол, наркотици и импулсивни рискове. Положителното е, че можете да натрупате опит и знания за неосезаеми сили на най-дълбоките нива на разума. Възможна е някаква форма на мистично преживяване.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 01-11-2023г.

Юпитер Тригон Вертекс

Вие сте амбициран, практичен, дисциплиниран и разчитате на собствените си сили. Предлагат ви се възможности за повишение и по-големи отговорности. Вашите усилия и преданост към задълженията ви се възнаграждават и по-възрастни и доказани от вас ще ви помагат във вашите усилия. Много от натрупаните ви знания и минал опит ще ви помогнат през този период, за да успеете. Това може да е и началото на дългосрочен и струващ си проект.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 22-07-2021г.

Слънце Куинокс Черна луна Лилит

Период на неочаквано добър късмет, финансови успехи и възможности за обновяване и подобряване на живота Ви. Това трябва да бъде вълнуващ, щастлив и стимулращ период. Възможно е да пътувате и да срещнете нови хора или да посетите екзотични места в търсене на личностно израстване. Съществува желание за изучаване на различни интересни материи и експерименти. Възможно е да се захванете с изучаване на метафизика, религия или New Age философия. Личен пробив в някаква област ще Ви даде шанс да постигнете нещо забележително. Възможно е да се прояви някакъв скрит талант. Ваши приятели с интерес към изобретенията или приключенията могат да окажат влияние върху Вас. Вие сте отворен към нови идеи, така че използвайте по-голямата част от този период, за да експериментирате с нови идеи и концепции, които могат да повишат качеството на живота Ви.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 23-11-2021г.

Черна луна Лилит Опозиция Северен възел

Проблеми в любовта, домашни грижи и неприятни събития. Възможни са финансови или имуществени проблеми. Не са изключени разногласия и принудителна раздяла. Сексуални недоразумения. Въпреки това, периодят е благоприятен за брак с по-възрастни партньори, брак по сметка или фиктивен брак. В други случаи, в зависимост от обстоятелствата, не са изключени действия, свързани с развод.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 16-03-2023г.

Нептун Опозиция Фортуна

Това е период на задълбочено и интуитивно себесъзнаване, в който можете да имате дълбоки вътрешни преживявания, които да променят представите Ви за Вас и за живота. Това е отличен период за артистична работа, преподаване, медитация, занимаване с хуманитарни проблеми, метафизическа работа и духовно учение. Възможно е да пътувате в чужбина, за да задоволите желанието си за нови преживявания и вълнуващи приятелства. Неочаквани възможности ще Ви донесат финансови печалби и възможност за нова успешна фаза от живота Ви.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 08-12-2023г.

Луна Квадрат Вертекс

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 29-01-2022г.

Венера Опозиция Плутон

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 20-09-2021г.

Марс Съвпад Хирон

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 03-07-2022г.

Марс Куинокс Черна луна Лилит

Това положение може коренно да промени живота ви. Силни желания за успех или за постигане на личностно израстване Ви карат да упражнявате силата на волята си, за да дадете начало на нов етап в своя живот. Обновлението може да стане чрез вътрешна реализацията на това, което се изисква от Вас, като твърда убеденост и сила на духа ще ви помогнат да успеете. Пари под формата на завещание или застраховка могат да окажат влияние. Помощ може да дойде от влиятелни приятели, обществени лидери или от хора, с които имате силна кармична връзка.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 01-02-2024г.

Юпитер Квадрат МС

В отношенията с близките и любимите през този период ще сте доста резки, безкомпромисни, заядливи и агресивни. Конфликтите ескалират до открито противопоставяне. Караниците и разногласията ще бъдат нещо нормално. Семейните отношения могат съществено да пострадат до степен на раздяла или разговори за развод

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 24-10-2022г.

Нептун Куинокс Северен възел

Вие сте твърде самоуверен през този период и е възможно да злоупотребите с властта си, което да доведе до религиозни, философски, политически или морални въздействия върху околните, както и да използвате нечестни средства за постигнете собствените си интереси. Обратно, другите могат да се опитат да използват насилствени средства, за да ви пречупят. Възможни са финансови трудности, затова избягвайте неразумните рискове и хазарта. Сексуални проблеми също са възможни. Не се опитвайте да натрапвате нежелани любовни чувства у другите. Напротив, възможно е да се окажете обект на някаква форма на нежелано сексуално внимание. Това е период, през който се тестват вашето вяра, морал, почтеност и целомъдрие. Положителното е, че трупате опит и знания за най-тънките подбуди във Вас и околните.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 14-02-2022г.

Уран Куинокс Плутон

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Прекрасен период за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 31-12-2022г.

Меркурий Секстил Сатурн

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 08-04-2022г.

Слънце Секстил Нептун

В семейството и личните отношения са възможни конфликти на база културни различия, религиозни възгледи или образователно ниво. Децата създават проблеми и изпитвате трудности при тяхното възпитание. Може да станете зависим от грижите на близка жена или далечна роднина. През този период, както никога, Вие се нуждаете от емоционална безопасност, поради това сте склонни да давате импулсивни и необмислени обещания. Финансови неуредици и загуби, ненужни и разорителни покупки. Този период не е подходящ за ремонт. Възможно е нежелано забременяване или проблеми с бремеността. Сексуални проблеми.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 13-07-2022г.

Слънце Квадрат Черна луна Лилит

Този период е благоприятен за полагане на усилия за подобряване на отношенията в семейството или любимия. Добро време за съвместни планове и решение на съвместни задачи. Особено добре се нареждат отношенията с по-възрастни хора. Понякога при този транзит работните отношения преминават в приятелски, а понякога и в интимни. Най-добре през този период да бъдете с партньора или в семеен кръг. Периодът е относително благоприятен за бракосъчетание и достатъчно скромна сватба. Може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, дисциплинирането им, даване на увереност в живота им и обсъждане на бъдещи планове.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 03-05-2021г.

Плутон Съвпад Хирон

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от разногласия на мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно връзка. Избягвайте прояви на лицемерие.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 14-01-2024г.

Плутон Тригон Вертекс

Действието на този аспект не е еднозначно. От една страна води до неуравновесеност, напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово решаване на проблемите. От друга страна, този период се счита благоприятен за семейни тържества, встъпване в брак и годеж. Добре е да се вземат впредвид и други показатели или да се консултирате с астролог. През този период често се активизират и действия, свързани с развод, подялба на имущество или съдимост.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 25-04-2021г.

Меркурий Секстил Плутон

Прекрасен период за хармонизиране на отношенията в семейството и връзката. Желаете да бъдете с близките си, лесно общувате с тях. Жените могат да очакват от мъжете подаръци и други приятни жестове. Добро време за почивка и занимание с децата. Някои хора през този аспект са лениви, апатични и желаят да ги забавляват. През този период почти всичко Ви се отдава, затова в личен аспект ще се чувствате доволни и щастливи. Благоприятен период за годеж, бракосъчетание, семейни вечери, тържества и пикници. Възможно забременяване.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 06-03-2021г.

Меркурий Тригон Нептун

Благоприятен за действия насочени към укрепване на отношенията, стабилизиране на връзки, дори евентуално бракосъчетание. Ще Ви помогне по-отговорния подход в изпълнението на домашните Ви задължения и сериозното отношение към поетите ангажименти. Сключения в това време брак обещава да бъде труден, но здрав, дори това да не е най-благоприятното време за встъпване в брак. Подходящо време за изпълнение на дългосрочни семейни планове, за ремонт, покупка на вещи за дома, решение на имуществени въпроси, покупка на недвижима собственост и земя. Любовните връзки, които започват в този период, ще бъдат дълги, но няма да донесат голяма радост и щастие. Новите приятелства може да ви помогнат в работата.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 31-08-2023г.

Вертекс Куинокс МС

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от разногласия на мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно връзка. Избягвайте прояви на лицемерие.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 21-03-2023г.

Плутон Тригон Фортуна

Повишена възприемчивост към мислите и желанията на близки и любими, способност лесно да разбирате за техните интереси, което води до конструктивен диалог. Повишената чувствителност и възприемчивост не изключва и лесна обидчивост. Добър период за съвместно участие в обществени и религиозни мероприятия.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 23-01-2022г.

Нептун Квадрат МС

Общуването с роднини, членове на семейството и даже с любимия човек е възможно да предизвика необяснимо раздразнение. Децата също няма да Ви донесат радост и по-добре да съкратите общуването с тях до минимум. Нежелани посещения от страна на приятели и съседи може за дълго да Ви извадят извън релси. Контактите с жени са съпровопериоди със скандали. Склонни сте да игнорирате проблемите в дома, отделяте прекалено внимание на проблемите във връзката Ви, което не е необходимо. Рискувате да станете обект на интриги и клюки. Опитайте да спрете тяхното разпространение.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 08-06-2023г.

Фортуна Секстил Вертекс

През този период сте склонни към идеализиране на романтичните си увлечения. Увеличена склоност към любовни похождения при женените/омъжените. Възможна е поява на тайна привързаност, неразумно увлечение към удоволствията (понякога и към алкохола). По-добре не се замисляйте относно любовните си отношения, както и за семейните такива. Песимистичната Ви нагласа може да се отрази, както на самите отношения, така и на Вашата психика. Започнатите през този период връзки по принцип завършват с разочарование, но не е изключено да срещнете и идеалната любов. Този аспект дава интуитивно психологическо разбирателство с децата. Използвайте го за подобряване на отношенията с тях.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 09-11-2022г.

Венера Опозиция Юпитер

Период на важна радикална промяна във Вашия дом и обкръжение. Имате нов, ослепителен и емоционален възглед за живота, с желание нещата бързо да се подредят и ако е необходимо дори да започнете отначало. Възможна е сватба или смърт на дете. Може да получите някакво финансово наследство.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 03-06-2021г.

Уран Куинокс Фортуна

Прекрасни отношения с близки и любими хора, Периодът може да използвате за хармонизация на връзката, а така също и за обяснение в любов, семейни тържества и бракосъчетание. Удовлетворение ще Ви донесат развлеченията, излетите, разходките и участието в религиозни или културни мероприятия.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 01-02-2023г.

Юпитер Опозиция МС

Стремите се да утвърдите собственото си мнение, гледна точка, интереси и идеи във всяка област, което ще Ви навреди в личен и семеен план. През този период е най-добре да се откажете от обществена дейност и да проведете периодя в уединение. По този начин ще избегнете караници, скандали, недоразумения и необмислени обещания. Вие сте склонен да влизате в противоречия за дреболии, сами създавате неблагоприятна обстановка в семейството. Романтичните срещи, разходки, пикници и светски беседи няма да Ви доставят удоволствие и може да Ви натоварят допълнително и да донесат недоволство от партньора. Поддържайте дистанция към децата. Ваш съвет може да бъде разбран неправилно и дори да донесе вреди, а помощта в ученето ще бъде неправилна.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 29-11-2021г.

Меркурий Съвпад МС

Оптимистичното, креативно и сърдечно състояние на ума прави този период едно добро време за нови начинания и планиране на бъдещето. Моментът е подходящ за пътувания, преследване на знания, напредък в професионалната кариера, изпити и всички видове интелектуални проекти. Това е един късметлийски период с възможности за нови преживявания. Авторитетен говорител, посредник, бизнес агент или някой пътник може да окаже влияние върху съдбата ви.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 28-10-2023г.

Вертекс Квадрат Асцендент

В общуването с близки и любими хора се появява фалш, склонност към измама, отсъстват искренността и доверието. Обърканост в семейните и личните дела. Може да станете жертва на сплетни или клевети. Не е добре да правите значителни покупки или сделки, опасността от измама е голяма.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 04-04-2023г.

Марс Съвпад Фортуна

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инциденти, свързани с огън у дома. Яденето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 14-03-2022г.

Слънце Секстил Хирон

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 14-10-2021г.

Фортуна Куинокс МС

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 18-02-2021г. и продължава до 10-10-2023г.

Слънце Квадрат Хирон

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 27-12-2021г.

Меркурий Секстил Северен възел

Повишава се агресивността и чувствителността. Увеличената сексуална заинтересованост може да стане причина за неуспехи. Изблици на ревност, съчетани с игнориране на интересите на близки и любими. Склонни сте да забравите за нежността и такта, предпочитате силовото разрешение на проблемите, но може сами да станете жертва на такова отношение. Страст към развлечения и удоволствия. Периодят не е подходящ за гости, за семейни тържества, обяснения в любов, годеж и бракосъчетание. Може да се разочаровате от любимия човек. Възможни са разногласия, караници, скандали, раздели и изневери. Възможно е нежелано забременяване

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 28-12-2022г.

Слънце Секстил Луна

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 02-03-2022г.

Северен възел Куинокс Асцендент

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 20-03-2021г.

Марс Опозиция Хирон

Личните отношения не вървят, в семейството са възможни скандали. Силното преследване на удволоствията може да развали личните и семейните Ви отношения, а също така и да повлияе на авторитета Ви пред децата. С тях е най-добре да пазите дистанция, тъй като днес те ще са много поддатливи на Вашето лошо влияние, деспотизма и лошото настроение. Романтичните отношения и интмните срещи могат да Ви донесат огорчение. Откажете се от интимното общуване, днес Вие искате удоволствие само за себе си и Вашият егоизъм може силно да нарани партньора Ви. Времето е крайно неблагоприятно за забременяване. Има опасност от венерически болести, избягвайте случайните връзки. Склонен сте незаслужено да искате повишено внимание и възхищение. Нарушавате моралните и етични норми

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 14-10-2021г.

Венера Секстил Уран

Днес сте артистични, външно привлекателни, може да бъдете естравагантни, но с добър вкус. Използвайте този период за хармонизиране на Вашите романтични отоншения и семейни такива. Занимаването с децата ще ви донесе радост. Не са изключени и любовни авантюри, но не забравяйте за възможността от забременяване и венерическите болести. Днес сте склонен към изневери, но не груби, а по-скоро като леко удоволствие. Ще получите много комплименти, може да разчитате и на подаръци. Забавлявайте се, Вашите възприятия са особенно изострени днес. Можете да си позволите скъпа покупка - но това ще се отрази на бюджета Ви. Склонни сте да проявявате внимание към противоположния пол и да разбирате интересите на партньора (съпруга). Ще запомните този период като един от най-щастливите в годината. Благоприятен за годеж или бракосъчетание, за любовно обяснение и съвместни дела с любовния партньор.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 10-07-2021г.

Луна Опозиция Хирон

Чувствате се твърде самоуверен, прекалено критичен,снизходителен, разточителен или небрежен към задълженията си по време на този период. Необмислени рискове или неетично поведение може да срине общестъвеното Ви положение. Не се забърквайте в съмнителни финансови рискове. Периодът не е добър за връзки с чужденци, презокеански пътувания, вземане- даване с институции или закона. Вашите религиозни или философски вярвания могат да бъдат променени през този период. Положителното е, че Вашето самомнение и увереност се повишават и ако се държите дисциплинирано и избягвате импулсивните действия, това може да бъде много добър период за развитие.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 20-07-2023г.

Луна Опозиция Асцендент

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 12-05-2021г.

Марс Съвпад Фортуна

Неочаквано Ви се предоставя възможност да позволите нужни и безвъзвратни промени да настъпят в живота Ви. Имате желанието, волята и способността по това време да замените всичко старо с нещо ново, като по този начин да промените и съживите всичко в живота си. Дълбоки метафизични проникновения или мистични преживявания са възможни и има вероятност да се присъедините към група или организация занимаваша се с духовни или религиозни учения. Използвайте този период, за да обновите своите желания. Приятели през този период могат да Ви станат реформатори, изследователи, гении.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 13-10-2021г.

Венера Тригон Юпитер

В семейството и личните отношения са възможни конфликти на база културни различия, религиозни възгледи или образователно ниво. Децата създават проблеми и изпитвате трудности при тяхното възпитание. Вие можете да станете зависим от грижата за близки жени или далечни роднини. През този период, както никога, Вие се нуждаете от емоционална безопасност, поради това сте склонни да давате импулсивни и необмислени обещания. Финансови неуредици и загуби, ненужни и разорителни покупки.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 06-06-2021г.

Нептун Квадрат Северен възел

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личния живот, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят, нови романтични връзки и склоност към любовни приключения. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 11-07-2023г.

Меркурий Съвпад Нептун

Вие сте докачлив и раздразнителен. Прибързани и необмислени решения, както и саркастичното и импулсивно отношение, могат да доведат до спорове и вражди през този период. Интелектуалци, както и хора, склонни да водят дебати, могат да бъдат източник на истински конфликт и Вашата вътрешна ярост Ви излага на опасност от злополуки. Избягвайте шофирането и употребата на остри предмети през този период.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 11-06-2021г.

Слънце Тригон Вертекс

Нямате увереност в себе си, но именно този период е парадоксално подходящ за общуване с противоположния пол. Връзките, възникнали през този период, като правило са кратки и недълбоки, а сексът не носи удовлетворение. Вероятни разочарования и огорчения, заради романтични отношения. Вашите деца ще искат допълнително внимание. Използвайте този период за разумни развлечения, светски живот, наслаждаване на изкуството и активен отдих. Стремежът Ви към екстравагантност през този период може да бъде оценен като лош вкус. Възможно е сериозно разминаване в интересите със съпруга, открито противоречие и караници. Възможно нежелано забременяване. При правилен подход към този аспект, Вие имате възможност да нормализирате отношенията си с любимия и семейството, да намерите надежпериод партньор в лицето на съпруга.

Започва на 31-01-2021г. и продължава до 08-02-2022г.

Нептун Опозиция Черна луна Лилит

Често този период се характеризира с подобряване на семейните отношения. Във всеки случай ще бъдете решителни и ще изкажете на глас своите претенции и интереси. Изясняването на отношенията ще се окаже конструктивно за брака и полезно за двете страни. Същото може да се каже и за романтичните и любовни отношения. Добър период за участие в семейни игри, спортни мероприятия и активна почивка. Възможна повишената активност и прилив на енергия, което може да Ви накара да поискате да се заемете с благоустройство на дома. Периода е благоприятен за пътуване и промяна на местожителството, както и за ремонт.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 28-01-2023г.

Сатурн Опозиция Асцендент

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 27-06-2023г.

Слънце Секстил Северен възел

Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 17-05-2021г.

Плутон Квадрат Асцендент

Периодът е благоприятен за съвместно (със семейството или любимия човек) участие в светски и увеселителни мероприятия. Лесно изразявате чувстата и интересите си, успявате да постигнете разбирателство в трудни семейни и лични проблеми. В контактите ще Ви помогне увеличеното остроумие и добрия вкус. Възможно е ново приятно запознанство, носещо положителни емоции, падаръци и похвали. Период за развлечения.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 04-07-2022г.

Юпитер Съвпад Вертекс

Добър период за пътуване или промяна на местожителството. Подходящо време за семейни, културни мероприятия и интелектуални игри, а също така и за културно, морално и религиозно възпитание на децата. Благоприятен за семейна вечеря или тържество. Възможно е роднини да Ви дойдат на гости. В семейството и личните отношения цари спокойствие и мир. Добър период за изчистване на конфликтни въпроси и обсъждане на семейни и лични планове. Възможно забременяване.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 05-09-2021г.

Венера Квадрат Сатурн

Вие сте объркан и далеч от реалността и на Вашите решения не може да се разчита през този този период. Твърде чувствителен, объркан, равнодушен, апатичен и разсеян Вие се движите без цел и посока. Елементи на самозаблуда или самоизмама може лошо да се отразят на Вашите способности. Изпълнен сте със самосъмения и може да се опитате да избягате от вашите професионални, лични и обществени задължения. Лесно се поддавате на лъжци или фантазьори през този период, така че бъдете внимателни, когато подписвате договори или правни документи.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 13-05-2022г.

Уран Опозиция Хирон

Прекалено сте зает с професионални и обществени дела, поради което Вашите близки и любими хора ще бъдат недоволни. Вие не само пренебрегвате своите домашни задължения и задълженията си към любимите хора, но сте и склонни да игнорирате брачната или любовна връзка. Това е неподходящ период за сключване на брак и обсъждане на лични проблеми. Благоприятен е за решаване на домакински и имуществени въпроси, както и за дългосрочни семейни планове. Не проверявайте състоянието на Вашия бюджет, колкото повече печелите сега, толкова повече сте склонни към прекомерни харчове и скъпи покупки.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 10-04-2022г.

Черна луна Лилит Опозиция Фортуна

Натовареност и задължения в професионален план няма да Ви позволят да се насладите на личните отношения или почивката в смеен кръг. Това е период на повишена конфликтност, принудителна или желана самота. Възможни са любовни или семейни неприятности, раздяла, разочарования, разрив в отношенията, усещане за неизбежен развод. Вие ще се чувствате вътрешно самотен, необичан, нежелан, което ще се отрази дори на най-здравите отношения и добри чувства. Не всичко върви добре и в отношението с децата - задълженията свързани с тях Ви се струват тежко бреме, а те страдат от Вашата суровост, а понякога даже и жестокост. Изключени са обяснение в любов, годеж или бракосъчетание.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 17-04-2021г.

Меркурий Секстил Северен възел

Опасен период от живота, в който подсъзнателни сили влияят върху обективния разум, който за добро или за лошо изисква обновление. Това може да е трудно, изпитателно и страшно време на психическо напрежение. Силни комплекси, фикс-идеи, заблуди, желание за доминиране, насилие са вероятни. Подтискани спомени и желания излизат на повърхността по време на периода, като често изкушават задоволяването на първични инстинкти. И ако се поддадете на това, то ще доведе само до разврат и поквара. Възможни са обрати на съдбата, ако се получат пробойни в моралното Ви поведение. Добре ще е, ако спазвате строга лична дисциплина към всеки опит да манипулирате събитията във Ваша полза. Възможни са новини за внезапна и странна смърт. Избягвайте алкохола, наркотиците и преяждането.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 10-05-2023г.

Меркурий Куинокс Плутон

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 08-05-2021г.

Хирон Тригон Черна луна Лилит

Умствената дейност е стимулирана и вашите увереност и самочувствие ви помагат да влияете върху околните и да постигате интелектуални успехи. Това е добър период за нови запознанства, пътувания, както и за отношенията Ви с децата. Имате повишена контактност и подвижност и ще усетите лекота в изразяването на собствените си чувства. Това ще ви помогне при годеж или бракосъчетание. През тези дни по-лесно ще можете да въздействате върху чувствата на партньорите си и на членовете на семейството. Романтични пътувания, пикници, съвместно участие в интелектуални занимания и игри благотворно ще се отразят на вашите отношения. По отношение на семействотото, периода е благоприятен за преместване, преподреждане на дома, развиващи игри и занимания с децата и тяхното обучение. Вашето влияние над по-младите хора и членове на семейството чувствително се увеличава и ще можете да се възползвате от това.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 05-03-2021г.

Сатурн Опозиция Фортуна

Вие сте прями и честни в общуването с членове на семейството и любимия човек. Динамично протичат разговорите с жени. Подходящо време за започване на ремонт изискващ сила или използване на иструменти. Енергичността Ви, ще Ви помогне за по-хармонични отношения в семейството или любовната връзка.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 11-10-2021г.

Луна Секстил МС

През този период с продължителност няколко дни до три седмици в семейството са възможни караници, а в отношенията с любимия човек - раздяла. Обладан сте от чувствителност, раздразнителност и необичайно желание да действате. Важно е да можете да сдържате емоциите си и да зачитате интересите на близките Ви хора. Общуването с жени може да предизвика особено силно раздразнение. Децата също са засегнати от това раздразнение. Възможни са и непредвидени визити. Следва да отделите особено внимание на въпроса с обезопасяването на Вашето жилище.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 28-11-2022г.

Луна Квадрат Юпитер

Необичайни промени свързани с финансови дела на съпруга или с парите на партньора. Понякога е възможно получавене на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми. Увеличение на душевната хармония с партньора е често срещана.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 04-06-2022г.

Хирон Куинокс Черна луна Лилит

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 11-04-2021г.

Уран Куинокс Асцендент

Това е период на задълбочено и интуитивно себесъзнаване, в който можете да имате дълбоки вътрешни преживявания, които да променят представите Ви за Вас и за живота. Това е отличен период за артистична работа, преподаване, медитация, занимаване с хуманитарни проблеми, метафизическа работа и духовно учение. Възможно е да пътувате в чужбина, за да задоволите желанието си за нови преживявания и вълнуващи приятелства. Неочаквани възможности ще Ви донесат финансови печалби и възможност за нова успешна фаза от живота Ви.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 14-10-2021г.

Юпитер Квадрат МС

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 27-01-2021г. и продължава до 31-08-2021г.

Юпитер Секстил МС

Предлагат се възможности за радикална промяна, самоусъвършенстване и усвояване на някои по-задълбочени аспекти от живота. Може да претърпите някаква вътрешна трансформация, която да пробуди във Вас нови таланти или да Ви вдъхнови за по-добър начин на живот. Имате волята и твърдото убеждение да изхвърлите всичко, което вече не Ви е необходимо, и да поемете нов път към бъдещето. Политици или фокусници могат да навлезат в живота Ви.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 02-04-2021г.

Юпитер Съвпад Северен възел

Характерен е повишен стремеж към независимост, поради тази причина измененията, които биха могли да се случат в семейството или на любовния фронт зависят само от вас. Този аспект води задължително до промени, макар и малки. Вероятни са различни неочаквани събития около Вас или с Ваше участие, които принципно не биха Ви интересували. Сексуални или романтични приключения също са възможни.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 10-09-2021г.

Меркурий Тригон Уран

Неблагоприятен период за уреждане на правни въпроси и финансови проблеми в семейството. Излишни разходи или разхищения заради съпруга. Действието на този аспект често носи съществени промени в живота, характера на които може да се определи само при индивидуална консултация с астролог. Възможен разрив в семейните отношения.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 02-11-2021г.

Слънце Куинокс Северен възел

Без връзка с реалността, има опасност от емоционално разочарование, в резултат на измяна в любовта или бизнеса. Объркан, беззащитен и бягащ от действителността, Вие имате склонност да живеете в свой измислен свят, което може да Ви доведе до нервна криза. Това положение на планетите влияе върху мозъка и може да доведе психическа депресия. Ще бъдете твърде непрактичен през този период и Вашата емоционална податливост може да доведе до разочарования. Поради опасностите от самозаблуда и фантазиране, избягвайте контактите с медиуми.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 19-12-2023г.

Марс Куинокс Асцендент

Измяна, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нови усещания, приключения, пътешествия и авантюри, които е добре да избегнете. Сексуална разпуснатост. Опасности при морски или речни разходки. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения. Отложете решения, свързани с данъци или наследство.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 15-07-2023г.

Марс Опозиция Нептун

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 28-07-2022г.

Уран Куинокс Плутон

Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.

Започва на 08-03-2021г. и продължава до 05-12-2021г.

Нептун Съвпад Хирон

Невъздържането Ви от фриволно повепериодие или егоистично желание за удоволствия, може да Ви докара проблеми в обществения и личния живот. Някоя Ваша приятелка може да се окаже източник на напрежение и раздор.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 15-02-2021г.

Марс Секстил Сатурн

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от разногласия на мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно връзка. Избягвайте прояви на лицемерие.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 05-05-2021г.

Нептун Съвпад Северен възел

Сериозни проблеми и вътрешно безпокойство ще Ви попречи на адекватното общуване с близки и любими. Внимавайте за кавги, избухвания и прояви на ревност. Появява се желание да решавате проблемите със сила. Възможно е да получите лоши вести или да Ви разкрият тайни за някой Ваш близък. Сексуални проблеми и неприятни разговори. Възможни са проблеми в отношенията. Актуализация на въпроси свързани с наследство, дългове или застраховка.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 14-12-2021г.

Плутон Опозиция Черна луна Лилит

Направете по-голямата част от периода щастлив за Вас. Може да спечелите почитание и респект, а също така ще имате и възможности за успех и личен напредък в професионалния и обществения Ви живот. Ще се чувствате щастлив, оптимистично настроен. Артист, филмова звезда, модел, човек от хайлайфа или всепризнат любовник може да изиграе някаква роля. Финансови сделки и правни въпроси ще са във Ваша полза.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 04-03-2022г.

Венера Квадрат Асцендент

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 15-09-2021г.

Луна Съвпад Уран

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 28-11-2023г.

Марс Тригон Асцендент

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инципериодти, свързани с огън у дома. Япериодето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 18-04-2023г.

Хирон Съвпад Асцендент

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 27-06-2021г.

Марс Куинокс Северен възел

Конфликти със съпруга или любимия човек, предизвикани от различия в мненията или некоординирани действия. Излишни или несъстоящи се срещи. Лош период за развлечения или светски мероприятия. Възможно разочарование или заблуда относно Ваша връзка.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 23-01-2024г.

Сатурн Квадрат Хирон

Измами, мошеничество, скандали и интриги в семейството. Вашите лични врагове сега са по-силни, откогато и да било. Вероятни разочарования, караници и раздяла с любимия. Лоши преживявания и загуби в личен аспект. Разкриват се тайни, неприятни факти и нелицеприятна информация. Стремеж към нестандартни преживявания, както и към приключения, пътешествия и авантюри, които трябва да избягвате. Опасности се крият по време на морски или речни разходки. Съвместното участие в различни мероприятия може да доведе до неприятни последствия. Склонност към афери, измама, измяна и интриги. Но и Вие може да пострадате от подобни действия от страна на други хора. Провал на планове, разочарования и загуби. Възможни са кражби на имущество или нападения.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 24-01-2022г.

Уран Опозиция Плутон

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 10-10-2023г.

Слънце Секстил Марс

Добър период за хармонизацията на отношенията в семейството и партньора. Подобряват се и отношенията с жените, увеличава се разбирането на техните грижи и интереси. Добър период за съвместно участие в религиозни мероприятия и морски разходки. Сполучливи покупки за украса на дома.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 10-02-2021г.

Черна луна Лилит Опозиция Вертекс

Въпреки, че сте пълен с големи идеи, Вашата обективна преценка е замъглена, като това Ви прави твърде оптимистично настроен, безгрижен, недисциплиниран, непрактичен и мързелив. Финансовото Ви състояние може да пострада от прахосничество и основно от липса на успех, вследствие на недоглеждане на основни детайли. Това не е добър ден да се занимавате с пълномощни, бизнес дела, пътувания, започване на нова работа или правни въпроси

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 05-10-2022г.

Юпитер Куинокс Северен възел

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 18-02-2021г. и продължава до 30-01-2023г.

Луна Секстил Вертекс

Чувство на страх, неспособност, неадекватност и провали са характерни за периода. Той ще бъде изпълнен с лишения, раздели, опасности и самота. Неприятни преживявания изсмукват жизнените Ви сили. Стресиран сте, объркан и изпълнен със спотаен гняв. Избягвайте всякакви конфликти с шефовете си, тъй като могат да ви донесат още повече нещастия. Може да получите вести за нечия смърт. Възможни са физически злополуки или щети по имуществото ви. Внимавайте при взаимоотношенията си с работници, миньори или агресивни хора.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 27-04-2021г.

Луна Съвпад Нептун

Може да назрее необходимост от скъсване на стари отношения и започване на нови. Това е критичен период за отношения в застой. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация на въпросите, свързани с дългове и наследства. Възможни са финансови проблеми, свързани с имущество. Често се стига до сполучливото им разрешение. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 21-06-2023г.

Северен възел Тригон МС

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Прекрасен период за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 07-03-2021г. и продължава до 13-05-2021г.

Слънце Секстил Плутон

Възможно е през този период да Ви се иска да избягате от суровите реалности на живота. Самозаблудата, емоционалния идеализъм, суперчувствителността, както и непрактичния и нереалистичен възглед за живота прави този период доста труден. Възможно е да затънете в нездрави религиозни групи, които да задълбочат Вашето объркване. Чувствате дисбаланс с обкръжението Ви. Липсата на воля Ви кара лесно да се самозаблуждавате. Пазете се да не бъдете подведен, избягвайте алкохол, наркотици и импулсивни рискове. Положителното е, че можете да натрупате опит и знания за неосезаеми сили на най-дълбоките нива на разума. Възможна е някаква форма на мистично преживяване.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 15-06-2021г.

Фортуна Квадрат Асцендент

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 23-04-2021г.

Меркурий Секстил МС

Назрява необходимост от скъсване на стари връзки и завързване на нови. Това е кризисен период за изживялите себе си отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодът е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетания. Добре е да се отдели внимание на охрана на имуществото.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 03-04-2023г.

Слънце Съвпад МС

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 15-07-2021г.

Меркурий Тригон Нептун

Вие сте страстен, привлекателен и секси. Това е добро време за финансови рискове, обществен живот, артистични занимания, романтика и удоволствия. Възможна е женитба или планиране на дете. Имате способността да поемете инициативата, за да постигнете хармония и сексуално удовлетворение.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 13-10-2022г.

Нептун Секстил Северен възел

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 31-05-2023г.

Вертекс Съвпад Асцендент

Влиянието на планетите в този период ще ви даде неуравновесеност и напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово разрешаване на проблемите, фанатично отстояване на собствените идеи и интереси. Този период е крайно неблагоприятен за тържествени и семейни мероприятия, встъпване в брак и предложения за брак. Често се активизират действия като предложения за развод, подялба на имущество или съдебни процедури. Критичен период за семейния бюджет, възможни са загуби или кражби. Нездрава страст към любовни приключения, изневери, тенденции към скъсване на взаимоотношенията. Всякакви партньорски взаимоотношения се намират под заплаха.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 18-10-2022г.

Венера Квадрат Асцендент

Период на всевъзможни неуспехи и огорчения в семейния и личен живот. Вие усещате стремеж към самота и непоносимост към близките хора. Вашите професионални ангажименти Ви пречат на светския живот и да се забавлявате. При определени обстоятелства може да се случи разрив в любовните отношения, раздяла със съпруга или любимия човек, начало на бракоразводно дело. Но в определени случаи (особено за жените) може да означава възникване на близки отношения с по-възрастен човек, а така също и укрепване на връзка. Обичайно през този период Ви преследват разочарования и отчуждение от любимия и близки, караници и конфликти. Общуването с децата не носи радост, нито желаните резултати. Участието в техните дела ще Ви се стори досадно.

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 21-03-2022г.

Сатурн Опозиция Северен възел

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи. Увеличена енергичност и предприемчивост, с успех ще се справите с решението на семейни, домашни или имуществени проблеми. Добър период за ремонти, обзавеждане на жилището, усилия изискващи сила и използването на различни интструменти и механизми. Може да разрешите някои финансови въпроси. Понякога през този период се актуализират въпроси свързани с данъци, дългове, застраховане, издръжка или наследство. Повишена сексуална активност, склонност към завръзване на краткосрочни интимни връзки.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 07-07-2023г.

Марс Тригон Северен възел

Нерационален емоционален фон, самосъжаление и болезнени подсъзнателни процеси пречат на успешните взаимоотношения в семейството и с любовния партньор. Само откровеното признаване на психологическите проблеми ще помогне да съхраните скъпите за Вас отношения. Въпреки, че този аспект не влияе непосредствено на развода или раздялата, има голяма вероятност от измама или самозаблуждение, изневяра, интригантство и мошеничества от страна на близки хора. Може да се наложат грижи за по-възрастни роднини или хоспитализацията им. Неподходящо време за морски пътувания. Добре е максимално да се погрижите за себе си и собственото жилище.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 24-01-2021г.

Слънце Опозиция Венера

Прекалено сте зает с професионални и обществени дела, поради което Вашите близки и любими хора ще бъдат недоволни. Вие не само пренебрегвате своите домашни задължения и задълженията си към любимите хора, но сте и склонни да игнорирате брачната или любовна връзка. Това е неподходящ период за сключване на брак и обсъждане на лични проблеми. Благоприятен е за решаване на домакински и имуществени въпроси, както и за дългосрочни семейни планове. Не проверявайте състоянието на Вашия бюджет, колкото повече печелите сега, толкова повече сте склонни към прекомерни харчове и скъпи покупки.

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 16-07-2023г.

Хирон Квадрат МС

Опасно и объркано време, в което самият Вие може да се превърнете в най-големия си враг. Дълбоки подсъзнателни сили Ви правят странно тъжен и унил. Енергията Ви се изтощава от напразни страхове, песимизъм, мъка, самосъжаление, лоши предчувствия и негативни психически състояния. Възможно е да желаете да избягвате отговорности и да търсите начин да избягате от ежедневните си задължения. Странни събития, които изглеждат, че са извън възможностите Ви, пречат на Вашия прогрес. Възможни са клевети по ваш адрес, скрити врагове спомагат за разрушаването на общественото Ви положение. Здравословни проблеми, които възникват през този период са трудни за диагностииране и лечение. Най-честите ефекти са върху умственото и психическото Ви състояние. Негативни умствени и емоционални състояния могат да предизвикат душевни болести като параноя или остра депресия. Избягвайте самоизмамата, наркотиците и прекаленото пиене. По-положителната страна е, че Ви се дава възможност да проучите едва уловимите сили, които влияят на живота Ви и които обикновено остават скрити за Вас от собственото его. Такъв евентуален опит би могъл да бъде едно голямо вдъхновение.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 27-09-2022г.

Меркурий Квадрат Черна луна Лилит

Неочаквани събития в дома, неприятен развой на отношенията с близки и любими, внезапно възникнали трудности и разногласия. Засилването на контактите с приятели или съседи поражда протести и са възможни караници и разногласия. Пазете се от взимането на импулсивни решения и необмислени постъпки. Лошо протича обсъждането на семейни или лични проблеми. Възможен е разрив в отношенията и раздяла.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 11-09-2021г.

Луна Тригон МС

Съпричастие и състрадание бележат този период на дълбоко вдъхновение и проницателност. Вие сте мил, внимателен и грижовен. Възможно да участвате под някаква форма в хуманитарна работа. Това е добър период за медитация или друга форма на духовно развитие и сте способен да използвате Вашето въображение за постигане на успехи в артистични начинания. Помощ може да получите от мистични или духовни хора.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 19-04-2023г.

Хирон Квадрат Черна луна Лилит

Вие сте отворен към чувствата на близките Ви хора и можете да им въздействате. Установявате добри взаимоотношения с жените. Този период може да използвате за по-дълготрайни хармонични връзки. Благоприятно въздействие ще окаже съвместното участие в религиозни мероприятия или пътувания по вода. Вероятно е успешно решени на домакниски или имуществени проблеми, но покупката на недвижима собственост е по-добре да отложите.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 18-04-2023г.

Сатурн Куинокс Уран

Периодът е благоприятен за смяна на стила на отношенията с родители, по-възрастни роднини, от които е възможно да зависи Вашето благосъстояние и с близки жени. Добър период за промени в дома и семейството - както в буквален смисъл така и по отношение на финансовите въпроси. В отношенията, които са устояли във времето може да се наложат промени.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 18-06-2022г.

Луна Секстил Меркурий

Желание за промяна и нови силни усещания на всяка цена, Ви правят емоционално нестабилен, пренапрегнат и такъв, на когото не може да се разчита. Нещастие в любовните връзки може да бъде предизвикано от необичайните Ви и объркани романтични желания. Внезапни страсти и увлечения могат да предизвикат напрежение в текущата Ви връзка и могат да доведат до раздяла и дори до развод. Боледуване на дъщеря или съпруга е възможно. Вероятни са конфликти с ексцентрични или необикновени приятели или любовници.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 30-03-2023г.

Юпитер Тригон Черна луна Лилит

Това е много важен период и в същото време изпълнен с късмет. Предоставят ви се множество възможности да подобрите своя живот на различни нива. Възможно е финансово подобрение, вследствие на промоции или подобрен социален статус. Възможно е и пътуване за удоволствие. Вие сте настроени оптимистично, щедро и услужливо. Някои от вас могат да постигнете социална почит и уважение. Богати и известни хора оказват влияние върху Вас през този период. Възможен е и брак.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 19-12-2021г.

Черна луна Лилит Квадрат Северен възел

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 14-07-2021г.

Венера Секстил Уран

Неуспехи и пречки в общуването с близки и любими, най-вече това касае братята и сестрите, а също така съседи и приятели. Възможни са нежелани визити. Най-добре да прекарате това време в самота. Периодът е неблагоприятен за семейно планиране, обсъждане на проблеми и контакти с далечни роднини. Може да възникнат недоразумения, разногласия и караници

Започва на 02-02-2021г. и продължава до 09-03-2021г.

Слънце Опозиция Луна

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 05-03-2022г.

Фортуна Тригон МС

Необичайни промени свързани с финансови дела на съпруга или с парите на партньора. Понякога е възможно получавене на наследство от завещание или изплащане на дългове. Възможно е увеличение на сексуалните потребности, както и произтичащите от това проблеми. Увеличение на душевната хармония с партньора е често срещана.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 22-05-2021г.

Меркурий Опозиция Вертекс

Благоприятен период за решаването на лични и семейни проблеми. По-възрастни роднини или родителите на съпруга ще се отнесат благосклонно към Вашите проблеми и ще помогнат в тяхното решение. Добре е да използвате този период за обяснение в любов, годеж, бракосъчетание, а така също и за семейни вечери и тържества. Ще получите удоволствие от интелектуални развлечения и хобито си. Отделете повече внимание на децата, помогнете им в обучението, научете ги на добри маниери. Засилва се търсенето на романтични и сексуални партньори. Възможно е започването на любовна връзка с чужденец или по време на пътуване. Повишава се Вашият авторитет и значимост в семейството, любовната връзка или сред приятелите. Благоприятен период за забременяване. Колкото и парадоксално да звучи, но това също така е и подходящо време за началото на развод.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 01-06-2021г.

Вертекс Куинокс Асцендент

Миналото ще има силно влияние върху Вас през този период и може да възобновите контакт с жена от по-ранен период от живота Ви. Възможни са облаги от хора по-възрастни от Вас, родители или баби. Това е време за стабилизиране на емоционалния и личния живот. С контролирани чувства, можете да обърнете сериозно влияние на работата си и да сложите ред във връзките си.

Започва на 09-03-2021г. и продължава до 28-12-2023г.

Плутон Опозиция МС

Аспектът е благоприятен за романтични действия и преминаването към по-стабилни взаимоотношения. Общуването с партньора ще бъде интересно и запленяващо. Въпреки това периода не е подходящ за брачните отношения, тъй като предразполага към изневяра и търсене на любовни приключения. Акцентът пада на приятелските взаимоотношения, както и на началото на нови такива, особенно с по-възрастни от Вас хора.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 16-05-2023г.

Слънце Съвпад Нептун

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 19-07-2023г.

Сатурн Куинокс Вертекс

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 08-03-2021г. и продължава до 23-07-2022г.

Венера Опозиция Нептун

Това е период на тежка работа с обезсърчаващи резултати, която може да изчерпи вашата умствена издържливост. Чувствайки се разочарован, депресиран, песимистично настроен, изпълнен с безпокойство и страх, Вие трябва да погледнете по-оптимистично на нещата докато трае този период. Намалете оборотите, запазете енергията си и се отървете от чувството за страх и неспособност. Разочарование може да дойде от работа, пътуване, приятели, учение, деца или съседи, тъй като сте много критичен и трудно комуникирате с околните. Избягвайте контакти с псевдо-интелектуалци.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 20-02-2022г.

Меркурий Тригон Нептун

Силата на волята и енергията Ви в съчетание с издръжливостта и настойчивостта, ще Ви помогнат да уредите много семейни и лични проблеми. Добър период за решаване на въпроси свързани с дома - ремонти и обзавеждане на жилището. Вероятно Вие усещате опити някой да установи дългосрочна връзка с Вас, да Ви обвърже и наложи определени задължения, но е възможно и Вие самите да предприемете такива действия.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 11-04-2023г.

Фортуна Куинокс Вертекс

В семейството и любовните отношения Ви чака огорчение, неизбежни кавги, разногласия, сблъсък на интереси, взаимно неразбиране и даже раздели. Ненужните разходи могат да станат причина за това. Вие сте обидчив, сантиментален и свръхчувствителен към дреболиите. По-добре да отложите романтичната нагласа, сексуалните контакти и светските развлечения. Склонността към разгулен живот ще създаде допълнителни трудности във взаимоотношенията.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 01-12-2021г.

Слънце Съвпад Уран

Добър период за интезнивна работа по дома, за обсъждане на семейни планове и решаване на текущи проблеми. В отношенията Вие проявявате упоритост и активност, което не предизвиква протест от страна на близки и любими, а дори се харесва. Склонност към сексуални разговори.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 02-04-2022г.

Марс Опозиция Уран

Характерното за този период е голямата ангажираност в другарски или обществени връзки и заетост в любовни романи, отколкото в семейния живот. Заради това, влиянието на планетите в този период носи много изненади - от много конфликти до изневери и разрив в отношенията. Негативни тенденции към промяна в семейния живот и неочаквани събития. Възможен е отказ на помощ от стари приятели, липса на удоволствие в общуването с външния свят. Вероятно приключение, свързано с действията на антисоциална група хора. Възможни са нежелателни връзки с чужденци. Нехуманни действия, склонност към преувеличение на собствената значимост в живота на близките Ви хора, стремеж към неограничена лична свобода. Опасности и неуспехи в пътуванията. Встъпването в брак е добре да се отложи, забременяването е нежелателно.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 07-03-2021г.

Меркурий Опозиция Юпитер

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 19-04-2023г.

Слънце Съвпад Меркурий

Щастлив период за духовно единение с близките и любими хора. Съпътстван е от влюбчивост, искреност, отчасти идеализиране на отношенията, щедрост, доброта, желание да помагате на другите, самоотдаване и понякога саможертва. Макар и рядко се появяват тенденции за измама и изневяра у Вас или Вие може да станете жертва на такива действия от страна на близки хора. Такива отношения най-често носят не интимен, а платонически характер и опасността за брака е малка. Много добър период за венчавки или кръщенета. Прекрасен период за семеен отдих или пътешествия, особено по море.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 07-03-2021г.

Луна Тригон Северен възел

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекомерен стремеж към развлечения, интимни контакти, разточителство и любовни конфликти. Периодът е неблагоприятен за забременяване, за тържества и семейни мероприятия, за предложение за брак и бракосъчетание.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 02-07-2023г.

Слънце Куинокс Фортуна

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 28-08-2021г.

Венера Съвпад Вертекс

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 18-02-2021г. и продължава до 11-12-2021г.

Юпитер Секстил Уран

Променете по-голямата част от този период, използвайки своите вътрешни сили, предприемчив дух и инициатива: лични и обществени проблеми могат да бъдат разрешени. Радвате се на добро здраве, което Ви изпълва с енергия. Периодът е добър за занимания със спорт и за активно изразяване на чувства. Взаимоотношенията Ви с жените вървят гладко, възможна е и женитба. Подкрепа под някакава форма може да дойде от съпруга или от колежки. Възможно е пътуване. Понякога в този период се ражда дете.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 20-01-2022г.

Сатурн Квадрат Уран

Чувствате се зле психически. Не може да се предскаже как това ще се отрази на семейните или любовни отношения, поради което Вие интиутивно търсите уединение през този период. Въпреки това, ако сте уверени в своите отношения, можете да използвате този период за хармонизиране на връзката, интимни разговори и съвместно участие в религиозни мероприятия. В такова душевното състояние ще останете задълго.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 04-09-2023г.

Северен възел Опозиция Фортуна

Кризисен период за брака и любовните отношения. Потребността от лична совобода и бягане от отговорност противоречи с необходимостта от изпълнение на определени задължения към любовния или брачния партньор и други близки хора. Действията свързани със съхраняването на отношенията с партньора няма да доведат до успех. Голяма вероятност за развод или принудителна раздяла, а също така и за изневяра. Склонност към изневяра и от Ваша страна. Романтичните приключения ще са повод за неприятности с необратими последствия. Неподходящ период за встъпване в брак. Характерно е още и тежко емоционално състояние, тревожност и душевни трезания. Неприятни събития, произтичащи по това време са неочаквани и с бързоразвиващ характер, но могат да положат началото на съществени промени в личния живот. Забременяването е крайно нежелателно. Пробеми с приятели заради тях самите. Вероятен разрив в приятелски взаимоотношения.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 27-12-2022г.

Сатурн Куинокс Вертекс

Неуспехи в личен план. Възможни любовни разочарования - Ваши или на Вашия партньор. Тежко протичат контактите с любимите хора и жените - членове на семейството. Неудачни покупки и неоправдани харчове. Периодят е неблагоприятен и за обяснение в любов, срещи, семейни тържества, предложение за брак, бракосъчетание, а също така и за съвместно участие в културни, развлекателни и светски събития. Лош период за забременяване и сексуални контакти.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 12-10-2023г.

Венера Куинокс Асцендент

Кризисен период за брака и личните отношения. Крайно неудачно време за встъпване в брак. Дори запазването на добри отношения с близките Ви се струва невъзможно. Конфликти или пречки от страна на по-възрастни роднини, необходимост от грижа за тях, изпълнение на тежки задължения. Лош период за домашни, имуществени и финансови дела. Вашият бюджет може силно да пострада без перспективи за подобрение. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 03-12-2022г.

Меркурий Съвпад Северен възел

Неприятни събития в семейството. В отношенията - ступериодина, влияние на стари случки и обиди. Отсъствие на разбиране и съчувствие от Ваша страна. Най-добре този период да прекарате в уединение, така ще може да предотвратите много караници и разногласия. Трудности в отношенията с по-стари роднини и с жените. Професионални задължения ще ви откъснат от семейството. Трудности при решението на парични проблеми, рисковани харчове. Да преодолеете тежестта на този период ще ви помогне само трезвия поглед върху възможността за сътрудничество с близки хора.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 01-06-2022г.

Луна Съвпад Нептун

Това е труден период на преоценка и мъчителни промени, в който могат да Ви се случат всякакви неочаквани събития, които могат да променят живота Еи. Ще се изправите пред нови и непознати обстоятелства. Неочаквани трудности у дома и в работата, обтягат се дълготрайни връзки, възможни са и раздели. Вероятна е смяна на местоживеенето, възможно е и в чужбина. Нервният стрес е голямата опасност, но ако успеете да запазите спокойствие, това ще бъде позитивен и заслужаващ си период от Вашия живот. Възможно е да се сдобиете с нова роля в обществото и да достигнете до ново ниво на независимост.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 09-01-2022г.

Сатурн Квадрат Фортуна

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 14-04-2023г.

Марс Куинокс Вертекс

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 14-09-2023г.

Венера Тригон МС

Тежко време за личните и семейни отношения. Склонността Ви към развлечения и приключения може да доведе до разпуснатост, игнориране на моралните норми и общоприетите ценности. Вследствие на моментни страсти, може да завържете недълготрайни връзки. Емоционално вълнение и превъзбуденост. Периодът може да стане критичен за брака и любовните отношения. Възможна е принудителна раздяла. В семейството - недоразумения, конфликти, неприятни обстоятелства и финансови затруднения. Караници с приятели, разногласия и противопоставяне. Повишена опасност от кражба на имуществото Ви.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 08-12-2021г.

Луна Секстил Нептун

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 17-12-2022г.

Меркурий Куинокс Вертекс

Вътрешното съзнаване на душевния живот прави този преход, период на обновление на разбиранията Ви за някои дълбоки духовни аспекти. Добър период за медитация и други форми на саморазвитие. Имате увереността и волята да иницирате промени и реформи. Възможно е да изпитате желание за пътуване в преследване на културни и духовни познания. Може да получите вдъхновение от мистици, астролози, окултисти или физици.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 16-09-2023г.

Марс Тригон Черна луна Лилит

Без връзка с реалността, има опасност от емоционално разочарование, в резултат на измяна в любовта или бизнеса. Объркан, беззащитен и бягащ от действителността, Вие имате склонност да живеете в свой измислен свят, което може да Ви доведе до нервна криза. Това положение на планетите влияе върху мозъка и може да доведе психическа депресия. Ще бъдете твърде непрактичен през този период и Вашата емоционална податливост може да доведе до разочарования. Поради опасностите от самозаблуда и фантазиране, избягвайте контактите с медиуми.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 15-11-2022г.

Юпитер Тригон Уран

Прекрасен период за хармонизиране на отношенията в семейството и връзката. Желаете да бъдете с близките си, лесно общувате с тях. Жените могат да очакват от мъжете подаръци и други приятни жестове. Добро време за почивка и занимание с децата. Някои хора през този аспект са лениви, апатични и желаят да ги забавляват. През този период почти всичко Ви се отдава, затова в личен аспект ще се чувствате доволни и щастливи. Благоприятен период за годеж, бракосъчетание, семейни вечери, тържества и пикници. Възможно забременяване.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 19-08-2022г.

Венера Опозиция МС

Този период е благоприятен за решаване на домакински проблеми, приготвяне на вечеря, покупки за дома, провеждане на семейно тържество и посрещане на гости. Добре се подреждат и отношенията с жените. Полезни се оказват и контактите с децата, можете доста да им помогнете през този период. Позитивна нагласа ще Ви помогне и в общуването, хармонизация на отношенията на базата на душевно разбирателство и съчувствие.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 14-12-2021г.

Сатурн Тригон Черна луна Лилит

Склонността към спокойствие и съобразяване с нравствените норми ще се отрази благотворно на Вашите лични и семейни отношения. Добър период за преминаване на следваща стъпка при дълготрайни отношения, особено с хора по-възрасти от вас. Подходящ период за обяснение в любов, предложение за брак, баркосъчетание, а също така и за семейни тържества. Девиза за този аспект - умереност и чувство за дълг. Благоприятен за решение на имуществени и жилищни въпроси.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 21-12-2021г.

Слънце Куинокс Нептун

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 30-06-2021г.

Марс Тригон Северен възел

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 16-01-2024г.

Слънце Квадрат Уран

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 07-11-2023г.

Черна луна Лилит Секстил Асцендент

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 03-05-2021г.

Меркурий Опозиция Сатурн

Действието на този аспект не е еднозначно. От една страна води до неуравновесеност, напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово решаване на проблемите. От друга страна, този период се счита благоприятен за семейни тържества, встъпване в брак и годеж. Добре е да се вземат впредвид и други показатели или да се консултирате с астролог. През този период често се активизират и действия, свързани с развод, подялба на имущество или съдимост.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 21-01-2021г.

Нептун Съвпад Вертекс

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Студенина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 20-10-2023г.

Юпитер Секстил Вертекс

Прекрасни отношения с близки и любими хора, Периодът може да използвате за хармонизация на връзката, а така също и за обяснение в любов, семейни тържества и бракосъчетание. Удовлетворение ще Ви донесат развлеченията, излетите, разходките и участието в религиозни или културни мероприятия.

Започва на 24-02-2021г. и продължава до 07-01-2024г.

Луна Квадрат Плутон

Сили извън вашия контрол могат да предизвикат нов период във Вашия живот, който може да бъде интензивен и разрушителен, с цел постигане на обновление на личността. Личните връзки могат да бъдат прекъснати и е възможна появата на организирано противопоставяне срещу Вас. Пазете се от забъркване в подозрителни или нелегални действия. Възможно е да има изблик на дълбоко скрити във Вас емоционални проблеми. Агресивни или революционно настроени хора могат да Ви причинят проблеми. Дефектирането на някакви машини или съоръжения също може да доведе до проблеми.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 05-11-2022г.

Нептун Съвпад Фортуна

Много контакти, свързани с домашни задължения, решение на жилищни проблеми, въпроси с недвижима собственост. Периодът е добър за покупки, а също и за семейни разходки, съвместни здравни мероприятия, общуване с по-млади роднини, съседи и приятели. Чакате гости или ще ходите на гости. Обсъждането на текущи семейни проблеми ще се окаже конструктивно.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 01-03-2022г.

Венера Съвпад Уран

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 09-07-2022г.

Марс Опозиция Юпитер

Това е време на душевна хармония и мир на ума. Вашият весел нрав Ви помага да постигнете добро положение в обществените отношения. Това е добър период да изгладите стари кавги. Добър е и за пътувания до красиви места. Интелектуалци ще се отнасят приятелски с Вас и ще ви помагат.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 08-05-2023г.

Хирон Секстил Северен възел

Трудности в семейните отношения базирани на разлики в характерите. На Вас самият също Ви е трудно да разберете причината за това, но ще трябда да се справите с това, особено в отношенията с близки жени. Някои подсъзнателни процеси и комплекси Ви пречат да се отнасяте адекватно към прояви от страна на близки и любими. Може да имате затруднения от материален или финансов характер. Вашата морална скала може да бъде занижена през този период, склонни сте към измама или само може да станете жертва на такава. Бъркотия в семейните и домашни дела. Не е най-доброто време за покупка на имот, решение на имуществени или домакински проблеми, при покупка е възможна измама.

Започва на 28-01-2021г. и продължава до 15-09-2021г.

Сатурн Квадрат Уран

Щастлив период за семейни и лични отношения. Благоприятно се отразява на отношенията съвместното участие в културни, забавни или религиозни мероприятия. Възможно запознанство или начало на романтични отношения с чужпериодец. Периодят може да се използва за обяснение в любов, предложение за брак, бракосъчетание или семейни тържества. Щастливи събития в дома. Разбирането и зачитането на интересите на Вашият партньор ще създадат приятен микроклимат и ще направят този период запомнящ се.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 19-06-2021г.

Луна Тригон Вертекс

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 11-03-2021г.

Хирон Куинокс Асцендент

Негативната енергия прави живота Ви да изглежда така, сякаш е изпълнен с тежки отговорности. Трудности в работата и песимистично настроение могат да доведат до труден за Вас период. Ще бъдете подложени на напрежение от страна на шефовете ви - следене за закъснения, тежка работа, ограничения и спънки. Трудни, но ценни уроци могат да бъдат научени. Ще Ви бъдат необходими в бъдеще. Възможни са настинки, поради намаляването на съпротивителните сили на организма. Вашият баща може да Ви създава проблеми.

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 10-08-2021г.

Сатурн Куинокс Нептун

Професионален напредък и добър късмет могат да се очакват. Получавате облаги, общественото Ви положение се подобрява, вследствие на предишните усилия и сериозна работа. Това е отличен период за бизнес сделки, търсене на подкрепа, изпити, промяна на работата, съдебни дела, подобряване на отношенията с баща или други по-стари от Вас хора. Вие сте отговорен, организиран, имате ясна преценка и чувство за бизнеса. Използвайте този период за личен напредък. Възможно е по време на прехода да имате желания за изучаване на предмети като философия, религия, социология и т.н.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 22-09-2021г.

Уран Опозиция Нептун

Този транзит често съвпада с разочарованието от първия брак и отношенията със съпруга. Той няма разрушителни тенденции, но понякога активизира търсенето на извънбрачни партньори и стремеж към идеалната, често платоническа любов. Склонни сте към изневяра и измяна, но незлостно и без интрига. Идеализирате обекта на Вашите симпатии. Прекрасен период за семейни пътешествия по море.

Започва на 09-02-2021г. и продължава до 09-08-2022г.

Венера Квадрат Вертекс

Насъбралата се във Вас енергия изпълва този период с безпокойство. Ако тази енергия не се насочи към Вашето физическо и здравословно състояние, може да Ви направи агресивен, нервен и арогантен в отношенията с околните. Кавги, злополуки, конфронтации и дори бой са възможни. Може да имате вземане-даване с полицията, военни, хирурзи или агресивни хора.

Започва на 06-02-2021г. и продължава до 14-01-2023г.

Слънце Опозиция Уран

Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 16-06-2022г.

Слънце Секстил Асцендент

Ще получите радост от общуването с любимия човек и членовете на семейството. Този период с успех може да използвате за извисяване на отношенията с противоположния пол, за установяване на мир и съгласие в семейството или в любовните отношения. Добър период за годеж, брак или за споделяне на чувства и привързаност. Вие сте склонни към любовни авантюри, може дори да изневерите. Този период може да използвате за анализ на своите чувства към партньора тъй като днес Вие можете правилно да оцените партньора и неговите чувства и отношение към Вас. Стремеж към разкош и развлечение. Ще получите удоволствие, но не забравяйте за съществуването на венерическите болести. Очаквайте неголям подарък. Прекрасни са и отношенията с децата. Добър период за забременяване.

Започва на 25-01-2021г. и продължава до 23-10-2023г.

Слънце Опозиция Плутон

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинален и интересен сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на изкуството. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 22-05-2022г.

Слънце Съвпад Луна

Стремите се да утвърдите собственото си мнение, гледна точка, интереси и идеи във всяка област, което ще Ви навреди в личен и семеен план. През този период е най-добре да се откажете от обществена дейност и да проведете периодя в уединение. По този начин ще избегнете караници, скандали, недоразумения и необмислени обещания. Вие сте склонен да влизате в противоречия за дреболии, сами създавате неблагоприятна обстановка в семейството. Романтичните срещи, разходки, пикници и светски беседи няма да Ви доставят удоволствие и може да Ви натоварят допълнително и да донесат недоволство от партньора. Поддържайте дистанция към децата. Ваш съвет може да бъде разбран неправилно и дори да донесе вреди, а помощта в ученето ще бъде неправилна.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 22-02-2021г.

Нептун Тригон Черна луна Лилит

Властността и носталгичната сантименталност могат да предизвикат емоционални разстройства през този период, възможно и поради голямата Ви привързаност в някаква връзка. Личният Ви живот може да бъде трупериод, лесно ще се дразните от майка, партньор или други роднини от женски род. Внимавайте да не прекалявате с япериодето и пиенето.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 15-04-2023г.

Венера Секстил Черна луна Лилит

Изминали промени сега са интересна и неразделна част от живота Ви. Способни сте да генерирате оригинални идеи. Изобретателността, организираността и новите методи на работа могат да доведат до неочаквано признание от шефовете Ви и да направят този период възходящ за Вас. Това е добро време за умствено усъвършенстване в сериозни насоки. Възможно е да се присъедините към организация или група, занимаваща се с изучаването на някаква задълбочена сфера на живота. Помощ може да получите от неочаквано място. Възрастните хора ви подкрепят.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 18-07-2021г.

Венера Секстил Уран

Чувствате се твърде самоуверен, прекалено критичен,снизходителен, разточителен или небрежен към задълженията си по време на този период. Необмислени рискове или неетично поведение може да срине общестъвеното Ви положение. Не се забърквайте в съмнителни финансови рискове. Периодът не е добър за връзки с чужденци, презокеански пътувания, вземане- даване с институции или закона. Вашите религиозни или философски вярвания могат да бъдат променени през този период. Положителното е, че Вашето самомнение и увереност се повишават и ако се държите дисциплинирано и избягвате импулсивните действия, това може да бъде много добър период за развитие.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 28-08-2023г.

Меркурий Опозиция МС

Блуждаене и разхвърляно мислене, нервно напрежение или умствени проблеми, са възможни през този период. Неочаквани проблеми могат да дойдат от Вашето нервно и ексцентрично отношение. Непрактичността или бързото желание за промяна могат да доведат до проблеми.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 15-02-2021г.

Марс Квадрат Вертекс

Чувство на прекалено благополучие може да доведе до излишно самодоволство, което дразни околните. Пазете се от излишна чувствителност, липса на умереност и прахосничество - често се изразява в глезене с различни храни и напитки. Лоша преценка във финансовата сфера, може да ви коства скъпо. Нежелана бременност е възможна.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 25-03-2023г.

Луна Опозиция Меркурий

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 30-03-2022г.

Плутон Секстил Черна луна Лилит

Вие сте непостоянен, завладяващ и интуитивен. Употребата на новаторски и оригинални методи за себеизказване могат да стимулират и променят Вашия личен и обществен живот. Неочаквана помощ идва от съпруга, колежки или бизнес-партньорки. Очаквайте изненади.

Започва на 20-02-2021г. и продължава до 14-11-2021г.

Фортуна Куинокс Асцендент

По време на прехода може да се наложи да се справяте с резултати от Ваши минали действия, с които чувствате, че не можете да се справите. Пазете се от импулсивни действия, тъй като сте объркан и емоционално нестабилен. Подсъзнателни подтиквания и желания влияят върху разума и емоциите Ви. Ако загубите контрол, може да се озовете в объркани взаимоотношения и странни ситуации, които да навредят на репутацията ви. Избягвайте прекомерния секс, наркотици, измами и незаконни действия. Тайни врагове могат да предизвикат проблеми по това време, както са възможни и проблеми със здравето - болести, които са трудни за диагностициране и лечение. Вероятни са контакти с наркомани, болни, патолози или мореплаватели.

Започва на 04-03-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Венера Секстил Северен възел

Чувствате се самотен, объркан и емоционално депресиран. Периодът е изпълнен с разочарования и ограничения в романтичните, обществените и финансовите връзки. Студенина в отношенията Ви с околните, кавги и отчуждаване са възможни. Може да се забъркате в сложна романтична връзка с по-възрастен партньор.

Започва на 19-02-2021г. и продължава до 17-05-2021г.

Слънце Опозиция Венера

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 20-10-2022г.

Уран Тригон Вертекс

Импулсивно и променливо поведение определя този период, който може да доведе до емоционална криза, поради желанието Ви за независимост и емоционална свобода. Внезапни, неочаквани и нежелани промени в личния живот могат да предизвикат трудности и усложнения, особено в по-близките взаимоотношения. Вие сте напрегнат, нервен, потиснат и имате трудности със сдържането на чувствата си. Околните ви смятат за непостоянен, несигурен и чудат. Възможна е внезапна раздяла.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 28-06-2023г.

Меркурий Тригон Марс

Чувствате се самотен поради отрицателни, песимистични и емоционално депресивни чувства. Не можете да получите симпатията на околните. Може да възникне неприятна ситуация в личния живот, както и да имате трудности с партньора, децата или други роднини. Възможна е раздяла. Финансови затруднения също са възможни. Ниският дух може да застраши здравето ви. Възможни са настинки поради липсата на съпротивителни сили. Трябва да гледате по-оптимистично на нещата, за да отблъснете този много труден и тъжен период от Вашия живот.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 01-04-2021г.

Северен възел Секстил МС

Обзет сте от динамичен ентусиазъм да подобрите живота си и хората, върху които оказвате влияние. Това трябва да е период на успех, обновление и ново начало. Имате енергия, самочувствие и мощ да подобрите финансовата, обществената, академичната, културната и духовната си позиция. Подходящ период да се отървете от всичко старо и да се заемете с нови неща. Свръхестествени или мистични субекти могат да привлекат Вашия интерес.

Започва на 19-01-2021г. и продължава до 25-04-2022г.

Луна Куинокс Венера

Чувство на самота, задълбочава се Вашата недоверчивост към чувствата на близки и любими на Вас хора, сдържаност и затвореност. Взависимост от други фактори са възможни, както разочарования и раздели (особенно принудителни), така и укрепване на отношенията. Вероятна среща с по-възрастен от Вас човек. Подходящо време, за да свържете съдбата си с такъв човек. За мъжете може да означава неприятности с приятелката, любовницата или понякога с роднина или дъщеря.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 05-05-2023г.

Фортуна Квадрат Вертекс

Миналото ще има силно влияние върху Вас през този период и може да възобновите контакт с жена от по-ранен период от живота Ви. Възможни са облаги от хора по-възрастни от Вас, родители или баби. Това е време за стабилизиране на емоционалния и личния живот. С контролирани чувства, можете да обърнете сериозно влияние на работата си и да сложите ред във връзките си.

Започва на 10-03-2021г. и продължава до 07-04-2021г.

Слънце Куинокс Хирон

Период на повишена конфликтност. Вашите близки ще усетят от Ваша страна проява на лицемерие, нравствен егоизъм и снисходителност, техните чувства към Вас ще бъдат разбираеми. Тях може неприятно да ги изненадат и последвалите от Вашите думи тесногърди възгледи на религиозна и културна тематика. Повишеното желание към развлечение през този период ще създаде допълнителни трудности. Склонни сте да глезите децата си без да проявявате необходимата строгост.

Започва на 21-01-2021г. и продължава до 09-08-2022г.

Луна Опозиция Юпитер

Можете да бъдете напълно сигурен в своя оптимизъм, лично щастие и душевно спокойствие през този период. Вие сте доброжелателен, сърдечен и изпълнен със състрадание. Имате възможност за подобряване на обществения си имидж. Възможни са брак или годеж. Това е добър период за смяна на жилището или за пътувания в чужбина. Може да получите облага от много успяла и щедра жена.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 15-12-2022г.

Юпитер Куинокс Хирон

Има обещание за романтично и лично щастие, бизнес възможности и добър социален живот. Изтънчени дами могат да имат влияние върху живота ви.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 24-01-2021г.

Черна луна Лилит Секстил Асцендент

Нови, интересни и неочаквани познанства или прерастване на приятелска връзка в интимна. Склонност към флирт и приключения, емоционално и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за срещи с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпроводени с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенденция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценностти. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 13-12-2021г.

Марс Тригон Северен възел

Често през този период се укрепват семейните отношения. Във всеки случай днес ще бъдете решителни и ще изразите своите претенции и интереси явно. Изясняването на отношенията ще се окаже конструктивно за брака и полезно за двете страни. Същото може да се каже и за романтичните и любовни отношения. Добър период за участие в семейни игри, спортни мероприятия и активна почивка. Възможна повишената активност и прилив на енергия, което може да Ви накара да поискате да се заемете с благоустройство на дома. Периодят е благоприятен за пътуване и преместване на дома. Периодят не е много благоприятен за забременяване, но има и такава вероятност.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 24-03-2021г.

Хирон Квадрат Асцендент

Импулсивно и натрапчиво поведение, водещо към промяна, може да доминира Вашето съзнание по време на този период, или може да сте изправени пред обстоятелства, които да Ви разделят със старите навици и да направите нов старт в живота. Очаквайте малко помощ от другите и не позволявайте на другите да доминират над вас. Вътрешното емоционално напрежение, което изпитвате по това време може да предизвика у вас психоза, ако не се защитавате срещу това. Избягвайте революционно настроени хора или шизофреници.

Започва на 20-01-2021г. и продължава до 14-08-2023г.

Сатурн Секстил Хирон

Период на важна радикална промяна във Вашия дом и обкръжение. Имате нов, ослепителен и емоционален възглед за живота, с желание нещата бързо да се подредят и ако е необходимо дори да започнете отначало. Възможна е сватба или смърт на дете. Може да получите някакво финансово наследство.

Започва на 15-02-2021г. и продължава до 10-12-2023г.

Черна луна Лилит Съвпад Северен възел

Амбициите Ви са обезсърчени през този период. Склонен сте да пропуснете добри възможности, поради лоша преценка или липса на инициатива и постоянство. Връзките Ви с околните са обтегнати, което предизвиква спънки и неуспехи в работата и у дома. Възможни са финансови неуспехи в резултат на неразумни инвестиции или разточителство. Възможно е да се колебаете между това да бъдете оптимист и уверен в себе си и това да бъдете колеблив, нерешителен и песимистично настроен. Не е добър период за вземане на кредити, за смяна на работата, съдебни процеси и за предприемане на рисковани начинания. Вашите финансови и лични ресурси могат да бъдат изчерпани през този период, ако не се действа внимателно и предпазливо. Положителното е, че можете да осъзнаете факта, че повечето от трудностите в настоящата ситуация до голяма степен са предизвикани от вас. Ще имате възможност да прекратите рестриктивното си поведение и да подобрите начина си на живот.

Започва на 08-02-2021г. и продължава до 29-01-2021г.

Юпитер Секстил Нептун

Съществени промени в личния живот, разрив в много връзки, преориентация на симпатии и интереси. В основни линии измененията носят негативен харектер, но помнете, че разрушено ще бъде това, което на Вас вече е ненужно и е изживяло дните си. Това е период на своебразно почистване. Възможна е пълна смяна на обкръжението. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Вероятност за смърт на друг човек, активност по въпроси с изплащане на дългове и получаване на наследсто и решението на тези неща няма да са във Ваша полза. Неочаквани и бурни сексуални връзки, носещи проблеми, изменение на стила на интимния жвиот или отношенията към същия пол.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 28-10-2022г.

Слънце Куинокс Сатурн

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 22-01-2023г.

Слънце Куинокс Северен възел

Комуникацията с приятелите, семейството и съседите е прекрасна през този период. Градивното мислене, доброто разбирателство и будния ум са характерни за периодя. Възможно е близко пътуване.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 07-02-2023г.

Хирон Куинокс Асцендент

Стремите се да утвърдите собственото си мнение, гледна точка, интереси и идеи във всяка област, което ще Ви навреди в личен и семеен план. През този период е най-добре да се откажете от обществена дейност и да проведете периодя в уединение. По този начин ще избегнете караници, скандали, недоразумения и необмислени обещания. Вие сте склонен да влизате в противоречия за дреболии, сами създавате неблагоприятна обстановка в семейството. Романтичните срещи, разходки, пикници и светски беседи няма да Ви доставят удоволствие и може да Ви натоварят допълнително и да донесат недоволство от партньора. Поддържайте дистанция към децата. Ваш съвет може да бъде разбран неправилно и дори да донесе вреди, а помощта в ученето ще бъде неправилна.

Започва на 06-03-2021г. и продължава до 02-04-2023г.

Венера Тригон Северен възел

Период на стремеж към промяна на личните отношения, реорганизация и подобряване на семейния живот. Характерно е обновяването на личните връзки и търсенето на нови любовни партньори. Можете с лекота да изневерите без да се замисляте за последствията. Ще изпитате много радост и удоволствие от общуването с приятели, съвместна почивка и забавления. Възможни са неочаквани срещи със стари приятели. Прекрасно време за интензивни развиващи занимания с децата. Той може да донесе незабравима среща с бъдещия съпруг. Добро време за забременяване, което може да стане и неочаквано.

Започва на 12-02-2021г. и продължава до 30-05-2023г.

Марс Съвпад Асцендент

Без връзка с реалността, има опасност от емоционално разочарование, в резултат на измяна в любовта или бизнеса. Объркан, беззащитен и бягащ от действителността, Вие имате склонност да живеете в свой измислен свят, което може да Ви доведе до нервна криза. Това положение на планетите влияе върху мозъка и може да доведе психическа депресия. Ще бъдете твърде непрактичен през този период и Вашата емоционална податливост може да доведе до разочарования. Поради опасностите от самозаблуда и фантазиране, избягвайте контактите с медиуми.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 12-09-2022г.

Нептун Опозиция Асцендент

Липсата на самодисциплина Ви предразполага към летаргия, мързел, отстъпчивост и лесна смяна на настроението. Възможни са финансови проблеми, вследствие на неразумна липса на дисциплина, несигурни рискове или скъпи удоволствия. Здравословни проблеми могат да доведат до увеличаване на теглото и понижаване на тонуса, вследствие на огромното Ви желание за богата храна. Пътувания в чужбина са непрепоръчителни.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 09-04-2023г.

Юпитер Съвпад Уран

Увеличаването на Вашата енергия Ви кара да се чувствате сякаш не може да изгубите, прави Ви безразсъден, егоистичен, арогантен, прекалено оптимистичен и разточителен. Възможни са финансови загуби, вследствие на необмислени и импулсивни рискове. Това не е добър период за съдебни дела, пътувания и даване на заеми.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 03-12-2023г.

Слънце Секстил Уран

Умствена сила и воля, сила на духа, постоянство, амбиция и кураж - всичко това взето заедно прави този период много важен за възстановяването на професионалния и личния Ви живот. Стари и безполезни взаимоотношения могат да бъдат прекъснати и нов курс за действие може да се предприеме, за да промените коренно много области от живота си. Имате издържливостта и дисциплината да се справите с всяка следваща пречка. Безпощадността и пренебрежението към другите е опасно. Предоставят Ви се много възможности и е възможно да постигнете финансова печалба, политическа слава или обществено признание. Периодът е добър и за юридически документи, правителствена работа, бизнес начинания, научни експерименти и обучение, което практически е насочено към личния и обществения Ви напредък.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 09-09-2023г.

Луна Тригон Юпитер

Това е период на физическа хармония и емоционално благосъстояние. Периодят е добър за срещи с приятели или за започване на романтична връзка. Удобен момент е за разрастване, промяна, успех и добри финансови резултати. През този период обирате плодовете от предишните си усилия.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 03-01-2024г.

Нептун Квадрат Северен възел

Възможни са семейни караници и разногласия заради жени. Домашните дела Ви пречат на служебните ангажименти. Паричните затруднения и професионалните противоречия ще се отразят пагубно на отношенията в семейството или с любимия човек. Децата ще ви донесат неприятности и огорчение, Вие може да не издържите и да ги заразите със своето раздразнение. Възможни са сексуални проблеми и нежелано забременяване

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 30-09-2023г.

Северен възел Квадрат МС

Дисхармония в личните и семейни отношения, безпорядък в отношенията с хората около Вас. В основни линии, това е предизвакано от прекомерните Ви претенции в метериален аспект, както и желание околните да признаят Вашата личност и заслуги. Избягвайте прояви на догматизъм и не се ограничавайте в отношенията, отделете внимание и на децата. През този период Вие можете да разочаровате партньора с липсата на дипломатичност, екстравагантност и лош вкус, лекомислени и нездравословни стремежи към удоволствия. Развлеченията и хобитата не носят удовлетворение. Може да изпитате на собствен гръб превратностите на съдбата. Възможни са големи скандали. Преоценката на Вашата значимост за партньора, както и егоизмът ще си направят лоша шега с Вас.

Започва на 13-03-2021г. и продължава до 21-10-2023г.

Меркурий Квадрат Венера

Критичен период за лични и семейни отношения. Внезапни промени в семейството и любовните дела. Възможни са скандали и раздели. Понякога смяна на местоживеенето. Неудачен период за планувани пътувания. Добре е да се преустановят или отложат ремонтни работи, свързани с електричество, използването на различни инструменти, механизми или елекроуреди и взривни вещества. Възможни са актове на насилие в семейството или скандали. Тежки душевни вълнения и драми. Усилване на сексуалността, вероятни са необичайни романтични или сексуални приключения.

Започва на 27-02-2021г. и продължава до 21-12-2022г.

Нептун Опозиция Черна луна Лилит

Този транзит често съвпада с разочарованието от първия брак и отношенията със съпруга. Той няма разрушителни тенденции, но понякога активизира търсенето на извънбрачни партньори и стремеж към идеалната, често платоническа любов. Склонни сте към изневяра и измяна, но незлостно и без интрига. Идеализирате обекта на Вашите симпатии. Прекрасен период за семейни пътешествия по море.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 03-07-2023г.

Сатурн Квадрат Уран

Неочаквани събития могат да променят посоката, в която върви живота Ви през този период. Възможно е да се изправите пред опасни обстоятелства. Мъчителни събития, инциденти, раздели, финансови обрати, подривни действия и психологическо или физическо насилие са някои от възможните рискове. Възможно е да получите вест за неочаквана смърт. Здравословните проблеми могат да бъдат от случайни инциденти или натрупан стрес, който да доведе до нервна криза или развитие на невроза. Пазете се от революционно настроени хора и ексцентрици. Впоследствие ще се окаже, че всички промени, които са Ви се случили през периода са били наложителни и сполучливи.

Започва на 25-02-2021г. и продължава до 20-06-2023г.

Слънце Квадрат Нептун

Това е труден период на преоценка и мъчителни промени, в който могат да Ви се случат всякакви неочаквани събития, които могат да променят живота Еи. Ще се изправите пред нови и непознати обстоятелства. Неочаквани трудности у дома и в работата, обтягат се дълготрайни връзки, възможни са и раздели. Вероятна е смяна на местоживеенето, възможно е и в чужбина. Нервният стрес е голямата опасност, но ако успеете да запазите спокойствие, това ще бъде позитивен и заслужаващ си период от Вашия живот. Възможно е да се сдобиете с нова роля в обществото и да достигнете до ново ниво на независимост.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 30-12-2023г.

Луна Опозиция Сатурн

Вълнуващо и интересно време, ще Ви харесва да полагате нови усилия, да експериментирате, свободно да се изразявате и да действате. Вашите индивидуални и целенасочени действия, опортюнизъм и креативни усилия Ви водят към внезапен успех. Възможни са неочаквани финансови или други материални печалби. Общественият Ви живот е изпълнен с нови стимулиращи и необикновени контакти. Необичайни хора, хирурзи или пътници могат да ви помогнат по някакъв начин.

Започва на 02-03-2021г. и продължава до 31-01-2023г.

Слънце Куинокс Хирон

Неочаквани беди и болести са възможни по време на прехода. Трудности в работата могат да Ви накарат да се изправите пред непредвидени промени в начина на живот. Това е период на голяма нестабилност и стрес. Възможно е някаква измама или събития от миналото отново да се проявят. Новини за преждевременна смърт може да Ви разтърси. Здравословни проблеми могат да бъдат предизвикани от инциденти, липса на съпротивителни сили за болестта или някаква форма на умствено разстройство. Положителното е, че този разрушителен преход Ви дава възможност да се оттърсите от старите стереотипи на поведение, което помага да преодолеете трудностите и да постигнете личностен растеж.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 27-12-2021г.

Луна Квадрат Хирон

Време за динамична умствена дейност и градивни усилия. Вашият предприемчив дух Ви помага да успеете в интелектуалните начинания. Добър период за пътувания.

Започва на 14-02-2021г. и продължава до 22-01-2022г.

Юпитер Квадрат Фортуна

Вие сте емоционално напрегнат от силни сексуални желания. Вашият полов живот може да бъде силен фактор и е възможно да срещнете някой, с когото да имате силна кармична връзка, това може да доведе до романтична връзка или женитба. Вие сте артистично настроен, находчив и съобразителен и това може да бъде период на успехи и обществен напредък. Всички финансови рискове в този период ще бъдат успешни.

Започва на 17-03-2021г. и продължава до 26-09-2021г.

Слънце Секстил Луна

Блуждаене и разхвърляно мислене, нервно напрежение или умствени проблеми, са възможни през този период. Неочаквани проблеми могат да дойдат от Вашето нервно и ексцентрично отношение. Непрактичността или бързото желание за промяна могат да доведат до проблеми.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 14-07-2023г.

Марс Тригон Плутон

Усещане за щастие и успех. Вие се радвате на благосклонност от страна на роднини и любими хора, особено от жени. Приятно общуване. Периодят е благоприятен за семейни тържества, обяснения в любов, предложения за брак и бракосъчетания. Добър период за покупки, а също така и за съвместно участие в светски, забавни или културни мероприятия. Успешни сексуални контакти и романтични срещи, добър период за зачеване. Начало на нови любовни връзки и увлечения.

Започва на 21-02-2021г. и продължава до 29-05-2021г.

Юпитер Съвпад МС

Добре се нареждат и хармонизират любовните и семейни отношения. Подобряване на отношенията с по-стари роднини или родителите на съпруга. Периодът е благоприятен за развиващи занимания с децата, помагане в учебните дисциплини при постъпване във ВУЗ. Удовлетворение носят хобита и разумните развлечения. Това е период на щастие и разцвет, достатъчно дълъг, но все пак изискващ от Вас да полагате известни усилия. Периодът е благоприятен за забременяване. Много подходящ за любовни обяснения, годеж и бракосъчетание. Възможна е появата на нови романтични или любовни връзки.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 23-05-2021г.

Юпитер Квадрат Сатурн

Трудности в общуването с близките, особено с по-млади роднини, а така също и със съседи и приятели. Не са изключени конфликти, разногласия и спорове до изнемогване. Периодът не е подходящ за разрешването на назрели проблеми, обмяна на мнения и съставянето на семейни планове. Неосъществени срещи.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 31-10-2022г.

Марс Куинокс Нептун

Хармония в семейните отношения, успехи и в личен план. Може да получите възможност за подобряване на стандарта си на живот. Добър период за пътуване, покупки за дома, решение на имуществени или домакински проблеми, както и покупка на недвижима собственост. Съвместните пътешествия, пикници, участие в културни и религиозни мероприятия задълго ще запазят у вас позитивни емоции. Подходящ период за правни, културни или религиозни беседи, както и за занимания с децата. Възможно забременяване. Успешно се решават и паричните проблеми в семейството. Възможно е посещение на далечни роднини или гости.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 30-06-2021г.

Уран Квадрат МС

Назрява необходимост от съвместното решение на някои домакински и семейни въпроси. Но Вие сте прекалено чувствителен и раздразнителен за каквито и да било разговори. Намесата на жена ще Ви измъчва и ще бъде причина за разногласия и караници. Най-добре да проведете този период в уединение. Емоционални изблици могат да се отразят негативно на отношенията със съпруга или партньора, а така също и с децата, които са прекалено чувствителни към Вашето повепериодие. Най-добре се откажете от покупки за дома и семейството, отложете ремонтите, дори и дребните.

Започва на 18-01-2021г. и продължава до 26-01-2021г.

Уран Секстил МС

Прекалено снизходително отношение и необмислени постъпки могат да доведат до емоционално напрежение или болка в любовните отношения или социалния живот.

Започва на 05-02-2021г. и продължава до 22-03-2023г.

Слънце Куинокс Луна

Въпреки, че сте пълен с големи идеи, Вашата обективна преценка е замъглена, като това Ви прави твърде оптимистично настроен, безгрижен, недисциплиниран, непрактичен и мързелив. Финансовото Ви състояние може да пострада от прахосничество и основно от липса на успех, вследствие на недоглеждане на основни детайли. Това не е добър ден да се занимавате с пълномощни, бизнес дела, пътувания, започване на нова работа или правни въпроси.

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 27-04-2022г.

Сатурн Тригон Черна луна Лилит

Чувство на прекалено благополучие може да доведе до излишно самодоволство, което дразни околните. Пазете се от излишна чувствителност, липса на умереност и прахосничество - често се изразява в глезене с различни храни и напитки. Лоша преценка във финансовата сфера, може да ви коства скъпо. Нежелана бременност е възможна.

Започва на 26-01-2021г. и продължава до 05-09-2023г.

Слънце Тригон Черна луна Лилит

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инципериодти, свързани с огън у дома. Япериодето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 10-07-2022г.

Северен възел Опозиция МС

Назрява необходимост от прекратяване на стари взаимоотношения и начало на нови. Това е критичен период за застоялите отношения. Събития в семейството ще доведат до обновления и приемането на жертви. Не са изключени принудителни раздели, конфликти, прояви на ревност, собственически инстинкти и повишена сексуалност. Актуализация по въпросите свързани с дългове и наследства, а също така са възможни и финансови проблеми свързани с имуществото. Възможен сблъсък с нечия смърт. Периодят е неблагоприятен за забременяване, семейни тържества и бракосъчетание. Добре е да се отдели внимание на действия по опазване на имущество.

Започва на 13-02-2021г. и продължава до 29-07-2023г.

Венера Опозиция Марс

Нови, внезапни и интересни запознанства или преминаването от приятелство към сексуална връзка не са изключени. Склоност към флирт и приключения, емоционалното и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за контакти с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпровопериоди с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенпериодция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценности. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 21-08-2022г.

Луна Квадрат Сатурн

Вманиячаването в една определена идея може да направи този период доста трупериод, тъй като в възможно принудително да налагате своето мнение на околните и по този начин да се отчуждавате от тях. Това е критичен период и погрешна преценка от Ваша страна може да доведе до нещастие. Нервната суперчувствителност го прави опасен за взимането на важни решения. Вашето съзнание може да е завладяно от грешни идеи и ако това не се провери, може да доведе до умствен срив. Други хора ще се опитат да оказват влияние върху Вас или Вие върху тях. Възможни са сексуални проблеми и опасности на работното място. Избягвайте деспотични хора.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 25-12-2023г.

Сатурн Квадрат Черна луна Лилит

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 01-04-2021г.

Луна Опозиция Черна луна Лилит

Вие вярвате в собствените си сили и имате възможност за огромно умствено развитие. Имате оригинални идеи и сте творчески настроен. Използвайте проницателния си интелект, комуникационните си способности и шестото си чувство през този период, за да успеете. Интересни нови приятели могат да се появят във Вашия живот. Неочаквани добри новини или пътуване са възможни. Може да очакват помощ от математици, учени, техници или астролози.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 18-02-2023г.

Хирон Опозиция Асцендент

Любов към живота, красивото около вас, както и хубавата храна и напитки отличават този период. Това е един добър период за лични, обществени и романтични връзки - сватба или годеж също са възможни. Късмет и благополучие могат да се очакват през периодя. Може да получите подкрепа от майка си или партньора.

Започва на 15-03-2021г. и продължава до 31-03-2023г.

Меркурий Секстил Плутон

Ако Ви се е отдало да съхраните активността и приятелските отношения с Вашата "половинка", този аспекти ще Ви помогне по пътя към духовното усъвършенстване, както и в заниманията с научна и окултна дейност. Този период носи необичайни и неочаквани събития, което на Вашата възраст не би трябвало да Ви плаши. Понякога аспектът се наблюдава в детска възраст, което означава че живота на детето може да бъде съществено променен по независещи от неговото семейство причини.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 16-09-2023г.

Вертекс Квадрат Асцендент

Заплетените финансови дела на съпруга се отразяват и на Вашето благополучие. В някои случаи може да се сблъскате със смъртта на друг човек. Периодът е неблагоприятен за големи промени в личния живот, но те могат да станат и против Вашата воля под въздействието на външни обстоятелства като политически или природни събития. Вероятна актуализация на въпроси свързани с данъци или наследство. Може да се породят или подновят вредни навици или сексуални проблеми.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 10-06-2023г.

Меркурий Съвпад Нептун

Склонност към грешки в общуването с близки и любими, възможни разочарования и малки неприятности. Търкания и известни материални усложнения в семейството. Превъзбуждане в сексуалния живот. Прекалено голям стремеж към развлечения и интимни контакти, чувствителност, разточителност, любовни конфликти до етап на разрив в отношенията. Периодят е неблагоприятен за зачеване, а също така и за тържествени или семейни мероприятия, за обяснения в любов, годеж и бракосъчетание.

Започва на 17-01-2021г. и продължава до 21-05-2022г.

Венера Куинокс Фортуна

Силните страсти могат да превърнат романтичните Ви връзки в проблематични през този период и са възможни проблеми, скандали и опасност за текущата връзка. На сцената може да се появи съперник, който да предизвика Вашата бурна ревност. За да предотвратите влошаването на ситуацията, избягвайте да ставате агресивен и прекалено емоционален. Неразумни забежки, базирани главно на физическото привличане са възможни

Започва на 11-03-2021г. и продължава до 29-06-2021г.

Луна Квадрат Хирон

Вие сте благоразположен, с въображение и сигурен в себе си. Изпитвате дълбока нужда да разкрасите и поправите дома си и да обградите себе си с красиви неща. Възможно е пътуване до много отдалечено място. Високият Ви стандарт по това време може да донесе обществен успех. Артистичният талант е стимулиран, а вдъхновението може да дойде от свръхестествени, духовни източници, физици или от чувствителни хора.

Започва на 28-02-2021г. и продължава до 13-02-2023г.

Луна Куинокс Хирон

Сполучливо решение на много домашни проблеми, особено касаещи безопасността и оформлението на жилището и отношенията със скъпи за Вас жени. Възможни са кардинални промени в семейството. Добър период за подобряване на отношенията с роднините или децата. Домакинските дела ще се окажат ефективни както никога. Добре е да се заемете с ремонт или да се освободите от ненужните вече вещи. Може да се активизират въпроси свързани с дългове, наследство и разпределение на бюджета.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 05-07-2022г.

Венера Куинокс МС

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 26-02-2021г. и продължава до 11-10-2022г.

Юпитер Съвпад Черна луна Лилит

Ще бъдете изключително социално настроен през този период. Ще се радвате на срещи и споделяне на Вашата гледна точка с много хора. Писма и телефонни разговори с хора, с които отдавна не сте се виждали са възможни. Ще бъдете възприемчив и внимателен и ще можете по-ефективно да давате израз на чувствата си. Това е добър период за развитие на училищни таланти като писане и учене. Интелектуално момиче може да има влияние върху вас.

Започва на 24-01-2021г. и продължава до 15-10-2021г.

Меркурий Квадрат Плутон

Това е период, през който амбициите могат да бъдат реализирани посредством търпеливи, силни, решителни, конструктивни и енергични усилия. Стабилен напредък и нови начинания, които изискват много усилия, кураж, както и тежък, дори опасен труд - всичко това може да се случи

Започва на 11-02-2021г. и продължава до 07-02-2021г.

Вертекс Опозиция МС

Възможно е възникването на сериозни проблеми с по-млади роднини, а също така със съседи и приятели. Вие сте по-дисциплиниран и отговорен в отношенията си с близки и любими, готови сте за конструктивно обсъждане на възникналите проблеми, което само по себи си прави добро впечатление. Добър период за покупка на жилище, земя, обзавеждане и подписване на съответните договори.

Започва на 23-01-2021г. и продължава до 17-11-2022г.

Сатурн Секстил Хирон

Влиянието на планетите в този период ще ви даде неуравновесеност и напрежение в отношенията, недоволство и склонност към силово разрешаване на проблемите, фанатично отстояване на собствените идеи и интереси. Този период е крайно неблагоприятен за тържествени и семейни мероприятия, встъпване в брак и предложения за брак. Често се активизират действия като предложения за развод, подялба на имущество или съдебни процедури. Критичен период за семейния бюджет, възможни са загуби или кражби. Нездрава страст към любовни приключения, изневери, тенденции към скъсване на взаимоотношенията. Всякакви партньорски взаимоотношения се намират под заплаха.

Започва на 18-03-2021г. и продължава до 03-06-2021г.

Луна Квадрат Плутон

Възможно е през този период да Ви се иска да избягате от суровите реалности на живота. Самозаблудата, емоционалния идеализъм, суперчувствителността, както и непрактичния и нереалистичен възглед за живота прави този период доста труден. Възможно е да затънете в нездрави религиозни групи, които да задълбочат Вашето объркване. Чувствате дисбаланс с обкръжението Ви. Липсата на воля Ви кара лесно да се самозаблуждавате. Пазете се да не бъдете подведен, избягвайте алкохол, наркотици и импулсивни рискове. Положителното е, че можете да натрупате опит и знания за неосезаеми сили на най-дълбоките нива на разума. Възможна е някаква форма на мистично преживяване.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 29-01-2024г.

Плутон Секстил МС

Ако Ви се е отдало да съхраните активността и приятелските отношения с Вашата "половинка", този аспекти ще Ви помогне по пътя към духовното усъвършенстване, както и в заниманията с научна и окултна дейност. Този период носи необичайни и неочаквани събития, което на Вашата възраст не би трябвало да Ви плаши. Понякога аспектът се наблюдава в детска възраст, което означава че живота на детето може да бъде съществено променен по независещи от неговото семейство причини.

Започва на 07-02-2021г. и продължава до 18-06-2021г.

Сатурн Куинокс Северен възел

Влизате в период на промяна, прогресивни идеи и динамични действия. Време е да се оттърсите от минали ограничения и да рискувате в неизвестното. Вашата нужда от независимост, промяна и нови усещания може да отбележи началото на нов период във вашия живот. Вие привличате околните с вашата вълнуваща и магнетична личност. Нови приятели навлизат в живота ви. Ще има възможност за романтични връзки, пътувания и рискове, които могат да ви доведат до благополучие. Неочаквана помощ може да получите от новатори, реформатори или техници.

Започва на 30-01-2021г. и продължава до 08-07-2022г.

Луна Куинокс Марс

Голямият прилив на сили и енергия ще Ви даде решителност в разрешаването на много семейни, домакински и лични проблеми. Доброто състояние на семейния или личния бюджет може да бъде подложено на изпитание - голями покупки, рискови вложения, импулсивни харчове за подаръци и разкошен живот. Благоприятен период за встъпване в брак, за предложение и обяснение в любов, а също така и за семейни мероприятия, походи, пикници, пътешествия и почивка. През този период може да постигнете лесно разрешаване на много лични и семейни проблеми.

Започва на 03-03-2021г. и продължава до 19-05-2023г.

Слънце Тригон Фортуна

Характерни са стремеж към неограничена лична свобода, липса на отговорност, както и игнориране на задълженията. Тенденция към измяна и трудности във връзката, разочарования в романтичните отношения. Стремите се да преодолеете лошото настроение. Периодът се смята за благоприятен за встъпване в брак с човек от сатурнов тип (сдържан, настойчив и високопостовен). Възможна е внезапна среща и начало на връзка с такъв човек. При използването на електричество бъдете особено предпазливи

Започва на 01-03-2021г. и продължава до 26-11-2022г.

Хирон Квадрат Северен възел

Силните страсти могат да доведат до смут в личния живот. Чувствате напрежение, несигурност и лесно се ядосвате. Караници и скандали могат да избухнат между Вас и Вашия партньор, майка, сестра или колежка. Пазете се от инциденти, свързани с огън у дома. Яденето на неподходящи храни може да доведе до стомашни проблеми.

Започва на 23-02-2021г. и продължава до 23-11-2023г.

Нептун Съвпад Плутон

Енергични, решителни, ефективни и настоятелни действия могат да Ви донесат успех и напредък, особено ако Вашите желания съвпадат с нуждите на обществото. Имате нови смели планове за бъдещето и желаете да ги видите изпълнени. Възможна е помощ от политици, учени или висши военни офицери. Съществува голяма вероятност по време на прехода да получите вдъхновение, което да доведе до нов растеж и просперитет.

Започва на 16-03-2021г. и продължава до 10-10-2022г.

Вертекс Куинокс МС

В живота обичайно този аспект се наблюдава веднъж - около 49-53-тата година и дава последна възможност за позитивни и съществени промени в личния и семеен живот.

Започва на 12-03-2021г. и продължава до 04-11-2021г.

Нептун Куинокс Вертекс

Насъбралата се във Вас енергия изпълва този период с безпокойство. Ако тази енергия не се насочи към Вашето физическо и здравословно състояние, може да Ви направи агресивен, нервен и арогантен в отношенията с околните. Кавги, злополуки, конфронтации и дори бой са възможни. Може да имате вземане-даване с полицията, военни, хирурзи или агресивни хора.

Започва на 22-02-2021г. и продължава до 30-01-2021г.

Юпитер Квадрат Черна луна Лилит

Увеличава се агресивността и неумерената импулсивност. Увеличеният Ви сексуален интерес може да стане причина за скандал. Изблици на ревност, съчетани с игнориране на интересите на близки и любими. Склонни сте да забравите за нежността и такта, предпочитате силовото разрешение на проблемите, но може сами да станете жертва на такова отношение. Страст към развлечения и удоволствия. Този период не е подходящ за приемане на гости, семейни тържества, обяснения в любов, годеж и бракосъчетание. Може да се разочаровате от любимия човек. Възможни са разногласия, караници, раздяла или изневяра. Възможно е нежелано забременяване.

Започва на 29-01-2021г. и продължава до 21-08-2023г.

Слънце Съвпад Вертекс

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 28-12-2022г.

Меркурий Опозиция Черна луна Лилит

Характеризира се с голямо участие в приятелски или обществени връзки, увлечения и любовни романси, отколкото с участие в семейния живот. Поради това действието на този аспект допринася за различни неочаквани събития и не може да се интерпретира еднозначно. Реформаторски тенденции в личен план, възможни са значителни промени в семейния живот и необикновени събития. Ново приятелство, помощ от приятели, изгода от общуването с външния свят. Вероятно включване и дейности в неформална обществена група.

Започва на 14-03-2021г. и продължава до 05-08-2022г.

Сатурн Опозиция Фортуна

Появява се стремеж към трансформация на Вашият личен живот, желание за лична свобода. През този период, Вие действително може да осъществите съществени промени в живота си, но само благодарение на определено стечение на обстоятелствата независещи от Вашата воля. Характерът на промените може да се определи само чрез индивидуална консултация. Неочаквани и бурни сексуални връзки, изменение на стила на интимния живот или отношението към същия пол. Вероятна активност по въпроси свързани с изплащането на дългове или получаване на наследство.

Започва на 10-02-2021г. и продължава до 02-07-2021г.

Юпитер Тригон Хирон

Това е добър период за Вашата енергия и здраве. Имате увереност, мотивация и амбиция. Използвайте този период, за да си прокарате пътя към успеха или да преследвате успехи в спорта или бизнеса. Възможно е да получите помощ от военни, полицаи, атлетични типове или хирурзи.

Започва на 22-01-2021г. и продължава до 03-08-2022г.

Марс Квадрат Сатурн

Нормалният ритъм на живот на Вашето семейство може да бъде нарушен от неочаквани събития или гости. В личен аспект са възможни изневери и стремеж към авантюри. Мъжете могат да се увлекат по екстравагантна жена и да започнат вълнуваща връзка. Възможни са караници и разногласия, заради семейни планове. При наличието и на други фактори, домът Ви го грози опасност.

Започва на 03-02-2021г. и продължава до 29-03-2021г.

Хирон Квадрат Фортуна

Чувствате се безкрайно амбициран, но в този период голямата енергия трябва да бъде контролирана и насочена към проекти, които си заслужават, за предпочитане такива, за които е необходима серизна физическа дейност. Това е опасен период, тъй като можете да станете агресивен, безразсъден и да се изкушите да злоупотребите с дадените Ви пълномощия. Това отношение може да провокира неприятна реакция сред околните и да се стигне дори до физическо насилие. Този период предизвиква физически стрес, който може да се отрази на тялото Ви под формата на горещина, треска или да доведе до някакво счупване. Операция също е възможна по време на прехода. Възможни са различни инциденти, дължащи се на импулсивно поведение от Ваша страна. Неколегиална атмосфера на работното място или вкъщи може да предизвика необратими промени. Това е много опасен период от вашия живот. Контролирайте действията си и избягвайте контакти с нечестни хора и ситуации, възможно е насилие. Садистични хора, корумпирани политици или военни могат да окажат влияние върху Вас по някакъв начин.

Започва на 16-02-2021г. и продължава до 18-11-2022г.

Нептун Куинокс Черна луна Лилит

Добър период за общуване с партньора, семейството и особенно с представители на нежния пол. Вашата доброта и дружелюбие ще допринесат за хармонизация на връзката. Периодят е благоприятен за семейна вечеря, среща със стари приятели, романтична или интимна среща. Независимо от краткото действие на този транзит (само няколко часа), Вие ще можете да използвате това време за подобряване на отношенията с децата. Вие несъзнателно се стремите към хармония, поради което изпитвате усещане за щастие.

Започва на 17-02-2021г. и продължава до 26-09-2021г.

Черна луна Лилит Секстил МС

Днес сте артистични, външно привлекателни, може да бъдете естравагантни, но с добър вкус. Използвайте този период за хармонизиране на Вашите романтични отоншения и семейни такива. Занимаването с децата ще ви донесе радост. Не са изключени и любовни авантюри, но не забравяйте за възможността от забременяване и венерическите болести. Днес сте склонен към изневери, но не груби, а по-скоро като леко удоволствие. Ще получите много комплименти, може да разчитате и на подаръци. Забавлявайте се, Вашите възприятия са особенно изострени днес. Можете да си позволите скъпа покупка - но това ще се отрази на бюджета Ви. Склонни сте да проявявате внимание към противоположния пол и да разбирате интересите на партньора (съпруга). Ще запомните този период като един от най-щастливите в годината. Благоприятен за годеж или бракосъчетание, за любовно обяснение и съвместни дела с любовния партньор.

Започва на 04-02-2021г. и продължава до 21-07-2021г.

Уран Опозиция Хирон

Чувството на недоволство прави този период критичен, изпълнен с неочаквани събития, опасности и обрати на съдбата. Вие желаете промяна или сте подтикнат към внезапна промяна на плановете, поради непредвидени събития. Нетърпелив, агресивен, неспокоен и нервен, трябва да се опитате да избягвате внезапни и бурни изблици на гняв. Всяка конфронтация по това време може да има унищожителни резултати. Възможни са инциденти свързани с пожар, експлозия или електрически уреди. Избягвайте сприхави хора и ескцентрици.